.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    lulutoooooo
    Guest

Exclamation Не е точно по темата но ми трябва съвет

Не е точно по тази темата...
    Здравейте, на 13 съм и постоянно ме заглеждат мъже... Днес докато вървях в парка с една моя приятелка един мъж на около 30 си извади прелестите посред парка и после като реагирахме с погнуса той се обърна и ни се умихна, това много ме шокира... И това не е първия такъв случай! По пътя за срещата двама ме загледаха. Не мисля, че се обличам провокативно. Моля дайте съвет как да се справя психически с тези неща.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от lulutoooooo Виж мнението
    Днес докато вървях в парка с една моя приятелка един мъж на около 30 си извади прелестите...
    Защо не си ги извади и ти?

Мега фен
    Обръсни си косата и ще спрат да те заглеждат.

Фен Аватара на idontunderstand
    Град
    София
    ми не им обръщай внимание и се пази

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Добре дошли на курса по защита от изнасилване...
    Защита при сексуално нападение..
    1. Винаги носете със себеси лютив спрей, метален бокс, електрошоков пистолет, пушка, граната, епроветка с антракс и други оръжия за самозащита...
    2. Ако мъж ви преследва мили дами, просто си повдигнете роклята и го изчакайте да си свали панталоните, след това бягайте ( с вдигната рокля се тича по-лесно, отколкото със смъкнат панталон)
    3. Не забравяйте и за най-ефективния трик за самозащита от сексуален хищник, а именно удар с коляно в топките..
    Превенция..
    1. Когато забележите, че някой ви заглежда палаво, просто се обърнете към вашата приятелка с думите: "С какво да лекувам СПИНА/СИФИЛИСА/ГОНОРЕЯТА МИ" или просто почнете да кашляте а след това кажете "Тая Ебола ще ме умори".- действа безотказно, просто бъдете сигурни, че всички ще ви чуят...
    П.с сега сериозно, избягвай тоя парк и не обръщай внимание на такива...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не им обръщай внимание

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от lulutoooooo Виж мнението
    Моля дайте съвет как да се справя психически с тези неща.
    Ако с това не можеш да се справиш психически, значи ако посетиш чалготека след това ще трябва да се лекуваш в психиатрия.

Ако пак видиш някой да прави така си промий очите хубаво с белина или нещо освежаващо като Листерин например

Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Добре дошли на курса по защита от изнасилване...
    Защита при сексуално нападение..
    1. Винаги носете със себеси лютив спрей, метален бокс, електрошоков пистолет, пушка, граната, епроветка с антракс и други оръжия за самозащита...
    2. Ако мъж ви преследва мили дами, просто си повдигнете роклята и го изчакайте да си свали панталоните, след това бягайте ( с вдигната рокля се тича по-лесно, отколкото със смъкнат панталон)
    3. Не забравяйте и за най-ефективния трик за самозащита от сексуален хищник, а именно удар с коляно в топките..
    Превенция..
    1. Когато забележите, че някой ви заглежда палаво, просто се обърнете към вашата приятелка с думите: "С какво да лекувам СПИНА/СИФИЛИСА/ГОНОРЕЯТА МИ" или просто почнете да кашляте а след това кажете "Тая Ебола ще ме умори".- действа безотказно, просто бъдете сигурни, че всички ще ви чуят...
    П.с сега сериозно, избягвай тоя парк и не обръщай внимание на такива...
    +

Не обръщaй внимaние нa тaкивa типове

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си