View Full Version : Униженото момче
kosharata
07-17-2015, 12:07
сънувах странен сън как се апознавам с едно момче ей така на шега, но изведнъж се случи нещо непредвидено. Седим в парка на пейка и в следващия момент той стана и се изплю в качулката на якето ми сочна гадна храчка. Аз бях втрещен не знаех как да реагирам а той се усмихна и ме попита хареса ли ти а аз гледах странно и учудено не знаех, какво да отговора а той седна срещу мен отвори си безалкохолна напитка и ме гледаше как седя втрещен и го питам защо го направи? а той това и чакаше събра секрета си и със всичка сила се изплю отпред по якето ми храчката започна да се стича а аз с погнуса понечих да стана и да си тръгвам но в този момент усетих как ме зграбчи за якето и ме накара да седна. Не исках но в следващия момент получих нова доза храчки по рамото якето ми беше зелено и ясно си личаха неговите храчки който се стичаха по мен в този момент ми каза, че много го кефа а това него го възбужда да ме плуе. Аз му отговорих, че мен не ме кефи, но него не го интересуваше, събори ме на земята и той стъпи с кецовете си по гърба ми. Каза ми че ако продължа да се дърпам ще си ги избърше в якето ми, но докато го казваше и го направи и в следващия момент започна да плуе по гърба ми и да маже чувствах се като клошар, но ме възбуди мисълта че го дърви него. Заповяда ми да се влача по земята и аз изпълних заповедта, но му беше малко той ме хвана за качулката и започна да ме влачи по земята аз се съпротивлявах, но нямаше смисъл вече бях целия в кал и мръсотия и найковете и дънките ми бяха станали на гъз, но въобще не предположих, че може да стори това с мен. Накрая ме пусна и ми каза да не вдигам поглед нагоре а той през това време лъскаше над и мен и се източи по гърба ми. Изплю се още веднъж и ме заряза да лежа така на земята.
Е тва е мокър сън...
Сериозно мисли за лечение докато не е късно.
много поучително.
тествай се за туберкулоза
kosharata
07-17-2015, 22:21
Ако иска някой може да ми пише на skype omazanija
DarkTemplar
07-17-2015, 22:24
Според мен Ива се е възбудила от този разказ.
това е храчков кошмар направо :d Минало заминало.
Според мен Ива се е възбудила от този разказ.
това с каква цел беше?
всъщност си прав. да, възбуди ми се рефлекса за повръщане.
kosharata
07-18-2015, 14:33
Ако някой иска може да ми стори това мен лично ме възбуди също съня и съм навит ако някой иска да пробва върху мен тези неща стига и на него да му харесват или нея :)
http://tv7.bg/%D0%A4%D0%B8%D0%BB%D0%BC/%D0%94%D1%8F%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D1%8A%D1%82-%D0%B2-%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0_l.21_i. 9713862.html#.Vars1dDxWf4 от 7-та минута :) Смени храната и белким ти помогне да се излекуваш =)
kosharata
07-19-2015, 20:36
Omega смених храната, но все още имам силното желание някой да се изплюе по дрехите ми и да ми заповядва :(
baby_baby
07-20-2015, 12:48
:lol:
Че и да лъска зад теб, бахти болното мозъче :D
Поне една година яж чиста храна : ) белким нещо се промени. Все пак не съм спец : п отиди в някоя клиника и им виж реакцията, като им го разкажеш това. Сетих се и още нещо, плати на един просяк 10 лева и за да ти ти сбъдне желанието ^^ белким те отврати .
ангелче_12513
07-24-2015, 16:10
Признавам , историята ти ме умори от смях!!! :razz:
Ще те посъветвам да внимаваш занапред , задължително си имай едно наум , когато забележиш че някой твой приятел/познат/близък има храчки , ограничи контактите си с него! :D
kosharata
07-25-2015, 23:17
Ако е непознат и готин или готина би ми харесало да се изплюе по мен. Какво да направя като ме кефи ям сега здравословна храна ама желанието остава
http://i6.photobucket.com/albums/y225/Kalfyra/computer-suicide-cannot-unsee-what-has-been-seen.gif
kosharata
08-01-2015, 07:11
Няма ли добър герой, който да ми помогне ?
Няма ли добър герой, който да ми помогне ?
Няма
BeeingCreepyCute
08-01-2015, 14:50
Отиди на психиатър.
Иди в кварталната градинка и питай някой напил се просяк за 10 лева дали няма да ти се навие : ) внимавай обаче след това да не лапнеш нещо голо и дълго и смрадливо :)
http://prikachi.com/images/617/8275617r.png