- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хапче против надървяне...!
Здравейте не знам къде да публикувам тази тема и за това реших да е тук, може и да ви изглежда нелепо, но ако може отнесете се сериозно. Та въпроса ми е имали някакво хапче или витамин, с който да не се възбуждам за няколко часа...едни приятели ме караха да ходим на нудистки плаж и ще е неловко, ако ....сещате се. Чувал съм за бром, обаче не знам дали го продават по аптеките под формата на хапчета и колко струва и има ли нещо друго, което ще помогне за моя случай...искам съвет![]()
споко там дето отиваш ходят по плажа
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
от мъже ли се възбуждаш
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
бих му предложила да гледа в някоя бабичка, ако се възбуди от това ... лошо
и бтв според мен този от приятелите му, който е предложил нудисткия плаж, си пада по мъже
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Освен ако не си гей, не виждам друга причина да ходиш на нудистки плаж с други мъже..
Но иначе брома би помогнал, ама мисля шишенцето е към 36 лв. за 20-30 хапа..
Впрочем след употребата на бром, може да си малко отвеян, понеже основата на доста транкфиланти е бром.
Последно редактирано от Dwyd96 : 07-29-2015 на 17:59
Да ви имам логиката.. значи ако отиде на нудистки плаж е гей?? това е смешно.
Написал е "едни приятели", ако трябва да конкретизираме.
Недей че накрая ще вземе въобще да не ти се надървя и тогава ще ревеш..![]()
Ей феьо ходи си смъркай прах
Е как ще се надървиш от дърти баби и твоите приятели .... Пий си малко хапчетата преди да пишеш !