View Full Version : Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
AnarchyBoy
12-22-2015, 17:53
Мда?
изкарвам пари, що?
kwi pari izkarwa6 e :D q se pohwali
AnarchyBoy
12-22-2015, 17:57
няма нужда.
ama za dota stawa6e wypros, nali? :D pone twa kaji, nedei se skriwa
AnarchyBoy
12-22-2015, 18:00
L2
https://www.youtube.com/watch?v=W0CGuQMiEUc top eu
i ot taz igra prawi6 pari, a? twa ti e zanaqta? ili ne sym razbral prawilno?
AnarchyBoy
12-22-2015, 18:03
Не, т'ва ми е хоби. лел. в свободното време
ina4e bi li kazal s kwo se zanimawa6 glawno?
AnarchyBoy
12-22-2015, 18:04
http://www.twitch.tv/mescalinebg
AnarchyBoy
12-22-2015, 18:07
Иначе в момента кандидатствам за работа, че напуснах старата и помагам на нашите, достатъчно ми е с парите от гейминга да си живея, ама не искам да прекалявам...
. brat tuka wyrwi da pusna poslowicata ""prismql se hyrbel na 6tyrbel" pokrai tiq twoi prikazki za geiminga i pri polojenie, 4e mi kaza twa:
:D
Поне да правиш нещо с жалкия си животец и да изкараш некой лев. гнусар.
pone si tyrsi6 rabota, koqto sigurno ne te priwli4a dori s ni6to drugo oswen parite, i pone se opitwa6 da pomaga6 na wa6ite. brawo za twa pone
AnarchyBoy
12-22-2015, 18:17
Тапанар баща ми си има собствен бизнес и издържа цели семейства (работниците).
От игри правя повече отколкото цялото ти семейство..
А работата за която кандидатствам ми е супер присърце и с гордост ще почна ако ме вземат.
Плужек
;д
Тапанар баща ми си има собствен бизнес и издържа цели семейства (работниците).
А работата за която кандидатствам ми е супер присърце и с гордост ще почна ако ме вземат.
Плужек
;д
qko wyw filma si, redaktirah si kwoto kazah ina4e, az ot redakcii go bqh preebal predi twa, 6toto i ti si promenq mneniqta. az te bqh pital s kwo se zanimawa6 glawno, ti mi prati nqkyw twitch, det sa te gledali 500 4oweka ob6to otkakto si syzdal toq umrql kanal. uspeh s praweneto na powe4e pari ot cqloto mi semeistwo. plitko 4owe6ko sy6testwo si, samo za pari mi gowori6. az ne bih te wzel nikoga na rabota, protiwen si i nawqrno samo gre6ni re6eniq 6te prawi6, kogato si pokrai drugi hora. wqrwai si ina4e, ne e lo6o, moje pyk da uspee6 nqkoi den
http://www.twitch.tv/mescalinebg
Why it has low quality?
Because i need to change internet provider, soon. need money for that though.
I am 20 years old Bulgarian, studying in university 3rd year although i am studying from distance
явно даже за бърз нет нямаш пари, а той струва с 10лв повече на месец, та кви пари точно си изкарвал ?
wij go e, daje dotata ti se smee. wij se samo :D:D pyk uj wika6e 4e ne te interesuwam kwo mislq i ne ti se gowore6e s men, zaet be6e, ""gospodin psihoanalitik" mi wika6e; "lyjenka", ala bala , ama te nakarah sam da se izobli4i6 kyw si smotanqk pred wsi4ki potrebitel4eta tuk. ai potywai w dyn zemq sq, wreme ti e
Работата да не е тия състезания по най-бързо надяждане ?
sigurno i priqtelkata ti, za koqto be spomenal, e izmislena, sy6to kato parite, za koito gowore6e. tolkoz si plityk, 4e ne bih mogyl da si wkaram malkoto 4ur4e w teb
Тя се къпе в момента, а той сигурно я шпионира през ключалката.
AnarchyBoy
12-22-2015, 18:38
Why it has low quality?
Because i need to change internet provider, soon. need money for that though.
I am 20 years old Bulgarian, studying in university 3rd year although i am studying from distance
явно даже за бърз нет нямаш пари, а той струва с 10лв повече на месец, та кви пари точно си изкарвал ?
