PDA

View Full Version : Гаден филм ..

sladkabebova
08-18-2015, 20:02
Не знам от къде да започна толкова съм объркана ...
С него сме заедно от почти 2 години. Обичаме да се забавляваме,да пийваме.. От различни градове сме,но растоянието никога не ни е било пречка. Родителите ми го харесват и са съгласни да остава в нас със седмици. Обичаме се (поне аз го обичам безкрайно много),ноо редовно се караме. Много сме ревниви и двамата стигали сме до там да се удряме,ноо въпреки това сме щстливи заедно. Винаги имаме тема за разговор.
Проблема е там,че съм забелязала,че се влияе малко за някой неща от другите.Майка му явно не ме харесва особено,или поне не показва никакви симпатий .. Бяхме цял месец заедно всичко беше прекрасно без това,че беше взел едно гадно прахче (попринцип не се друса) и се разбрахме да го хвърли или продаде. Продаде го и ми обеща повече да не бара. Снощи бил на купон,днес продължили и на мен не ми стана много приятно и малко се понацупих.. От там той пиян ме попита как ще продължи тази връзка .. Каза ми,че ме обича .. Каза да изтрия всички наши снимки .. Каза ми да се пазя и че няма да ме види вече,но аз ще го видя тея дни за последно и си изключи телефона. Притесних се,звъннах на майка му тя ми каза с един особен тон,че спии няма да го буди. Чудя се как така,ако толкова ме обича ще си заспи спокойно при положение,че знае колко ми е болно.
Правили сме много един за друг ..
Ще ми подейства добре да видя мнението ви :)

doktor_djeikal
08-18-2015, 20:11
Тва не е гаден филм, тва е чиста комедия, ти разказвай, аз ще си взема пуканки.

sladkabebova
08-18-2015, 20:13
Ми на мен не ми е смешно в интерес на истината ..

doktor_djeikal
08-18-2015, 20:19
На теб може да ти е тъжно, весело или игриво, но аз се спуквам от смях. Ххахаа. Няма нищо по - забавно от моме, което вярва в самодиви и мазно наркоманче, което си прави ташак с нея.

tuzaro
08-18-2015, 20:21
Щом се биете ама все пак се обичате е ясна работата

sladkabebova
08-18-2015, 20:23
Мислиш,че 2 години си прави ташак с мен при положение,че е зарязвал най-добрия си приятел на рождения му ден заради мен .. Не отиде на погребението на баба му за да дойде да ме види и много други неща ..

doktor_djeikal
08-18-2015, 20:52
Мислиш,че 2 години си прави ташак с мен при положение,че е зарязвал най-добрия си приятел на рождения му ден заради мен .. Не отиде на погребението на баба му за да дойде да ме види и много други неща ..

Той може и носа да си счупи и да каже, че го е направил заради теб. Ти може и в Дядо Коледа да вярваш.