PDA

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30

Страници : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11

Rakshy
07-31-2015, 12:11
^Как.. няма разлика голяма. Все едно гледаш 8.1, само дето има малко "подобрения". На Windows button като натиснеш, не ти изкарва цял друг екран, ами в ляво на монитора ти излиза като прозорче. Аз си мислех, че ще е изцяло променен, а то.. Някои иконки са ти сменени(battery, wi-fi, speakers). Toва е общо взето... май.
П.П. Сега виждам, че и календарът ти е променен. Друго, като влезеш в File explorer пак са сменени иконки, изглежда все едно по-раздвижен.

е за без пари колко искаш? :D :D :D

вчера заспах с 6 и нещо сутринта :/ Събуди ме работодателя, който очакваше днес да отида, ама не ма как :D А, и един приятел ми звънна да се похвали, че го викали в районното "за съдействие" :D :D

Naive
07-31-2015, 12:37
Ох, платих си таксата за изпита. Официално е вече, което ме кара да се вълнувам. Сега трябва самодисциплината да ми е на макс, за да съм максимално продуктивна и да ми се наредят нещата така, както искам. Тази есен ще е хубава!

Ewok
07-31-2015, 13:17
Май се очертава октомврийска Виена... :)))

Rakshy
07-31-2015, 15:12
еееебати дъжда валя :/ най-накрая ^_^

mayaaa
07-31-2015, 15:18
Приключих с видеото за Първата Световна (https://www.youtube.com/watch?v=A3-HcLtayZk), качих си го, и му се радвам. Не се получи зле.
Сега си пускам филмче и айляк. Добре ми е.

Ewok
07-31-2015, 16:25
Няма ли нещо като seen за мейли в gmail? :/

Rakshy
07-31-2015, 18:04
Приключих с видеото за Първата Световна (https://www.youtube.com/watch?v=A3-HcLtayZk), качих си го, и му се радвам. Не се получи зле.
Сега си пускам филмче и айляк. Добре ми е.

мнол бързо и текста се чете трудно е, чуек :(

gj tho

Скорпионка
08-01-2015, 06:48
аз ще изчакам със 7цата да стане като с XP-то и чак тогава ще вдигам :д
Иначе как е като производителност и къстъмизация ?

Да не би да махат и Уиндолс 7.

tireheb
08-01-2015, 08:46
трее пътувам са 6 часа с тва фтобусче до таа варна
ма аре
НАЛИ ТРЕЕ ВИДА БАБА

babity
08-01-2015, 09:23
Недоспала съм, крива съм, болят ме глезените и съм задръстена от препушване... А тия копиуета и водата са ни спрели и не мога да си свърша нищо вкъщи. Деам!

anonymous708973
08-01-2015, 09:42
http://www.howtogeek.com/118650/the-best-websites-for-watching-free-documentaries/
Мисля, че ще припадна от кеф.
Тъкмо идеално ми идват за когато ще съм самичка^^ Направо се чудя откъде да ги подхвана.

И 3-те литра амино дойде; маминка ще ми носи най-вероятно в края на септември, мухах.
Мажа си автобронзанта и сядам да уча^^

Niakoitam
08-01-2015, 13:01
Преди около час и нещо се върнахме от селото. Отляхме ги най-накрая тези бюрдюри.Около 7 бъркала слагане на камъни и вършене на други неща.Абе около половин ден работа.Сега има още работа в селото ни,но доста по-голямата е за другата година.
Иначе в нас тепърва предстои ремонт на кухнята и по-малък на коридора и банята,както и на къщата в задната част на двора.

А пък аз разбрах,че ще ходя на море на Поморие за 5 дни тази година. Майка ми и баща ми последните години все там си ходят.Та баща ми направил следния план за тази година. Да отида с него с нощият влак за 25ти След 5 дни майка ми да дойде с нощния влак,а аз да си тръгна с дневния.Малко ще ми е тегаво имайки предвид,че никога не съм пътувал на такова разстояние сам,но пък плана на баща ми включва избягване на по-големите възможности за евентуален гаф. Пътуване с директен дневен влак без прекачване на Пловдив или където и да било. Те с майка ми да ме изпратя от гарата в Бургас,а брат ми да ме чака на гарата в София.По му е притеснено,че майка ми ще трябва да пътува с нощния влак понеже имало понякога разни откачалки.Та така.

Всъщност бях забравил,но майка ми вчера ми каза,че някакъв сън който съм казал,че можело да означава далечно пътуване или нещо от рода бил се сбъднал.Всъщност се сетих,че този сън го бях поствал и тук на 14ти юли в другата тема за споделяне,а именно:

Та в тоя ред на мисли,тази нощ сънувах,че са ни дошли гости. Не за рожденият ми ден,защото в съня даже не знаех,че имам такъв,а просто ей така. Някакви роднини. Сред тях имаше и непознати. Аз бях в двора ни и имаше и разни други хора.Очаквах гостите и като ги видях започнах най-любезно да ги опътвам къде да дойдат,защото те даже не ме и познаваха и трябваше да се представям.Та там имаше и някаква девойка дето разбрах,че е на 25 години. Не ми беше роднина.Беше доста добре материално осигурена. Готина беше,но знаех,че си пада по-разни богаташчета и яки батки и че нямам никакъв шанс.Впоследствие пък се разбра,че поради незнайно какви дори и за нея причини се била влюбила от пръв поглед в мен.

Всъщност погледнах дори и в един Съновник какво значи да ти дойдат гости в съня.Според писанията ме чака път и дълго пътешествие. Даааа бееее. То не може кратко пътешествие да има при мен камо ли пък дълго такова.

http://www.sanovnikat.com/%d1%81%d1%8a%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%bd%d0%b8%d0%ba/%d1%82%d1%8a%d1%80%d1%81%d0%b8%20%25D0%25B3%25D0%2 5BE%25D1%2581%25D1%2582%25D0%25B8

Има писания като:

чака те път
чака ви дълго пътешествие
пътешествие,път
дълъг път
път

.....

Dagichka
08-01-2015, 13:59
грр, глезенът още ме боли като ходя по-дълго и активно, направо умрях в тоя мол сто часа, сестра ми е за бой -.- но пък съм доволна от себе си, за 60 кинта успях да си взема дънки, дебело палто и сладко пуловерче :дд

Ewok
08-01-2015, 14:13
за 60 кинта успях да си взема дънки, дебело палто и сладко пуловерче :дд
в кой мол това? :д

NomNomNom
08-01-2015, 14:16
Малко ще ми е тегаво имайки предвид,че никога не съм пътувал на такова разстояние сам,но пък плана на баща ми включва избягване на по-големите възможности за евентуален гаф. Пътуване с директен дневен влак без прекачване на Пловдив или където и да било. Те с майка ми да ме изпратя от гарата в Бургас,а брат ми да ме чака на гарата в София.

Какъв гаф?

102thedream
08-01-2015, 14:17
за 60 кинта успях да си взема дънки, дебело палто и сладко пуловерче :дд

ама дрехи за кукли ли

102thedream
08-01-2015, 14:19
пътуването бургас - софия не е толкова дълго колкото си мислиш ?_?

NomNomNom
08-01-2015, 14:27
ама аз не разбирам, има шанс да се изгуби или

mayaaa
08-01-2015, 14:30
текста се чете трудно е, чуек :(
Нда, казаха ми. Винаги ми е трудно като го очаквам и знам какво пише да го преценя, ама шанс. Уча се.

Он: Нда, оказа се, че заминавам два дни по-рано. Тцт. И за часа хал хабер си нямам. #организация Ама да минава бързо и да си се върна, други варианти нямам.
Иначе бива, ве. Ако се уреди да минем през Асеновград преди да замина ще съм много щастлива, ааама май няма да стане работата. Днес съсредоточено си бездействам. Ем, и такива дни трябва да има. :cool:

102thedream
08-01-2015, 14:31
за кво ти е тоя тап асеновград

anonymous708973
08-01-2015, 14:34
Малко ще ми е тегаво имайки предвид,че никога не съм пътувал на такова разстояние сам,но пък плана на баща ми включва избягване на по-големите възможности за евентуален гаф.

Ти се ебаваш, нали? Просто наистина не мога да намеря друга причина да ги пишеш такива... Хората сме различни, да, не съм ти "стъпвала в обувките", както веднъж беше казал... ама ти сериозен ли си? Не стана ли юли месец на 27-8?
В смисъл, ако не са те отвличали/изнасилвали като дете, просто нямаш оправдание да ги пишеш такива? 16-годишни ходят на Джулай Морнинг с влака. Какъв влак, 16-годишни летят със самолет сами и се оправят с минаване през проверна на багаж, търсят си gate-a сами, качват се, слизат, намират си лентата за багажа етц...
Щял да пътува сам, баща ти мислил маршрут, за да не стане "гаф"? Къв гаф да стане освен да умреш от скука или от жега в тоя влак?
Сънища... дълъг път, какъв дълъг път бе, на две крачки е морето. Да беше спечелил зелена карта или да ти пуснат оферта за работа в чужбина, ясно, ама...

Не, не, просто приемам, че се ебаваш.

Niakoitam
08-01-2015, 14:35
Какъв гаф?

Неоринтиране,изпускане на влак,отиване на влак за някъде другаде,проблеми с пияни и/или дрогирани хора и такива ми ти работи.
Всъщност аз преди 2 години,когато за първи път започнах да пътувам с рейс до селото ни,до което може и да се стигне пеша за не повече от ча изпуснах автобуса поради незнание кой е и къде спира въпреки,че са само две различни фирми,едната,от който не отива до селото ни.Подмина ме покрай колите като пътен знак. Оттогава вече си ходя на центъра за тръгване и от двете места.Отначалото ми беше доста тегаво и ме заболяваха очите да следя в посоката на идване да не го изпусна.Гледах хората,но понякога когато нямаше бях на егати и тръните.Но вече дори да не видя надписите,което е възможно заради зрението ми ги познавам по вида им.Чакам си като пич и въобще не им се притеснявам дори и да няма хора.А и там където чакам автобуси на друго място в тази посока не отиват.Като цяло и мнението на баща ми леко ме стресира,защото като го изпуснах онзи рейс например ме направи на гъз по телефона пък аз като цяло не съм от хората с кой знае какво самочувствие и тия издънки ми го подбиват още повече,а и дават поводи във бъдеще време да ми се натяква колко съм зле,защото съм бил постъпил едикак си едикога си.