Не глупако, явно доставичка ми не е прокарал в тази част на града високоскоростен и съм с 50/25, а тези на оптика са със 100/50 което е перфектно за туич, ама трябва да платя 800 лева за прокарване на оптика, което няма да стане. Смисъл, не че ги нямам парите, просто няма да ги дам, за това ;д
AnarchyBoy
12-22-2015, 18:39
wij go e, daje dotata ti se smee. wij se samo :D:D pyk uj wika6e 4e ne te interesuwam kwo mislq i ne ti se gowore6e s men, zaet be6e, ""gospodin psihoanalitik" mi wika6e; "lyjenka", ala bala , ama te nakarah sam da se izobli4i6 kyw si smotanqk pred wsi4ki potrebitel4eta tuk. ai potywai w dyn zemq sq, wreme ti e
от кво да потъвам? ква "лъженка? ти нормален ли си? ;д рофл ;д Хд
AnarchyBoy
12-22-2015, 18:40
Не глупако, явно доставичка ми не е прокарал в тази част на града високоскоростен и съм с 50/25, а тези на оптика са със 100/50 което е перфектно за туич, ама трябва да платя 800 лева за прокарване на оптика, което няма да стане. Смисъл, не че ги нямам парите, просто няма да ги дам, за това ;д
Месечният нет ми е 50 лева + тв, на оптиката ще ми е пак 50, просто оптичен, но е сравнително нов и трябва да чакам да се прокара из целия град.
mi zako si w skapanata 4ast na grada we bogata64e :D nali si paraliq kato krisko ""pari kat westnici, da mqtam""
AnarchyBoy
12-22-2015, 18:43
mi zako si w skapanata 4ast na grada we bogata64e :D nali si paraliq kato krisko ""pari kat westnici, da mqtam""
Всъщност точно щото съм в богатата част на града няма много хора, щото струва скъпо и квартала е елитен с къщи, не с панелки. На сметка на компанията е да прокара оптичен в масовите квартали дето действат на панелки там има повече потребители и повече плащане ;)
Къщите последни, защото просто не се знае колко ще спечелят, а прокарването на оптика не е хич евтино. ;)
Всеки си гледа печалбата и на никой не му дреме, казаха ми 800 лева и ще имаш оптика у вас
Месечният нет ми е 50 лева + тв, на оптиката ще ми е пак 50, просто оптичен, но е сравнително нов и трябва да чакам да се прокара из целия град.
леле, моя е 35лв и е поне три пъти по-бърз от твоя, плюс сигурно с 50 програми повече за тв-то
ама трябва да платя 800 лева за прокарване на оптика
много ме забавляват глупостите ти, грам идея си нямаш за нищо, но мнение винаги даваш
AnarchyBoy
12-22-2015, 18:45
леле, моя е 35лв и е поне три пъти по-бърз от твоя, плюс сигурно с 50 програми повече за тв-то
много ме забавляват глупостите ти, грам идея си нямаш за нищо, но мнение винаги даваш
Това ми казаха от доставичка. толкова за да го прокарат до нас. :/
А нормално твоя да е по-бърз в София си.
Всъщност точно щото съм в богатата част на града няма много хора, щото струва скъпо и квартала е елитен с къщи, не с панелки. На сметка на компанията е да прокара оптичен в масовите квартали дето действат на панелки там има повече потребители и повече плащане ;)
Къщите последни, защото просто не се знае колко ще спечелят, а прокарването на оптика не е хич евтино. ;)
Всеки си гледа печалбата и на никой не му дреме, казаха ми 800 лева и ще имаш оптика у вас
brat, tolkoz si bogat i umen, 4e ne moi6 da si prokara6 dobyr net... osyznai se. ba6ta ti dyrjal ne znam si kwo i izdyrjal ne znam si koi, ama ne moje da ti dade 800 kinta li e... hahahahahaaaaaaaaaaaaa, dori i da e istina twa, 4e si bogat, te prawi o6te po jalyk, 6tot ne si bil dostaty4no umen da si nameri6 dobro mqsto da si har4i6 parite dori... typanar i 1/2, spirai s igri4kite kompiutyrni, 4e si se obly4il qko
AnarchyBoy
12-22-2015, 18:46
brat, tolkoz si bogat i umen, 4e ne moi6 da si prokara6 dobyr net... osyznai se
нета ми е прекрасен бе глупак, просто не става за стрийм. :D
Защото трябва много висок ъплоуд спийд за да поддържа 1080p сега подържаа 720p
А нормално твоя да е по-бърз в София си.
и кво като съм в София, я питай гаджето ти ауриса с къв е, сигурно е по-зле и от теб.
AnarchyBoy
12-22-2015, 18:47
пък и до половин година ще има и при мен. а до тогава това написаното в туича, нека дотата да си мисли, че значи "неам пари", а всъщност е залагалка, да донейтват на туича, не случайно има и бутонче.. ама кой да се сети ;д рофл
AnarchyBoy
12-22-2015, 18:48
и кво като съм в София, я питай гаджето ти ауриса с къв е, сигурно е по-зле и от теб.
Е нз, аз като живеех по София бех на мегалан и ми беше екстра, и тука ми е екстра просто с по-бавне ъплоуд...
wij se samo kak se obqsnqwa6 kato putka ve, sme6nik. ama neta mi e tolkoz byrz... ama ne sym w sofiq... koi go ebe we pedal,
""пък и до половин година ще има и при мен. а до тогава това написаното в туича, нека дотата да си мисли, че значи "неам пари", а всъщност е залагалка, да донейтват на туича, не случайно има и бутонче.. ама кой да се сети ;д рофл""
ti si bil golqma hitrqga we :D male.... samoubii se ve
AnarchyBoy
12-22-2015, 18:49
wij se samo kak se obqsnqwa6 kato putka ve, sme6nik. ama neta mi e tolkoz byrz... ama ne sym w sofiq... koi go ebe we pedal,
""пък и до половин година ще има и при мен. а до тогава това написаното в туича, нека дотата да си мисли, че значи "неам пари", а всъщност е залагалка, да донейтват на туича, не случайно има и бутонче.. ама кой да се сети ;д рофл""
ti si bil golqma hitrqga we :D male....
