View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
Страници :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
sudden realization:
човек не трябва да дружи с хора, за които му идва да им говори зад гърба или вече го прави.
звучи като нещо елементарно, но според мен много хора свикват(свикваме?) да бъдем неавтентични, и съответно да поддържаме неавтентични отношения с някви хора просто така заради идеята, щото ни е страх да ги оставим, или ни мързи да потърсим нещо истинско
нз
но аз се чувствам гладна в това отношение
anonymous708973
08-11-2015, 06:47
Освен че явно ти липсва и умението да мислиш глобално. Сдъвкано и изплюто: Транспортът на запад не е готин, просто щот е такъв. А е такъв, защото е имало нужда, търсене. Като всеки си пътува с колата и никой не ползва транспорт, защо да работят върху него? Като не работят върху него, ще е скапан. Като е скапан, всеки пътува с кола. Като пътува всеки с кола, има задръствания и всички мрънкат, ама никой не си мърда гъза да направи нещо.
Еми, да.
Дрейд, специално за теб ще си удебелявам идеята на мнението, за да я проумееш. Както казах - имаш навика да си харесаш една част и дас и коментираш само нея. Не става така. В случая се хвана за причината, която съм дала - че няма търсене - и пропусна принципа - липсата на стимул да се работи върху проблемите на градския, което беше есенцията на мнението ми.
С други думи - заеби, не ми се занимава повече с хора, които просто нямат умението да водят елементарна дискусия. Пък с тия "не ми говори на мен, аз тия ги знам" бЕги да зарибяваш, току виж някоя ти вързала. Дейба противното изтъкване колко си врял и кипял. Какъв е смисълът да се говори с теб, като предварително знам, че ще стигнем до там?
И бтв, на транспорта в Пловдив, и особено в Бургас, вода ще носиш, тук включвам и гарите/спирките.
Честно, как пък аз не се научих кога да не си губя времето.
По темата:
Рутерът не бачка, столът се е развалил, всичко е срещу моето учене, да му таковам таковата.
Ама пък фейсбук ми напомни за една лична хубава годишнинка, та ми стопли душата.
Пия си водичката, къпя се и заминавам в библиотеката.
Днеска уж имаше работа, а времето нещо много бавно ми минава. Днеска имам много задачки, дано ми спори работата, че с тия хапове съм яко д-р Дурмо стайл :-D
Този нещо ми образува нерви... Ще има рокади, струва ми се.
Чувствам, че още малко и ще заспя на пейката. :д Не и добре.
А какво означава, когато нямаш вода в картата си? Някой по-вещ ще обясни ли. (чела съм в нета, просто искам да чуя повече мнения:д)
Всеки човек има "вода в картата си", тоест всички знаци присъстват в картата на човек. Може да има някои, които са интерсептирани и по-малко изразени от други, както и такива, в които има планети и енергията на планетата се проявява чрез енергията на знака и дома, в който е. Това, което ти питаш е когато нямаш планети във водни знаци
Всеки човек има "вода в картата си", тоест всички знаци присъстват в картата на човек. Може да има някои, които са интерсептирани и по-малко изразени от други, както и такива, в които има планети и енергията на планетата се проявява чрез енергията на знака и дома, в който е. Това, което ти питаш е когато нямаш планети във водни знациМоя грешка значи, уточних, че съм лаик. :)
Тогава какъв е отговорът, когато въпросът е зададен по правилния начин. :Д
Mary_Jane_69
08-11-2015, 09:48
Нямам енергия :(
Моя грешка значи, уточних, че съм лаик. :)
Тогава какъв е отговорът, когато въпросът е зададен по правилния начин. :Д
Naive сте достигнали лимита на запазени лични съобщения и не можете да приемете повече съобщения, докато не направите място.
pandabear
08-11-2015, 10:04
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/11825867_800626353375633_6899462022264957781_n.jpg ?oh=f04f7ef3080fd7752fc58d0edb344aff&oe=56811EAB заливат ме с романтика, хахах
в добро настроение съм, дано никой не го развали до края на деня
разгледах мястото, което е избрала. ако не друго има хубав вътрешен басейн.
пък и още 4-5 дни извън София няма да ми дойдат зле.
sl1nceetoo
08-11-2015, 10:14
Спах до 10:30 и още ми се спи. Ама ужасно много. И нищо не ми се яде. Хапнах само една праскова.
Сънувах Пайпър Чапман и Алекс Вос. :д
След един час съм на теория.
Трябва да мина през центъра да проверя бижутериите.
Вчера всичко мина ок. Надявам се днес да е на същия принцип.
Niakoitam
08-11-2015, 10:14
Ремонта в кухнята почти приключи. Остава само да се добоядиса пода и да се върнат мебелите стоящи върху него. Коридора ще му се тегли само една боя на пода. Остава по-големия му ремонт евентуално за пролетта заедно с хола и спалнята, че трябва да му се сменява цялото табло с от новите модели и е сложничко малко. Тавана на банята май остава за след почивката. Коридора и кухнята на малката къща отзад в двора също. Та като казах почивка за да може майка ми да не взима платен отпуск и да е 10 дни след моите 5, плана леко се промени. Вместо да тръгна за 25ти Август, тогава ще съм си вече тук, а ще тръгваме за 18ти Август. :)
Naive сте достигнали лимита на запазени лични съобщения и не можете да приемете повече съобщения, докато не направите място.
оправих го
Дрейд, специално за теб ще си удебелявам идеята на мнението, за да я проумееш. Както казах - имаш навика да си харесаш една част и дас и коментираш само нея. Не става така. В случая се хвана за причината, която съм дала - че няма търсене - и пропусна принципа - липсата на стимул да се работи върху проблемите на градския, което беше есенцията на мнението ми.
С други думи - заеби, не ми се занимава повече с хора, които просто нямат умението да водят елементарна дискусия. Пък с тия "не ми говори на мен, аз тия ги знам" бЕги да зарибяваш, току виж някоя ти вързала. Дейба противното изтъкване колко си врял и кипял. Какъв е смисълът да се говори с теб, като предварително знам, че ще стигнем до там?
И бтв, на транспорта в Пловдив, и особено в Бургас, вода ще носиш, тук включвам и гарите/спирките.
Честно, как пък аз не се научих кога да не си губя времето.
По темата:
Рутерът не бачка, столът се е развалил, всичко е срещу моето учене, да му таковам таковата.
Ама пък фейсбук ми напомни за една лична хубава годишнинка, та ми стопли душата.
Пия си водичката, къпя се и заминавам в библиотеката.
Първо, по градския се работи и то доста. Второ, нямам нужда да зарибявам който и да било, какво остава за теб. Противно на твоите твърдения и непрестанни подмятания за учене, не мога да те дефинирам като умна по който и да е критерии. Трето, говориш за градски транспорт в някаква страна на мечтите явно, че да може да те откаже от притежанието и придвижване с кола, защото колата може да замени напълно градския, но обратното е невъзможно. И като последно на кой ще нося вода викаш ? Искаш ли извадка колко рейса/трамвая/мотриси/тролея/маршрутки има в София и колко в Пловдив ? А колко хора ежедневно се придвижват ? Мисля, че ако имаш малко мозък ще видиш къде е разликата и ще си замълчиш. Пловдив е хубав град, харесвам го. Щеше да е още по-хубаво ако не беше пълно с цигани и турци.
Добре, че е тва животинче да ме балансира малко, то се е видяло, че мъж няма да успее да го направи, а и аз съм си бясна откачалка... Много мразя някой да се бие в гърдите, че е направил еди какво си за мен. Самата идея за зависимост толкова ме отблъсква... Сега дори не искам да го виждам. Даже предпочитам да видя някой друг...
И понеже съм просто куче, от моите небивали комбинации на храни, ме боли стомаха зверски сега. Нервна съм!
golemiq_korab_minava
08-11-2015, 18:08
Първо, по градския се работи и то доста. Второ, нямам нужда да зарибявам който и да било, какво остава за теб. Противно на твоите твърдения и непрестанни подмятания за учене, не мога да те дефинирам като умна по който и да е критерии. Трето, говориш за градски транспорт в някаква страна на мечтите явно, че да може да те откаже от притежанието и придвижване с кола, защото колата може да замени напълно градския, но обратното е невъзможно. И като последно на кой ще нося вода викаш ? Искаш ли извадка колко рейса/трамвая/мотриси/тролея/маршрутки има в София и колко в Пловдив ? А колко хора ежедневно се придвижват ? Мисля, че ако имаш малко мозък ще видиш къде е разликата и ще си замълчиш. Пловдив е хубав град, харесвам го. Щеше да е още по-хубаво ако не беше пълно с цигани и турци.
Защо градския да не може да замени колата? Ще се създадът редовни линии, велосипетни пътеки, сини зони, ограничения за шофиране и градовете ще се подобрят.
anonymous708973
08-11-2015, 18:29
За протокола само: пак не си разбрал.
По темата:
Влизам в релси. Готина тренировка, сега си правим суууперхубава вечеря и ще гледаме The Imitation game <3
Любопитно ми е дали ще му хареса.
Имаме си couple-crush, толкова да си паснем. Тази седмица ще ходим да хапнем и ще ги каним на коктейл вкъщи, все едно се сваляме 8-) 8-)
LoadRunner
08-11-2015, 19:18
Остава само да се добоядиса пода и да се върнат мебелите стоящи върху него. Коридора ще му се тегли само една боя на пода.
Човек ти да не бъркаш под с таван.
Ако има такова нещо какво представлява боядисан под, за пръв път чувам?
Само му даваш причина да почне да се обяснява, сякаш рядко го прави.
нямаше ли някъв грунд или нещо такова, дето преди него се "боядисва" с една червена шитня и след това върху нея се слага саморазливна (или някво такова име беше) или грунд или там квото беше, ба ли го
мнол сте ми изнервящи да ви чета огромните писания за градски транспорт :D :D :D :D
мога да кажа, че е цифра изнервящо и приятно да пътуваш с градския :Д Стоиш прав, възможно е да мирише на пот/пръдня (ниските пърдят най-много), все ще се намери кой да те гледа лошо и ако излизаш в час пик е такава гъчканица, че можеш просто да си вдигнеш краката и няма да паднеш :Д :Д :Д Но пък е приятно, защото няма за кво да се притесняваш практически, виждаш всякакви хора и е много забавно сутрин да гледаш как някой заспива и си клюмва главата събуждайки се :Д :Д Но да, умре ми коня да пътувам Люлин- Дружба :/
Днес мнол раота свършихме, нямаше 50 тридесет минутни почивки като вчера и ме боли на 20 места, but it's all for a greater good. Цял ден си пея https://www.youtube.com/watch?v=450p7goxZqg , дори синхронизирах звука от гайковера с мелодията :Д :Д
След тежкия ден се прибираме и ми се обявява, че са си взели билети без мен... Трябвало да му занеса картата в понеделник, а аз тогава заспах в 21.30, защото бях скапан. Обясних му колко ми се спи и му казах, че днес ще му я донеса. Той ми е звънял в 10 и в 13, когато телефона ми е в чантата, която е в колата, защото не искам да има и минимален шанс да го изпусна от такава височина(нищо, че е ебати картофа). Аз му се обаждам в 18 без неш и го питам кво става, той ми казва, че трябва сам да си взимам, евала. Аз съм цял ден на работа до събота, а в неделя трябва да пътувам... Още от началото на плановете ме играят тези мой "приятели". Да му е**ш майката.
мисля, че мога да си позволя да се влюбя ^_^
https://www.youtube.com/watch?v=q-9kPks0IfE
Niakoitam
08-11-2015, 22:42
А ти какво разбираш точно под под. Плоча с балатум, дървен паркет,новия модел паркет, плочки, душаме или...? :)
Та да обясня тогава. Подът ни в тази къща, за разлика от малката дето е от плоча с балатум и плочки, е най обикновено старовремско душаме съставено от влизащи една в друга, обработени като пъзел дървени дъски. Тези дъски в дадени периоди имат нужда от боядисване с боя или лак за дърво. В случая в кухнята и коридора ни боята е кафява, а в спалнята и хола се боядисва с лак за дърво.
Та и твоята май малко стана като в онова нещо дето видяло детето от бъдещето някаква грамофонна плоча и започнало да пита родителите си какво е това огромно CD. :D
Niakoitam
08-11-2015, 22:54
Но да, умре ми коня да пътувам Люлин- Дружба
Сложничък маршрут...в миналото. От Май, откакто пуснаха лъча на метрото до Летището обаче...много по-лесен. :D
aurissaaaaa
08-12-2015, 03:12
https://www.youtube.com/watch?v=-9JcOZlMlLY
:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D
NomNomNom
08-12-2015, 07:18
Ахахахахахха аурисе, с колегите умряхме :д Мн весело
въпросът на деня - да си купя ли миксер за 600лв? :Д
мечтая си за него, сега е намален, но ме е обзела една нерешителност
оф.