пътуването бургас - софия не е толкова дълго колкото си мислиш ?_?
Абе не е и късо да ти кажа.От 94та не съм ходил по българското черноморие,но дотгава редовно си ходехме,я по Варна,я по Бургас,я на други места и знам,че не е малко.Пък и като го гледаш като часове е май някъде от към 9 сутрина до към 4-5. Някога когато пътувахме с нощния влак си спомням че тръгвахме на свечеряване и пристигахме на сутринта. :)

102thedream
08-01-2015, 14:36

престани да се заяждаш, очевидно си има причини
баси злобарката
ДОКАЗВАШ ЛИ СИ НЕЩО

DisappointedDreamer
08-01-2015, 14:37
8-)

102thedream
08-01-2015, 14:38
Абе не е и късо да ти кажа.От 94та не съм ходил по българското черноморие,но дотгава редовно си ходехме,я по Варна,я по Бургас,я на други места и знам,че не е малко.Пък и като го гледаш като часове е май някъде от към 9 сутрина до към 4-5. Някога когато пътувахме с нощния влак си спомням че тръгвахме на свечеряване и пристигахме на сутринта. :)

всеки влак стига за различно време, НО преобладават тези без прикачване, така че споко доко :)

Niakoitam
08-01-2015, 14:39
Ти се ебаваш, нали? Просто наистина не мога да намеря друга причина да ги пишеш такива... Хората сме различни, да, не съм ти "стъпвала в обувките", както веднъж беше казал... ама ти сериозен ли си? Не стана ли юли месец на 27-8?
В смисъл, ако не са те отвличали/изнасилвали като дете, просто нямаш оправдание да ги пишеш такива? 16-годишни ходят на Джулай Морнинг с влака. Какъв влак, 16-годишни летят със самолет сами и се оправят с минаване през проверна на багаж, търсят си gate-a сами, качват се, слизат, намират си лентата за багажа етц...
Щял да пътува сам, баща ти мислил маршрут, за да не стане "гаф"? Къв гаф да стане освен да умреш от скука или от жега в тоя влак?
Сънища... дълъг път, какъв дълъг път бе, на две крачки е морето. Да беше спечелил зелена карта или да ти пуснат оферта за работа в чужбина, ясно, ама...

Ами приеми просто,че живота на хората е различен и толкова.Ако за теб понеже си много оправна пътя до Германия е на едно свиркане разстояние,за мен като доста така да го кажем неоправен пътя от Бургас до София,че и много по-малко си е бая голяма разстояние.Може би просто защото в живота без значение от възрастта ми не ми се е налагало да изминавам кой знае какви големи разстояния. :) Може да ми го натякваш при всеки наш спор знапред ако така ще ти е по-добре. :)

Edit: Юли месец станах точно на 29 години.Адски съм спрял знам си го... :D

Dagichka
08-01-2015, 14:41
в кой мол това? :д

дъ мол-а, има доста намаления :cool: и не, не са за кукли Мирославе, даже са си много симпатични, сега колко време ще издържат е друг въпрос :дд

аз съм толкова неориентирана, че съм се губела в борисовата, хора всякакви.

Ivaaaaa
08-01-2015, 14:41
прикачване

така ли говорят в асеновград?

он: ^_^

102thedream
08-01-2015, 14:43
дсега колко време ще издържат е друг въпрос :дд

пери ги на ръка че първата пералня ще им е последна

anonymous708973
08-01-2015, 14:46
баси злобарката
ДОКАЗВАШ ЛИ СИ НЕЩО

Да ве! Колко съм корава, че на крехките 18 си хванах автобуса от Пловдив и отидох на баба на гости, пък ако искаш да знаеш, тя дори не живее директно в Бургас, а в едно село до Бургас, ми трябваше да сменя единия автобус с друг. 8-)
Или пък другото ми голямо постижение - на също толкова крехките 20 си хванах автобус Пловдив - Варна (откъдето съм минавала транзитно с нашите преди... пф, 9-10 години), оттам смених за Златни, успях да си отворя устата да питам шофьора къде се намира хотелът, който търся, изкарах си почивката с гаджето - което тогава още не беше такова - изпратих го до летището във Варна, хванах междуградски до гарата, оттам автобус за Бургас, в Бургас смених автобуса с друг и пак отидох на гости на баба. И тва с 20+ кила куфар.
Мегакоравата съм, ни са ибавай. :lol:

102thedream
08-01-2015, 14:49
не съм те питал кво си правил
напълно прав е че хората не са еднакви
аз ходех от град в град на 12 дали ми пука
въпросът е че се заяждаш безпричинно
да
забелязва се

Niakoitam
08-01-2015, 14:52
Да ве! Колко съм корава, че на крехките 18 си хванах автобуса от Пловдив и отидох на баба на гости, пък ако искаш да знаеш, тя дори не живее директно в Бургас, а в едно село до Бургас, ми трябваше да сменя единия автобус с друг. 8-)
Или пък другото ми голямо постижение - на също толкова крехките 20 си хванах автобус Пловдив - Варна (откъдето съм минавала транзитно с нашите преди... пф, 9-10 години), оттам смених за Златни, успях да си отворя устата да питам шофьора къде се намира хотелът, който търся, изкарах си почивката с гаджето - което тогава още не беше такова - изпратих го до летището във Варна, хванах междуградски до гарата, оттам автобус за Бургас, в Бургас смених автобуса с друг и пак отидох на гости на баба. И тва с 20+ кила куфар.
Мегакоравата съм, ни са ибавай. :lol:

Аз пък викам да хванеш да си избиваш комплексчетата по някакъв друг начин,защото първо не си ходила с моите обувки и не знаеш от какво са породени всякакви мои страхове и второ вероятно и грам идея си нямаш какво значи да не можеш да видиш среден надпис или да разпознаеш човек на 5-6 метра разстояние,че понякога и от много по-малко,защото ти трябва определено бездвижно време да го фокусираш. Капиш... :)

anonymous708973
08-01-2015, 14:53
Адски съм спрял знам си го... :D

Недей да си го знаеш и да се омаловажаваш. Като го поправиш и пресечеш всякакви опити на баща ти да ти натяква грешките ти, ще се чувстваш по-добре. Съвсем добронамерено и сериозно го пиша това.

Едит: Горния пост беше ебавка, ако не се разбра.

dreamwalker
08-01-2015, 14:55
Дъра-бъра сто чадъра...

Трябва да пътуваш повече.

П.П. Няма ли начин да си оправиш зрението? Много ли е зле?

NomNomNom
08-01-2015, 14:58
онтопик:

боли ме апендицита пак :/ и си направих една бърза застраховка, ако се наложи да ме режат, ама силно се надявам да не се стигне до там, просто вкъщи не ме боли, защото си ям саладки и плодове само, а тук някаква тежка храна и меса и накрая ..

сложих си ярко червено червило, влязох в стаята му, напипах къде е ( смъкнал е щорите и нищо не се вижда в стаята :д ) и го целунах по челото, като се събуди, ще ме мрази, толкова си го обичам.
ще ходим днес до един замък и нямам търпение вече, пък се е сдобил с каска за скутер като онези от втората световна и ще може да ме вози до там ! :д

@пинки, аз все се заричам, че ще ходя в прага за 3-4 дни, ама все не намирам подходящ момент, сигурно ще стане чак когато и ти отидеш :д

Corb1225
08-01-2015, 15:01
баси злобарката
ДОКАЗВАШ ЛИ СИ НЕЩО
Ти да не си мръднал бе? Бахти нежния.

anonymous708973
08-01-2015, 15:02
онтопик:

боли ме апендицита пак :/ и си направих една бърза застраховка, ако се наложи да ме режат, ама силно се надявам да не се стигне до там, просто вкъщи не ме боли, защото си ям саладки и плодове само, а тук някаква тежка храна и меса и накрая ..

сложих си ярко червено червило, влязох в стаята му, напипах къде е ( смъкнал е щорите и нищо не се вижда в стаята :д ) и го целунах по челото, като се събуди, ще ме мрази, толкова си го обичам.
ще ходим днес до един замък и нямам търпение вече, пък се е сдобил с каска за скутер като онези от втората световна и ще може да ме вози до там ! :д

@пинки, аз все се заричам, че ще ходя в прага за 3-4 дни, ама все не намирам подходящ момент, сигурно ще стане чак когато и ти отидеш :д

Давай! 24 септ - 9 октомври съм мн заета, но иначе заповядай, много ще се радвам!

NomNomNom
08-01-2015, 15:04
супеер, имам близък приятел там, ще го малтретирам предимно него, но и с теб трябва да се засечем някъде :д

therichbitch
08-01-2015, 15:20
всички ще ходим в прага :lol:
само че в момента ще се задоволя с ходене до кухнята, мързи ме мн :(

LoadRunner
08-01-2015, 15:21
Ти се ебаваш, нали? Просто наистина не мога да намеря друга причина да ги пишеш такива...

16-годишни летят със самолет сами и се оправят с минаване през проверна на багаж, търсят си gate-a сами, качват се, слизат, намират си лентата за багажа етц...

Тука говори за себе си... как като малка сама е минавала през адските трудности на живота и е адски оправна
с вдигната глава :D
Тя може
Тя знае

Wednesday666
08-01-2015, 15:23
Ев, кога се връщаш? Може да врътнем едно кафе 8-)

LoadRunner
08-01-2015, 15:29
грам идея си нямаш какво значи да не можеш да видиш среден надпис или да разпознаеш човек на 5-6 метра разстояние,че понякога и от много по-малко,защото ти трябва определено бездвижно време да го фокусираш. Капиш... :)

имаш си и своите плюсове
поне като ти размахват среден пръст не го виждаш

Ewok
08-01-2015, 15:30
всички ще ходим в прага :lol:

ахахахаха, да

възможно е да си направим една форумна среща :д

anonymous708973
08-01-2015, 15:31
Тука говори за себе си... как като малка сама е минавала през адските трудности на живота и е адски оправна
с вдигната глава :D
Тя може
Тя знае

Случвало ми се е, но не визирах себе си, а приятелка, която София-Лондон за нищо го нямаше.