Тихо бе пендел ;д
да донейтват на туича, не случайно има и бутонче.. ама кой да се сети ;д рофл
кво да се сещам, че просиш ли ?
Пък тук семейства храниш, в богати части на някво селце живуркаш, няма друг като теб.
AnarchyBoy
12-22-2015, 18:51
Просиш? :lol:
По твоята логика всеки туичър "проси" ;д щото всеки го прави за пари и си слага донейт бутон
нз ама тоя туич до ся ми е генерирал към 2000 евро + от играта, а е на един месец. Не се оплаквам. :lol:
Тихо бе пендел ;д
kwo tiho we, i zakwo mi gi pra6ta6 tiq precakani emotikoni det ne moi6 da izpi6e6 dori, sme6niq si ti, ne situaciqta, ne se smei na sebe si w slu4aq
AnarchyBoy
12-22-2015, 18:51
О и не съм казал аз, а баща ми, старая се да съм самостоятелен и даже помагам на нашите без да вземам пари. ;)
Просиш? :lol:
По твоята логика всеки туичър "проси" ;д щото всеки го прави за пари и си слага донейт бутон
нз ама тоя туич до ся ми е генерирал към 2000 евро + от играта, а е на един месец. Не се оплаквам. :lol:
generiral si nqkolko stotinki samo, ne se filmirai, priqteliu
AnarchyBoy
12-22-2015, 18:52
kwo tiho we, i zakwo mi gi pra6ta6 tiq precakani emotikoni det ne moi6 da izpi6e6 dori, sme6niq si ti, ne situaciqta, ne se smei na sebe si w slu4aq
ама ти продължаваш да не ме интересуваш, не виждаш ли, че просто си губя времето с прошляци като тебе ;д вечер е, деня ми беше дълъг и изморителен, ся релаксвам
AnarchyBoy
12-22-2015, 18:53
generiral si nqkolko stotinki samo, ne se filmirai, priqteliu
Окей ;д
AnarchyBoy
12-22-2015, 18:53
квото там ти помага да заспиваш вече, нищожество ;д
Горките ти родители, всеки месец наливат пари там, а глупака си мисли, че някой го храни.
ама ти продължаваш да не ме интересуваш, не виждаш ли, че просто си губя времето с прошляци като тебе ;д вечер е, деня ми беше дълъг и изморителен, ся релаксвам
da we brat, ama zakwo 4uwstwa6 nujdata da mi go obqsnqwa6 non stop, 4e twa ne e seriozen razgowor? toi razgowora moje da ne e bil sys seriozen harakter, ama se stigna do golemi otkritiq za twoqta sy6tnost, baq sme6en bokluk si bil. znam 4e relaksira6 i 4e si se otpusnal kato pe4en praz, ti sig non stop twa prawi6, zatwa si i na twa polojenie jalko, na koeto si.
AnarchyBoy
12-22-2015, 18:55
родителите ми не знаят и не се интересуват какво правя със свободното си време, ако си мислиш, че специално съм им казал "туичвам ;д"
AnarchyBoy
12-22-2015, 18:55
da we brat, ama zakwo 4uwstwa6 nujdata da mi go obqsnqwa6 non stop, 4e twa ne e seriozen razgowor? toi razgowora moje da ne e bil sys seriozen harakter, ama se stigna do golemi otkritiq za twoqta sy6tnost, baq sme6en bokluk si bil. znam 4e relaksira6 i 4e si se otpusnal kato pe4en praz, ti sig non stop twa prawi6, zatwa si i na twa polojenie jalko, na koeto si.
много ;д ама много, ей го пак почна с психопрофилите ;д
професорчето ;д леке
:D mega sme6en si brat, obqsnqwai se o6te, ina4e znam 4e ne te interesuwa kwo mislqt za teb i nie kwo mislim za teb. ti si tuk , za da relaksira6 we , nali? :D qko fal6iw si, ei sq 4aka6e nqkwa instanciq i uj 6te6e da igrae6 we, pomni6 li koga mi go kaza twa? ti zaeba ""biznesa"" za ne6ta, deto uj ne te interesuwaha e bratle... na kyde otiwame nie prosto...
