Влез

View Full Version : Как да и призная чувствата си

Marksman
08-08-2015, 09:32
Здравейте...Значи сега проблема е там, че от 3 години не съм имал приятелка,а съм на 16 години.Просто не мога да намеря момиче което да харесва, а е мноооого самотно всички около теб с приятелки и ти да си сам. :( Таа сега си харесах едно момиче. Страшна красавица!! Невероятна.Ако трябва да я оценя по десетобалната система е твърдо 10!!! Лошото е че тя в моя компания е малко стеснителна и като се опитам да завържа разговор с нея има точно 4 отговора : "Да","Не","Ок" и "А ТИ" ( естествено понякога завързваме и разговор). Приятелките и ми казват, че ме харесвала, но понякога се държи много грубо защото е свикнала всички момчета да и ходят по гъза.. Общо взето е груба,красива и разглезена, но явно любовта не пита -.- Аз съм сравнително хубаво момче и съм мил с всички.... Всеки ден получавам комплименти от момичета и след комплимента си получавам и по една-две целувки по бузата. Ама не мога да разбера защо тя уж ме харесва,а се дърпа. Днес мисля да я отделя и да и призная че я харесвам. Въпроса ми: Може ли някой да ми каже как точно да я отделя от компанията и ако може да помогнете с това какво да кажа и какъв отговор да очаквам ще съм много благодарен. :) :) Извин ете ме за правописните грешки моля :) Ако имате някакви въпроси които мислите че ще ви трябват за да отговорите питайте ме.

RapExotic
08-08-2015, 15:21
Как така хем е стеснителна, хем груба и разглезена?

Едносричните отговори обикновено са поради липса на интерес към събеседника. Не слушай приятелките и какво ти говорят. Щом си се опитвал многократно да я заговориш, а тя не поддава, значи няма интерес към теб. Ще попаднеш в глупава ситуация, ако признаеш чувства на момиче, което не отвръща дори на нормален ежедневен разговор.

Marksman
08-08-2015, 16:05
Ще видим днес като излизаме.. Ако ми изпадне възможност ще кажа каквото имам да казвам ако преценя че и днес не се получава заебвам нещата. А иначе е стеснителна само в моя компания..Приближа ли се и започва да става малко по пасивна и като чели я е срам.

Marksman
08-11-2015, 14:07
Ми пич.. Прав беше.. Прекарахме сега последните 2-3 дни заедно и накрая я отделих от компанията.. Седнахме на една бесетка и започнах темата.. Така се бях притеснил. Изсъхна ми устата,главата празна,започнах да заеквам даже :D :D не ми се беше случвало,но в последствие се успокоих и продължих разговора.Тя и преди това ми е намеквала че ме харесва,разгледах чатове с приятелките й и казва че ме харесва.После като дойде ред на отговора ми излезе с номера " харесвам те адски много,но просто сме от различни градове... дъра бъра,дъра бъра...накрая ще останем и двамата наранени..дъра бъра,дъра бъра" и тем подобни глупости.. И тогава разбрах че просто момичетата не знаят какво искат.. Мислех че в мен е проблема,а то ето къде било..За да го докажа пред себе си излязох вечерта с другата компания при още едно момиче от друг град.. от 1 до 10 е някъде около 9.. Страхотна.. Точно на същата вечер след като ме отрязаха забих девятката за нула време и си доказах че не е в мен проблема,а може и в мен да е, но се пак си изчистих главата от глупости от сорта "какъв е проблема с мен,не ставам за нищо" и тем подобни