Влез

View Full Version : До кога расте?

IwantHelp
08-22-2015, 17:34
Здравейте съфорумници ШЩ дет се вика {} :*
Искам да попитам нещо, в което не съм толкова сигурен. Някой знае ли или има някаква яснота по въпроса, ДО КОГА РАСТЕ ПЕНИСА ? Смисъл има ли някаква възрастова граница след като я минеш спира да расте и колкото е нарасал толкова? То е и до ген, да спор няма, но все пак? Аз съм момче на 20 години и колко см се очаква ГОРЕ ДОЛУ да ми е размера на патлака? Един вид се опитвам да разбера дали ще расте още след като съм вече на 20 години или има някаква вероятност да порасне още малко ? :Д Я пуснете по 1 мнение по въпроса да видим за какво иде речч. :О

ДОТА
08-22-2015, 17:53
Само родителите ти знаят

kaRamella
08-22-2015, 17:53
Приятелка ми каза , че до 24год, но не рискувай да ми се довериш...не зная от къде го е прочела :D

doktor_djeikal
08-22-2015, 18:05
На теб ще почне да ти расте навътре, след около 20 години ще ти е излязал през гъза и тогава ще си задоволен завинаги.

Ouroboros
08-22-2015, 18:09
Средно до 21 години. Но може да спре и преди това. Средния размер (за трети път казвам) е 15-18 см дължина. Всичко под 15 е малко, над 18 - голямо.

IwantHelp
08-22-2015, 18:14
На теб ще почне да ти расте навътре, след около 20 години ще ти е излязал през гъза и тогава ще си задоволен завинаги.

Хммм интересно тогава. Когато се засечем в автобуса, ще мога да ти го подам когато ти се гъзя, агхагагагагагагагагагагаг а :Д и ще се чудиш от къде ти е дошло :( ФАККККККККККККККККККККК МЕ

Иначе вмомента патлака ми е около 19 сантиметра, което значи, че ме бива............. е ОКс :(*
докторче :С оглеждай се за надървени гъзове около теб, значи, щом си доктор ще те лазят ахахахахахахахахаха кефалллллллллллллл пъпеш ШЩ

baby_baby
08-22-2015, 20:34
:lol:

AnzaRe
08-22-2015, 23:12
Питай майка си

IwantHelp
08-23-2015, 10:27
Хитроооооооооооооооооо брат, ясен си ми щом падаш до такъв евтин лаффф. ваййййййй вай ваййййййй :Д:Д:Д смехотворно чики с къс патлак и евтини джински без гащи ....... ахахахахахаха фък май кок бич ШЩ :*

BeeingCreepyCute
08-23-2015, 10:31
ваййййййй вай ваййййййй
Вай, вай, вай..

IwantHelp
08-23-2015, 10:42
Вай, вай, вай..
:D {}

jhgfdsa0
08-23-2015, 12:01
Ти нормален ли си? ;d

IwantHelp
08-23-2015, 13:17
Ти нормален ли си? ;d

СЪВСЕМ ХИЧ НИКАК ! :D ШЩ

ДОТА
08-23-2015, 13:45
Средния размер (за трети път казвам) е 15-18 см дължина. Всичко под 15 е малко, над 18 - голямо.

Средния е 21, а всичко под него е малко, колкото и да не ви харесва.

А има и друго решение на проблемите ви

Хирурзи присадиха бионичен пенис

http://www.blitz.bg/news/article/356980

Ouroboros
08-23-2015, 14:52

http://1.bp.blogspot.com/-F00Prr52ORE/VNaLmCIy9_I/AAAAAAAAK8g/XLxPUy2VIA8/s1600/santana%2Blying.gif

doktor_djeikal
08-23-2015, 14:55
ще мога да ти го подам когато ти се гъзя, агхагагагагагагагагагагаг а :Д и ще се чудиш от къде ти е дошло :( ФАККККККККККККККККККККК МЕ

Интересно ми как ще го направиш при положение, че си 20 годишен олигофрен, който не излиза от тях, пише малоумщини по форумите и се празни на снимките на майка си.