AnarchyBoy
12-22-2015, 18:58
всъщност въобще не ми пука кой за кого и какво мисли ;д
нито ми пука за теб, нито ми пука дали те интересувам, а пък въобще не ми пука, дали се обичаш с някой от форума или не ;д
чилвай ;) така човек е най-щастлив, като го боли кура ;д
AnarchyBoy
12-22-2015, 19:00
Отдавна я приключих ;д дафак тя е 15 минути, просто се чака за нея ;д
AnarchyBoy
12-22-2015, 19:01
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t35.0-12/12432567_1066892713356014_1259326968_o.jpg?oh=403f e256f7f3c60d10cceeb319c8818c&oe=567C2F79
online sym si ;)
basi typata igra, ti zatwa nawqrno ima6 500 poglejdaniq, otkakto si syzdal kanala. sig i si slab na neq. pyk ina4e prawil 2k na mesec. :D widqh q snimkata, zakwo mi gi pra6ta6 tiq typni wyob6te...
AnarchyBoy
12-22-2015, 19:05
Много съм слаб :D Ама от най-слабите ;д за това съм top eu :D
На видеа имам по 50к гледания (в ютуб) ;д а този туич е на 20 дни макс месец и е пускан 4-5 пъти. :)
Да изкарам пари, за да си набутам в акаунта и да го продам. ^^ естествено, че ме гледат само хора, които играят играта (щото ги интересува) дават и пари, сървърите които се промотират също дават пари и така. ;)
Не е 99-а, от интернет се правят пари, много, особено от e-sports . ;)
AnarchyBoy
12-22-2015, 19:06
ставам вече, че излизам на кръчма айде момци, живо здраво. ;)
drazni me samo, 4e se prawi6, 4e ne ti puka. ama moje pyk i naistina da ne ti puka, imaiki predwid kwo ti e polojenieto... ne ti e pukalo i si ostanal s akyla na edno typo dete. dete, koeto lyje, 4e prawi nqkwi otka4eni sumi ot nai- smotanata igra w sweta, koqto sym wijdal, sled minecraft. ima6 500 gledaniq we lud, smetkite ne izlizat prosto
купуваш 1000 бири, изпиваш ги, връщаш бутилките, взимаш 200 лева, наемаш си багер, прокопаваш им шахти. Имаш интернет и цело село те обича за бирата и за интерната :Д
AnarchyBoy
12-23-2015, 09:13
купуваш 1000 бири, изпиваш ги, връщаш бутилките, взимаш 200 лева, наемаш си багер, прокопаваш им шахти. Имаш интернет и цело село те обича за бирата и за интерната :Д
Да ставаше така да ;д ама не става :/ Ще чакам търпеливо ;д
ракши е пич ;д
AnarchyBoy
12-23-2015, 09:15
drazni me samo, 4e se prawi6, 4e ne ti puka. ama moje pyk i naistina da ne ti puka, imaiki predwid kwo ti e polojenieto... ne ti e pukalo i si ostanal s akyla na edno typo dete. dete, koeto lyje, 4e prawi nqkwi otka4eni sumi ot nai- smotanata igra w sweta, koqto sym wijdal, sled minecraft. ima6 500 gledaniq we lud, smetkite ne izlizat prosto
http://www.rpg-club.com/ (в ляво сървърите гледай) това е пиратски и в пийк достига до 20к онлайн на реалм, което за ММО е адкси много, ся си представи на официалние к'во става. :) а от тия 500 гледания два пъти ми донейтва един пич по 24000 рур, което е грубо към 1200 лева. това колко гледания имаш не значи колко донации имаш глупак.
отрепка.
бастун.
аз ви казах че ще си допаднете
кой от двама ви ще е булката?
AnarchyBoy
12-23-2015, 09:40
аз ви казах че ще си допаднете
кой от двама ви ще е булката?
Ти, щото си гнусен очилат плешив педал с мазен поглед свиня.
два пъти ми донейтва един пич по 24000 рур, което е грубо към 1200 лева
Горките ти родители, всеки месец наливат пари там, а глупака си мисли, че някой го храни.
аз сигурно на стената си говоря
Ти, щото си гнусен очилат плешив педал с мазен поглед свиня.
последния път като го докладвах получи бан за месец
иначе има надежда в него вероятно като му спре тока първата му реакция е да се опита да гледа телевизия
AnarchyBoy
12-23-2015, 10:46
аз сигурно на стената си говоря
Да нашите имат пейпал акаунт и ми донейтват в руска валута, евала ;д
AnarchyBoy
12-23-2015, 10:47
последния път като го докладвах получи бан за месец
иначе има надежда в него вероятно като му спре тока първата му реакция е да се опита да гледа телевизия
Лал бан за месец, such sad much cry. Това ли е най-лошото, което може да те сполети? Да те баннат от тийнпроблем? ахахаххахахахахахха, ебати спрелия, айде бегай очилар.
ти си ме обиждай колкото искаш теб всички те мразят защото не струваш и пукната пара
позволявам ти да ме наричаш както искаш ако това ще успокои твоята спихика
AnarchyBoy
12-23-2015, 11:04
ти си ме обиждай колкото искаш теб всички те мразят защото не струваш и пукната пара
позволявам ти да ме наричаш както искаш ако това ще успокои твоята спихика
Всички мразят един ник и аватар.. лел? Трябва ли да ми пука за вас реално, щом не сте реални?