проблемът на живота ми е, че искам да имам всичко точно ей сега, веднага
anonymous708973
08-12-2015, 07:39
Ахахаха, същия проблем имам и аз, обаче... не се излагай. Миксер за 600 лв, какъв е тоя миксер, бизнес ли ще правиш с него? Просто не си заслужава, за тия пари ще си купиш и миксер, и още нещо прекрасно.
Ама верно ли е миксер, а не блендер?
Това е добронамерено, ти си знаеш, де :*
Робот се води по принцип, ама аз си го наричам миксер. В крайна сметка си поръчах конусовидна маша за коса?!?!
Иначе ето го: https://www.technomarket.bg/products/09107638/kenwood-kmx-51
Още му се чудя, де. Аз постянно бъркам нещо, някакви сладкиши, ще си го експлоатирам доволно. :Д Поръчах мега як блендер иначе. :Д
NomNomNom
08-12-2015, 08:17
^^ ох и аз искам от тези миксери/блендери, дето правят (почти :д ) всичко
Приятеля ми гледаше пък някакъв кухненси робот - лоадваш му рецепта, лоадваш му продукти и сам ти ги прави ( смесва ги в определено време, вари ги, такива неща ).
--
Ще обядвам днес с важен човек, с когото не сме се виждали от месеци.
Човек, който ме мотивира, когато бях на 18, и който ми вдъхна кураж.
Никога не съм учила при него, и никога не съм имала идоли, но този човек, с няколкото пъти в годината, които се виждаме ( тази година има-няма 1-2), след това мотивацията ми се връща, самочувствието също :д
Кефи ме също, защото студентите му, и хората като цяло, или много много го харесват, или го мразят, няма как да не остави трайно и силно впечатление - негативно или позитивно :д
И другият проблем - обичам електроуреди, обичам всякаква техника, искам да имам всичко, което ще ми улесни живота в кухнята и в домакинството, абе и генерално. :Д Обичам всякакви чинии/чаши/тигани/посуда. И борбата на живота ми е да се контролирам да не си купувам всичко, защото реално няма смисъл да трупам само.
А вчера Д. реши, че не иска да яде хляб от магазина, били гадни, и се замисли за хлебопекарна, аз като един електроуредоманиак:Д го насърчих, и поръча една. Та сега си имаме и това. Ако взема този робот, ще мога да отворя мини пекарна, хаха. :Д
А между другото, помните ли LordOfLight? Оказа се, че сме съседки. :Д
Омг, тва е мултикукър, и за такова си мечтая. Това за заети хора е мечта просто. Слагаш му сутринта продуктите и му задаваш програма и като се прибереш, имаш сготвено. :Д
NomNomNom
08-12-2015, 08:24
Разкажи за хлебопекарната, как го правите хляба и колко време се меси, колко време ви отнема като цяло :д
Интересното е и от къде човек да си намери хубаво брашно.
В едно такова настроение съм, че мога да убия някой. Не, сериозно, хипер раздразнено ми е. И даже нямам енергия да ми пука сега. Просто искам да си го изкарам на някоя невинна душа. Абе, обикновенно безсънието не ми действа така, ама... И още си изтрезнявам, 'баси, звуците около мен са едни такива... нда. И съм гладна. Мрън!
Значи, хлебопекарната ни ще дойде днес, защото вчера го решихме да я вземем, но при нашите имаме същата, така че мога да ти кажа. Има различни програми - бърз хляб за 1 и 30, както и такъв за към 3. Има 9 програми мисля, но аз си ползвам една по принцип и към 3 часа меси, втасва и пече общо. Можеш да си избираш колко препечена да ти е коричката и т.н. Има отложен старт, което е супер удобно, защото мога да си сложа продуктите вечерта и сутринта да се събудя от миризмата на топъл хляб. <3 А да сложиш продуктите отнема 2мин. :Д
Иначе брашно - само от Слънце и Луна взимам. :Д
aurissaaaaa
08-12-2015, 08:35
Интересното е и от къде човек да си намери хубаво брашно.
пф, какви въпроси задаваш ти
ще си купиш мелница.
NomNomNom
08-12-2015, 08:45
ахахахахахах да ^
иначе звучи яко, не знаех, че го меси, представях си се как меся нещо и го слагам да се пече, и се замислих, че може би няма да я бъде :д
О, да, бе, то печенето е най-лесното нещо в правенето на един хляб, според мен. :Д В месенето са тънкостите, затова е хлебопекарната. :Д
Niakoitam
08-12-2015, 09:10
Та като се спомена и брашното, може да си купите както казаха и мелница, а и някой и друг декар нива да си отглеждате собствено жито,пшеница, ръж чийто семена пак няма гаранция, че няма да ги вземете ГМО. :D
Говориш и нищо не казваш. :)
IWannaBeSedated
08-12-2015, 09:43
Намерих кога да се разболявам. :(
Niakoitam
08-12-2015, 10:00
Всичко си казвам. :) Казвам, че тази хлебопекарна е просто заблуда за противника колко НЕ гаден ще стане хляба с нея имайки предвид, че има огромна вероятност отново да е направен "от гадни" продукти. Но пък всеки си знае. :)
Във всеки случай това страшно ми прилича на превземки досущ еднакви с тези на баща ми, който все нещо му е крива храната и все чиста и безвредна храна искал да яде.
И моя най чест отговор като хвана и се изнервя вече е: " Ами карай го тогава само на фотосинтеза." :)
Пък и не на последно място...просто си се бъзикам добронамерено за това че каза че обичаш да купуваш постоянно разни нови неща. :)
Искам да крещя на някой и да се сбия евентуално, мега нервно ми е, а не ми е дори нервното време от месеца. Ако далакът ми днес му е кеф, може би малко ще кикна малко, да свалим напрежението. И така да ми се ходи на гребната, че не е истина.
Не съм готова за такъв човек явно. Знам, че трябва да съм доволна, ама пак не съм. Искам да капна днес и да си легна мрътва в девет. :-D
Всичко си казвам. :) Казвам, че тази хлебопекарна е просто заблуда за противника колко НЕ гаден ще стане хляба с нея имайки предвид, че има огромна вероятност отново да е направен "от гадни" продукти. Но пък всеки си знае. :)
Във всеки случай това страшно ми прилича на превземки досущ еднакви с тези на баща ми, който все нещо му е крива храната и все чиста и безвредна храна искал да яде.
И моя най чест отговор като хвана и се изнервя вече е: " Ами карай го тогава само на фотосинтеза." :)
Пък и не на последно място...просто си се бъзикам добронамерено за това че каза че обичаш да купуваш постоянно разни нови неща. :)В домашния хляб единственото, което не мога да проследя, е брашното. Но аз имам доверие на Слънце и Луна и не търся теория на конспирацията във всяко нещо. Факт е, че домашния хляб е по-вкусен, няма добавени захар и подобни неща, защото аз съм преценила така. Ще е направен от "гадни" продукти, ако го направя с маргарин и брашно с изтекъл срок на годност или гранясал зехтин, или от мая, защото се твърди, че тя е вредна.
Да избирам да се храня с домашно приготвена храна, минала през ръцете ми, не е превземка. Да, няма как да правя изследване на всичко, което купувам и слагам вътре, но от друга страна - има как да видя, помириша и вкуся продуктите, за да преценя сама дали да ги сложа, както и имам право да проуча източниците, от които купувам.
Факт е, че няма как да избягаме напълно от "лошата" храна, но има как да я ограничим и да я намалим. Далеч не си мисля, че и домашната храна е от най-чистите и ултрабезвредна, но пак казвам - поне знам какво има вътре. Не мога да произвеждам всичко - масло, мляко, етц, но мога да избера тези, които аз считам за качествени. Просто е.
anonymous708973
08-12-2015, 10:27
Робот се води по принцип, ама аз си го наричам миксер. В крайна сметка си поръчах конусовидна маша за коса?!?!
:Д
Пхахахах! ^^
Някой се е видял с пари :Р на мен първата покупка (аз така си мисля де, фактически ще е мебел сигурно) за новото жилище ще ми е прахосмукачка, след това голям блендер^^ в личен план - фотоапарат. От по-малките покупки - преса за вафли (за ядене де!).
Ах, дай ми да планирам неполучени пари просто :lol:
Хлебопекарната е меееегаяко нещо, баща ми донесе една от Германия още преди да стане тренд в Бг, та е сравнително стар модел, ама е перфектна. Хляб за 3 часа, тесто за пица за 1.5... Важно за номи: трябват си няколко опита докато си нацелиш твоята базова рецепта за хляб. В германия продават някакви фенси смески за хляб специално за това, ама... Нашите са разбъркали в една кофичка бяло и пълнозърнесто брашно в желана пропорция и всеки път мяташ някакви допълнителни семена и ядки - ленено семе, слънчоглед, квото ти душа иска.
Хлябът е в суперстранна форма и има опасност да изям супермного, докато е топъл с масло :д можело и сладко да прави, ама майка предпочита олдскуул метода.
Иначе...и аз се кефя на джаджи, обаче нямам мерак да събират прах. Нашите имат уред за готвене на пара, ползвахме го 2 пъти, не ни хареса. Получихме като подарък комплект за фондю, познай дали е ползван... А за сладкиши наистина нямаш нужда от такова, най-обикновен електромиксер с две бъркалки и готово :) по-скоро в нещица за декорация си струва според мен - формички, шприцове, нож за измазване, фондан етц. И в продукти ест.
aurissaaaaa
08-12-2015, 10:30
при нас допреди няколко години в едно малко квартално магазинче продаваха хляб, който се правеше с мляко. Беше мн вкусен, а сега в магазина е един такъв ... абе ясно ви е за какво говоря.
Та си има + да си го правиш сам, някойтам пак си философства :Д
Не че съм се видяла с пари точно сега, ама Техномаркет пак са пуснали намаление и много ме привличат. :Д
Ние имаме някаква прахосмукачка от квартирата, но Д. купи парочистачка, много готин уред, два пъти го ползвахме. :Д Планирам да го ползвам всяка седмица, по-удобен е просто. Имаме и кафемашина нова, много вкусно кафе прави. Иначе като цяло нямаме дефицит на уреди - и чопър, и тостер, и яйцеварка имаме. :д НО нямам никакъв миксер и само взимам от нашите назаем. Имам си и преса за коса, която беше на брат му, лол. И наследих един сешоар от Д. :Д
Като цяло като започнеш да живееш сам е доста тегаво да си накупиш всичко, което ти е необходимо и ти се иска да имаш.
Онзи ден и с бюро се сдобих, сама си го сглобих, толкова бях ентусиазирана. :Д
Иначе Ини, защо не и в двете? И в робот, и в тези неща. :Д
Niakoitam
08-12-2015, 11:12
при нас допреди няколко години в едно малко квартално магазинче продаваха хляб, който се правеше с мляко. Беше мн вкусен, а сега в магазина е един такъв ... абе ясно ви е за какво говоря.
Та си има + да си го правиш сам, някойтам пак си философства :Д
Уххх... уплаших се. Понеже съм с телефон в момента прочетох ника ти като Парадосу та помислих, че си имам вече и нова фенка, но пък щом си бил ти моооооже... :D
aurissaaaaa
08-12-2015, 11:19
аз съм талисманът на фенклуба ;}
kalpazanka
08-12-2015, 11:27
проблемът на живота ми е, че искам да имам всичко точно ей сега, веднага
Тва идва от двете Х-хромозоми. :D
therichbitch
08-12-2015, 12:09
А ти пък прекалено мн дрънкаш за човек, който не прави разлика м/у миксер и робот.
Казва ти, че е рекламен трик и хкябът ще стане бълвоч. А дали е така не знам и не ме вълнува особено
он: Мн си харесаха подаръка, изпитвам удовлетворение и се убеждавам, че когато вложиш нещо от себе си, човекът винаги го оценява. :)
Днес пък мисля за себе си да си купя подаръци. :Д
А ти пък прекалено мн дрънкаш за човек, който не прави разлика м/у миксер и робот.
Казва ти, че е рекламен трик и хкябът ще стане бълвоч. А дали е така не знам и не ме вълнува особено
Лол. Аз правя разлика между миксер и робот, наричам това миксер, защото ще го ползвам с тази цел в домашна среда. Просто е, а ти намери за какво да се хванеш. Супер смешно. :Д
И не може да ми го казва това, като в мнение преди него, съм обяснила от ЛИЧЕН ОПИТ, че хлябът става, даже не само той, ами и козунаци, кексове, етц. Нямам нужда да ми тълкуваш думите му.
therichbitch
08-12-2015, 12:59
Супер смешно, заболя ме коремът от смях.
Corb1225
08-12-2015, 13:33
Някойтам изстрелва първата глупост, която му дойде на ума и то постоянно. Човек трябва да е малко от малко съобразителен, да усеща кога става за смях (и кога дразни). Някаква супер детска първосигналност ми е това (да не кажа женска, че да няма обидени ;д). Ако си решил да го играеш форумен клоун, си кажи, пич. Поне хората да си знаят да не те приемат на сериозно.
И като започне с нереалното разтягане на локуми, с които на практика не казва (почти) нищо. Празнословието още повече не ми е мъжка черта. Накратко: човекът се обяснява като жена (казах го ;д).
