PDA

View Full Version : Варненци, вие сте!

JustThatGuy
07-24-2015, 08:37
Здравейте,
трябва ми цветарски магазин във Варна, където правят букети, стараят се изключително много, изпълняват индивидуални поръчки и подреждат цветята в букета в начин, изгоден за мен. Парите НЕ СА ФАКТОР. В случая ми трябва най-доброто.
Благодаря!

Smrazqvashta
07-24-2015, 13:33
За мен няма по-добри от Мимоза!

jghgh
07-24-2015, 14:18
^добре, че го назова, откакто авторът пусна темата се чудех ли, чудех как се казваше това място. имах спомен че е със странно име на растение, ама най-близкото, което ми идваше беше "азалия" (а такъв цветарски във вн май няма)

наистина е най-доброто за това, което описваш.

всичките букети на класните все са били от там.
лукс much? 8-)

ДОТА
07-24-2015, 14:28
и подреждат цветята в букета в начин, изгоден за мен

Как си личи, че си от Варна- прост като гъз.

GLaDOS
07-24-2015, 20:40
Как си личи, че си от Варна- прост като гъз.

Парите НЕ СА ФАКТОР.

Купи направо цветарника и ще ти правят букети както ти изнася.

NomNomNom
07-24-2015, 20:55
исках да напиша още като я постна темата, че се обяснява все едно си купува жилище или наема жрица, ма реших да съм културна

tori
07-25-2015, 06:43
исках да напиша още като я постна темата, че се обяснява все едно си купува жилище или наема жрица, ма реших да съм културна
+1
И със сигурност в цветния ще има достатъчно лелички, които да ти обърнат внимание ако имаш идеи и кажеш какво и как искаш. А бтв около катедралата на една спирка има едно такова място - пак будки - и имат добри букети.

pac0line
07-26-2015, 22:54
ее хейтъри като нямате пари няма да апострофирате момчето, купувам само цветя Армани и Версаче к. ?

NomNomNom
07-27-2015, 12:17
ее хейтъри като нямате пари няма да апострофирате момчето, купувам само цветя Армани и Версаче к. ?

този тип на профилната ти прави мн яки илюстрации, следвам го у фейсО :д