Имам си приятели/приятелка/семейство и близки за тях ми пука.. ;д
честно казано хич не ми дреме дали ти или някой от форума ме мрази, нито пък аз ви мразя, съжалявам ви. Особено теб.
Явно ти живееш в тийнпроблем и това кой какво мисли за теб в някакъв измислен форум е най-важното рофл ;д много жалко, ама много.. :( Излез на вън днес денят е хубав, поспортувай, нещо на кафенце иди а-у.. стига си висел у тийнпроблем ;д
точно така чадо излей си го
AnarchyBoy
12-23-2015, 11:08
:D безнадежден си ;д
ето че ти стана по-леко и се усмихна
Fisherman
12-23-2015, 11:09
Сигурна баща ти е теглил един бърз кредит и е решил да зарадва сина си,като му дари пари за глупавата му игра през PayPal.
AnarchyBoy
12-23-2015, 11:12
Сигурна баща ти е теглил един бърз кредит и е решил да зарадва сина си,като му дари пари за глупавата му игра през PayPal.
Сигурно ;д
AnarchyBoy
12-23-2015, 11:12
ето че ти стана по-леко и се усмихна
Не просто ми е смешно, какъв спрелтак си ;д
Не просто ми е смешно, какъв спрелтак си ;д
ti si nai golemiq spreltak ot wsi4ki, po- dobre powqrwai, samo si pro4eti detailnite obqsneniq za wsi4ko, za koeto obqsnqwa, i se uweri
AnarchyBoy
12-23-2015, 12:22
Ще си обяснявам каквото и когато поискам ;д
педал
Ще си обяснявам каквото и когато поискам ;д
педал
brat znam, 4e si lo6 e, nqma nujda da mi go obqsnqwa6 wseki pyt... :D
twyrde mn se obqsnqwa6, pyk ima samo 1 da se kaje , 4e si pylen bokluk
AnarchyBoy
12-23-2015, 12:44
See if i care ;)
See if i care ;)И що продължаваш да храниш трола като не ти дреме?! Смешен си :D ! Четири страници ли "не ти дреме" :D ?!
AnarchyBoy
12-23-2015, 15:04
Като дам алт и таб, проверявам форума, хуля и давам алт и таб пак? лел ;д
това, че пиша много е мерило дали ми дреме?
Не е ли мерило, че просто имам много свободно време на гърба си?
пхаха ;д
Като дам алт и таб, проверявам форума, хуля и давам алт и таб пак? лел ;д
това, че пиша много е мерило дали ми дреме?
Не е ли мерило, че просто имам много свободно време на гърба си?
пхаха ;д
merilo e za towa kolko si typ, pak se obqsnqwa6, nesiguren si w sebe si
AnarchyBoy
12-23-2015, 15:25
merilo e za towa kolko si typ, pak se obqsnqwa6, nesiguren si w sebe si
Адски несигурен съм, ама направо. :/
Адски несигурен съм, ама направо. :/
ama siguren li si?
AnarchyBoy
12-23-2015, 15:28
ama siguren li si?
не :(
towa ne e dobre. trqbwa da si siguren w 1, 4e si typanar, absoliuten
AnarchyBoy
12-23-2015, 15:55
towa ne e dobre. trqbwa da si siguren w 1, 4e si typanar, absoliuten
защото някакъв пълен рандъм обитак го е казал в интернет, мдобре, ще си го запиша даже.
aurissaaaaa
12-23-2015, 16:21
^Еспада, ти ли беше с аватара от онова гейско аниме ? Тези 3 страници обяснения в любов можеше да ни ги спестиш и директно да си го кажеш.
Много странни обратни има - харесат си някого и почват да се заяждат с него.
по темата; анархи е много готино, работливо и умно момче и да му ядете кура.
AnarchyBoy
12-23-2015, 16:28
А не, не съм си го намерил на пътя. :D
^Еспада, ти ли беше с аватара от онова гейско аниме ? Тези 3 страници обяснения в любов можеше да ни ги спестиш и директно да си го кажеш.
Много странни обратни има - харесат си някого и почват да се заяждат с него.
по темата; анархи е много готино, работливо и умно момче и да му ядете кура.
:( prosto jelaeh malko wnimanie...
AnarchyBoy
12-23-2015, 19:01
жалко.. ;д
какъв двудневен епичен дуел между вас двамата
AnarchyBoy
12-23-2015, 19:26
епичен? дуел? ;д
пич аз влизам от време на време да хейтя и това е ;д
излез малко от филма, бъркаш тиийнпроблем с истинския живот ебаси ;д
епичен? дуел? ;д
пич аз влизам от време на време да хейтя и това е ;д
излез малко от филма, бъркаш тиийнпроблем с истинския живот ебаси ;д
фактите говорят друго за теб :D
иначе не съм те обвинявал в нещо че да се защитаваш
гузен негонен бяга :oops:
:D haritov hitrqga bil, nqma e, ama i slqpoto kato napipa wijda...