карате се за глупости, а хлябът от тия фурни е толкова зле, че само някой без грам вкус би го харесвал
Някои казват, че да не простиш е слабост, защото не си намерил сили да простиш лоша постъпка на някого, не си намерил сили да преглътнеш фактите. Но реално е точно обратното. Да простиш е слабост и веднага ще се запитате защо? Хората сме уникални същества, които имат способността да различат доброто от лошото (да, има добро... има и лошо) Проблемът на хората, които прощават, е че границата между доброто и лошото им се размива пред лицето и смятайки, че правят добро, прощавайки, не осъзнават, че правят всъщност лоша услуга... и то на себе си. Ако беше правилно и неслабост да прощаваме, щеше да има някаква награда за нас... дори и морална. Както сме свикнали да виждаме и чуваме, прошката активира още по-неблагоприятни последици и чувство за безнаказаност у другия. Това награда ли е за Вас? Непрощавайки обаче, изграждате силен характер и показвате скрита сила... силата да отстояваш себе си и да потвърждаваш с действията си границата между доброто и лошото. И преди да тръгнете да ме опровергавате си задайте следния въпрос - вие колко пъти сте прощавали и колко пъти това е имало положителен ефект върху вашия живот? А сега си задайте следващия въпрос - отговаряте ми така, защото наистина е така или просто, защото мечтаете да е било така. И последно... това са риторични въпроси, защото всички знаем отговора, защото сме се сблъсквали с прошката.
Niakoitam
08-12-2015, 14:06
Някойтам изстрелва първата глупост, която му дойде на ума и то постоянно. Човек трябва да е малко от малко съобразителен, да усеща кога става за смях (и кога дразни). Някаква супер детска първосигналност ми е това (да не кажа женска, че да няма обидени ;д). Ако си решил да го играеш форумен клоун, си кажи, пич. Поне хората да си знаят да не те приемат на сериозно.
И като започне с нереалното разтягане на локуми, с които на практика не казва (почти) нищо. Празнословието още повече не ми е мъжка черта. Накратко: човекът се обяснява като жена (казах го ;д).
Ооо зрелия Бареков с многото профили просто за фън, защитника на вселената и най-оригиналния сваляч, във форума, къде изгуби бе? :D После само да не кажеш за пореден път както обичаш да правиш: "Оооо, ама аз исках просто да дам малко полезен акъл.Сега стана много сериозно и затова вече смятам да се изнасям по търлъчки. Да приемем,че може да кажеш, че с ричката сме някакъв вид партия та затова е скочила . Ами папагала? И той често си ми е "голямо фенче", пък като гледам сега е на моята позиция. Значи все пак къде на бъзик, къде насериозно съм напипал нещо. Пък и да си имаме уважението, но мен тук къде насериозно, къде на бъзик са ме изкарвали философ, романописец и т.н., но дори и самата Пантера дето се хранихме здраво наскоро с нея даже и на бъзик не ме е пък и другите не са ме обявявали за подлизурко, мазньо, клоун и всякакви такива за разлика от теб. Така че по-добре не гледай сламката в моите очи,а си гледай гредата в твоите :)
Така че твоят характер може и да излезне ъъъъъ...и по женски от моя. :)
therichbitch
08-12-2015, 14:24
Ах, какви партии. Орелът е винаги сам, само гаргите са на ята.
Corb1225
08-12-2015, 14:25
...
Виждам, че все така продължаваш да се радваш на съжалителни потупвания по рамото. По-заблуден от това не може да станеш, което е положително, защото от тук можеш да вървиш само нагоре. Пожелавам ти го. Но докато се придържаш към клишето: "Нападението е най-добрата защита", далеч няма да стигнеш.
А аз предпочитам да чета само обиди за себе си, пред това да ме подкрепят и хвалят лицемерно и от съжаление. Пък и се чувствам особено засегнат от хора, които са способни днес да са приятели на някой, а утре да го псуват като каруцари (LoadRunner); и нежната душа 102. А най-голямата ти заблуда е, че си мислиш, че хората имат нереална самооценка, защото са си позволили да критикуват височайшата ти особа.
anonymous708973
08-12-2015, 14:30
Мда, причинно-следствените връзки не са му сила на момчето.
Ако прочета още една теория за съюзи и форумни конспирации, ще се застрелям, честно.
Niakoitam
08-12-2015, 14:40
Добре Бареков чао. Пак започна да ми се измъкваш по чорапки и като пръдня из гащи. Скачаш и после подвиваш опашле. Ама наистина си си клоун. А като каза 102. Чудно защо ли не ми е скочил пък на мен никога? Сигурно не съм го предизвикал с подобно лицемерно поведение като теб. Правиш се на големия защитник на онеправданите, а когато някой не те кефи нещо чакаш да видиш някое слабо местенце и да го сриташ с всичка сила. Наистина си палячо. :)
Пантерке имаш ли си пистолет наблизо или да ходя да търся някъде из махалата за да ти услужа. В близост има и военни, може и пушка ако не си чак толкова претенциозна. :D
Corb1225
08-12-2015, 14:52
...А кога ли ще дойде денят, нещо адекватно от теб аз да прочета... (да се пее като "Батальона") ;д
Кой ме би по-главата да се занимавам пак с теб?! Ти си като необясним феномен, енигма. Ако не ти е ясно, 102 е най-очевидният пример на човек, който те съжалява.
От кой да те защитавам бе, онеправдания? От теб самия може би. За имунизиран от критики и привилегирован ли се имаш? Смешник.
факт е, че всички скачате на Някойтам, и си избивате комплексите на него.
не го казвам от съжаление, просто е очевидно.
да, понякога пише глупости, и да, много се обяснява.
но не се държи лошо и никого не иска да обиди.
имате толерантност към невероятни агресори във форума и даже им се мазните, но той няма право да пише глупости/каквото си иска?
честно.
намесвам се, защото от много време ми прави впечатление.
лесно е да се чувстваш "пораснал" и много велик, когато смазваш някой, който вече е "паднал" и си има проблеми.
наистина е жалко.
ако сте толкова велики и с достойнство, не се занимавайте, отстъпете,
живейте си живота.
да насолите някой по нета не ви вдига акциите кой знае колко 8-)
Corb1225
08-12-2015, 15:05
факт е, че всички скачате на Някойтам, и си избивате комплексите на него.
tu quoque (https://yourlogicalfallacyis.com/tu-quoque) over 9000.
Хич.
имате толерантност към невероятни агресори във форума и даже им се мазните, но той няма право да пише глупости/каквото си иска?
Това към мен ли беше, защото е доказано невярно (за мен)?
лесно е да се чувстваш "пораснал" и много велик, когато смазваш някой, който вече е "паднал" и си има проблеми.
Сериозно? Голяма глупост, честно. А само, ако знаеше и колко е далеч от истината (за себе си говоря).
Niakoitam
08-12-2015, 15:11
...А кога ли ще дойде денят, нещо адекватно от теб аз да прочета... (да се пее като "Батальона") ;д
Кой ме би по-главата да се занимавам пак с теб?! Ти си като необясним феномен, енигма. Ако не ти е ясно, 102 е най-очевидният пример на човек, който те съжалява.
От кой да те защитавам бе, онеправдания? От теб самия може би. За имунизиран от критики и привилегирован ли се имаш? Смешник.
В тона на песента...хайде уволнение. Ходи отново там в ъгъла откъдето дойде да си плачкаш тихичко и проклинай деня, в който си попаднал на първото мнение на гадния Някойтам и разните му там лицемери. И продължавай да се самоубеждаваш каквото си пожелаеш, за който искаш да говориш. И спри да употребяваш думата лицемерие, защото по мазен лицемер от теб във форума няма. Пък и трол отгоре на това. И аз не съм от хората, които в реалността ще кажат абсолютно всичко, което мислят за някого, но вече съм почти напълно убеден, че без да претендирам, че в ралността съм някакво страшилище неземно, ти нямаше да ми кажеш и една пета от това дето си ми казал до този момент, а най много да го говореше пред някого зад гърба ми. ;)
Всъщност искрено съчувствам на приятелите ти в реалността. :)
therichbitch
08-12-2015, 15:16
Отивам да си купя тостер, оф, яйцеварка де, все същото.
Dagichka
08-12-2015, 15:21
:lol:
яйцеварката е готино нещо, ама моята като е готова пищи адски силно, всеки път подскачам :д
не съм спала, адски зле ми е чисто физически, но го прикривам добре, не искам да притеснявам нашите :д и се натъпках с хапчета и такам, сега съм окей, позитивна съм, още седмица и ще ми се сбъдне една от мечтитее ^^
Corb1225
08-12-2015, 15:32
И спри да употребяваш думата лицемерие, защото по мазен лицемер от теб във форума няма.
Говориш наизуст. Сигурно аз съм един от малкото, които казват всичко тук, и доброто и лошото. Не се изтъквам, ама което си е така, си е така.
И аз не съм от хората, които в реалността ще кажат абсолютно всичко, което мислят за някого, но вече съм почти напълно убеден, че без да претендирам, че в ралността съм някакво страшилище неземно, ти нямаше да ми кажеш и една пета от това дето си ми казал до този момент, а най много да го говореше пред някого зад гърба ми. ;)
Тънка заплаха за физическа саморазправа ли трябва да е това? По стечение на обстоятелствата, такива неща ми се прощават, пък и както виждаш не си боравя много с обиди. Съдба, какво да се прави.
Другите неща не заслужават коментар. Опитваш се да хапеш като змия преди да умре (знаеш клишето), което показва колко дълбоко си се засегнал. Твърде много искам от теб, но може би някой ден ще разбереш, че никой не цели да те засегне. Най-голямата ти трагедия е в това, че приемаш всяка критика като някакъв вид атака срещу теб. Така никога нищо няма да промениш в себе си. "Аз съм това, което съм" и подобни бла бла клишета са измислени за примиренци като теб. Дерзай ;).
Niakoitam
08-12-2015, 15:44
Чак пък на психолог започна да ми се правиш. :D
И не се страскай толкова де. Аз ти заговорих за реалността пък ти веднага реши, че ще те бия. Сега ако се притесняваш заради това да ми кажеш какво мислиш, вече няма как да ти помогна. Психологията е хубаво нещо, но аз определено не съм психолог. Вече ще ти викам Генчо заради песента, която постнах по-рано. Ако искаш може да приемеш и метафората, че е възможно ти да си Генчо пък аз ламята. Сценария и при нас с теб е горе долу подобен. :)
И сега силно ти се ще да си биеш камшика, но се притесняваш, че разни по-горни мои думи ще излязат наистина вярни. :D
Corb1225
08-12-2015, 16:00
Повече нямам какво да добавя.
Чувствам, че се "опразвам". Доста ми е апатично и напрегнато едновременно и се трупа и трупа...
Поне усещам, че вървя към нещо, някаква промяна. Имам нужда.
Всичко е толкова ограничаващо, а и аз сама трудно излизам от черупката си. Да свършва по-бързо това безкрайно лято и да се захвана с нещо, че откачам вече.
И тя ме натоварва и не искам да я виждам, а ще е всеки ден. Ще бъдат трудни две седмици. Трябва да издържа някак, защото, ако се поддам на емоции и първосигналност (не е в мой стил, но както казах нещата се трупат) ще направя неща, за които ще съжалявам и ще си прекъсна отведнъж няколко приятелства. Затова стискам зъби и... оф.
Вече нямам с кого да споделям, поне не и толкова много без да дотегна. Подозирам, че или ще започна дневник, или ще ми четете обърканите постове :/
Niakoitam
08-12-2015, 16:22
Повече нямам какво да добавя.
Искрено се радвам, защото вече започвах да се замислям дали да не послушам съвета на Ива за факането в темата за предишния и мислено да взема да те нафакам и след това да гледам как със зрялото си мислене ме преследваш след всеки пост с разни тъпизми търсейки отчаяно вниманието ми, както правеше по едно време след постовете на папагала, който направо си те беше блокирал. ;)
Няма по-тинесто дъно от това, на което съм в момента. А аз имам доста експириънс в това. Ужасно е да се чувстваш безполезен. И поради тази причина се опитвам и да съм невидима. Не ставам за отдушник, нямам нужда от такъв. Няма да мине, то сега започва. Искам някак да прескоча предстоящите месеци и да се случи нещо, какквото и да е. Остават още 7 дни, а тогава тепърва ще почвам да си сърбам попарите. Вече си омръзнах и в оплакването даже. Липсва ми времето, в което можех да си позволя някакво видимо размекване. Вече печеля оскари с представянето си по дифолт.
Не мога да опиша болката си. Твърди, че му пука, а ми доказва обратното. Не ме е търсил сам от поне 2 седмици, не мога все аз да му тичам след г*за. Давам си още 15 минути. След 15 минути всичко се променя. Тежко ще е, но ще мине и това. Леле, колко ми липсва от сега...
едит: Това беше. От утре всичко ще е различно. Това беше.