И престани да търсиш под вола теле, не съм се изтъквала, че - омг - пътувам на 18-20 години сама. Трудности на живота етц, вземи се в ръце, честно.

LoadRunner
08-01-2015, 15:33
Случвало ми се е, но не визирах себе си, а приятелка, която София-Лондон за нищо го нямаше.

И престани да търсиш под вола теле, не съм се изтъквала, че - омг - пътувам на 18-20 години сама.

ми то софия-лондон няма нищо,качваш се на самолета и те вози
лондон-лондон е друго нещо

anonymous708973
08-01-2015, 15:36
Е, никой не я чакаше на летището, сама си излизаше от Хийтроу и си пътуваше до тях.

therichbitch
08-01-2015, 15:40
Прочетох писанията отгоре отгоре, не става дума за години, думата, както каза Някойтам, е "оправност".
Това е, има хора и на 40, които не обичат риска, експериментите и не биха тръгнали сами на път. Не е въпросът дали някой ще те грабне, то това винаги може да стане.
Нещо, което разбрах на свой гръб е, че неволята учи, ама много учи. Имах няколко случая подред, след които вече си казвам: ми кво като изпусна влака/автобуса (за самолет признавам, че доста ще ми се стопли главата), ще хвана друг, ако се загубя, все ще питам някого, ще спя, ако трябва някъде в забутан хостел, ако става дума за 5-6-7 часа, и на гара съм чакала.
Много малко неща са необратими и човек не трябва да подхожда нито с пълна самонадеяност, нито с толкова много притеснение :)

anonymous708973
08-01-2015, 15:42
Именно.

dreamwalker
08-01-2015, 15:43
ахахахаха, да

възможно е да си направим една форумна среща :д

Сериозно ли идвате в Прага? O.O

П.П. Каква е причината?

LoadRunner
08-01-2015, 15:44
Ауу
гоуеми мелодрами
гоуеми съвети
а по моя проблем със сешоара никой нищо не ми каза или посъветва

therichbitch
08-01-2015, 15:45
Сериозно ли идвате в Прага?
да, ще ни направиш ли топла супа
,како?

dreamwalker
08-01-2015, 15:47
Зависи кога идваш и къде смяташ да оставаш.

anonymous708973
08-01-2015, 15:49
В Прага ли живееш?

therichbitch
08-01-2015, 15:49
У вас, как къде? Иначе щях ли да те питам за супа.

Иначе, не съм решила кога или в много скоро време, демек другата седмица, или чак ноември.

Corb1225
08-01-2015, 15:50
Не е въпросът дали някой ще те грабне, то това винаги може да стане.
0,00000001% of the time, it happens everytime ;д. Така ми прозвуча.

dreamwalker
08-01-2015, 15:52
В Прага ли живееш?

По принцип не.

dreamwalker
08-01-2015, 15:53
У вас, как къде? Иначе щях ли да те питам за супа.

Иначе, не съм решила кога или в много скоро време, демек другата седмица, или чак ноември.

Не знам ноември как ще са температурите, но в сравнение с България, в Прага е доволно хладничко по мои стандарти.

therichbitch
08-01-2015, 15:57
Знам, ходила съм ноември, 2013-а за 3-4 дни. Но не успях да разгледам като хората. :)

По принцип не.
Близо до Прага ли живееш?

Rakshy
08-01-2015, 16:03
Някойтам, копеле, не взимай влак през ПЛОВДИВ, НЕДЕЙ! Нито пък дневен, нема такъв ад. Буквално ти се ще да се обесиш на миризливото перде :Д :Д Миналата година на връщане от Бургас сме пътували 10 часа. 10! Нощния влак is where it's at. Качваш се, пускаш си едно дългичко албумче на любима група и си ти :Д Ако си си сам в купето може и да си задремеш, само че тогава свали слушалките, щото контролите правят проблеми като си се заключил :Д Като малък много често пътувах с нощен София-Варна, качваш се в 10 +- вечерта и си там към изгрев +-

А в София, ако трябва да стигнеш до метрото - с гръб към часовника тръгваш наляво през рейсовете. Там ще видиш гадното М, на метрото :Д

гуд лък

Много е изнервящо да си сам вкъщи :(

therichbitch
08-01-2015, 16:06
Що не пътувате с автобус бе, хора?
Далеч не са много по- скъпи от влаковете, които доколкто знам, са в окаяно състояние.

RiB
08-01-2015, 16:10
Някво ми е готино и мотивирано, ама сякаш ми се приисква най-сетне да намеря някоя пача :\ не е хубаво това, все пак се отказах от любоФта

pandabear
08-01-2015, 16:24
^ За качествена пача ще трябва да дочакаш зимата. Чувала съм, че тогава са най-добри.

jghgh
08-01-2015, 17:09
чувствам се добре, днес цял ден бях на студен плаж, поспах си, докато ме вееше вятъра.
играх волей с някакво семейство и беше забавно и после момчетата ми искаха пет и много ме харесаха и беше толкова топло всичко, даже супер мн. се изненадах като едното почНа да бяга след мен като тръгнах да си ходя, за да си кажем лично чао, абе <3 cute cute cute
за такива моменти си струва и забравям да мисля за тъпотии

и мисля че се справям още по-добре с фокусиране върху градивните неща в живота. да не казвам голяма дума,ама да..
susan miller е мн позитивна за раците през август.. абе.. да.
видяло се, че тая година ще са едни темите и просто ще се заредя с търпение да дойдат и темите, които аз искам.
мн е тъпо като си интуитивен и просто знаеш какво ще стане, не можеш да се изненадаш мн.

абе .. не тряя да мисля толкова, просто ще живея, тренирам и ще се постарая да си изстискам лятото както трябва.
а, да, и днес тренирах :д

в0в, твърде лично, ама.
да си кажа ;д

а, и искам да става понеделник, за да поработя. да. обичам това което правя в момента:)

102thedream
08-01-2015, 17:09
отричайте че се вижда дежурното заяждане от пинкпан7ер към някой77ам

102thedream
08-01-2015, 17:14
Навън ухае на детство. На онова детство - изживяното. На детството пред блока. В махалата. На детството, което ти оставя спомени за цял живот. На футбола в 'свободното' училище. На играта на фунийки, която сякаш е отговорна за половината количество боклук по улиците. На белота под липата. На семките в ръката. На приятелския qtech между махали. На стражарите, а и на апашите. На гами. На старческите нерви и изпитването им. На бягствата. На първото и чисто, необременено от сексуални желания влюбване. На истинското приятелство. За истинското приятелство.

Vanchhh
08-01-2015, 17:17
^брей, честно казано не вярвах, че можеш да бъдеш и сериозен понякога. Браво!

102thedream
08-01-2015, 17:17
така ли лек

Ivaaaaa
08-01-2015, 17:26
разчувствах са

ооо
ближи си сладоледа

Corb1225
08-01-2015, 17:42
Навън ухае на детство. На онова детство - изживяното. На детството пред блока. В махалата. На детството, което ти оставя спомени за цял живот. На футбола в 'свободното' училище. На играта на фунийки, която сякаш е отговорна за половината количество боклук по улиците. На белота под липата. На семките в ръката. На приятелския qtech между махали. На стражарите, а и на апашите. На гами. На старческите нерви и изпитването им. На бягствата. На първото и чисто, необременено от сексуални желания влюбване. На истинското приятелство. За истинското приятелство.
Пак ли си са сдухал е, брат. Вземи да нахраниш някой във форума да ти мине. Ей може мен, съгласен съм.

anonymous708973
08-01-2015, 18:16
Знам, ходила съм ноември, 2013-а за 3-4 дни. Но не успях да разгледам като хората. :)

С кеф бих обикаляла с теб, мн съм тренирана в това отношение :P
Освен ако няма да идваш с мъж ти, тогава няма да ви светя :д

tireheb
08-01-2015, 18:19
тоо па
мирише на пот и пълни кофи за боклук

SHPAIdURmeN
08-01-2015, 18:24
Като стана дума за Прага и аз ще бъда там* след около 5 дена.

Нямам търпение да срещна човека с черното наметало и сърп в ръка :-P

therichbitch
08-01-2015, 18:27
С кеф бих обикаляла с теб, мн съм тренирана в това отношение :P
Не, няма да съм с него, той ще си работи.
Освен ако няма да идваш с мъж ти, тогава няма да ви светя :д
Аз казах днес и на Ewok, че или ще е в мн близкото бъдеще, демек идните няколко седмици, защото евентуално от там ще мина и ще поостана и с никого няма да се засечем Д:, или ще е ноември. Ако е второто, непременно ще се обадя :)

П.П. хахаха, всички "на прагата" :cool:

LoadRunner
08-01-2015, 18:48
малко фалшиви ми идвате с тая прага

jghgh
08-01-2015, 18:57
искам да плача като малко дете, но сълзи не потичат от очите въобще

102thedream
08-01-2015, 19:04
харесва ми

край реката редят се редят се тополите

dreamwalker
08-01-2015, 19:06
Като стана дума за Прага и аз ще бъда там* след около 5 дена.

Нямам търпение да срещна човека с черното наметало и сърп в ръка :-P

След около 5 дена човека с черното наметало и сърп в ръка ще бъде в азиатската Прага.

Lilanda
08-01-2015, 19:26
Само за това мисля и го виждам съвсем ясно пред очите си сякаш е станало преди 5 минути. И най-интересното е, че това не ме натъжава. Дори напротив. Ощастливява ме. И искам да не приключва никога. Но ще дойде и момента, в който ще се виждаме супер рядко или поне не толкова често колкото сега. И ми се плаче като знам колко ще ми липсва.

Въртя се в някакъв омагьосан кръг, от който сама ако не изляза, никой не може да ме изкара, но точно в момента не искам да излизам. А така ме е жал за него. Искам да знам, че всичко ще се нареди, но няма. И това ме убива. Така искам да не съм толкова категорична и след някой друг месец да се случи нещо, което да оправи нещата за всички ни. Но няма. Единственото, което е можело дори и малко да ги нареди, се е случило преди година. И шанса то да се повтори клони към нулев. Така ме е яд на себе си, че върша глупости и после съжалявам като вече е прекалено късно...

pac0line
08-01-2015, 19:59
за Варна-София е 17 лева разликата, което не е мъничко за повечето учащи : )
И това доколкото знам го казваш, все едно те возят в каляска :Д префърцунена дама

бахти, пиша пост в отговор на пост, който се оказва, че е от миналата страница :D
за поста на ричбич от 19:06 става въпрос

личи си, че ме натровиха с фалшив алкохол вчера :D

therichbitch
08-01-2015, 20:06
за Варна-София е 17 лева разликата, което не е мъничко за повечето учащи : )
И това доколкото знам го казваш, все едно те возят в каляска :Д префърцунена дама

Би ли ми споделил колко струва с БДЖ билетът? За да ти кажа дали съм префърцунена или не.
Благодаря.