AnarchyBoy
12-23-2015, 19:54
Просто ти казвам, да не вземаш толкова насериозно форума, смисъл нали си голям и работиш и си много зрял.. ;д а приемаш некви 10 за чиста монета, много жалко.
:/
Просто ти казвам, да не вземаш толкова насериозно форума, смисъл нали си голям и работиш и си много зрял.. ;д а приемаш некви 10 за чиста монета, много жалко.
:/
кое те наведе на тази мисъл в моята трагична ирония?
AnarchyBoy
12-23-2015, 20:38
кое те наведе на тази мисъл в моята трагична ирония?
естествено ще кажеш ирония, ама ясно си личи, че наистина ти пука за умрелия форум и кой какво мисли за теб в него.. ебати жалкото ;с
естествено ще кажеш ирония, ама ясно си личи, че наистина ти пука за умрелия форум и кой какво мисли за теб в него.. ебати жалкото ;с
щом така казваш вярвам ти :D
AnarchyBoy
12-23-2015, 21:11
k
Пропаднал тип, който сам си противоречи 8) ! И си мисли че е много готин и печен :D !
AnarchyBoy
12-23-2015, 23:03
Пропаднал тип, който сам си противоречи 8) ! И си мисли че е много готин и печен :D !
готин съм за себе си и близките ми това ми стига ;д
не съм като вас жалък да се опитва да се доказва навсякъде. с нищо никога не съм си противоречил. ;)
А дали съм пропаднал, ем деазнам спортувам и си живея доста нормален живот. период.
чат пат ме забавлява, НО изгони от темата оная и са няма как да ѝ кажа, че е боклук.... аман
:lol:
готин съм за себе си и близките ми това ми стига ;д
не съм като вас жалък да се опитва да се доказва навсякъде. с нищо никога не съм си противоречил. ;)
А дали съм пропаднал, ем деазнам спортувам и си живея доста нормален живот. период.
то остана и майка ти да не те харесва
AnarchyBoy
12-24-2015, 07:49
чат пат ме забавлява, НО изгони от темата оная и са няма как да ѝ кажа, че е боклук.... аман
:lol:
Коя бе? :lol:
AnarchyBoy
12-24-2015, 07:49
то остана и майка ти да не те харесва
Поне се уточнявай, като говориш за себе си, плужек.
Challenger
12-24-2015, 16:29
Много агресивен изглежда, май имаше връзка с @chupachups
NomNomNom
12-24-2015, 17:09
Много агресивен изглежда, май имаше връзка с @chupachups
алтер егото на дриймуолкърката
Challenger
12-24-2015, 18:32
Алтер егото на @YSMF или на @chupachups. ^_____________^
аман от такива "алтернативни"
Kitty Bloom
12-25-2015, 08:42
абе не ми е от любимците, ама днес обичам всички, тъй че Весела Коледа! ^_^
sig ne wqrwa w iisus ico's
Богохулник и педал.
Весека Коледа на всички!
:D:D:D:D:D grub!!! ama wesela da ti e na teb sy6to, moje da namina oble4en kato snejanka posle... da si naprawim kefa nie s teb, kakto na nas ni hareswa... ti 6te si moqt dqdo koleda... hihi
Не си прави труда. Не искам да превръщам този свътъл празник в кървава баня.
aaaaaa!!! naistina si dqdo KOLQda. ZYL! bih te obezoryjil i bih te iznasilil oba4e, bih te iznasilil da me iz4uka6 men... znae6, pasiwen sym...
LoadRunner
12-25-2015, 11:06
въх тоз верно бил педерас
Рибока е пич (поне от това, което съм видял).
Здравейте, аз съм AMX-чо, забравих си паролата и за това см с нова регистрация, сега млъкнете да не ви изчукам и 3-мата...
anonymous990763
12-25-2015, 12:24
Заради подобни хора ти минава мерака да общуваш.
Весели празници!
daite otziw za men, 4uwstwam se nedoocenen
ti si dobro momi4e, indistinct, taka mislq
Ти си гореш и сескапилен бих те спукал.
oh... gore6to mi e, zagoreltak... gori6 w pantalonkite ti... mrysnik
Ще те скъсам само да ми паднеш... Днес съм като възбуден негър.
нали уж обичаш да ти го тургат ?
da, no ne iskam posle da se nalaga da si sybiram 4erwata... ako 6te me 4uka6 po takyw na4in, bih se wyzdyrjal
Кажи кака искаш да те чукам ?
Не ви ли е срам точно на този светъл ден да си показвате девиациите!? Извратеняци!
anonymous990763
12-25-2015, 13:55
НЕ !
А би трябвало.
kwo lo6o ima w towa da si gei...? protiwno li wi se struwa?
kwo lo6o ima w towa da si gei...? protiwno li wi se struwa?