Fisherman
08-12-2015, 18:17
ебахти разкоша мустаците си роша
Corb1225
08-12-2015, 18:18
Току-що получих deja vu на нещо, което съм сънувал. А толкова да не вярвам в тия неща ;д.
LoadRunner
08-12-2015, 18:28
И спри да употребяваш думата лицемерие, защото по мазен лицемер от теб във форума няма.
пък и да не забравяме факта че няколко момичета казаха на сиренето че е путка в прав текст, което и всъщност отговаря на реалността
LoadRunner
08-12-2015, 18:31
Вече нямам с кого да споделям, поне не и толкова много без да дотегна. Подозирам, че или ще започна дневник, или ще ми четете обърканите постове :/
с мен не си споделяла фантазиите си още а и съм търпелив
Сложничък маршрут...в миналото. От Май, откакто пуснаха лъча на метрото до Летището обаче...много по-лесен. :D
сега е дънгъркане с метрото към 40 минути и ако не си хванал това за летището трябва да се прекачиш на Младост 1, а след Стадиона говорителката има ОТВРАТИТЕЛЕН АНГЛИЙСКИ, губя разсъдъка си като я чуя :Д Не че е нещо кой знае какво, но мен ме изнервя, чуек :(
Child porn! :D :D :D :D :D :D :D
Corb1225
08-12-2015, 18:45
пък и да не забравяме факта че няколко момичета казаха на сиренето че е путка в прав текст, което и всъщност отговаря на реалността
Точно две и то, за да защитят любимеца си. Интересно ми е, тогава този, който го защитават момичета, а не се защитава сам, какъв е?
моля ви за резюме, много дълги писания, а ми е интересно :Д
Интересно ми е, тогава този, който го защитават момичета, а не се защитава сам, какъв е?
Мързелив е.
anonymous708973
08-12-2015, 19:05
Отивам да си купя тостер, оф, яйцеварка де, все същото.
Ох, първия път го подминах, втория не можах, извинявай.
какво е това детинско заяждане? сега пак ще кажеш, че не било, ама... наистина си струеше злобичка от първия коментар - подбора на думи и т.н., представям си го, просто звучи казано с жлъч.
Ewok, пиши, ако ти се споделя :) дори и да е само да се оплачеш.
днес така се бях настроила да си купя спортни нещица, ама на живо такива парцали се оказаха, оф, разочаровано ми е. ама пък си заплюх есенен шал. :д
за сметка на това се оказа, че формулярът е буквално 5 реда, не трябваше и нищо да плащам, чакахме няма и 5 минути. Айляк, бе.
Сега ще си папаме зеленчуци с хумус, ще си лъхаме на чесън и ще ни е романтично. пък.
therichbitch
08-12-2015, 19:17
първия път го подминах,
втория не можах, извинявай.
представям си го
-благодаря за великодушуето
-извинена си
-как точно си го представяш- гледам в телефона с маниашко задоволство и така пет часа? Ще те разочаровам
(Недей да спекулираш с твърдението ми, че еди- кое си не било заяждане. Само веднъж или два пъти съм ти го казвала и съм го казала, защото не е било. Нямам склонност да кажа нещо, после да се оправдавам, така че в случая оставам зад думите си.)
Нямах намерение да обяснявам защо съм го написала, но ето причината- коментарът ѝ очевидно беше насочен към Някойтам, не към това, което каза, натърти как нищо не бил казвал не знам си кво, каза го колкото да се заяде. Ми обяснява се, ок, но и тя се обяснява 3 пъти повече в последната страница с някво далечно доближаване към логична мисъл, след което предположи, че я знам коя е и що е (което не е така, нито съм й чела мнения, нито съм я забелязала) и съм потърсила специално за какво да се заям. Самодоволни хора.
На кво си играете - как да убием някой от скука ли ?
Corb1225
08-12-2015, 19:26
Човек да не смее да се заяде леко с никой, баси. Веднага започват да му искат сметка отвсякъде. Разбирам да е за нещо сериозно, пък то.
therichbitch
08-12-2015, 19:30
Никому не държа сметка, коментирах си в 2-3 реда след миксиращата,
пантерата ме попита защо така съм рекла.
Кое квалифицираш като сериозно- на някоя лигла ѝ казали, че е дебела, а тя се разревала.
Corb1225
08-12-2015, 19:33
Чакай, чакай. Имах предвид, че на теб ти искат сметка ;д.
therichbitch
08-12-2015, 19:34
Мислех, че визираш, че аз съм държала сметка на наиве, че се заяла с Някойтам.
На кво си играете - как да убием някой от скука ли ?
Разкри ни, бяхме свикнали с липсата ти известно време и затва.
Кое квалифицираш като сериозно- на някоя лигла ѝ казали, че е дебела, а тя се разревала.
Спомням си как половината тук ме нападнаха по същата причина, а даже не бях написал, че е дебела.
https://www.youtube.com/watch?v=fO-ZfUAnZso
Бахахааххахахахаха.
2*
https://www.youtube.com/watch?v=bRtlIibgJJA
Corb1225
08-12-2015, 19:37
Мислех, че визираш, че аз съм държала сметка на наиве, че се заяла с Някойтам.
Ти не й държа сметка, ти директно се заяде с нея ;д. Няма лошо в това.
therichbitch
08-12-2015, 19:37
Спомням си как половината тук ме нападнаха по същата причина, а даже не бях написал, че е дебела.
^ Точно това визирах.
Само го хулите Някойтам просто защото се обяснява. Еми, хубаво, обяснява се.
Корб, да, заядох се и сега вече стана тъпо. Винаги става, когато трябва да се обясняваш в последствие. Заспах и аз.
Бахахааххахахахаха.
И коя част намираш за смешна, не 1 или 2, а коя част от клиповете ?
Защо аз заспах, или щях, ако говореше по-тихо.
Corb1225
08-12-2015, 19:45
Корб, да, заядох се и сега вече стана тъпо. Винаги става, когато трябва да се обясняваш в последствие. Заспах и аз.
That's why you think ahead, smarty :cool:. Ма пука ти, и аз го правя, всеки го прави. Бахти докачливите хора има.
http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/132/299/1307652993001.png
никой не иска да споделя нищо
днес беше най-тежка работата от предните дни. Колко по-хубаво е да има някъв хъс и желание в "отбора". Дойде едно мега работливо момче и аз с кеф си бачкам като го видя кво прави... Много е важно в ква среда си, чуек.
Чувствам се изключително измъчен, нинам :(
therichbitch
08-12-2015, 20:37
Ей ти резюме. Оказва се, че сме изписали нз колко стр, а се е случило само: :cool:
- Едно момиче иска да си купува робот, който ще ползва само като мискер и е готова да се изръси 600 кинта.
- На мен цялото нещо ми се струва глупаво.
- Корб не се харесва с Някойтам и си разменяха любезности за пореден път. И двамата свестни ми се струват, не знам защо не се понасят.
- Пантерата е възмутена от коментара ми.
- Папугай е отегчен от случващото се.
pac0line
08-12-2015, 20:49
https://www.facebook.com/pages/FUCK-Bulgaria/141812692684008
Благодарим Ви, че отделихте време, за да сигнализирате за нещо, което смятате, че нарушава нашите стандарти на общността. Доклади като вашия са важна част от правенето на безопасна и приветлива среда във Facebook. We reviewed the Page you reported for harassment and found it doesn't violate our стандарти на общността.
Един път да репортна нещо и ще ме резне. Шибан про-македонски фейсбук.
Иначе прекрасно, хроничен синузит, хроничен фарингит, кое ще е следващото :) Вече не мога да дишам нормално, да пия нормално, представям си как ще е като стана на 40+ (ако стигна дотам хохо).
Ей ти резюме. Оказва се, че сме изписали нз колко стр, а се е случило само: :cool:
- Едно момиче иска да си купува робот, който ще ползва само като мискер и е готова да се изръси 600 кинта.
- На мен цялото нещо ми се струва глупаво.
- Корб не се харесва с Някойтам и си разменяха любезности за пореден път. И двамата свестни ми се струват, не знам защо не се понасят.
- Пантерата е възмутена от коментара ми.
- Папугай е отегчен от случващото се.
евала ричибичи :Д
skim-нах малко и таз която бъркала много и ѝ трябвал миксер ДА СИ КУПИ ФАКАН МИКСЕР а не тоя промишлен боклук за 600 лева :Д :Д :Д :Д
една съседка, която вече гони 60 сигурно още не може да меси, колкото и пъти майка ми да ѝ показва :Д И си беше купила такава машина, която си прави всичко сама едва ли не. Беше направила някъв сладкиш - той се разпадаше преди да стигне устата ми бе, батеее... Тия машини са пълен шит, imo. Ако не си го омесиш да си втаса едно убаво, да го метнеш у фурната и после да си гмечиш, нема да е.
другото е нормално, някво такова same shit different day
https://www.facebook.com/pages/FUCK-Bulgaria/141812692684008
Благодарим Ви, че отделихте време, за да сигнализирате за нещо, което смятате, че нарушава нашите стандарти на общността. Доклади като вашия са важна част от правенето на безопасна и приветлива среда във Facebook. We reviewed the Page you reported for harassment and found it doesn't violate our стандарти на общността.
Един път да репортна нещо и ще ме резне. Шибан про-македонски фейсбук.
Иначе прекрасно, хроничен синузит, хроничен фарингит, кое ще е следващото :) Вече не мога да дишам нормално, да пия нормално, представям си как ще е като стана на 40+ (ако стигна дотам хохо).
трябва да натрупа някъв актив от репорти, за да я свалят - 1-2 оплаквания нищо не правят. Когато спиндермаан си пусна страницата бях изключително възмутен, защото не му разбирах хумора. Репортнах страницата, даде ми, че не нарушава правилата им и почнах да го чета по-често, така де, да се опитвам да го чета. И хоп - схванах му хумора, почна да ме забавлява и като удари 100к му свалиха страницата, защото вече беше събрало нужния % репорти. Така и тук - трябва достатъчно хора да го репортнат, че да им се стори като проблем :Д
а иначе и аз съм със синузит - ако ми е топло в колата трябва да се варя, а не да отворя прозореца, защото направя ли го ще ме цепи кофата и ще текат гнойни сополи. Същото е с климатиците :/
Пази се повече и намери начин да си укрепиш имунната система, че по-трудно да се разболяваш. Ако тръгнеш да пиеш клацид на всяко възпаляване няма да ти се повярва на всичко :Д
*много обяснения и подробности, за които на никой не му пука, но да има там да четете :Д*
Mary_Jane_69
08-12-2015, 21:03
кон боб яде ли
LoadRunner
08-12-2015, 21:14
ричбрич пак ли се е карала с някой
рачешка история
нинам, но ми разказваха как кон пие 10 литра бира и след това спи прав, което е по-добро :D :D
anonymous708973
08-12-2015, 22:04
Тия машини са пълен шит, imo. Ако не си го омесиш да си втаса едно убаво, да го метнеш у фурната и после да си гмечиш, нема да е.
По тая логика защо използваш пералня? Мий си дрехите на ръка. Специално пък за месенето на хляб - не е като да е пипкаво да го направиш сам, просто отнема време и е трудоемко - като прането на ръка (не ми скачайте тука, не говоря за някой друг чорап). А шансът хлебопекарната да ти оплеска хляба е в пъти по-малък от това пералнята да ти направи дрехите на боклук. (и тук не визирам грешка от типа на дай-да-пусна-тоя-червен-чорап-с-бялото-пране-и-да-си-боядисам-чисто-новите-келвин-клайн-тениски-розАвки)
Специално хлебопекарната е суперяко нещо и хлябът става много вкусен - както ти си го искаш, плюс че е не гнусен оцветен бял хляб, бъкан с лайна, каквито са така наречените "типови", които купува нормалният човек. (щото истинските пълнозърнести са по-скъпи, нормално). Особено ако вкъщи ядете повечко хляб, инвестицията се избива за нула време.
/това е добронамерено, бтв, знаеш.
Тая репорт функция на фб имам чувството, че е за украса. :д
Гледах МЕГАуникалния филм, хора, теглете - The Boondock Saints.
LoadRunner
08-12-2015, 22:27
тя може да си купува такъв щото иска да го модифицира във хендмейд аутоматик фъкинг машин
тъй че аз не мога да разбера що се бъркате в интимния личен живот на момичето
Mary_Jane_69
08-12-2015, 22:44
детското да буундокс е супер яко пък тая пантера ми е един от най-неприятните потребители
пенис
тъкмо бях готов да те изпепеля, но тази [/] ме спря :Д :Д :
пералнята няма общо с 'леба. Единствената им допирна точка е, че можеш да на ръка, а можеш и в машина. Всички познати, които имат такива машини правят отвратителен 'леб. А не е да кажеш, че всички са с некви боклуци. Майката на един приятел се беше чалнала, че щяла да си прави био 'леб. Купи си такава пекарна там с всичките ѝ функции, които никога не използва. 1. 'леба ставаше мнол бавно, 2. беше гаден, а беше спазила рецептата по книга, 3. като си калкулира осъзна, че е много по-оферта да си купува по една питка от хлебопекарната на 2 км от тях.
