View Full Version : СЛушане през стена с докторски слушалки.
ronaldinio337
08-08-2015, 23:50
Здравейте колеги и колежки, понеже имам една скомничкс музила в нас и каъо я усиля, и комшиите идват да крещят.
След тва отиват в тях а ги дели 1 стена с моята стая и по някой път чувам името си но говворят тихо. Можете ли да ми кажете с тези докторските слушлки дали ще мога да ги чуя какво говорят или нма да станат. Ако някой има такива ше го помоля да ги изпробва дали стават ще съм много блгодарен.
BeautyCupcake
08-09-2015, 08:16
Чувала съм, че със чаша става... Но не знам :D
baby_baby
08-11-2015, 21:34
Не става
Ако имат мебели на тази стена,пробий с дрелката една дупка и я разшири до фи20. Гаранция за кристален звук.
Marto_Vasilev
08-30-2015, 18:13
Отиди в тях и виж какво има на стената, диван, картина, нещо и преценяваш къде да пробиеш и си готов. Моите комшии имат говорещ папагал и искам да го слушам, знам къде да пробия, но точно там ние нямаме нищо и има супер скъпя мазилка, и майка ми ще ме убие
Klaudia11
08-30-2015, 18:38
Сигурно си приказват следното :Тоя тука само лежи по цял ден, тръшка се от легло на легло, измисля си все нови и нови проблеми и се самосъжалява, че баща му не дава пари, макар, че му е осигурил покрив над главата, храна и дрехи. А той вместо да отиде да учи, или поне да се хване на работа, стои и мрънка на татковия гръб. Станал на 20 години вече. Аман от днешната младеж!
Воаля! Нямаш нужда от докторски слушалки, аз ти преведох думите им.
victoria99
09-09-2015, 15:30
Ако имат мебели на тази стена,пробий с дрелката една дупка и я разшири до фи20. Гаранция за кристален звук.
:D Хахахах
DamtiHam
09-28-2015, 19:52
С докторски слушалки едва ли, но с чаша става, изпробвано е. Не е най-кристалния звук, но се разбира.
AnonimenKolkoDaEAnonimen
10-14-2015, 21:13
Да, ако иска един прозорец към тях да си направи, а ?
А Р К А Д И Я ღ
10-15-2015, 16:04
Ехе чак да пробивате дупки само и само да разберете какво говорят съседите за вас.. Изшанена работа е това, иначе за чашата и аз съм чувала. :D Остави хората да си говорят, както някои обсъждаме съседите си по форумите.. все едно сега да тръгнат да ни търсят профилите в интернет и да видят какво сме писали. Кротни се и да не ти дреме. :D :D
Stiliyan2003
11-09-2015, 17:16
Ако има мебели там, ше проа на друга част от стената. :D Нема проблем.