Повече от противно, то е гнусно, богохулно и отвращаващо!
Indistinct, къде ти е толерантността? :lol:
Ти и ти големия светец се пишеш ама в край на сметка ми се струваш някакъв пубертет вкарал се в някакъв филм... един светец никога няма да говори подобни неща, мога даже да искарам ужасни твой думи отдруги теми
anonymous990763
12-25-2015, 14:11
Повече от противно, то е гнусно, богохулно и отвращаващо!
Indistinct, къде ти е толерантността? :lol:
Толерантността ми е във ваканция. Работното й време е така устроено, че на празници да съм най-откровена. :D
Ти и ти големия светец се пишеш ама в край на сметка ми се струваш някакъв пубертет вкарал се в някакъв филм... един светец никога няма да говори подобни неща, мога даже да искарам ужасни твой думи отдруги теми
С думи ли ш'ма плашиш ти, уе, еййй!?
Толерантността ми е във ваканция. Работното й време е така устроено, че на празници да съм най-откровена. :D
Каква... (ти си знаеш) :D
anonymous990763
12-25-2015, 14:41
Порта :D
С думи ли ш'ма плашиш ти, уе, еййй!?
Ти си снахата на младия меренджий ли ?
новият фалшив профил на Amx Modx
anonymous990763
12-25-2015, 16:00
Защо да е фалшив? Той си каза, че е Amx.
За жалост не сме се отървали от него все още.
Рибока е пич (поне от това, което съм видял).
моляте кажи ми че знаеш какво означава думата пич :( :(
нали казах че съм си забравил паролата за стария акаунт бе <3 или забрави :D
Защо да е фалшив? Той си каза, че е Amx.
За жалост не сме се отървали от него все още.
Ах тиии ах тиии <3 защо не ме искаш ?
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/t31.0-8/10662195_185068418512016_1585143706416935786_o.jpg towa e hari, snimali sa go w estestwenata mu sreda tuk
Защитава си тъпкача.
... wednaga me nadu6i... ah ti, niutone... moje i s teb da se pozabawlqwame ponqkoga... hareswa6 mi
майкооо... изруди, изрудиии....
az oba4e ne sym, nali, amx? ili ti ne misli6 taka?
Ти не ми харесваш. По принцип педалите не ми харесват.
:( ami ako se promenq? misli6 li, 4e bi imalo nqkwa weroqtnost da me haresa6 togawa?
Защо ти е толкова важно да бъдеш харесан от един старец, който вече е в есента на своя живот?
:( da prekarame zimata ti zaedno... da se sgu6im i da se toplim edin drug... iskam da izkara6 poslednite si dni 6tastliw :)
Ще се чувствам най- щастливият човек ако не виждам хора като теб.
:( :( rani me prawo w syrceto... :( produp4i go :( no... za6to...?
Това е наказанието за грешниците. Бог е избрал да те накаже чрез мен.
Вярвай, никой не те спира.
SHPAIdURmeN
12-25-2015, 19:24
Впечатляващ потребител, запазващ своята цялостност.
inewton - Искаш ли да ти подаря малко трева, ей тъй като на приятел защото те гледам че обичаш значи днес си на 80 а вчера си на 19 Оп как стана това ? последно на колко си години бе пътуващия във времето... Ако искаш мога да дойда на гости да ме гостиш с една шкембе чорба ?
espada защо не отидеш в някой гей форум тук няма хора като теб а расисти ( я изключение ) тази глупачка inewton не спира да се прави на интересна и умна... Как може такова нещо не мога да разбера ? То всеки си избира сексуалната ориентация никой не е виновен и никой не се интересува какво милси inewtonkata тя просто трява да си живее нормално даже ще се радвам ако мога да и помогна с нещо че да си стъпи на краката - кажи имаш ли нужда от нещо бих се претекъ веднага...
ПС: ВЪН П*ДЕРАСТИТЕ ОТ ЦЪРКВАТА !!!
sam 6e se faka6, nqq da e s men, ti si nedostoen za moeto dupe, po- dobre se pomoli na bok da ti prati drug liubownik
Никога не бих ебал човек като тебе не се крии ти си изруд, аз съм хетеро ти си белязан от Бог по скайпа си направих пълен ташак с теб:
PASTEBIN - http://pastebin.com/3s2JWkrW
4uwstwam se unijen, no az wse pak obi4am ta6aci
ne e wqrno, 4owek sym, i to 4owe4en i obi4liw!
aaa! za teb nikoga... awe sq kato se zamislq... ok ok... 6te ka4a. moje pyk nqkoi da me potyrsi posle...
http://prikachi.com/images.php?images/985/8537985L.jpg
ако качиш твоя снимка аз ще кача и моя
eto we, gei. hubaw li sym? kakwo mislite? molq za po- seriozni otziwi.