Ясно ми е, че искате всичко да е механизирано, ама 'леба си е 'леб. Трябва да има вложен някъв минимален майсторлък в работата.
Твърдо против тези машини, slow useless piece of shizzle.
детското да буундокс е супер яко пък тая пантера ми е един от най-неприятните потребители
моля те не пиши като галакси, умолявам те :D :D
i'm losing it
galaxy29
08-12-2015, 23:08
как като мен, не намирам прилика ;/
как като мен, не намирам прилика ;/
някви писания от нищото - някви напълно несвързани неща, ААААААА :D :D :D
хем някво завършено стои, хем няма никъв смисъл, you feel me?
:(
https://www.facebook.com/187265201306290/videos/1736304447311/
е така си ми :D :D :D
И това мина. Утре ще е още по-различно. Малко по-малко кисела съм, няма работа, тряа си измисля ново съчетание за днес.
Niakoitam
08-13-2015, 07:04
сега е дънгъркане с метрото към 40 минути и ако не си хванал това за летището трябва да се прекачиш на Младост 1, а след Стадиона говорителката има ОТВРАТИТЕЛЕН АНГЛИЙСКИ, губя разсъдъка си като я чуя :Д Не че е нещо кой знае какво, но мен ме изнервя, чуек :(
Child porn! :D :D :D :D :D :D :D
А сега са само два метродиаметъра. Представяш ли си пък като завършат и третия и направят и допълнителните разклонения на трите метродиаметъра.? Тогава и влаковете там ще са не с два, а с много повече номера. :)
Dagichka
08-13-2015, 07:20
метрото точно пък в дружба е толкова нефункционално направено по средата на нищото, че нямам думи.
сутринта започва със семейни скандали, защо пък не, нали.. толкова далечни вече ми се струват тия хора, толкова съм отвратена, че.. не знам, само знам, че искам да се изнеса вече и да заживея своя собствен живот, време е.
Niakoitam
08-13-2015, 07:31
По-скоро е защото поради някакви негови си причини Corb въобще не ми се кефи и само чака някой удобен момент като един истински мъжага да ми скочи с "токовете на бутонките си в корема" и след това след лека разпра да събира материал за друга подобна отдала му се възможност. Също и двойствения му характер, който варира обикновено от началото към края на спора от "аз съм големия и безчуствен бад ас, който ще те смаже като муха" до позицията след известен отпор от чуждата страна, " ама то аз съм голям добряк, не обиждам никого и просто мисля за теб и живота ти.Адски добронамерен съм, но ти не го разбираш сега."
А също и двойните му критерии за нещата. Ако аз се бях заял с Наиве, вероятно щях да бъда изкаран най-гадната и компексирана гад, която може да съществува едвали не. Но понеже видя, че ти заемаш отбранителна позиция на изказването за заяждането и си готова да го изядеш с парцалките ако е нужно и гледайки да избегне конфронтацията с теб превключи на хахаха, хохохо, ама аз не говорех за теб, ама то и аз се заяждам понякога просто за разнообразие, ама то попринцип няма нищо лошо в това...:)
Иначе като цяло не обичам да мразя хората и може да се каже, че като цяло не съм кой знае и колко злопаметен. Просто не ме кефят разни мазнюги пък и да ми скачат и да ми се правят на големите мъжаги пред хората, а в случая пред форума. :)
Niakoitam
08-13-2015, 07:34
метрото точно пък в дружба е толкова нефункционално направено по средата на нищото, че нямам думи.
сутринта започва със семейни скандали, защо пък не, нали.. толкова далечни вече ми се струват тия хора, толкова съм отвратена, че.. не знам, само знам, че искам да се изнеса вече и да заживея своя собствен живот, време е.
Е, спира на една спирка от апартамента ни в София. Значи за нас си е идеално функционално ПЪК :) Пък и спестява доста време и поне две три прекачвания и ходене по пътя от Люлин до Дружба. :)
Пък и една от спирките на рейса от и за града ми е точно ама точно на кръстовището дето се намира метростанция Сливница. ;)
Mary_Jane_69
08-13-2015, 08:12
мн си е яко пък и галаксито е яка
Wednesday666
08-13-2015, 08:21
Странно.
Ако мисли, че няма да го хвана за какво лъже, е в голяма грешка.
Ще ми трябва някво време, но ще разбера всичко.
Междувременно ще си имам едно на ум.
екстра; днес ще си дооправя всичко в новото вкъщи и ще направя къща и за таралежа, в която да си влиза и излиза когато си поиска и да си е пуснат
golemiq_korab_minava
08-13-2015, 09:43
кон боб яде лида :D
NomNomNom
08-13-2015, 09:45
Хора, дали ще е много пренаселено във Вятърните мелници ( София ) през уикенда, все се надявам софиянци да са на море/село? Някой, ако е ходил лятото, да сподели какво е правил и как му се е сторило, благодаря :д
golemiq_korab_minava
08-13-2015, 09:49
Е, спира на една спирка от апартамента ни в София. Значи за нас си е идеално функционално ПЪК :) Пък и спестява доста време и поне две три прекачвания и ходене по пътя от Люлин до Дружба. :)
Пък и една от спирките на рейса от и за града ми е точно ама точно на кръстовището дето се намира метростанция Сливница. ;)
Браво. Не стига, че ви направиха метро... Ми сега някои и от метрото се оплакват, а то е най- малкото. За семейните скандали иначе са нормални за всяко порастнало семейство. Да не си мисли момичето, че сама или с приятел в квартира ще й бъде паднал рай.
Хора, дали ще е много пренаселено във Вятърните мелници ( София ) през уикенда, все се надявам софиянци да са на море/село? Някой, ако е ходил лятото, да сподели какво е правил и как му се е сторило, благодаря :д
Пиши на пандата, редовен посетител е, басейнчето там е плитко и няма опасност да се удави.
Сериозно, тя често ходи, би трябвало да знае как е, но за навалицата не знам дали може да ти отговори, защото всичко си зависи от времето.
Гледахте ли метеоритния поток вчера? Беше много красиво : )
Чувствам се.... в търсене на истината, както винаги.
Но май по-добре да не задълбавам... Отивам на плаж да се пържа ^.^
aurissaaaaa
08-13-2015, 10:59
Тая репорт функция на фб имам чувството, че е за украса. :д
Ц, 3 пъти съм репортвал хора, които качват порно - и 3-те пъти получих известие след това.
paradosou
08-13-2015, 11:10
И мен ме отразяват като репортна, макар че не се случва често да видя нещо стабилно скандално xD.
По темата: не знам кво се случва. Засега Констанц са ми върнали положителен отговор, чакам да видя и на другите места развитието... и аз не знам къде искам вече. Само специалността остава непоклатима 8-). Снощи пък беше малко филм 8-).
NomNomNom
08-13-2015, 11:13
papguai, вярно, че се тагва тя от там.
гледам пукане на циреи и стискане на черни точки, няма такъв кеф :д
ех, разколников...
няква хиперсомния ме е налегнала отново. и се събудих със спукан/разранен и аз нз какъв капиляр точно под очето. да, знам, че тама е най-нежна и тънка кожата, обаче утф, как е станало о.О и болката е дразнеща. не, че е нещо нетърпимо, по-скоро досадно. нямам апетит. колкото повече спя, толкова повече ми се спи.
ъх.
Dagichka
08-13-2015, 13:17
Браво. Не стига, че ви направиха метро... Ми сега някои и от метрото се оплакват, а то е най- малкото. За семейните скандали иначе са нормални за всяко порастнало семейство. Да не си мисли момичето, че сама или с приятел в квартира ще й бъде паднал рай.
ми доста дружбенци всъщност се оплакват, абсолютна глупост е да го бутнат по средата на полето, после трябва да се ползва автобус за няколко спирки за да се стигне до частите на дружба..
и да, сама ще ми е мноого по-добре, знам, че няма да е рай и ще е трудно, но..
аре стига, за мен не е нормално 25 години едно "семейство" всеки божи път да спори за едно и също нещо, да се вика, да се мълчи после с месеци и накрая всичко да тръгне по старому.. до другия път. за мен не е нормално тва да се купи гарсониера след като си наясно, че ще отглеждаш там две деца и просто няма място. еми хубаво, изтърпява се някак си, децата вече не са деца, а 20 и нагоре годишни хора, минало им е детството вече някак си в тая дупка, а споровете "ама кога ще оправиш тая къща, ама кога ще заведеш децата на почивка" продължават.. еми вече са ми смехотворни.
therichbitch
08-13-2015, 13:41
Защо не се изнесеш?
Тъкмо ще им помогнеш, а и ти ще се чувстваш по- спокойна :)
NomNomNom
08-13-2015, 13:56
^^
Ако човек има възможност и вариант да не живее с родителите си, е най-добре. Запазвате си добрите отношения.
Бтв, нещо ми се случи, не знам как да го коментирам, ще го споделя :д
Значи, имах си едно гадже преди 2-3г. Момчето беше година-две по-младо от мен, долния випуск, дружки сме си и в момента.
Разделихме се, а една от старите ми съквартирантки му стана съквратирантка ( нищо не е имало между тях).
Сега си има приятелка, с която сме близки.
Сега, какво е общото.
Последната е разбрала, че всъщност майката на момчето е ходила при астроложка заради всяка еднаот нас, за да й кажат дали хороскопите са съвместими + никога не е искала и не е имала желание да се запознае с нито една от нас.
Оказа се, че астроложката й казвала и за 3те ни, че нямало да се получат нещата и да се разделяме, и заради това не искала да се запознава с нас и не е имала добро желание/отношение към нас :д
Просто бях шокирана, като разбрах, по дяволите, вместо да се запознаеш с приятелката на сина ти, ти ще кажеш - не не, няма, оставяй я, имате кофти хороскоп :Д
После питах приятеля ми от преди това ( с него сме бест френдс :д ) дали и неговата майка е гледала подобни хороскопи - да, гледала е ( ние "живеехме" при нея, една от жените идол ми е :д ), ама нали, нищо лошо и нищо лично :д
А другата майка, за единия от хороскопите, астроложката й казала още в началото, че нещата изглеждали толкова зле, че нямало какво повече да гледа и нали, да остави момичето :д
Просто съм шокирана, ей така бях шокирана цяла вечер :д
От 8ми клас досега съм имала 4 дълги връзки, и родителите ми са в приятелски отношения с всички изброени, даже онзи ден бест френда ми ( бившо гадже ) ме докара до нас ( не се бяхме виждали от месеци, а не можем да се засечем в една държава :д ) и вечеряхме с нашите.
Deadlock
08-13-2015, 14:04
номном, това верно е шокиращо :Д
Niakoitam
08-13-2015, 14:07
ми доста дружбенци всъщност се оплакват, абсолютна глупост е да го бутнат по средата на полето, после трябва да се ползва автобус за няколко спирки за да се стигне до частите на дружба..
Няма какво кой да се оплаква, защото по голямата идея на метрото е да стигне бързо и лесно до разни бизнес сгради, където основно в полето както казваш може да се построят в бъдеще. Спирането покрай домовете си е просто бонус. А и няма как да направят пред всеки вход на блок станция или да разбутат половин Дружба за да изкопаят под нея. Има една станция- Дружба на границата между Дружба 1 и Дружба 2 някъде около магазина и още една-Искърско шосе, от другия край на Дружба 1 около езерото. По на близо няма как да ги направят, защото докато засили метрото ще стане време отдавна да е спряло, а това не е нито рейс, нито трамвай. :)
Dagichka
08-13-2015, 14:15
Защо не се изнесеш?
Тъкмо ще им помогнеш, а и ти ще се чувстваш по- спокойна :)
в процес на събиране на парички съм, да, но нямам работа (а с унито, където ако не се вясна 2-3 пъти на лекция няма заверка, съответно и изпит ми е маалко сложно :д)
леле Номи, това наистина е.. странно :дд
therichbitch
08-13-2015, 14:36
Добре, че приятелят ми няма майка
(наблизо)
golemiq_korab_minava
08-13-2015, 14:53
и да, сама ще ми е мноого по-добре, знам, че няма да е рай и ще е трудно, но..
аре стига, за мен не е нормално 25 години едно "семейство" всеки божи път да спори за едно и също нещо, да се вика, да се мълчи после с месеци и накрая всичко да тръгне по старому.. до другия път. за мен не е нормално тва да се купи гарсониера след като си наясно, че ще отглеждаш там две деца и просто няма място. еми хубаво, изтърпява се някак си, децата вече не са деца, а 20 и нагоре годишни хора, минало им е детството вече някак си в тая дупка, а споровете "ама кога ще оправиш тая къща, ама кога ще заведеш децата на почивка" продължават.. еми вече са ми смехотворни.
Еми така е български
Ама на пълно е нормално това, и моя случай едно към едно. От една страна ревът, че на 20 още сме малки, от друга че вече сме големи и трябва сами да се оправяме за всичко без помощ, та още малко ще поискат да ги гледаш ти и с ''огромното'' им наследство, което някъде се губи и ще си остане до тях :Д :Д Бе расли в комунизма.
