View Full Version : Хапче против надървяне...!
krastata
07-29-2015, 16:32
Здравейте не знам къде да публикувам тази тема и за това реших да е тук, може и да ви изглежда нелепо, но ако може отнесете се сериозно. Та въпроса ми е имали някакво хапче или витамин, с който да не се възбуждам за няколко часа...едни приятели ме караха да ходим на нудистки плаж и ще е неловко, ако ....сещате се. Чувал съм за бром, обаче не знам дали го продават по аптеките под формата на хапчета и колко струва и има ли нещо друго, което ще помогне за моя случай...искам съвет :)
споко там дето отиваш ходят по плажа
NomNomNom
07-29-2015, 17:17
от мъже ли се възбуждаш
от мъже ли се възбуждаш
той ако се възбуди на нудисткия плаж 100% си пада по извращения
NomNomNom
07-29-2015, 17:21
бих му предложила да гледа в някоя бабичка, ако се възбуди от това ... лошо
и бтв според мен този от приятелите му, който е предложил нудисткия плаж, си пада по мъже
Освен ако не си гей, не виждам друга причина да ходиш на нудистки плаж с други мъже..
Но иначе брома би помогнал, ама мисля шишенцето е към 36 лв. за 20-30 хапа..
Впрочем след употребата на бром, може да си малко отвеян, понеже основата на доста транкфиланти е бром.
Скорпион
07-29-2015, 22:10
Не звучиш правдоподобно. Кажи ся за какво ти е тва.
Да ви имам логиката.. значи ако отиде на нудистки плаж е гей?? това е смешно.
Да ви имам логиката.. значи ако отиде на нудистки плаж е гей?? това е смешно.
На нудистки плаж с други мъже бе
. ТОЛКО ГОДИНИ НЕ СЕ НАУЧИ ДА ЧЕТЕШ ... УЖАС
Smrazqvashta
07-30-2015, 06:49
Написал е "едни приятели", ако трябва да конкретизираме.
RapExotic
07-30-2015, 14:56
Освен ако не си гей, не виждам друга причина да ходиш на нудистки плаж с други мъже..
То по твойта логика и ако ходиш в мъжката съблекалня си гей...
Със сигурност няма да се възбудиш на място, където голотата се приема за нещо естествено. По-вероятно е да го надървиш на обикновен плаж, докато си представяш какво има под монокините на някоя мацка.
protogoodnes
06-30-2016, 09:58
Недей че накрая ще вземе въобще да не ти се надървя и тогава ще ревеш..:)
Недей че накрая ще вземе въобще да не ти се надървя и тогава ще ревеш..:)
аре стига си трупал мнения
аре стига си трупал мнения
Иначе ще го пребиеш , както искаше да пребиеш мене ли? :D :D :D :D :D
protogoodnes
07-01-2016, 11:49
Ей феьо ходи си смъркай прах
Е как ще се надървиш от дърти баби и твоите приятели .... Пий си малко хапчетата преди да пишеш !
KaRiNa.Ni
07-01-2016, 21:44
Здравейте не знам къде да публикувам тази тема и за това реших да е тук, може и да ви изглежда нелепо, но ако може отнесете се сериозно. Та въпроса ми е имали някакво хапче или витамин, с който да не се възбуждам за няколко часа...едни приятели ме караха да ходим на нудистки плаж и ще е неловко, ако ....сещате се. Чувал съм за бром, обаче не знам дали го продават по аптеките под формата на хапчета и колко струва и има ли нещо друго, което ще помогне за моя случай...искам съвет :)
Ми не ходи на такъв плаж просто е.
baby_baby
07-01-2016, 22:07
Ми не ходи на такъв плаж просто е.
++++