Ето ме и мен снимка от миконос заедно с езичето ми http://prikachi.com/images.php?images/997/8537997M.jpg
ахахахахахах, деби туморите
Той тоя мастурбира на снимката :( как не го е срам :(
Понякога ме учудва с интереса си към астро нещата, защото го смятам за рационален, а зодиите не ги числя към сериозното.
haritov знаеш ли какво е едишън (edition)
mai si padam po nego... ne znam
Пич е, радва ме. Не знам защо някои не го харесват.
espada - По мен ли си падаш ти бе ? бен есек ону кипирдамак истиуорум
espada - По мен ли си падаш ти бе ? бен есек ону кипирдамак истиуорум
ei rezak :D
aurissaaaaa
12-26-2015, 18:29
http://www.troll.me/images/jesus-facepalm/please-make-it-stop-thumb.jpg
по повод хронологията.
Или одъртявам, или някому е в повече свободното време, или много бъдещи нобелови лауреати сте се събрали във форума ...
ei rezak :D
Ки ти ба мамата
Ки ти ба мамата
:Д:Д:Д: лош фес си ти, няма съмнение. :Д
Искам да разбера имаш ли някви наклонности към мен или не ? Да или Не ?
ту имам, ту нямам. ти мислиш ли, че бих могъл да имам истински такива?
питам искаш ли нещо от мен да или не ?
iskam twoqta liubow.. no ti mai iska6 samo da si igraem i ni6to powe4e...
LoadRunner
12-26-2015, 19:38
путко взимай си лайняния задник и се омитай в кофата
espada - Ще ми оближеш шамара !!!
LoadRunner - На мен ли думаш ?
Търси с кого да се заяжда
трол едишънТо си е направо
Troll Wars - The Force Awakens :D
веднага се сещам за дарт вейдър като го видя
AnarchyBoy
12-27-2015, 18:51
Само курове са му в главата.
Само курове са му в главата.
i zadnici
Некъф аниме фен, който НЕ пише на кирилица. Първото добре, но второто ми бърка в гъзО... 50-50 очевидно.
който пише на кирилица. Обърка се ;).
Обърка се ;).
Нда, поправих го.
Непукист, това че е направил мускули го кара да се чувства преуспял :D !
от пасивно човече се превърна в мега напрягащо човече ;/
къде е факаната калпазанка пак да те банне, може да се върнеш променен - espadav3
anonymous990763
12-28-2015, 19:03
Изкефи ме последния й коментар към Грозния относно пълния и малкия член. :D
Има приятен глас.
;ooo
индистинкт е някъв новоизвъдил се покемон
от пасивно човече се превърна в мега напрягащо човече ;/
къде е факаната калпазанка пак да те банне, може да се върнеш променен - espadav3
nai mn teb da te banne za towa wulgarno izkazwane w neina posoka! 100% sega ""grozniq"" 6te te dokladwa, 6te widi6
anonymous990763
12-28-2015, 20:52
;ooo
индистинкт е някъв новоизвъдил се покемон
Как новоизвъдил се... От цяла година съм тук :D
Как новоизвъдил се... От цяла година съм тук :D
ne e cqla o6te, ne lyji!
anonymous990763
12-28-2015, 21:02
ne e cqla o6te, ne lyji!
Така е. Още 3 дни. :D
Така е. Още 3 дни. :D
na 1vi li si go naprawi profila?
anonymous990763
12-28-2015, 21:04
na 1vi li si go naprawi profila?
Там някъде.
1 година ма пак никво впечатление не си оставила :Д
Fisherman
12-29-2015, 08:54
генеричен бот
pandabear
12-29-2015, 09:26
след последния му коментар в лицекнигата всеки път, в който хвана солницата си мисля за него
хехехехе ^__^
Какво правите вие тука бе ?
Неориентиран младеж. Грешник и заблудена овца.
Блуден изкълченяк. Неприятен ми е.
Блуден изкълченяк. Неприятен ми е.
:D:D:D:DD do sega ne sym ti se kyl4il, ostawa samo towa da naprawq :D
rehonoscy
12-29-2015, 18:45
Младолик без кирилица на компа. Има навика да се смее на всичко.
sydeiki po awatara, wyzmojno e da ima mra4ni poriwi, za koito ne bi moglo da se gowori sred horata. kefi me. zyltak! :D
напоследък май не е особено мотивиран
Ponqkoga e trudno, a otnosno temata, ti si diwi4! :) kompliment e
Fisherman
12-30-2015, 11:54
не може да пише на български език,сигурно има някаква форма на дислексия
Kitty Bloom
12-30-2015, 12:11
Почти винаги това, което пише е грубо, но в същото време винаги вярно.
anonymous990763
12-30-2015, 14:04
Не вярва в зодии т.е. в глупости :D
wyzrаsten, drugo ne znam. nqma we, moje i da e serien ubiec, ama naistina ne znam za towa, spekuliram prosto.
anonymous990763
12-30-2015, 17:52
Дете. Друго не знам.
Няма нужда да знаеш повече.
Манга маниак.
AnarchyBoy
12-30-2015, 18:20
пендел
Човек с богато въображение.