Няма нищо лошо на квартира, ама това е, че пари цялата ти заплата ще отива в за квартирата, за ток и храна и вода и проблемите. тва като крръговрат на живота, като млади връзките са по-спокойни, после одъртяват и стават малоумни хора всички, ти казвам, може да има изкючения, ама всеки си има некакъв недъг, Ванга го е казала, всеки има някаква трагедия. :0
LoadRunner
08-13-2015, 17:29
днеска си купих лидълския циркуляр, нямам търпение да дойде утре и рано рано да го върна
Fisherman
08-13-2015, 17:40
ех, разколников...
няква хиперсомния ме е налегнала отново. и се събудих със спукан/разранен и аз нз какъв капиляр точно под очето. да, знам, че тама е най-нежна и тънка кожата, обаче утф, как е станало о.О и болката е дразнеща. не, че е нещо нетърпимо, по-скоро досадно. нямам апетит. колкото повече спя, толкова повече ми се спи.
ъх.
според мене кожата е най-нежна на малките срамни устни но сигурно си се одраскала с нокът
Fisherman
08-13-2015, 17:41
днеска си купих лидълския циркуляр, нямам търпение да дойде утре и рано рано да го върна
циркуляри само от бриколаж
по-релакс не може да ми е
честно казано при мисълта да се прибирам в софия ме хваща огромна депресия
съжалявам, софиянци 8-)
пп. днес за пореден път убедих себе си, че аз просто не знам какво искам. и докато не зная, няма и да заслужавам нищо.
ама все тая. време ми е да се развивам, да мисля за др. неща.
Corb1225
08-13-2015, 17:45
"Жените си купуват дрехи, дрънкулки и разни чанти и обувки за по няколкостотин лева само за да впечатляват други жени. Никой мъж никога не е казал "Абе, к'во да ти кажа... Верно, грозна, ама тая чанта... батенце...."" - из фейсбук
:cool:
Хора, с които вчера споделях всичко, днес са ми като непознати, вече предпочитам да споделям с хора, които не се познаваме лично, много по-добри слушатели са.. иначе за щастие бъдещите ми съученици и другите от випуска са много готини.. нямам търпение да започна училище..
Боли ме гърлото. Кучката пак е разгонена, което е досадно. Утре е петъъъък! Лялаллалаляллялялалла! А освен тва имаме и доста запазени часове за утре. Дано да си дойдат всичките.
LoadRunner
08-13-2015, 18:45
циркуляри само от бриколаж
да ама уж е германски аз затова викам да го пробвам
тия германци за нищо не стават, да си помислят че може да пуснат машина за 40 евро
това само китайците го могат
иначе то за 200 евро всеки може да пусне читав продукт, после се бият в гърдите че са най-добрите... ама 200евро (примерно, и баба може така ) иначе всичко си му е добре само да го нямаше генералния проблем с луфта
в момента ми е изключително трудно да кажа как се чувствам. Кво стана днес:
от 9 до 11:45 сме на средата на паркинга на склада и сглобяваме ферми (така се наричат нещата), при което става към 12 без 10 и отиваме да седнем малко на сянка - сядам и ме заболя главата, доповръща ми се и ме заболя корема. Стана ми мега зле. Ядох и ми стана още по-гадно. Легнах на една пейка и задрямах на 2 пъти за по 10тина минути +-, бях мега зле, чуек. След това никаква енергия цял ден. Бях като блъснат от нещо. Мисля, че слънчасах. Цял ден чакаме началника ни да дойде, а него го нямаше. Планирах утре да не ходя на работа, а да си оправям нещата за морето, че трябва и да се подстригвам, и до мола да ходя. Аз това съм му го казал още миналата седмица, той разбира се е забравил и ми вика, че утре трябва да съм 8.30 пред офиса на друг обект. ДА МУ ЕБА МАЙКАТА. Цяла седмица съм по 10 часа на крак и спя по не повече от 5 часа. Как да стане, бате?! А в неделя пътувам към морето. Забелязах, че не мога да изпитвам емоции в момента, толкова съм изтощен. Всичко ми е на автопилот. Като пиян съм. Ебати ташака. В момента ми е адски топло и за капак на всичко ми се драйфа И се карах с майка ми. И то адски много. Напоследък ми е трудно да издържам тези обстоятелства.
Дагичке, същата ситуация ми е. Само дето аз нямам как да се изнеса и да искам. Отвратителен живот, ей.
И да не забравяме, че се чувствам изключително тъжен и потиснат. Имам нужда от човек до себе си, а хоризонта е все така пуст.
Ако утре ми е зле ще отеба шефа пък квото иска да прави.
извинявам се за вулгарните думи, it's comin' straight outta my soul.
LoadRunner
08-13-2015, 19:14
Само да кажа че наще монтажници в старата го правиха това от 15 години и най-накрая разбрах що ми приличат на призраци и гледат с празен поглед в точка като им се се каже "тва тряа да е готово до утре, стига си пушил"
тъй че си помисли дали искаш да учиш висше, след което пък ще кибичиш в офиси и ще отговаряш за десетки евентуално по-натам за стотици хиляди левове и ще гледаш с празен поглед в точка и ще се чудиш що взимаш колкото работниците а си учил. Тъй че си реши кво искаш да правиш от сега, нямаш голям избор, накрая ще стигнеш до заключението че живота няма голям смисъл.
да ама уж е германски аз затова викам да го пробвам
тия германци за нищо не стават, да си помислят че може да пуснат машина за 40 евро
иначе то за 200 евро всеки може да пусне читав продукт, после се бият в гърдите че са най-добрите... ама 200евро (примерно, и баба може така ) иначе всичко си му е добре само да го нямаше генералния проблем с луфта
Да не ти обяснявам за "немски" машини продавани за по 30-40 000€ оказващи се ребрандирани от китайски производител :D За професионални цели Bosch синя серия, Wurth и т.н.
Най-най-най-приятната изненада. Нямам думи да опиша щастието си. Не съм го виждала от 2 години, а е същият! Леле колко спомени...А денят започна толкова кофти...
Убита съм от път ама поне ги видях всичките. Айде, дядото не можах, но пълно щастие няма. Доволно. Оправих си работите и вече съм един бъдещ медицински кадър. :д Един от многото във фороня. :дддд Дори не можах да си омятам вечерята, а бях гладна. И ме боли главата нещо, не ми харесва така ама никак даже... Чакам си сега момчето да пием бира. Хубол, де - той да пие, аз да го видя и да се налафим, че днес не сме се виждали - и двамата изхвърчахме без време и даже не знам дали успях да му кажа, че го обичам на живо. :д #firstworldproblem
Уморена съм, казах ли? Ха, май не. Ми пък убих се да пътувам. Тая Варна и тая София ги направих квартали на Русе. И като знам още колко работи имам да мисля и върша, чак не ми се иска да идва 14ти септември. :дд
paradosou
08-13-2015, 20:32
Оправих си работите и вече съм един бъдещ медицински кадър. :д Един от многото във фороня. :дддд
Какъв точно медицински кадър? В София ли тва ;р?
Mary_Jane_69
08-13-2015, 21:23
слушам ретро чалга
http://slojno.com/vizh-nay-smeshnite-pokupki-ot-aliexpress-50-snimki-na-pretsakani-klienti/
сериозно ли са такава трагедия?!?
Niakoitam
08-13-2015, 21:35
Днес отново се замислих дали всичките тези съвпадения са тенденцииозни или наистина са си чиста случайност...
И да, напоследък сякаш не го показвам чак толкова с действията си, но иначе страшно ми липсва...
http://slojno.com/vizh-nay-smeshnite-pokupki-ot-aliexpress-50-snimki-na-pretsakani-klienti/
сериозно ли са такава трагедия?!?
Хахахахах, ужасТ. Аз затова рядко си поръчвам дрехи онлайн, да не кажа никога. Виж от aliexpress било с още повече "приключения". :D
Какъв точно медицински кадър? В София ли тва ;р?
Сестра. В Русенски поне за първата година и после вероятно ще тичам към софийски.
Едит: Тия повечето като ги видях не са толкова прецакани, колкото са си поръчали дрехи, които няма да им седят добре никога заради формата на тялото.
супер-силата й била да изяде голям дюнер без да се накапе...
paradosou
08-13-2015, 22:17
супер-силата й била да изяде голям дюнер без да се накапе...
довършващ коментар, често ти се получава 8-)
anonymous708973
08-14-2015, 00:47
Ах, много е яко да се събереш да пийнеш с приятели и пътят до вкъщи да ти е тамън... 3 етажа. С асансьор 8-)
Готина двойка са, виждат нещата доста сходно, пичът не говори много, ама мадамата ми идваше да я разцелувам няколко пъти, толкова да ме грабва. Пфу. Естествено, трябва да заминавам скоро, ама... шанс. Даже ми подари протеин <3
А той... ми е прекрасен. Постоянно ми идва да се разпищя, да му скоча на врата и да го мачкам истерично. Ако го прегръщам толкова силно колкото ми се иска, ще си счупя нещо. Толкова ме усмихва, като разказва нещо!
/малко съм фирнала, ш' извинявате за изблика.
Снощи бях на мъка-sharing срещичка. Говорихме си за живота и т.н. и ми се случи на няколко пъти да осъзная, че съм на 19 и какво значи това. Много е странно. Трябва по-често да излизам с тези хора, свежи са, ненатоварващи най-важното - доста по-различни от единичните ми приятели. Компания.
Ениуей, добре ми се отрази. Беше приятно и започвам да разбирам някакви неща, които ми се повтарят постоянно, но аз си тръскам главата и отричам.
И из разговора снощи: "Ми, за вас жените пък е толкова лесно да си намерите ons. Просто... съществувате и то става" ахахаха :д
//сега си прочетох поста и осъзнах, че звучи сектантски, лол
anonymous708973
08-14-2015, 06:04
От любопитство питам:
Ненатоварващи? Как може мъка-sharing - готин лаф, бтв - да е свежо и ненатоварващо? Май аз го тълкувам мн едностранчиво - само като оплакване и т.н. Каква беше идеята, всъщност? Да се сподели само или да се иска съвет?
И да, легнах си почти в 3 след 4 home-made мохитота, в 8.00 вече съм станала, изкъпала съм се и ще гледам сериал, докато стане прилично време да го събудя.
ох, ми, не знам точно
просто с едното момче си говорихме преди няколко дни, че нещо му е мн напрегнато и се чувствал в "дупка" и т.н., набе, някво кофти състояние и реших, че така и така имам нужда от нови хора и може да излезем заедно
другото момче дойде случайно, ама аз го харесвам и се изкефих
идеята беше, че ще си пием и ще си се напрягаме заедно и ще се оплакваме от живота, ама всъщност наистина олеква като видиш, че хората си имат различни проблеми от твоя, а ти точно в този момент не страдаш от техните
свежо е, защото са свежи хора и не задълбават в неща, които са кофти
сега, в един момент разговорът стана тегав, защото ми каза едно нещо, което упорито отказвах да приема и в крайна сметка го каза без дори да съм разказвала много
стана ми тъпо и прекъснахме на тази тема :д
102thedream
08-14-2015, 07:34
Ненатоварващи? Как може мъка-sharing - готин лаф, бтв - да е свежо и ненатоварващо? Май аз го тълкувам мн едностранчиво - само като оплакване и т.н. Каква беше идеята, всъщност? Да се сподели само или да се иска съвет?
трябва да имаш приятели за да го разбереш
повечето неща могат да бъдат казани по различни начини
anonymous708973
08-14-2015, 07:36
свежо е, защото са свежи хора и не задълбават в неща, които са кофти
това е важното, да :)
пък с Нела ще си правим татуировки, очаквайте включване близките месеци
и както тя казва - искам/обичам да имам пари. Искам да ходя и на плуване и на пеене и на танци и на всичко, но...
102thedream
08-14-2015, 07:51
но сме гърци
NomNomNom
08-14-2015, 07:57
Баща ми ми направи закуска за работа, два сандвича- питки :д ( събитие е, защото от 8ми клас живея в София и преди училище/работа няма кой да ми прави и кафе :д )
Нз защо идвах до офиса, при положение, че от 9 човека екип, тук сме само двама.
И, снощи се реших да действам по три личностни проблема:
- гледам да угодя на всички
- не искам нищо в замяна
- не отделям време и средства за неща, които обичам да правя аз, а не са задължителни, чувствам се като стара кола, в която буташ усилия и пари само, ако нещо по-сериозно се чупи, иначе не си даваш зор да я лъсваш всеки ден, пребоядисваш или правиш козметични ремонти.
