Влез

View Full Version : Само жените ли правят така?

LoveInfect
08-19-2015, 13:59
Много момичета, когато са влюбени си мислят че това е мъжа на живота им, представят си нещата в дългосрочен план....
При момчетата така ли е понякога, или само момичетата са малко по-лудички?

alex_weed
08-19-2015, 18:44
ми поне при мен е така... :)

NomNomNom
08-19-2015, 18:52
ужасно е
жена съм

GoodEnough
08-19-2015, 18:53
Какво имаш предвид с този дългосрочен план - да се жените ???. Мне поне аз не си го представям така

RapExotic
08-19-2015, 20:04
Всеки човек, независимо мъж или жена, когато е влюбен в партньора си започва да мисли за бъдещето си с него. Това е нормално, тъй като целта на обвързването с някой е евентуалното създаване на семейство с него. Изключение правят само тези, които тръгват с някой заради някакви облаги, а не по любов.

jghgh
08-19-2015, 20:04
и аз това съм се чудила

като си харесам някого, ВИНАГИ си представям нещата и в бъдеще

никога не съм знаела какво е "неангажиращо", "просто така"..

баси филмите.
always very serious 8-)

LoveInfect
08-20-2015, 21:11
Ми просто си имах представата че мъжете го дават по полека, де да знам, а и освен това "мъжът на живота ми" е много по популярно от "жената на живота ми".
Просто сега съм обвързана и ми е интересно дали гаджето ми понякога си представя нещата по дългосрочно, като мен

golemiq_korab_minava
08-22-2015, 16:07
Ми просто си имах представата че мъжете го дават по полека, де да знам, а и освен това "мъжът на живота ми" е много по популярно от "жената на живота ми".
Просто сега съм обвързана и ми е интересно дали гаджето ми понякога си представя нещата по дългосрочно, като мен ������

Пъвата или дори втората голяма любов винаги са такива.. И аз мислих само за нея и бъдещето ни, страхувах се, не си представях как ще живея без жената.. След години обаче хората добиват опит. Нещата се изменят. При всеки е различно, не винаги чувствата са неконтролеруеми .

aurissaaaaa
08-22-2015, 16:12
^ да не са ти ампутирали дясната ръка ?

corbV2
08-22-2015, 16:15
Кой каза, че няма деца във форума?

golemiq_korab_minava
08-22-2015, 16:23
^ да не са ти ампутирали дясната ръка ?

Ти в депресия ли си бе..

BeeingCreepyCute
08-23-2015, 15:26
Случвало ми се е. :v Момче съм.

Ewok
08-23-2015, 15:31
и аз това съм се чудила

като си харесам някого, ВИНАГИ си представям нещата и в бъдеще

никога не съм знаела какво е "неангажиращо", "просто така"..

баси филмите.
always very serious 8-)

this
иначе не бих го нарекла връзка

едит: то ставало дума за любов
ами, пак, мн ясно че ще си представям нещата за в бъдеще, иначе няма да е Любовлюбов

jghgh
08-23-2015, 19:35
да бе, аз някакво не мога да си представя, нещата да са просто така
не разбирам и идеята за "опитване"

ако не си представям, че мога да бъда с човека дългосрочно, не виждам смисъл изобщо да се впускам

просто няма средно положение
не знам колко е хубаво това, но няма средно.. ако ме кефи, но не е bf material, просто си "прекратявам" чувствата, щото не обичам безсмислените неща.

idk

baby_baby
08-23-2015, 20:38
Това че си представяме бъдещето с определен човек не ни прави луди

TheMorfeiii
09-01-2015, 01:18
Аз лично си представях бъдещето с най добрата ми приятелка, която ми беше като сестра но за съжаление не винаги става така както искаме, особено когато те зарежат за втори път, не преставаш да мислиш и да си задаваш въпроса - Къде сбърках по дяволите ! :)

allmovies
09-06-2015, 06:24
Аз още от вторият месец си представям целия живот с моята половинка и даже към 3тия месец и разказах :)

Blab
09-06-2015, 10:04
с всички близки хора в живота ми си представям бъдещето, ако го няма този момент (и не е взаимно!), какъв е смисълът - аз градя, не се размотавам и не си губя времето;

за мъжете не знам, първични и телесни са, та, лесно се водят, ако това е, което искаш. не мисля, че много (го) мислят, що се отнася до сексуални взаимоотношения, там мисъл рядко присъства.

urpa4a
09-06-2015, 10:52
Има едно нещо, което отличава мъжа от жената - нарича се психологически фактор.
Докато мъжа гледа по-реално над нещата и винаги взима почти веднага решенията за проблемите си (като например искам сини маратонки - отивам в първия магазин и си ги купувам!)
Докато жената мисли малко по-утопично (ако мога така да го нарека), затова и е по-романтичната, трудно стига до решение на проблемите си от първата си мисъл (за това и толкова често си мени настроенията), като цяло по-несигурно действа и е нормално с първия по-голям трепет да почне да мечтае.
Да обобщя мъжа гледа реално над нещата (че трябва да мине време да се изпитат , като че ли един друг, кой какъв е и как се нагаждат), докато жената се впуска в приключението и някак си й убягват реалните фактори (като, че никой не е даденост в този живот, както и че началото винаги е розово, но след това идва един момент, когато или се разделяте или заживявате за по-дълго).
Някак си така го обясних, по мое наблюдение и някакъв вид знания, но като цяло се надявам да съм го обяснил поне малко разбираемо :)

victoria99
09-07-2015, 15:30
да бе, аз някакво не мога да си представя, нещата да са просто така
не разбирам и идеята за "опитване"

ако не си представям, че мога да бъда с човека дългосрочно, не виждам смисъл изобщо да се впускам

просто няма средно положение
не знам колко е хубаво това, но няма средно.. ако ме кефи, но не е bf material, просто си "прекратявам" чувствата, щото не обичам безсмислените неща.

idk

+++

LoveInfect
09-07-2015, 16:19
ти да не си психолог?

女性の目
09-07-2015, 17:53
Понякога ме кефите с тези мнения :Д

RiB
09-08-2015, 13:54
В началото на връзката - не, по-късно да, ама обикновено, когато започна да ги мисля тези неща и връзката свършва :D