102thedream
08-01-2015, 20:08
няма кво да ти дава много по-скъпо е

tireheb
08-01-2015, 20:10
някъде към 5 кинта е разликата в цената софия-варна автобус/влак
илядо пътя съм го пътувал

therichbitch
08-01-2015, 20:15
Ами сега гледах на сайта - 40 лв е с БДЖ, има няква тарифа -50%, предполагам е аз студенти- да кажем, че си студент- 20 лв/ посока. Затова питах, тъй като не съм сигурна точно коя тарифа да гледам. Ако е 10лв- хубаво my bad. Ама май не.
А автобус 43 лв двупосочен.

102thedream
08-01-2015, 20:16
сещаш се че тва са ти сандвичи ако си беден студент :)

102thedream
08-01-2015, 20:17
плюс това във влака можеш да си чишкаш когато искаш как да поркам бирица като си има определени спирки с рейса

pac0line
08-01-2015, 20:19
За нормални люде да. Ако сте над 26, сори, аз съм свикнал винаги да включвам намалението.
24 левчета е бързия, 31 експреса, с намаленията са съответно 12/20
Шегувках се естествно, мизерийка си е БДЖ, но аз съм един от последните защитници на пътуването с влак ^^

RiB
08-01-2015, 20:22
^ За качествена пача ще трябва да дочакаш зимата. Чувала съм, че тогава са най-добри.

Дано не е много презряла отдолу. Че може да киселее :lol:

therichbitch
08-01-2015, 20:23
Добре, ако е 12, вече е разлика, да. Затова питах. В автобусите за <26г, също винаги има намаление 10%, някои компании-20%. :)
Знам, че тук всеки всичко може си говори, но ми стана адски неприятно за момент.
Пътувала съм 27 часа с автобус, после на връщане още толкова, за да не бъркам в джоба на нашите. Спала съм в библиотека 2 или 3 дни подред, като не ми дадоха полагащото ми се общежитие, щото хотелът от днес за утре беше 80евро на вечер, по гари и летища колко съм висяла..
Всичкото мой личен избор, така че префърцунена е последният епитет, с който да се обърнеш към мен.

102thedream
08-01-2015, 20:26
кво му се връзваш на тоя

pac0line
08-01-2015, 20:28
Шегувках се
Извинявай once more

В автобуса хората са някак си по-нормални и статични, не си говорят на случаен принцип помежду си, сякаш бързат по някаква работа и т.н.
Във влаковете има много откачалки, но и много интересни и разговорливи най вече хора, стават супер запознанства.

jghgh
08-01-2015, 20:30
в автобуса винаги хората са по-противните поне по мои наблюдения

уютът на влака, макар и смрадлив [за мен] е несравним.
жалко че прекалено често правят закъснения, та и аз се принуждавам да ползвам Биомет, но това просто го мразя.
тясно, клаустрофобично, най-идиотските филми и намусени хора.. айде не :д

LoadRunner
08-01-2015, 20:31
хахаха тази се изкара от префърцунена лейди в скитаща бездомница обиколила половината свят

tireheb
08-01-2015, 20:32
Във влаковете има много откачалки, но и много интересни и разговорливи най вече хора, стават супер запознанства.

примерно пиян мангал да ти продава ножове
в смисъл, НОЖОВЕ
за мечки

jghgh
08-01-2015, 20:33
loadrunner, fu!

чак ся се върнах да видя 'дискусията', аз нали съм мн нарцистична и си чета само мойте мнения..
еми тъпо е да се дават оценки кой с кво пътува иначе.

а някой ден, ще си имаме частни самолети и няма да ни бърка. нали..
дано 8-)

therichbitch
в смисъл, НОЖОВЕ
за мечки
:lol:

102thedream
има и несмрадливи влакове

LoadRunner
08-01-2015, 20:38
наще хора винаги пътуваха с влак естествено софия варна щото можеш да се разхождаш и да пушиш, пиеш и ядеш когато поискаш а не 8 часа да си свит като скарида и като слизаш от автобуса стюарда да те разгъва с тръбен ключ от кофража в който си киснал вс тия часове (седалката)
дори и богаташчетата бяха с влака

pac0line
08-01-2015, 20:39
Сетих се за най-романтичното ми пътуване :D
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/60994_509051659139400_1109917325_n.jpg?oh=bf52eeef aad68984107a67d43ccbead4&oe=564B20A9

И после закъснението, което в крайна сметка стигна 420 минути :D
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/382167_509063929138173_1707062258_n.jpg?oh=9c63982 94421a96babea9a4541344920&oe=5643B6B0

jghgh
08-01-2015, 20:41
понеже ми писна от тези пътувания мисля следващия път да дам шанс на тия с колите дето си делят бензина
8-)

бтв след автобус съм като смачкана.. честно, по-добре да има закъснение, отколкото да слизам като пребита от тясното автобусче със спаружен и "климатизиран" въздух. ужас е.
и на търново се чудиш какво да правиш, да се редиш на безкрайна опашка за вц или да правиш клекове.. сми. да 8-)

tireheb
08-01-2015, 20:41
а не 8 часа да си свит като скарида и като слизаш от автобуса стюарда да те разгъва с тръбен ключ от кофража в който си киснал вс тия часове (седалката)
дори и богаташчетата бяха с влака

реално единствената причина да предпочитам фтобусчето е точно щото е около 2 пъти по-бързо от трена
и двете са еднакво неудобни

102thedream
08-01-2015, 20:42
по-голяма е магията с пуснато парно лятото

jghgh
08-01-2015, 20:42
мисля че е интересно как си говорим за влакове и автобуси. от съществена важност за вселената е.
по-пенсионерско от това няма как да стане

102thedream
08-01-2015, 20:44
не си за влак аахахах

jghgh
08-01-2015, 20:52
във влаковете хората поне си ГОВОРЯТ

с което ще заключим този епичен и много важен спор: с влак или с автобус /поради не-налични средства за самолет 8-) /

лека нощ

LoadRunner
08-01-2015, 20:55
най-после
махай се че да се продължи спора както си му е реда
по кръчмарски

tireheb
08-01-2015, 21:09
кво да си ГОВОРЯ
да не е форум тоя влак

най-мноо да ми искат цигари
или пари
НЕМАМ

Ivaaaaa
08-01-2015, 21:13
най-удобно е с кола
кат чи ли

pac0line
08-01-2015, 21:15
най-удобно е с кола
кат чи ли

искаш ли бонбонки и да те повозя малко на кожен салон?

Ivaaaaa
08-01-2015, 21:27
нашите са ме учили да не се качвам при непознати

anonymous708973
08-01-2015, 22:09
Искам да се оплача.
Гледах 9 сезона Supernatural, озвучени на немски. 10-тият не преведен и го гледам на англ с немски субс. Такааа... Не съм вярвала, че ще го кажа, ама озвучението е тоооолкова по-добро. В оригинал Сам, Дийн и Кастиел имат супереднакви гласове, които не им пасват. Не е да свикване... От самото начало не разбирах как може да има тим Сам, мн ме нервира. Тоя дълбок глас грам не отива на лигавото му, несигурно, драматизиращо поведение. На гласа на Дийн му липсва закачката. На Кас - нотката тип "аз не съм от тая планета". На немски са им избрали толкова пасващи гласове! И Краули забравих! Подмолността му липсва.
Дано ги намеря преведени.

Добре, оплаках се 8-)

pac0line
08-01-2015, 22:35
нашите са ме учили да не се качвам при непознати

здр каксе казва6 можели дати пратя покана за приятелство?

//утре на плаж, йес, един прохладен ден не беше излишен, но не трябва да губим форма, нали ( : И колкото по-близо до 6ти, толкова по-енергичен ставам

Rakshy
08-01-2015, 22:44
в смисъл, НОЖОВЕ
за мечки

с глас се смях :D :D :D

102, ебати поета, дейба

galaxy29
08-02-2015, 02:40
галаксинке, такава си глупачка
че на сканията идва й да те смачка

pandabear
08-02-2015, 05:49
Във влака стават чудеса, бе : )
Ех, спомени...

SHPAIdURmeN
08-02-2015, 07:24
ще бъде в азиатската Прага.
?

tori
08-02-2015, 08:19
Във влака стават чудеса, бе : )
Ех, спомени...
Съвсем друго си е на Горна да ти закъснее влака за Русе с един час и горница и почти непознат да те черпи бира, да. :д Което ми напомня, че никога не съм правила секс във влак, а ми е минавало през ума като си пътувам с мъжО.

tori
08-02-2015, 08:19
дабъл

Dagichka
08-02-2015, 08:27
още ми е странно като гледам календара и виждам, че най-накрая сме август :дд още 18 дни и летяя, отсега ми се е свил стомахът :д надявам се да не се избием вкъщи, след като и четиримата ще сме си тук 2 седмици плътно.. ще е интересно :д
яде ми се сладкооо

tireheb
08-02-2015, 08:28
с глас се смях :D :D :D

102, ебати поета, дейба

ти се смя ама аз малко се насрах тогава
оня просто влезе в купето и изкара ножовете
добре че само ги продаваше

Deadlock
08-02-2015, 08:30
вълнувам се. почти не спах. im a big big girl in a big big world with a big big suitcase.. and I'm leaving.

Niakoitam
08-02-2015, 08:31
Съвсем друго си е на Горна да ти закъснее влака за Русе с един час и горница и почти непознат да те черпи бира, да. :д Което ми напомня, че никога не съм правила секс във влак, а ми е минавало през ума като си пътувам с мъжО.