Dagichka
08-14-2015, 08:13
денят ми започна добре, макар тва същество хем да ми лази по нервите понякога, хем да е толкова прекрасен :cool: и ще повтаря и ще е с нас от летния семестър, лош човек ли съм, че се кефя на тази новина ахах просто се кефя, че ще имам човече с което да избухвам на рап
една седмица, по дяволите, една седмица остана <3
NomNomNom
08-14-2015, 10:39
Мили боже
https://www.youtube.com/watch?v=oGcP84ouyAo
pandabear
08-14-2015, 11:46
Чак сега ти видях коментара, Номи. Във "Вятърните мелници" е много красиво и приятно. Обикновено повече хора има през събота и неделя, ако отидеш през седмицата едва ли ще е голяма навалица. Има много неща за занимавка: разни атракции (срелба с лък, пейнтбол, конна езда, хубаво езерце с водни колела, и много други неща за които точно в момента не се сещам. Има и приятно заведение, в което предлагат вкусна храна и чудни коктейлчета ;д Ако си решила да останеш за повечко време, къщичките (хотелите) също са прекрасни. Вътре е много уютно и удобно. Последно ходих, когато работеше само единия басейн, който е доста малък, но съм почти сигурна, че вече са пуснали и другия.
/Аз се чувствам много добре. Преди малко бях в Широка лъка, голяма красота е. Тук хотелът също си го бива, хубава гледка от терасата имам и всяка сутрин си пия кафето с кеф просто. Споделям 2-3 снимчици:
http://i.imgur.com/e8n2Mdk.jpg
http://i.imgur.com/Q66oRJ3.jpg
http://i.imgur.com/rfpIcsV.jpg
SHPAIdURmeN
08-14-2015, 12:45
Този, ако продължава все така да се отнася с хората, ще си отхапе от безвкусната хапка на безработицата.
Спинка ми се, а не мога да заспя, дано до довечера спре да ме цепи кофата и да свежна. Тряа да съм шукарна ще дразня бивши все пак. :-D
Тунингът е почти завършен, сега лягам с филмче, барем заспя.
Гладно ми е, но трябва да се изконтролирам да не прекаля после. Трябва да съм яла достатъчно за да не припадна от един лонг айлънд, което в момента ми е съвсем по силите, но и недостатъчно за да се подуя като бременна хлебарка. Тоя вятър пак ми бърка плановете за аутфита и прическата, ама с малко креативност и това ще доизкусуря.
От месеци не съм била в толкова добро настроение, дано не се скофтя до довечера.
Ураааа! Ще бъде лейдис найт, ще се наприказвам с тва моето нещо и дано Росен (пичът, чието име упорито не мога да запомня, но ми изглежда като Росен и затова го наричам така) да е там и да ми пее малко тнт!
Тряа да помисля аз с какво ще изтезавам хората :-D
Днеска имаше супер много работа и да се ненадяваш, пак ми дадоха да пипкам разни нещица. Скоро и аз ще правя фльонги от ташаци спокойно. Нещо ми е еуфофично, дееба. :-D
Дилемата на века - да се върна ли само и само да го видя, или да си остана в нас да си почина, пък и хем да видя дали сам ще се сети да ме попита дали нещо не е станало. Засега се държи доста добре, след онзиденшния разговор очаквах нещата да седят по-различно. Не че не се радвам, че така стана де. :Д Малко ми е терсене, че не сме си говорили като хората от, имам чувството, цяла вечност, но вярвам, че и това ще се промени. Последното нещо, което искам, е да изгубя и него.
Mary_Jane_69
08-14-2015, 14:31
Чак сега ти видях коментара, Номи. Във "Вятърните мелници" е много красиво и приятно. Обикновено повече хора има през събота и неделя, ако отидеш през седмицата едва ли ще е голяма навалица. Има много неща за занимавка: разни атракции (срелба с лък, пейнтбол, конна езда, хубаво езерце с водни колела, и много други неща за които точно в момента не се сещам. Има и приятно заведение, в което предлагат вкусна храна и чудни коктейлчета ;д Ако си решила да останеш за повечко време, къщичките (хотелите) също са прекрасни. Вътре е много уютно и удобно. Последно ходих, когато работеше само единия басейн, който е доста малък, но съм почти сигурна, че вече са пуснали и другия.
/Аз се чувствам много добре. Преди малко бях в Широка лъка, голяма красота е. Тук хотелът също си го бива, хубава гледка от терасата имам и всяка сутрин си пия кафето с кеф просто. Споделям 2-3 снимчици:
http://i.imgur.com/e8n2Mdk.jpg
http://i.imgur.com/Q66oRJ3.jpg
http://i.imgur.com/rfpIcsV.jpg
В пампорово ли си тва дето се вижда път отдолу ми прилича на Манастирите
pandabear
08-14-2015, 14:51
Да, не се бъркаш :)
DisappointedDreamer
08-14-2015, 16:03
Болно ми е. Но поне той и тя ме подкрепят. Достатъчни са ми, за да преглътна всяка обида, всеки лош поглед, всяко убиващо мълчание.
aurissaaaaa
08-14-2015, 16:07
Мили боже
https://www.youtube.com/watch?v=oGcP84ouyAo
https://www.youtube.com/watch?v=dJcMNllZqIA
мн е яко, да ;д аз си дръпнах няколко видеа за референс :Д
sl1nceetoo
08-14-2015, 16:31
Всичко ми се струва окей. Доволна съм от себе си. Използвам много повече от потенциала си и това ми харесва.
Обаче пак взех много да размишлявам, пак ще върна всичко до начална позиция, пак ще се объркам.
Не разбирам толкова неща и за пръв път си казах кво пък, не е нужно да го схващаш, остави се на течението. Казах го и не се послушах, естествено.
Както и да е, много дийп е.
Разрових си компютъра и открих стари видео дневници, от които ми се реве :д Ако мога пак бих ги заснела, де. Говоря пълни тъпотии, но поне съм сладка. :д
Вчера дядо ми наричаше бабки всички останали шофьори. :д След това кармата се обади и 2 часа висяхме на една бензиностанция, щото колата се задави.
А този човек пък, леле. Кара ме да си фантазирам. Краде ми мислите.
И сега ме чакат да хапна, да се изкъпя и да ида при тях, а аз стоя и пиша това.
И се чудя в колко трябва да си легна довечера, за да спя достатъчно време, при положение, че ще ставам рано.
Scarface...
08-14-2015, 17:07
Всичко ми се струва окей. Доволна съм от себе си. Използвам много повече от потенциала си и това ми харесва.
Обаче пак взех много да размишлявам, пак ще върна всичко до начална позиция, пак ще се объркам.
Не разбирам толкова неща и за пръв път си казах кво пък, не е нужно да го схващаш, остави се на течението. Казах го и не се послушах, естествено.
Както и да е, много дийп е.
Разрових си компютъра и открих стари видео дневници, от които ми се реве :д Ако мога пак бих ги заснела, де. Говоря пълни тъпотии, но поне съм сладка. :д
Вчера дядо ми наричаше бабки всички останали шофьори. :д След това кармата се обади и 2 часа висяхме на една бензиностанция, щото колата се задави.
А този човек пък, леле. Кара ме да си фантазирам. Краде ми мислите.
И сега ме чакат да хапна, да се изкъпя и да ида при тях, а аз стоя и пиша това.
И се чудя в колко трябва да си легна довечера, за да спя достатъчно време, при положение, че ще ставам рано.
по течението е най-добре... кийп гоин , и аз като се разровя в компа ми се реве ...
превърта ми се не искам лятото да свършва ... чувствам се кофти всеки ден по 5 мин ... и тея 5 мин са преди да заспя , защото знам , че още един готин ден си отива ..., но продължаваме напред
NomNomNom
08-14-2015, 18:19
Иии, тафнали са ми данните за дебитната карта, блокирах и дебитната, и кредитната, опитаха да ми дръпнат 640 евро, банката ги спря, сега опитаха пак 120, обаче съм спряла картите и ще дръпнат дедовия :д
а дърпат от компания, която познавам, това е компанията, от която си купувам билети за влаковете, а интересното е, че тази неделя опитах да си купя билет от там, банките ми блокираха опитите и трябваше с пейпал ( а пощенска банка още миналата година не ми позволяваха да плащам там, явно и обб са ги добавили в съмнителните, и ето на ).
И още някакви хора са горяли от там, които дори не са чували компанията.
За сега не съм изгоряла, само се моля да нямам нищо ( троянци примерно) на служебната машина.
Mary_Jane_69
08-14-2015, 18:39
Да, не се бъркаш :)
Ако имаш как отивай на езерата! Под Пампорово са, буквално вървиш по пътя, разклонява се на Т-образно кръстовище и хващаш надясно, много красиво.
pandabear
08-14-2015, 18:46
^ Днес, докато се разхождах с куч попаднах случайно на някакво езеро: http://i.imgur.com/5t29Iiu.jpg
Красиво беше определено. Направо ми се искаше да се топна :Д
Mary_Jane_69
08-14-2015, 19:05
Беше ли бая голямо? Май е едно от тия, за които ти говоря. Има едно много заблатено също, не знам колко са, но самата природа е някак страшно красива там! Към града е тъпо иначе :lol: Ако имаш време и предполагам кола, отиди на Невястата - това е една скала, пътя се познава по една арка на която май пишеше "Св.Пантелеймон". Има наблизо и водопади, с екопътека, абе баир колкото щеш... и дивотия.
LoadRunner
08-14-2015, 19:13
точно съм си взел пуканки а в замундата е суша както казах
тъй че няма ли да ми пуснеш?
нещо
GoodEnough
08-14-2015, 19:30
Тъъпи, гадни кУчки, Кифли и Пикли ....... само с такива си имам работа.....тцтцтц
Corb1225
08-14-2015, 19:34
Пих вкиснат домашен сок от дренки. Не трябва да се тревожа за корема си нали? Би трябвало да се неутрализира, като се има предвид принципния ефект на дренките ;д.
И тва беше мега плачливата седмица. Асоциалността ми действаше по-добре май, по-спокойно е със сигурност ;д.
бате няма да ти се повярва на корема :D :D :D
неспокойна съм
просто ми се пътува нанякъде
i'm short with money tho
Corb1225
08-14-2015, 19:43
бате няма да ти се повярва на корема :D :D :D
Нимой ма уплаши! Ама пък ядох бобец :cool:.
Въй, взех да говоря като М ;д (нищо лично, брат).
102thedream
08-14-2015, 19:43
Тъъпи, гадни кУчки, Кифли и Пикли ....... само с такива си имам работа.....тцтцтц
добре курво
понякога ми се иска да се самобичувам. 'добре'. омг. има толкова, ТОЛКОВА много други отговори, които заслужава и всичките са свързани с поне петнаЙсе псувни, но да...
иска ми се да можех да се върна няколко години назад, за да погледна СИТУАЦИЯТА със сегашните ми 'мъдри' очички, което отново не е гаранция за обективност, защото сегашното ми Аз е мн мнително и анализиращо /мн перверзна дума, бтв/, което пък е пълна противоположност на предишното ми наивно Аз. и се получава неуравновесеност, а нали се стремим към балансиране. омг, кви ги блещя. искам да кажа, че сега, абстрахирайки се от розовите облачета, с които съм се напушвала едно време, виждам само едно екстраполиране на образа му и налагане на този модел, който както вече споменах, е възможно да се е зародил от някой трип.
както и да е. отивам да си бия камшици.
GoodEnough
08-14-2015, 19:51
добре курво
тоз пък.., бесен съм не ми се занимава и с тебе
102thedream
08-14-2015, 19:52
млъквай кюнец
therichbitch
08-14-2015, 19:53
Усещам се в някои ситуации, че помъдрявам. А дано да съм права.
На лековата вълна съм, не ми се занимава със сериозни неща, все гледам веселата част да хвана, а другата отлагам. Може и от лятото да е.
П.П. Кучето ти е мнооого готино, но ако подскачаше в морето на 2м от петгодишното ми дете, примерно, сигурно щях да те шамаросам. (Гледах снимките в темата за домашни любимци)
GoodEnough
08-14-2015, 19:57
млъквай кюнец
seen
pandabear
08-14-2015, 19:58
П.П. Кучето ти е мнооого готино, но ако подскачаше в морето на 2м от петгодишното ми дете, примерно, сигурно щях да те шамаросам. (Гледах снимките в темата за домашни любимци)
Мерси (: Кучето е водено само на неохраняеми плажове, така че ако някой родител реши да си заведе детето на подобен плаж и случайно прояви претенции, аз бих го шамаросала в словесна схватка ;p тъй като не съм много агресивна личност.
Corb1225
08-14-2015, 20:02
Кво да ти кажа, мойш само на себе си да се ядосваш, че се занимаваш с такива.
102thedream
08-14-2015, 20:02
то по стара загора различни от такива нема
therichbitch
08-14-2015, 20:03
На снимката не личи, затова и ситуацията бе хипотетична.
На колко години е? )
pandabear
08-14-2015, 20:05
Затова поясних ((:
2 годинки и 3 месеца
Fisherman
08-14-2015, 20:12
filing sad
LoadRunner
08-14-2015, 20:18
нема да ама са много хубави всичките
не знам как го правят
М ;д (нищо лично, брат).
