View Full Version : Само жените ли правят така?
LoveInfect
08-19-2015, 13:59
Много момичета, когато са влюбени си мислят че това е мъжа на живота им, представят си нещата в дългосрочен план....
При момчетата така ли е понякога, или само момичетата са малко по-лудички?
alex_weed
08-19-2015, 18:44
ми поне при мен е така... :)
NomNomNom
08-19-2015, 18:52
ужасно е
жена съм
GoodEnough
08-19-2015, 18:53
Какво имаш предвид с този дългосрочен план - да се жените ???. Мне поне аз не си го представям така
RapExotic
08-19-2015, 20:04
Всеки човек, независимо мъж или жена, когато е влюбен в партньора си започва да мисли за бъдещето си с него. Това е нормално, тъй като целта на обвързването с някой е евентуалното създаване на семейство с него. Изключение правят само тези, които тръгват с някой заради някакви облаги, а не по любов.
и аз това съм се чудила
като си харесам някого, ВИНАГИ си представям нещата и в бъдеще
никога не съм знаела какво е "неангажиращо", "просто така"..
баси филмите.
always very serious 8-)
LoveInfect
08-20-2015, 21:11
Ми просто си имах представата че мъжете го дават по полека, де да знам, а и освен това "мъжът на живота ми" е много по популярно от "жената на живота ми".
Просто сега съм обвързана и ми е интересно дали гаджето ми понякога си представя нещата по дългосрочно, като мен
golemiq_korab_minava
08-22-2015, 16:07
Ми просто си имах представата че мъжете го дават по полека, де да знам, а и освен това "мъжът на живота ми" е много по популярно от "жената на живота ми".
Просто сега съм обвързана и ми е интересно дали гаджето ми понякога си представя нещата по дългосрочно, като мен ������
Пъвата или дори втората голяма любов винаги са такива.. И аз мислих само за нея и бъдещето ни, страхувах се, не си представях как ще живея без жената.. След години обаче хората добиват опит. Нещата се изменят. При всеки е различно, не винаги чувствата са неконтролеруеми .
aurissaaaaa
08-22-2015, 16:12
^ да не са ти ампутирали дясната ръка ?
Кой каза, че няма деца във форума?
golemiq_korab_minava
08-22-2015, 16:23
^ да не са ти ампутирали дясната ръка ?
Ти в депресия ли си бе..
BeeingCreepyCute
08-23-2015, 15:26
Случвало ми се е. :v Момче съм.
и аз това съм се чудила
като си харесам някого, ВИНАГИ си представям нещата и в бъдеще
никога не съм знаела какво е "неангажиращо", "просто така"..
баси филмите.
always very serious 8-)
this
иначе не бих го нарекла връзка
едит: то ставало дума за любов
ами, пак, мн ясно че ще си представям нещата за в бъдеще, иначе няма да е Любовлюбов
да бе, аз някакво не мога да си представя, нещата да са просто така
не разбирам и идеята за "опитване"
ако не си представям, че мога да бъда с човека дългосрочно, не виждам смисъл изобщо да се впускам
просто няма средно положение
не знам колко е хубаво това, но няма средно.. ако ме кефи, но не е bf material, просто си "прекратявам" чувствата, щото не обичам безсмислените неща.
idk
baby_baby
08-23-2015, 20:38
Това че си представяме бъдещето с определен човек не ни прави луди
TheMorfeiii
09-01-2015, 01:18
Аз лично си представях бъдещето с най добрата ми приятелка, която ми беше като сестра но за съжаление не винаги става така както искаме, особено когато те зарежат за втори път, не преставаш да мислиш и да си задаваш въпроса - Къде сбърках по дяволите ! :)
allmovies
09-06-2015, 06:24
Аз още от вторият месец си представям целия живот с моята половинка и даже към 3тия месец и разказах :)
с всички близки хора в живота ми си представям бъдещето, ако го няма този момент (и не е взаимно!), какъв е смисълът - аз градя, не се размотавам и не си губя времето;
за мъжете не знам, първични и телесни са, та, лесно се водят, ако това е, което искаш. не мисля, че много (го) мислят, що се отнася до сексуални взаимоотношения, там мисъл рядко присъства.
Има едно нещо, което отличава мъжа от жената - нарича се психологически фактор.
Докато мъжа гледа по-реално над нещата и винаги взима почти веднага решенията за проблемите си (като например искам сини маратонки - отивам в първия магазин и си ги купувам!)
Докато жената мисли малко по-утопично (ако мога така да го нарека), затова и е по-романтичната, трудно стига до решение на проблемите си от първата си мисъл (за това и толкова често си мени настроенията), като цяло по-несигурно действа и е нормално с първия по-голям трепет да почне да мечтае.
Да обобщя мъжа гледа реално над нещата (че трябва да мине време да се изпитат , като че ли един друг, кой какъв е и как се нагаждат), докато жената се впуска в приключението и някак си й убягват реалните фактори (като, че никой не е даденост в този живот, както и че началото винаги е розово, но след това идва един момент, когато или се разделяте или заживявате за по-дълго).
Някак си така го обясних, по мое наблюдение и някакъв вид знания, но като цяло се надявам да съм го обяснил поне малко разбираемо :)
victoria99
09-07-2015, 15:30
да бе, аз някакво не мога да си представя, нещата да са просто така
не разбирам и идеята за "опитване"
ако не си представям, че мога да бъда с човека дългосрочно, не виждам смисъл изобщо да се впускам
просто няма средно положение
не знам колко е хубаво това, но няма средно.. ако ме кефи, но не е bf material, просто си "прекратявам" чувствата, щото не обичам безсмислените неща.
idk
+++
LoveInfect
09-07-2015, 16:19
ти да не си психолог?
Понякога ме кефите с тези мнения :Д
В началото на връзката - не, по-късно да, ама обикновено, когато започна да ги мисля тези неща и връзката свършва :D