Даааам. Затваряте се в някоя тоалетна. Около вас се носят романтични благоуханни миризми. Достигате почти до сюблимния момент. Оооо даааа! Ооооо дааааа! В този момент започва яко тропане на врата и псувни да излизате най-накрая от човек с дебел глас, който го е хванало рядкото щастие и "козирува" вече известно време пред врататя. Трябва да го пробвате някога с Антракса...:D

tori
08-02-2015, 09:12
:D То за тва не е пробвано още. :ддд Или па таман сме се подхванали в купето и някоя лелка контрольорка идва да ни провери билетчетата. :ддд

102thedream
08-02-2015, 09:19
да ви смени комдончетата

Rakshy
08-02-2015, 10:07
Не забравяйте, че има спални вагони :D

NomNomNom
08-02-2015, 10:19
Ще ходя в огромен аквариум днеееес ( сладководен ), ходила съм само в един.
А как стана - чудя се днес какво да правим следобяда, като се прибере от работа и съквартиранта му дойде да ме пита нещо, пък аз го питах да предложи нещо готин из града. Каза ми за аквариума, пиша на любимия и се оказа, че искал да ме заведе като изненада тази седмица, ама аз съм мн бърза и вече нз за кой път ни се случва той да е намисли да правим нещо и аз да го изненадам преди това със същото :д

babity
08-02-2015, 10:21
Задръстих се пак. Нямам шоколад. :-(
Искам да си изпия вече кафето с кеф, а няма да е скоро. И цял ден си гледкам фигурата и си папкам.
Тоя младеж ми допадна, надявам се да не е твърде бавен....

102thedream
08-02-2015, 10:26

губи са трабката

pandabear
08-02-2015, 10:30
Което ми напомня, че никога не съм правила секс във влак, а ми е минавало през ума като си пътувам с мъжО.

Действай. Казват, че не било никак зле.

NomNomNom
08-02-2015, 10:32
https://www.facebook.com/139453982746823/videos/vb.139453982746823/174437939276021/?type=2&theater
лоша ли съм, че слушам това :( :д

102thedream
08-02-2015, 10:33
за миг помислих че са ме записали

NomNomNom
08-02-2015, 10:36
https://www.facebook.com/139453982746823/videos/174432955943186/

tori
08-02-2015, 10:49
:D На такова нещо никога не съм попадала...

Dagichka
08-02-2015, 11:10
ахахаха не бате, умираам, след 3 години се сеща да ми пише по фб и да ми вика "хелп дай някъв номер за чичо коко" сериозно ли бе?! смея се с глас :дддд

galaxy29
08-02-2015, 11:12
защо говориш на бате ;/ и забравих да те гушна.. (hug)

Dagichka
08-02-2015, 11:13
защото така съм свикнала, само не ми чети морал, че щом имам пуси трябва да говоря изискано :lol: а тоз въпросният ми беше първото гадженце с което се целувах ахаха още съм в шок, тоя за ква дилърка ме мисли не знам

galaxy29
08-02-2015, 11:14
ти си знаеш ;/

tireheb
08-02-2015, 12:59
https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/10985959_897419770293406_3049868427551172425_n.png ?oh=948d5dd3f891963036e9d565b3e07103&oe=564CEAA3

lol miro feimas

Rakshy
08-02-2015, 13:20
https://www.facebook.com/139453982746823/videos/174432955943186/

https://38.media.tumblr.com/7a145e2c8b93d8b68db5f9e25f271af9/tumblr_inline_nho0jqXlBj1qkpfj2.jpg

Ivaaaaa
08-02-2015, 14:53
в настроение съм
<3
<3

skate
08-02-2015, 15:00
otka4am
ne sum spal ot 2 dena + na rabota prez denq i dneska su6to se ochertava da ne se spi
naprao ne znam kvo stava..na avtopilot sum ;d

mayaaa
08-02-2015, 15:06
за кво ти е тоя тап асеновград
Защото има хипер яката поляна по пътя за Асенова крепост. (така де, като за има-няма 15 мин от Пловдив е хипер яка)

а, и искам да става понеделник, за да поработя. да. обичам това което правя в момента:)
Какво работиш?

Изнервих се малко, ама ся съм си вкъщи на храдно и ми е доволно и не ми пука особено за нищо.
https://www.youtube.com/watch?v=8SbUC-UaAxE
meow.

NomNomNom
08-02-2015, 15:07
otka4am
ne sum spal ot 2 dena + na rabota prez denq i dneska su6to se ochertava da ne se spi
naprao ne znam kvo stava..na avtopilot sum ;d

хахахаххахахахаха знам как се чувстваш

веднъж така, след такова приключение, трябваше да запоявам цял ден някакви малки термометърчета, не знам как не си стопих пръстите :д

skatew
08-02-2015, 19:39
мн добре за пръв път спя в новото нас постегнах го и става едно уютно такова :Д

bloodfrozen
08-02-2015, 19:40
Блейка съм голяма - метнаха ме в магазина. Вярно, нек'ви стотинки там, ама вероятно се случва за пореден път на поредния клиент. Ще ми е за урок вече да следя касовите бележки още в магазина. Здраве да е. 8-)

Напоследък доста еднотипно ми минават дните. Скоро започвам работа по едни проекти, в тях ми е надеждата за вмъкване на динамика в скучното ежедневие. И с нетърпение очаквам момента, в който ще се излежавам на плажа.. Поне се запасих с така необходимото сладко, сега ще го нападна да ми подслади животеца. 8-)

Rakshy
08-02-2015, 20:23
Много ми е умряло, а утре трябва да ставам за работа :( :( :( Нов "работодател" и не знам какво да очаквам :Д

TIFOSO
08-02-2015, 20:51
няя такава seenщина... пише ми в 3 сутринта, че не ми давала повече от 20 ... викам й, че и да ми даде 1 път няма да откажа хехе мърла

weheartiit
08-02-2015, 21:20
Нямам търпение вече да се махам от това място,ужасно много се набутах както винаги
ама така е като винаги бързам.Много жалко,че навсякъде гледат външността и не дават
възможност на другите.Отвратих се направо днес.Знам,че и аз съм доста зле с нещата,но
все си мислих,че задобрявам и се справям сравнително добре ама явно не е така.А колегите
са толкова двулични,че не е истина.Гадно ми е да ходя там,дано по-скоро се махна.
Ще ми е тъпо първите дни защото както винаги се привързах твърде бързо към хора на които
съм сигурна,че не им пука за мен.Толкова да ми е криво тази вечер ,всичко наопаки върви ...

Rakshy
08-02-2015, 22:21
Нямам търпение вече да се махам от това място,ужасно много се набутах както винаги
ама така е като винаги бързам.Много жалко,че навсякъде гледат външността и не дават
възможност на другите.Отвратих се направо днес.Знам,че и аз съм доста зле с нещата,но
все си мислих,че задобрявам и се справям сравнително добре ама явно не е така.А колегите
са толкова двулични,че не е истина.Гадно ми е да ходя там,дано по-скоро се махна.
Ще ми е тъпо първите дни защото както винаги се привързах твърде бързо към хора на които
съм сигурна,че не им пука за мен.Толкова да ми е криво тази вечер ,всичко наопаки върви ...

що не се напиеш?

weheartiit
08-03-2015, 08:34
що не се напиеш?
Време ми е вече,да. :D :D

Ewok
08-03-2015, 08:35
http://www.gizmobolt.com/wp-content/uploads/2015/01/az13.jpg бонбон <3

Dagichka
08-03-2015, 10:48
толкова много да се различавам от тях.. чак тъжно ми става на моменти, вече никви допирни точки нямаме освен бла-бла ежедневните неща за обсъждане тип кой кво ще яде и тн... ем, шанс. още малко и ще си почина и аз най-накрая :3

едит: lo6o ми е :д кръвното ми е 90/60/100, вярно че от седмица не мога да си поема въздух като хората, ама дзз :д

therichbitch
08-03-2015, 10:59
Прибрах едно мнооого мъничко котенце, което явно се е загубило от майка си, защото още май би трябвало да суче. Тръгна след мен и падаше. Такава мила душичка, едва ходи, а е толкова игриво. Сега си прехвърлям сценарии как и дали мога да го задържа.

pac0line
08-03-2015, 11:26
Sun, you bastard, y u cancer my skin?

babity
08-03-2015, 15:53
Малко ми е странно. Не знам защо правя нещата, които правя. Изобщо де, мега апатично ми е. И малко ми е дизи някво, капнах днеска в тая жега. Дано довечера нещото не ме държи до късно.

Lilanda
08-03-2015, 16:19
В шок съм. От снощи не мога да се съвзема, а чак преди около 3 часа разбрах и какво реално се е случило. Толкова млад...Нямам думи да опиша болката и тъгата си, наистина...

DisappointedDreamer
08-03-2015, 17:20
Променям се. Не само външно, но и вътрешно. И ми е хубаво. Приемам нещата по-леко, което е огромна стъпка за мен.))

skatew
08-03-2015, 17:57
На първо място в моята класация орална стимулация
не знам какво е женска симулация..
Вземи си придобивката тръгни и спри до мивката..
докато се измиеш ще съм свършил с почивката.

Ivaaaaa
08-03-2015, 18:06
батееее...
ахахахаахахахах
както и да е
обичам са

Rakshy
08-03-2015, 18:14
батееее...
ахахахаахахахах
както и да е
обичам са

нали се мразеше? :/

пукнах от жега в тоя въшлив склад... И ни разкараха от Орландовци до Студентски, за да преместим 5 железа за утре, които ония лешпери можеха спокойно да преместят и да не ни занимават с глупости, но ето нá.
мнол са наядох :/

Ivaaaaa
08-03-2015, 18:20
нали се мразеше? :/

аз съм сложна и противоречива личност. 'мразя' е мн силно казано, по-скоро не харесвам редица свои черти и то не заради себе си, а защото влизат в конфликт с останалите. иначе се харесвам. много ;д

jghgh
08-03-2015, 22:10
i'm thirsty
i'm fuckin' thirsty

Arctic
08-03-2015, 23:16
Някакво такова...хем ми е щастливо и отнесено (защото съм и д и о т), хем ще пукна от притеснение и ми е супер болно, че такъв невероятен човек може да се чувства така. Още по-болно ми е, че явно съм ебаси гадния приятел, защото допреди известно време си мислех, че всичко е наред с него, но явно не. Страх ме е, дано всичко да мине наред. Просто, този контраст ме обърква, най-малкото.

anonymous708973
08-04-2015, 08:06
Ооо, имам си стааааая! След няколко дни си взимам и билет и съм ready to go!
Тъкмо получих имейл, че си имам и buddy, и че пристигам ама баш навреме за Orientation week!