М? :Д
гуденъф - коври бол, пари да има :Д
Corb1225
08-14-2015, 20:42
М? :Д
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/576242-%D0%9E%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-M****-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82%D1%88%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D0%BA?p =11315478&viewfull=1#post11315478
:lol:
sl1nceetoo
08-14-2015, 23:04
Дъ фък. За първи път обърнахме нещата натам.
И от кога не съм се усмихвала така като се сетя/пиша/чуя някого.
Дийпър.
Наспах се, странно как ама се наспах. Дори и да съм на бач, пак успя да ми се случи. Щастлива съм и ми е добре, вчера изчистихме и оправихме в нас и това е още по-добре. Ще го накарам утре след работа да дремем на плажа.
aurissaaaaa
08-15-2015, 07:18
оше 100 милиарда потънаха в Гърция днес. А ние от ЕС сме получили за тия 8 години има-няма 10... Не знам да се смея ли дори или да се дразня ..... :Д:Д
SHPAIdURmeN
08-15-2015, 07:58
оше 100 милиарда потънаха в Гърция днес. А ние от ЕС сме получили за тия 8 години има-няма 10... Не знам да се смея ли дори или да се дразня ..... :Д:Д
:D, нали :D
NomNomNom
08-15-2015, 10:25
че как, нали трябва да помогнем на горките братя гърци, иначе ще си развалим съседските отношения
познавам хора, които реално искат да се помогне на гърците с още пари и подкрепяха ципрас, не бъглгари, естествено.
--
спах 12 часа, баси, т'ва възможно ли е
golemiq_korab_minava
08-15-2015, 11:19
че как, нали трябва да помогнем на горките братя гърци, иначе ще си развалим съседските отношения
познавам хора, които реално искат да се помогне на гърците с още пари и подкрепяха ципрас, не бъглгари, естествено.
--
спах 12 часа, баси, т'ва възможно ли е
Хахах. Ами нормално. Хората се борят. Кой като нас горките послушни зайчита милички добри. :D
Не е важно аз да съм добре. Важно е и той да е зле. Нали така.
galaxy29
08-15-2015, 11:34
ракши, фийл йо, но ние с мерито не сме неприятно луди като тази... ;/
мн си е яко пък и галаксито е яка
благодаря... той ракшито просто е от скучните нормални и не ни разбира ;/
galaxy29
08-15-2015, 11:37
и както тя казва - искам/обичам да имам пари. Искам да ходя и на плуване и на пеене и на танци и на всичко, но...
http://m.vbox7.com/play:14fed7dc
Снощи беше ебаси тъпата вечер, добре поне, че свърши добре. Чудя се сега да спя ли или да бръмча нанякъде
гледам стари снимки и имам чувството, че ш ревна ;д.
'ооо, тези изящни пръсти'
'наистина ли очите му са толкова ...'
'а тази устаа...'
хъх
dreamhunter
08-15-2015, 18:12
интересна темичка..уморен съм, ся си чилвам с малко музика и се чудя какво да правя утре..приятна вечер! :)
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t34.0-12/11908139_966066540103934_1856092511_n.jpg?oh=f37e9 f9cceec86288cb20203e702aefa&oe=55D152F6
NomNomNom
08-15-2015, 18:33
сирене с домат=рай
<3 и аз това ядох, домашен розов домат, домашни чушки и сирене
http://40.media.tumblr.com/0dcf45e132499e39baa3ab709ad5115f/tumblr_nr13l7ykYE1tnqosho1_1280.jpg
deto ne e krasiva o.oojlo..o..o.oo zaburkvam sa xh
Dagichka
08-15-2015, 19:09
^ебаси бясната
писна ми по заведения да ям само картофки и салата, ама то като ме заведоха на американски бургер бар, кво друго очаквах всъщност.. :д и пак ми стана кофти като минахме през народния, толкова да тръпна да не го засека случайно някъде.. бръх :с
dreamhunter
08-15-2015, 19:15
^ебаси бясната
писна ми по заведения да ям само картофки и салата, ама то като ме заведоха на американски бургер бар, кво друго очаквах всъщност.. :д и пак ми стана кофти като минахме през народния, толкова да тръпна да не го засека случайно някъде.. бръх :с
е то почти нищо друго няма, най-вече в бургер баровете
https://www.youtube.com/watch?v=WiR2sTU27ik
е то почти нищо друго няма, най-вече в бургер баровете
което ми напомня на... farmers
май само това ми липсва от софия към тоя момент
//съжалявам, знам, че ставам досадна, просто хич не ми се прибира, което чак ме учудва, но.. да
Номи, моят не беше розов, ама пак е някакъв градински, просто си е нормален сорт.. но се разцепих :о
а на работа имаме една колежка от близко село и носи мн. често различни плодове и зеленчуци и просто се разцепваме и там.
толкова съм healthy!!!
наистина, хора:)
като изключим че като се изнервя и омитам 2387093275209 захарни боклуци, ама скоро това не се е случвало
Dagichka
08-15-2015, 19:46
ем знам, ама все пак тайно се надявах да има и нещо друго вегетарианско, ама тц :cool:
dreamhunter
08-15-2015, 19:48
ем знам, ама все пак тайно се надявах да има и нещо друго вегетарианско, ама тц :cool:
не ядеш ли месо?
NomNomNom
08-15-2015, 20:15
Ии, осъзнах най-голямата си грешка за последните 8г. - че не прекарвам повече време вкъщи, храната е страхотна, в къща да живееш е прекрасно.
Имам още 2 седмици тук, а нз къде ще събера 30 човека на "чао София" изпращането :д искаше ми се да има и наргиле
pandabear
08-15-2015, 20:56
Хи-хи-хи. Споделям, една много симпатична табелчица, която видях днес в лобито на хотела ^^ http://i.imgur.com/r3cEw2k.jpg
ма побърза да качиш в интернета :О
pandabear
08-15-2015, 21:02
Това е, защото откакто си изтрих фейсбука изпитвам още по-голяма необходимост да си показвам фотосите ;с
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/11035742_869965679755990_1348881454130693656_n.png ?oh=47f4486bc64fb34344d93f0afef555d5&oe=56490254 влюбих съ :Д :Д
много са готини тези шопчета от последните дни, в които комбинират лицата на 2 дзвезди
пандичке, как ще си изтриеш фейсбоклука!? Какъв е този опит за бунт срещу mainstream-a?
к*р за климатика на метрото. Вратът ми е схванат на копеле, а се возих по 30 мин в посока, бахти.
утре пътувам, а вечерта Галин ша пее. Най-тегаво е да се убиеш на първа вечер, ей :Д :Д
ракши, фийл йо, но ние с мерито не сме неприятно луди като тази... ;/
благодаря... той ракшито просто е от скучните нормални и не ни разбира ;/
за койо ма фийлваш?
pac0line
08-15-2015, 22:47
;/ мръсен град
Снощи си прекарах супер. Отдавна не бях прекарвала време насаме с брат ми. Честит празник на патерици, Несебър, и благодаря за прекрасните моменти!
В момента ми е супер изморено, спала съм 6 часа, на работа съм, а на всичкото отгоре ми се налага и да изпращам човекът-изненада, както го нарече мама. 8-) И краката ме болят. ;с Но ще си купувам маратонки!!! Най-после правя промяната, за която дълго време се глася и смятам до няколко месеца да я осъществя напълно иии така. След загубата, поне си намерих занимание. Есента ще ми е много тежко, но ще го преодолея някак. И това ще мине!
Dagichka
08-16-2015, 09:42
ох, съвсем време не останаа, коремът ми се свива от вълнение и притеснение дали ще успея да си хвана втория полет :дд
и нещо покашлям днес, ама не, не давам, няма да се разболявам точно сегаа! искам да завали и загърми и да си пусна чилваща музика и да си почивам, нищо че около мен ще е дандания
едит: и дам, не ям месо dreamhunter
sl1nceetoo
08-16-2015, 09:51
Снощи беше много найс. Амстел <3
Третата част на книгата ме чака и от вълнение не мога да довърша втората. Пък и нямам време :/
После като изляза ще им дам грозните подаръци, в които обаче вложих много философия :д
Довечера ще си оправя багажа и сутринта пак тръгвам.
Малко ми стана тъпичко. Не, че имах намерение да задълбавам, но сега като се знае, че имаме още само едно виждане и това в най-добрия случай, то със сигурно всичко ще е по мед и масло и определено ще се превърне в поредното потенциално идеално попаденив, което напуска заеинаги. Мед бе, мед! Късметът ми бил такъв... Дано поне наистина нося късмет и да има попътен вятър.
Боли ме главата, преядох като куче и ми се спи зверски, освен тва нямам фуриоко и днеска все още не съм имала шанс да тренирВам. А ми е прекалено гузно да се оставя трети ден така. Всичките ми мускули ме болят и се чувствам зле като цяло.
По-празно и апатично трудно би могло да ми стане обаче.
Малко ми стана тъпичко. Не, че имах намерение да задълбавам, но сега като се знае, че имаме още само едно виждане и това в най-добрия случай, то със сигурно всичко ще е по мед и масло и определено ще се превърне в поредното потенциално идеално попаденив, което напуска заеинаги. Мед бе, мед! Късметът ми бил такъв... Дано поне наистина нося късмет и да има попътен вятър.
Боли ме главата, преядох като куче и ми се спи зверски, освен тва нямам фуриоко и днеска все още не съм имала шанс да тренирВам. А ми е прекалено гузно да се оставя трети ден така. Всичките ми мускули ме болят и се чувствам зле като цяло.
По-празно и апатично трудно би могло да ми стане обаче.
Corb1225
08-16-2015, 11:14
Съдбата си прави много лоши шеги с мен напоследък. Сякаш другото не ми стига.
NomNomNom
08-16-2015, 13:21
не спах до 6, защото киснах в някакъв скайп разговор, прииска ми се да съм млада пак
трябва да се иззобя от учене
и да си купя билет някак с блокираната карта
и да организирам някакви неща, ужас
и да спра да лежа, защото съм станала 100 кила
Fisherman
08-16-2015, 13:46
https://www.youtube.com/watch?v=WiR2sTU27ik
заради такива боклучарници загиват хора и деца по улиците
galaxy29
08-16-2015, 14:29
за койо ма фийлваш?
беше ме питал дали съм схванала какво си имал предвид под писане тип галакси ;/
днес развих силна алергична реакция....
а седях само под чадъра... :-o
днес развих силна алергична реакция....
а седях само под чадъра... :-o
масони братле
Развълнувано ми е и нямам търпение. Искам вече да става 14ти. :д Като първи клас е - всички питат и ми се радват, а на мен ми е странно. Яко е, де. И вече да става свети Парастас както каза колегата. Че ще е зле работата.
трябва да се иззобя от учене
оф, да. в следващите две седмици ще ми е доста "тегаво", след това - също. :д
Ходих на сватба, мега яко. На 5ти съм пак. :Д
paradosou
08-16-2015, 19:26
Ахахаха, във фейсбук мернах поредния култов статус, подходящ за кокоше предаване от типа на "На кафе" или "Горещо" - "Дръж главата, токчетата и стандартите си винаги ВИСОКО!!!"... Падам :-s :smt043. За капак се оказа, че е копиран от страницата на Кобилкина...
Тъпо ми е ама не е като да няма защо. Не разбирам - толкова да искам да си е като първите дни, а то толкова да не се получава... Имам чувството, че рева по-често, отколкото съм щастлива. Дори не знам какво чувствам, само не искам шибаното куче да е умряло отдавна, а ние да държим трупа му от някакъв краен егоизъм, щот не искаме да се чувстваме зле веднъж за две-три седмици и да приключи кофтито.
anonymous708973
08-17-2015, 07:04
"да ни е кофти 2-3 седмици"? потресаващо.
Ахахаха, във фейсбук мернах поредния култов статус, подходящ за кокоше предаване от типа на "На кафе" или "Горещо" - "Дръж главата, токчетата и стандартите си винаги ВИСОКО!!!"... Падам :-s :smt043. За капак се оказа, че е копиран от страницата на Кобилкина...
Ако изхождам от нормалните "мъдрости" на Кобилкина, бих заложила на "Дръжте краката си високо", ама айде :д
Понеделнично е. Времето е скапано (честно, преди 3 дни бях по къси гащи и умирах от жега, вчера - с дълъг панталон и ръкав и на моменти беше хладничко), което е супер за учене, само не знам утре с какво се очаква да бъда облечена за излизане.
Зарибих се - отново - по домашни дейности, нямам търпение да имам повод да боядисвам стени или да открия нещо яко в антикварните магазини.
Dagichka
08-17-2015, 07:19
^защо постоянно имаш за учене, колко продължават тия семестри в германия? :д
събудих се рано-рано от гръмотевиците, но не се оплаквам, откога го чаках да завалии :д малко ми стана кофти, че имат такова отношение към тях, но все тая, аз съм си доволна и с нетърпение чакам да им отида на гостии
anonymous708973
08-17-2015, 08:38
Нормални са, но са по 2 сесии на семестър, пиша и на двете изпити, та "постоянно" добре описва нещата. Добре де, имах месец и половина почивка лятото :д