IwantHelp
08-23-2015, 17:16
Интересно ми как ще го направиш при положение, че си 20 годишен олигофрен, който не излиза от тях, пише малоумщини по форумите и се празни на снимките на майка си.

От нас излизам, ама не излизам от майчето ти :( КОФТАЖЖ
Замълчи не искам турци да ми говорят на ТИ! ДЖЕЙКАЛ хуахгуахаухаухауахуахахау хаухаухауахахаухаух колко трябва да си смешен бе вайййййййййййй Измъчен и неосъзнаващ гейската си същност стои и чака някой да му пише за да му стане кефф, че някой се е сетил за него :( Много тъжно СМЕШКО. Айде спри с лапешката си същност и порасни. Мислиш, се за нещо, като ме напсуваш на майка ? Това не го ли израсна вече да псуваш на майка, личи си че си някой чикибоец който не изкарва ръка от гащите си.... Айде шътттттт ;)

kaRamella
08-23-2015, 17:43

да вееее ужас

BeeingCreepyCute
08-23-2015, 17:48
От нас излизам, ама не излизам от майчето ти :( КОФТАЖЖ
Замълчи не искам турци да ми говорят на ТИ! ДЖЕЙКАЛ хуахгуахаухаухауахуахахау хаухаухауахахаухаух колко трябва да си смешен бе вайййййййййййй Измъчен и неосъзнаващ гейската си същност стои и чака някой да му пише за да му стане кефф, че някой се е сетил за него :( Много тъжно СМЕШКО. Айде спри с лапешката си същност и порасни. Мислиш, се за нещо, като ме напсуваш на майка ? Това не го ли израсна вече да псуваш на майка, личи си че си някой чикибоец който не изкарва ръка от гащите си.... Айде шътттттт ;)
Вай.. "КОФТАЖ" - Не ти ли звучи твърде детско? Същo и "съвсем хич никак". О, да не забравяме и "вай", пише се "въй".
Ако искаш да ти поправя грешките, драсни едно лс. ;)

IwantHelp
08-23-2015, 18:34
Вай.. "КОФТАЖ" - Не ти ли звучи твърде детско? Същo и "съвсем хич никак". О, да не забравяме и "вай", пише се "въй".
Ако искаш да ти поправя грешките, драсни едно лс. ;)

:D:D:D:D
О, да разбира се, "вай" е много по-детско в сравнение с псувня на майка! Моля ти се... :) Пиша така нарочно, за да е по-весело и да бие повече на очи и както виждаш действа. И не мога да разбера, защо го защитаваш и нападаш мен, при положение, че той започна да се прави на "хитър" и "разбиращ" ? Знаеш ли няма значение, не ми пука особено... Когато се регистрирах във форума преди 4 години, останах с впечатението, че потребителите не правят забележки, а дават съвети на хората, които ги искат. В случая исках съвет и тоя "Тричко" ми се прави на забележителен с поста си... Няма значение, не бе е*е. Поздрави на всички и много добри чувства към тези, които откликнаха на темата ми и пуснаха по един свестен коментар!

alex_weed
08-23-2015, 18:41
Ороци по бАлгарски!!!!

IwantHelp
08-23-2015, 18:52
Ороци по бАлгарски!!!!
аПсолютно!

doktor_djeikal
08-23-2015, 20:11
:D:D:D:D
О, да разбира се, "вай" е много по-детско в сравнение с псувня на майка! Моля ти се... :) Пиша така нарочно, за да е по-весело и да бие повече на очи и както виждаш действа. И не мога да разбера, защо го защитаваш и нападаш мен, при положение, че той започна да се прави на "хитър" и "разбиращ" ? Знаеш ли няма значение, не ми пука особено... Когато се регистрирах във форума преди 4 години, останах с впечатението, че потребителите не правят забележки, а дават съвети на хората, които ги искат. В случая исках съвет и тоя "Тричко" ми се прави на забележителен с поста си... Няма значение, не бе е*е. Поздрави на всички и много добри чувства към тези, които откликнаха на темата ми и пуснаха по един свестен коментар!

Аз ако търсех внимание, първо към теб щях да се обърна, нали ти лапаш на всеки срещнат. Направи темата, защо? За да разбереш дали пишките, които лапаш отговарят на стандарта ли?