Майка: Реши ли как ще пътуваш?
Аз: Да, с автобуса на Дойче Баан е само 7 часа. С Фликсбус е 10.
Майка: Е, супер, че то мн наблизо.

Тва за 571 км :д
Пупу, толкова се радвам!

Едит: https://www.youtube.com/watch?v=fdD8OLUXLAs
Песента, която слушам на repeat.

Dagichka
08-04-2015, 08:22
ахахах, колко малко ме познава семейството ми чак ми става смешно на моменти, чак истерично смешно :дддд
здравето ми съвсем се бъгна, то не беше ниско кръвно, пък ускорен пулс, сега и цикълчо закъснява и започвам да се филмирам

едит: взех си паспорта, ходих и до нап, чувствам се голяма :cool:

Vanchhh
08-04-2015, 11:55
Бахти. Криза имало в Бг. Само докато стигна до Бургас видях 2xPanamera и един Gtr. За после няма да говоря. Иначе хубаво време, голям кеф. Много поздрави!

sl1nceetoo
08-04-2015, 13:18
Вчера се върнах от морето. Днес бях на обучение. Ще ходя до края на седмицата, после ще си уча от вкъщи. На 13ти почвам и кормуването. Ама ми омръзна тука. Искам си вкъщи вече, не съм се прибирала от не знам кога. :// Напрегнах се сега. Ама поне си починах подобаващо изминалите дни.

Naive
08-04-2015, 14:23
Ще отказвам кафето. Първи ден без.

Niakoitam
08-04-2015, 14:46
Ееееебахти! Човек да не вземе да каже че дребни суми са започнали да идват в семейството. Сега започнахме ремонта, ще се ходи и на почивка, а отгоре на това се разбра, че след преди няколко дни откритата случайно от нас и набързо временно оправена авария с водопровода ни( есента или другата пролет пак ще има ремонти и даже май ще го подменим целия в двора и прецаканата част в мазето)се оказа, че сме навъртяли около 200 кубика без капчица влага и без изобщо да подозираме. Вземи сега тия 400 лева на вноски! Не че преди половин година пак не преправяхме другата част на водопровода, а имаше и половин дневен теч на кранчето ни в селото ни и около два докрай на чешмата в тоалетната там. Тамън изплатихме вноските.Но тази сума беше рекорд...

kalpazanka
08-04-2015, 14:51
Бахти. Криза имало в Бг. Само докато стигна до Бургас видях 2xPanamera и един Gtr. За после няма да говоря. Иначе хубаво време, голям кеф. Много поздрави!

И кафенетата пълни, дори и да не са по морето.

Dagichka
08-04-2015, 14:54
^мда, както и моловете са пълни винаги. отдавна съм забелязала и аз тази аномалия :cool:

anonymous708973
08-04-2015, 15:00
Умишлено не отговорих, ама виждам, че не само аз съм на това мнение. Да споменем и как дотолкова ни се е набило в главите как всеки трябва да има кола, че първата работа на всеки 18-годишен льольо е да си купи кола...за да ходи на училище ли, не знам.

Мн ми е лежерно, гледам сериалче, а тази вечер ще ме водят на вечеря^^

pandabear
08-04-2015, 15:05
че първата работа на всеки 18-годишен льольо е да си купи кола...за да ходи на училище ли, не знам.

защо толкова често използваш думата льольо?

хапвам си грозде, слушам си музика, разглеждам си разни глупости. добре ми е. засега.

Naive
08-04-2015, 15:05
blabla

Работиш ли нещо?

Niakoitam
08-04-2015, 15:37
Защо?
Работата вкъщи зачитали се? :)

102thedream
08-04-2015, 15:41
глупци
видели няколко хубави коли на мутри и вече цела България кара тва
моловете пълни ? кой от вас не си е купувал неща от мола ? немате ли приятели които си купуват ?
айде разбирам курвите и некви негри да ходат с по 10 плика в ръка ама замислете се вие и вашите познати не ходите ли по молове
и не на последно място ВИЕ НЕ ЯДЕТЕ ЛИ БЕ
ясно че лидъли били са пълни ама сичко тва се изяжда

102thedream
08-04-2015, 15:42
Защо?

зачиталисе

Naive
08-04-2015, 15:52
Защо?
Ами ако е работа ОТ вкъщи, за която ти плащат, се зачита.
Ако е поправяне на казанчето на тоалетната чиния или миене на съдовете, примерно, не се.

102thedream
08-04-2015, 16:00
защо се заяждаш в стил пинкпан7ер ?

Naive
08-04-2015, 16:05
Не знам как реши, че се заяждам. Попитах от чисто любопитство, защото никога в мненията му не съм срещала да споменава работа или нещо такова, както и отговорих човешки на въпроса, който ми зададе.

Поръчах си телефон на изплащане, набутвам се с пари, ама тва е положението, не можеш винаги да си топ. :Д

anonymous708973
08-04-2015, 16:06
Къде в изясняването на дефинициите видя заяждане?

И бтв, хората не ходят до мола да си напазаруват храна от Лидл/Пикадили. Факт е, че заведенията са нонстоп пълни, моловете се пръскат по шевовете, няма едно място за паркиране, щото всичко живо е с кола.

Едит:
Нели, защо отказваш кафето? о.О

Едит 2:
Използвам "льольо", щото е мн описателна. А защо често... ми, много льольовци има.

102thedream
08-04-2015, 16:12
значи съм се объркал

аре да направим една дисекция на моловете
деца които се разхождат там
хора и деца които си купуват макдоналдс кфс и т.н.
в повечето има книги/книжарници в което не виждам нищо лошо
кино
некоя и друга дреха
/говоря за нормални хора
другото са курви и ОЛИГАРХСЦИ
и изненада заведенията в моловете не се пръскат а обикновено са празни
не виждам кое е толкова възмутителното освен липсата ти на акъл

Naive
08-04-2015, 16:13
Ина, тук грешиш. Една огромна част от потока на хора в моловете е заради хранителните магазини. И го знам от достоверен източник, мога да обясня повече, ама не тук. :Д

Иначе го отказвам, защото реално не ми е вкусно и го пия с отвращение. Сега, аз го пия винаги само чисто, но няма доброволно да си слагам захар, защото реално нито ми е чак толкова по-вкусно, просто става по-поносимо. Пробвах със стевия, става бъркоч. Отделно, че ако случайно пропусна да пия един ден, съм смазана и яко ме цепи главата. Не ме кефи да имам такива зависимости.
Но допускам, че ще фейлна, де, защото все пак харесвам ефекта на кафето върху мен. :д

Ivaaaaa
08-04-2015, 16:14
oligarhsite ne pazaruvat ot mola, we ;d

therichbitch
08-04-2015, 16:18
забравихте майките, които са отишли да кърмят там

Btw вярно е, че специално заведенията в моловете са празнички (изкл KFC и подобни).

kalpazanka
08-04-2015, 16:19
Не ходя най-редовно по молове, но излизам всеки ден да свърша по нещичко и празно заведение по маршрута ми не съм видяла.

102thedream
08-04-2015, 16:20
така ли българко

Corb1225
08-04-2015, 16:26
Да, прави сте. Икономическите показатели са фалшифицирани, а всеки българин къта по няколко милиона под дюшека.

anonymous708973
08-04-2015, 16:46
забравихте майките, които са отишли да кърмят там

Btw вярно е, че специално заведенията в моловете са празнички (изкл KFC и подобни).

Niakoitam
08-04-2015, 17:30
Ами ако е работа ОТ вкъщи, за която ти плащат, се зачита.
Ако е поправяне на казанчето на тоалетната чиния или миене на съдовете, примерно, не се.

Ами добре тогава. Не работя. Ако те интересува още по-дълбоко моята персона те каня на ЛС разговор. :) Няма смисъл за толкова кратък период моята персона да увеличава темата с още минимум 2-3 страници за втори път. :p

skatew
08-04-2015, 17:34
въх таз персона :Д

Rakshy
08-04-2015, 17:49
Ами добре тогава. Не работя. Ако те интересува още по-дълбоко моята персона те каня на ЛС разговор. :) Няма смисъл за толкова кратък период моята персона да увеличава темата с още минимум 2-3 страници за втори път. :p

моля те не говори кат оня побъркания, дет не излиза от тях и никой не го разбира :D

днес беше по-малко работа, но пак ми умре коня :Д
утре ще работим в хладилна камера. Подай 30 градуса към 0 градуса и пак към 30 градуса разлика там :Д От сега усещам как ще драйфам утре :D

тръгнах да си пържа филийки, при което сложих маалко повече олио в тигана и знам от стари готвачи, че се капва една капчица вода в мазнината, за да видя дали е готова. Капвам я аз и точно топя филията в яйцата и направи ебати изродското БУМ, добре че имам огромни мигли и капчицата мазнина се хвана в тях иначе чао чао оченце :/ Ся ме боли на няколко места по лицето, бахти живота...

А за кризата: и в най-бедните страни има някаква част от населението, които са богати. Тва че в момента по морето са се събрали всички дупета нищо не значи :Д Това че оня кара кола за над 100 бона е без значение, щото прозорците на служебната пак не се отварят (неш се прееба и само лявата страна се отваря, баси късмета чуек)

draid
08-04-2015, 17:54
Много голям признак на липса на мисъл ми се струва да съдиш за платежоспособността на дадена нация относно това колко са пълни моловете и кой кара кола или ходи на кафе. В България явно вече да имаш кола и да ходиш до мола/кафето се превърна в белег на благосъстояние и то не само личностно, ами и такова на останалото население.

Интересно мислене вадите, ще ми се някой да ми го обясни и докаже.

Ivaaaaa
08-04-2015, 18:11
мисленето не е интересно, а абсурдно. както и да е, да не се задрънчвам и аз.

он: подобрих си личния рекорд за подсвирквания за един ден, хихих. преди това ме дразнеше, сега... ми, ебала съм ги.

