View Full Version : Бюстие
Здравейте! :) От 1 седмица с майка ми се уговаряхме да ходим да ми купи бюстие, защото през повечето блузи гърдите ми се виждат! Та ... днес отидохме за бюстие ''по женски'' и си взех две бюстиета. Едно бяло с презрамки и едно черно без презрамки и с подплънки, които искам да махам, когато го нося, защото не искам да ми изглеждат толкова големи! По - нататък ще си купя и други, но засега е това! Но проблемът ми е, че имам две много добри приятелки на моите години, които и двете са плоски отпред и си мисля, че няма да им допадне, че аз вече нося бюстиета, защото преди месец - два едната от тях отвори темата "Защо някоя от нас се развива по - бързо?" като, че ли сякаш си избиваха комплекси! Какво да правя? :(
Нищо. Носи си бюстиетата и да не ти пука.
baby_baby
08-08-2015, 21:24
Не им обръщай внимание и си носи бюстиетата
Изобщо да не ти дреме за тяхното мнение. Какво да направиш, че те се развиват по-бавно от теб?
NomNomNom
08-09-2015, 14:40
завиждат
Smilee..
08-12-2015, 15:18
Ти вместо да се радваш , че имаш по-големи гърди от тях си избиваш комплекси - недей !
fire_cat_
08-12-2015, 19:01
Не си виновна ти,че имаш по-големи гърди от тях. Носи си бюстиетата без да ти пука.
kaRamella
08-12-2015, 20:02
На колко си години?
Може би просто завиждат.....
Klaudia11
08-13-2015, 18:16
Какво значение има какво ще кажат? Носи бюстие и изобщо не обръщай внимание на подобни комплексарски изцепки.
До Smilee..: Интересно ми е по какво разбра, че АЗ си избивам комплекси?! :D Като аз просто за момент си казах "Няма да нося, докато те не започнат да носят!", защото не аз, а те си избиваха доста комплексите и си говореха "Що тя да носи бюстиета пък ние - не?" или "Що тя се прави, че има гърди?" ... :D
До всички други: Мерси! ;)
stelomax
08-19-2015, 20:48
Ти се развиваш и няма как да спреш това.Това,че носиш бюстие съвсем не е срамно.
Да не би да носиш дрехи,които допадат само на приятелките ти?Това е глупаво.Обличай се така,както ти харесва.А и мисля,че е много по-добре да носиш бюстие,отколкото гърдите ти да се виждат. :)
Доколкото до плоските ти приятелки...може пък да превръщат цялото ти неудобство и притеснение в избиване на комплекси,както самата ти каза.
Да не ти пука и толкова!
Light_Dreamer
08-22-2015, 12:20
Носи си бюстиетата. Ти не си виновна, че се развиваш по-бързо физически и умствено от приятелките ти.
Klaudia11
08-24-2015, 11:15
Авторке, я си купи един сутиен, че да им избиеш малко повече комплексите. ;)
Obsebvashta
09-20-2015, 07:47
Позната ситуация. Завиждат ти.