View Full Version : Не е точно по темата но ми трябва съвет
lulutoooooo
08-08-2015, 18:27
Не е точно по тази темата...
Здравейте, на 13 съм и постоянно ме заглеждат мъже... Днес докато вървях в парка с една моя приятелка един мъж на около 30 си извади прелестите посред парка и после като реагирахме с погнуса той се обърна и ни се умихна, това много ме шокира... И това не е първия такъв случай! По пътя за срещата двама ме загледаха. Не мисля, че се обличам провокативно. Моля дайте съвет как да се справя психически с тези неща.
Днес докато вървях в парка с една моя приятелка един мъж на около 30 си извади прелестите...
Защо не си ги извади и ти?
Обръсни си косата и ще спрат да те заглеждат.
idontunderstand
08-08-2015, 20:05
ми не им обръщай внимание и се пази
Добре дошли на курса по защита от изнасилване...
Защита при сексуално нападение..
1. Винаги носете със себеси лютив спрей, метален бокс, електрошоков пистолет, пушка, граната, епроветка с антракс и други оръжия за самозащита...
2. Ако мъж ви преследва мили дами, просто си повдигнете роклята и го изчакайте да си свали панталоните, след това бягайте ( с вдигната рокля се тича по-лесно, отколкото със смъкнат панталон)
3. Не забравяйте и за най-ефективния трик за самозащита от сексуален хищник, а именно удар с коляно в топките..
Превенция..
1. Когато забележите, че някой ви заглежда палаво, просто се обърнете към вашата приятелка с думите: "С какво да лекувам СПИНА/СИФИЛИСА/ГОНОРЕЯТА МИ" или просто почнете да кашляте а след това кажете "Тая Ебола ще ме умори".- действа безотказно, просто бъдете сигурни, че всички ще ви чуят...
П.с сега сериозно, избягвай тоя парк и не обръщай внимание на такива...
baby_baby
08-08-2015, 21:11
Не им обръщай внимание
RapExotic
08-09-2015, 16:23
Моля дайте съвет как да се справя психически с тези неща.
Ако с това не можеш да се справиш психически, значи ако посетиш чалготека след това ще трябва да се лекуваш в психиатрия.
pandorasbox
08-09-2015, 17:34
Ако пак видиш някой да прави така си промий очите хубаво с белина или нещо освежаващо като Листерин например ;)
BeeingCreepyCute
08-15-2015, 11:57
Добре дошли на курса по защита от изнасилване...
Защита при сексуално нападение..
1. Винаги носете със себеси лютив спрей, метален бокс, електрошоков пистолет, пушка, граната, епроветка с антракс и други оръжия за самозащита...
2. Ако мъж ви преследва мили дами, просто си повдигнете роклята и го изчакайте да си свали панталоните, след това бягайте ( с вдигната рокля се тича по-лесно, отколкото със смъкнат панталон)
3. Не забравяйте и за най-ефективния трик за самозащита от сексуален хищник, а именно удар с коляно в топките..
Превенция..
1. Когато забележите, че някой ви заглежда палаво, просто се обърнете към вашата приятелка с думите: "С какво да лекувам СПИНА/СИФИЛИСА/ГОНОРЕЯТА МИ" или просто почнете да кашляте а след това кажете "Тая Ебола ще ме умори".- действа безотказно, просто бъдете сигурни, че всички ще ви чуят...
П.с сега сериозно, избягвай тоя парк и не обръщай внимание на такива...
+ :lol:
Не обръщaй внимaние нa тaкивa типове