Deadlock
08-04-2015, 18:33
за мен беше направо факт и съм изненадана, че се спори - българите масово ходят по заведения и карат коли. това е културен въпрос, а не такъв на финансово благосъстояние.

jghgh
08-04-2015, 18:39
http://i.imgur.com/5013ZEZ.gif

да не се взимаме насериозно

Ivaaaaa
08-04-2015, 18:40
казвате го сякаш всяка втора кола на улицата е панамера. верно, из софето се мяркат, но.. из софето. и нз що се разграничавате от тези БЪЛГАРИ

TIFOSO
08-04-2015, 18:44
вьвраса караме сано росинйоу

Ivaaaaa
08-04-2015, 18:46
виждала съм такси москвич/лада /нз, не помня кво беше ;д/

Niakoitam
08-04-2015, 19:02
Rakshy пиша последното мнение по тази тема и приключвам.
Просто не знаех на къде ще тръгне темата след оняденшните дискусии. Като цяло особено напоследък и особено в интернет форум ми е през малката нощна шапчица как ще ме възприемат разни непознати хора. Дали като пълен пропадляк или пък не. Аз съм това, което съм. Леле само колко самочувствено прозвуча. :D. Така че кой ме разбрал и кой не в интернет, не е изобщо важно. По-важното е че не искам да карам хора, на които много държа и вероятно от отсрещната страна е същото да се чувстват неудобно и некомфортно заради мои изказвания във форума. Това е. Повече уточнения в темата няма да давам. :)

Deadlock
08-04-2015, 19:07
ива, да, от кола до кола и от заведение до заведение има разлика, но това няма общо с моята позиция. не става дума за пари, а за това, че заведенията са ни важно място за общуване (още от ученическите години)

pandabear
08-04-2015, 19:13
милионерче не се подигравай ти
давай, давай, брЪкни по-дълбоко
имаш пАри, дай дай
ти си паралия

Ivaaaaa
08-04-2015, 19:25
ива, да, от кола до кола и от заведение до заведение има разлика, но това няма общо с моята позиция. не става дума за пари, а за това, че заведенията са ни важно място за общуване (още от ученическите години)

не и в моите ;д. както и да е. разбирам. просто ми става неприятно, когато някой генерализира, пък и някои неща, които се изписаха си бяха откровено нелепи. мн хиперболизират.

LoadRunner
08-04-2015, 19:28
Не знам как реши, че се заяждам. Попитах от чисто любопитство, защото никога в мненията му не съм срещала да споменава работа или нещо такова, както и отговорих човешки на въпроса, който ми зададе.

Ми ти само в постовете(всеки пост) на болната номном ще видиш да се говори за "работа", е то да беше работа а то развързване на оплетени кабели и смее да се нарича част от ИТ сектора. Тука има лекари, инженери, и ИТта дето учат и работят, че един път не съм видял някой да си говори за личния живот на дълго и широко а на теб чак ти е странно че някой не говорел.
ХАХА

LoadRunner
08-04-2015, 19:30
Едит 2:
Използвам "льольо", щото е мн описателна. А защо често... ми, много льольовци има.

мисля че не го ползваш по предназначение зашото не съм видял 1 път да го ползваш като обръщение за себе си

Lilanda
08-04-2015, 20:43
Не че нещо, но магазините в моловете, които реално имат някаква работа, са 2-3. И още една вметка - едно заведение може да е пълно, но всичко живо в него да е на кафе и вода. Ако на това му викате работа, не знам. А ако по това пък съдите, че българинът има пари....Скоро някой от вас да е ходил по селата? Не, не говоря за Софето, знам, че за вас това е единственото българско населено място. А в СЗ България някой да е стъпвал в последните 2-3 години? Дори по морето, ако си отворите малко повече очите, ще видите какво е икономическа криза. А да не говорим, че и в самата София се забелязва абсолютен упадък. Но щом за вас кризата е само на думи, така да бъде.

ПТ: Напоследък се ядосвам за просотии и по горната част от мнението си личи това. Не е като да ми е супер лесно и да нямам 100 неща на главата в момента. Притеснявам се нещо на него да не му се изнервя, че в момента не му е до глупости. Не искам да знам какво му е просто...Ще съм максимално до него, обещала съм му го. Надявам се да има шанс да помогна да преодолее мъката си след време, но не и сега...

Naive
08-04-2015, 21:12
Ми ти само в постовете(всеки пост) на болната номном ще видиш да се говори за "работа", е то да беше работа а то развързване на оплетени кабели и смее да се нарича част от ИТ сектора. Тука има лекари, инженери, и ИТта дето учат и работят, че един път не съм видял някой да си говори за личния живот на дълго и широко а на теб чак ти е странно че някой не говорел.
ХАХА

Ми НякойТам точно не е от хората, които не говорят за личния си живот. Все пак всички вече знаем, че семейството му дължи 400лв. Та, да, като цяло постът ти е безсмислен и е просто смешен опит да заядеш "болната номном" и да избълваш доза лайна.
Не знам какъв ти е случая, но определено не е лек.

Rakshy
08-04-2015, 22:00
в кръчмето до нас пестин грама цаца са 3.50 и дори не мамят в количеството

не криза, а рай ;д

Niakoitam
08-04-2015, 22:06
Naive и аз имам въпрос към теб. Защо си си увеличила годините в профила. :)

Corb1225
08-04-2015, 22:16
...

Извинявам се за мръснишката шега.

Naive
08-04-2015, 22:19
Лол, това няма как да си го мернал, написано от мен, защото просто не е така.
Иначе нямам представа на колко години съм написала, че съм, не е било умишлено с някаква цел, най-вероятно просто съм избрала случайна цифра/дата. Аз никога не съм крила възрастта си. :Д

Corb1225
08-04-2015, 22:26
Права си, не беше написано от теб. Но ти не отрече, затова реших, че е вярно. Сигурно се решила да не се занимаваш. Извинявам се пак.

Niakoitam
08-04-2015, 22:34
Лол, това няма как да си го мернал, написано от мен, защото просто не е така.
Иначе нямам представа на колко години съм написала, че съм, не е било умишлено с някаква цел, най-вероятно просто съм избрала случайна цифра/дата. Аз никога не съм крила възрастта си. :Д

26, но пък много трябва да си повтаряла в училище за да си празнуваш бала на 26 години. :D
Все си мисля че преди пишеше по-малка възраст. :)

Rakshy
08-04-2015, 23:00
...

Извинявам се за мръснишката шега.

защо си махнал шегата :/ :( :'(

Naive
08-05-2015, 06:23
Corb1225, обикновено така решавам, да, най-малкото тук съм казвала кога се е случило в подходящите за това теми, т.е. е все тая кой какво дрънка. :Д Иначе няма проблем и все пак поздравления за отношението. :)

Niakoitam, грешиш. Аз изобщо не обръщам внимание на този профил, никога не го гледам - нито моя, нито чуждите, така че не държа информацията там да е достоверна, съответно и не разчитам на нея.

Он: Вчера бях оставила Д. сам със заека (аз не спах вкъщи), който от събота е в новия ни дом, и зайко зайко цяла вечер е играел, тичал и подскачал насам-натам. Явно е много щастлив на новото място.. И е прекрасно, че двамата се надушиха и зайко зайко е спокоен в присъствието му и му се доверява. :Д
Но не се наспах. И втори ден без кафе, много тегаво. Дали да не ударя едно. :Д

Naive
08-05-2015, 07:52
Ох, ужас, каква е тази оферта, бе. Направо като муха ми жужи в ухото, супер изкушаващо е и ще ми осигури добър старт, финансов нали. :Д

tori
08-05-2015, 08:03
Гладна съм. :д Ама много! От няколко дни не съм яла нищо като света, все някакви боклуци. И е баси мизерията тук, направоооо... А мен не мързи и ми се спи. Отивам да си боря мързела... Някак.

granger
08-05-2015, 08:20
Тук пак същата помия.
чал.

anonymous708973
08-05-2015, 11:38
Мъж ми още не е станал германец, пък вече се оплаква от неефективността на институциите. 8-)
Ще го изям.

А на мен ми се приключенства!
Исках чанта с коала, ама е разпродадена. :(

Dagichka
08-05-2015, 11:57
защо винаги като се ядосам започвам да рева и не мога да си кажа квото ми е на езика, гррр бе. ебахти драмата, ебати чудото за един шоколад по дяволите, разбра се на кой кое му е приоритетът хах, жалко, че сме една кръв.. никви допирни точки, ниикви. още 2 седмици и си заминава поне, да ми се разкара от главата и тва е. винаги съм се чудела как може майка ми и леля ми да не си говорят с години, ама да, що пък не, усещам, че и при нас така ще стане :д

Deadlock
08-05-2015, 12:01
мотивация трябва! или едно силно кафе!

babity
08-05-2015, 12:02
Много странен тип. Не знам какви са му намеренията, но се споразумях със себе си да не го анализирам и да не се опитвам да гадая.
Малко се наиграх днес, струва ми се, но ако е писано, ще се видим пак.
Започвам да се изнервям от неефективността на стажа ми. Хората вече са доста напред в хирургията, а мен упорито ме првследват профилактика на инфекциозни и диагностика на вътрешни. Малко ми доскучава чак...
Тая вечер, с малко повече късмет, може и да успея да си спя в моето легло, че ми е залипсвало чак. Тряа се стегна да свърша някои неща и вкъщи и като цяло да се организирам малко по-добре, че времето ми за почивка вече е към своя край.

jghgh
08-05-2015, 12:20
Като изключим, че ми се повръща от жега, съм добре. 8-)
Мисля да ходя да си купя 1 кило праскови и просто ще набивам фруктоза до края на дните си

Naive
08-05-2015, 13:07
Значи след ден и половина експеримент, стигнах до извода, че да непиенето на кафе ме кара да се чувствам по-отвратително отколкото е самото кафе само по-себе си. И с гордост си купих едно кафенце, на работа съм и си го пия с удоволствие. :Д А дано спре да ме боли главата. :Д

Dagichka
08-05-2015, 13:31
^нормално е, когато човек отказва нещо тялото му първите дни да е в "абстиненция"

поотпуснаха ме болките, даже най-нахално си похапвам от шоколада :д

pandabear
08-05-2015, 15:13
точно днес се събудих с мисълта, че трябва да я резна малко тази моя косица и като отидох до фризьорката ми се оказа, че няма свободен час в идните 2 дни. тъжно. 'ма пък после наминах до фитнеса и си изготвих програмата, добре че поне моя човек беше там : )

Ewok
08-05-2015, 15:27
По повод разговора ви - от някаква датска/белгийска (не съм сигурна) фирма, която има клон тук, пичовете са казали, че им е много странно, че тук има масово скъпарски коли (при тях дори богатите карали среден клас) и че тийнейджърите не работят, докато не завършат гимназия, а понякога и след това.

//това е тяхно мнение, не се ангажирам с него, просто споделям

jghgh
08-05-2015, 15:43
Имам роднина, живеещ/а в Белгия, всичко е както казваш, но и там има мързеливци на социални помощи (и то белгийци, не емигранти), а и цялата им с-ма е доста по-различна.

В БГ няма как да се осъществи тоя филм да работиш още от гимназията, дори чисто ако сметнем графиците и заетостта и колко предмети учим в у-ще vs. колко и КАКВО учат те, дали излизаш с професия и т.н.

И, колкото и да ме оплюете, абсолютно нормално е за нашия стандарт на живот (средно) да бъдеш поддържан от вашите до някаква определена възраст. Не живеем в "нормална" държава, че още на 20-22 да строиш империи, да си плащаш за собствено жилище или от сорта. Не окуражавам мързелуването !! (преди някой да ми извърти думите, което съм сигурна, че ще се случи), но практически не знам за много млади хора, които да си имат собствени жилища, да са абсолютно независими и т.н.; И то не защото са мързеливци и/или глупаци.

Казвам това, защото ми омръзна от плюене по българите и българското и как сме били еди-какви-си, кой какви коли карал, къде ходил да разпуска и т.н.. Всъщност ЕТО това е типично българско. Мазохистично солене на собствените сънародници, на държава, постоянни сравнения и коленичения пред лицето на Запада. А малко хора си дават сметка какви големи филми и изкривени неща има и там. Хората сме хора навсякъде, с различни пороци.

Около мен пък е пълно с работещи млади хора. Да, за какво си харчат парите си е техен проблем (коли, показен имидж или каквото и да е), и Deadlock го каза добре, това е културна особеност, но отново на важи за всички млади хора.

Пс. Не се заяждам, Ewok, просто "допринасям" за дискусията.

102thedream
08-05-2015, 15:49
видехме го еден азар като е белгиец колко прокопса

therichbitch
08-05-2015, 16:11
Всъщност ЕТО това е типично българско. Мазохистично солене на собствените сънародници, на държава, постоянни сравнения и коленичения пред лицето на Запада.
ДА .

Ewok
08-05-2015, 16:18
Пс. Не се заяждам, Ewok, просто "допринасям" за дискусията.

Дори не съм си и помисляла подобно нещо :)
Наистина го написах само като споделяне. Не подкрепям казаното. Като човек опитал се да си намери работа на 14 (и то в София) съм абсолютно съгласна, че това е нещо почти невъзможно тук. Да не говоря за отношението на роднините ми към това.
Но това е в момента. За мен нещата ще се променят, но с време. Отворихме се от няколко години да пътуваме, да събираме най-доброто от света и след няколко години новите поколения ще са отгледани от едни съвсем различни хора ))
но време му е майката
какво беше, 40 години в пустинята
нещо такова.

Andjyy
08-05-2015, 17:08
къде е papugai
липсва ми

Ewok
08-05-2015, 17:09
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/11813493_965042640203447_6692992594476510574_n.jpg ?oh=6d7d2a2d9c43a28628b7190c7aff641f&oe=5642A38A
не ме кефят дебелите вежди

Ivaaaaa
08-05-2015, 17:22
нзнм. мързи ме да живея. боли ме главата. и гърлото. само шматка като мен може да си го причини лятото. а дори не беше студена! ;д
и ме е яд, че домрачова няма да участва този сезон. предполагам заради мононуклеозата. *върти очи*. мартен също има/ше и пак мачкаше. очаквам кайса да доминира, подвластички ще й бъдат далмайер, двете чехкини, дорен-абер ии вийрер може би. абе, тъпня като цяло. тази година, ако не се лъжа, първенството трябва да е в холменколен, а това означава, че оле ейнар ще сложи край на професионалната си кариера след него. мннооого се надявам отново да размисли и да го отложи поне до края на този олимпийски цикъл. дано вземе медал, за да се мотивира. нечовек. миналият сезон отново беше на топ ниво и бегово по нищо не отстъпваше на най-добрите, които са 15-20 год по-млади от него. стискам му палци. ония смотани рускини пак ще ме дразнят. трябва да се направи радикална промяна в треньорския състав. дори и с допинг са костенурки. омг. издразних са. и са отнесох.
гладна съм. май качих някое килце :(

anonymous708973
08-05-2015, 17:32
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/11825991_798606330244302_2973295613819091549_n.jpg ?oh=538b0734058576a0eace463ab8e66228&oe=564603EF

:lol: :lol:
Ах, не мога :д

therichbitch
08-05-2015, 17:36
къде е papugai
и аз тва се чудех, последните му думи бяха към Пантерата :Д

Някво напрегнато ми е, а не знам защо. Уж съм в почивка.
Уговорихме се миналата седмица да се видим днес и нищо. Еми, няма пък аз да звъня :cool:
Гледах тенис турнир на немски. Егати бълвоча. По- точно бяха само няколко мача и пак ми стана зле.

TIFOSO
08-05-2015, 17:59
Гледах тенис турнир на немски. Егати бълвоча. По- точно бяха само няколко мача и пак ми стана зле.

кицбюел ли? ;о

anonymous708973
08-05-2015, 18:19
и аз тва се чудех, последните му думи бяха към Пантерата :Д

8-)
Невинна съм.
За съжаление.

Майка ми праща снимки от връчването на едни дипломи, гледам една мадама в гръб и се опитвам да се сетя коя е тая учителка такава нагласена, пък то аз :D

102thedream
08-05-2015, 18:29
Невинна съм.

Майка ми

направо си го призова като сигнала на батман

anonymous708973
08-05-2015, 18:41
Мда.

Ivaaaaa
08-05-2015, 18:47
пантер, какво ти пише на профилната най-отдолу, че недовиждам ;д
адвайс ли?

therichbitch
08-05-2015, 18:50
И с кво беше се нагласила? И сериозно ли не можеш да се познаеш в гръб на прима виста :Д

кицбюел ли? ;о
Не, този не го следя. Не че тоя, на който попаднах, го следя, де- в Хамбург. Даже не беше на живо, повторения от преди няколко дни. Ама те немците са бавни. Гледах Надал срещу Вердаско, гледах финала на Надал и още един. Супер неестествени са ми някои неща, като ги чувам на немски. Hawk-Eye :lol:
Kакто и тъпите бюти блогърки, като произнесат 'blush', примерно.

anonymous708973
08-05-2015, 18:55
С една мн яка рокля на майка. Ама снимката е от декември 2012, съвсем съм я забравила :д
Стига нарежда де, що да са тъпи момичетата :)

пантер, какво ти пише на профилната най-отдолу, че недовиждам ;д
адвайс ли?

Да.

TIFOSO
08-05-2015, 19:17
Не, този не го следя. Не че тоя, на който попаднах, го следя, де- в Хамбург. Даже не беше на живо, повторения от преди няколко дни. Ама те немците са бавни. Гледах Надал срещу Вердаско, гледах финала на Надал и още един. Супер неестествени са ми някои неща, като ги чувам на немски. Hawk-Eye :lol:
Kакто и тъпите бюти блогърки, като произнесат 'blush', примерно.

О, Хамбур... о, на запис... о, ужас. Нз как имаш нерви да гледаш перуанския гъзобрък. Тоя турнир беше мастърс преди години, докараха го до мърлява 500-ца с един от топ20 (последният), а от догодина го гласят за мижаво 250. Чичовото започва стабилно да оплешивява, д-р Фуентес не е на ниво вече, както и ставите на матадорчето. Тоя финал беше много нелеп с тея 12 пробива. Най-интересното беше словесният пикоч между кюнците. Жалко, че от другата страна на мрежата не беше някое лабилно акинце без задръжки. Мен ме дразни френският, та предпочитам понякога да слушам хранилките на Тодор Попов по адрес на световния номер 10 (9 вече хехе).

pac0line
08-05-2015, 19:31
баси, все едно някой ме кълне нон стоп, понякога не си намирам смисъл в живота.
Може ли да имам едни 3 дена в годината, които да съм чакал със супер очакване и да се налага да ги прекарам в боледуване и съответно въздържание :/

anonymous708973
08-05-2015, 19:37
вижте първия въпрос: http://www.edna.bg/testove/test-sklonni-li-ste-kym-izneviara-37/page/1
:Д :Д

ДОТА
08-05-2015, 19:45
къде е papugai
липсва ми

Нали ме беше забравила.

Lilanda
08-05-2015, 19:53
вижте първия въпрос: http://www.edna.bg/testove/test-sklonni-li-ste-kym-izneviara-37/page/1
:Д :Д

ПТ: Душичката ми...Колко беше усмихнат, а като знам като се прибере в тях колко тежко ще му е. Обграден е от хора, които му помагат максимално и въпреки всичко в такъв момент, каквато и помощ да ти се даде, ще е нищожна. Душата ми се къса...Така искам това да не се беше случвало, човекът да е окей и да го радва, но...Тежко е, и аз самата знам колко е тежко. Знам, че той ще се справи с това, но не го заслужава. Не мога да спра да мисля за това...

therichbitch
08-05-2015, 20:32
..
хаха :Д
И аз никога не съм била фен на Надал, не знам защо. По големите турнири го гледам, де, защото там ги следя плътно. Но в случая хванах мачовете, умирах от скука, пък взех, че ги изгледах :)

Ина, зле са, защото си имат немски думи за (почти) всички продукти, а ползват такива, които не могат да произнасят. А питах за нагласяването, защото като чуя раздаване на дипломи, се сещам за по- скромно облекло. Не че да се нагласиш трябва да е за бар, просто така ми хрумна.

jghgh
08-05-2015, 21:49
активност по 2ри -> няма пари, както обещават астролозите, ама self-worth-ът расте. 8-)

честит нов ден на всички, надявам се да е прекрасен.
аз ще се погрижа за моя да е идеален..
май че ще е

aurissaaaaa
08-06-2015, 02:19
гледах Ex Machina , яко филмче, препоръчвам https://www.youtube.com/watch?v=PI8XBKb6DQk