View Full Version : Да ме запознаете малко ?!
AwesomEBG
08-29-2015, 11:19
Имам следният въпрос .. Когато преди цикъл има кафяво (явно т.н кафяво течение) какво означава? Това знак ли е, че ще дойде със сигурност? Понеже на приятелката ми и закъснява 1-2 дена, а има само това кафявото... ? Търсих информация в нета, но не намерих достатъчно.. Ако може да ме запознаете малко?
doktor_djeikal
08-29-2015, 14:54
Започнала е да сере през путката, в знак на обич можеш да я лижеш.
Klaudia11
08-29-2015, 20:38
Ако се съмняваш, че е бременна, да възможно е да не й се появи цикъла, макар да има кафяво зацапване. Много е възможно в първите месеци. Но попринцип преди цикъл, се появява това, изчакай още няколко дни и после купувайте тест за бременност.
AwesomEBG
08-30-2015, 20:09
Тя направи тест за бременност Sure Chek вчера 1 ден от закъснението и така си пише в листовката, че се прави след първия ден закъснение. Тоест може и да е втори, но както и да теста показа една черта отрицателен, но все още не и е дошло ?
Slynchiicee
08-30-2015, 20:45
Все пак е късно за хапче за спешна контрацепция (Ескапел) така че сега би трябвало да изчакаш все пак има 3-4 месеца време за аборт.Дано не се стига до там... И всее пакк продават презервативи,вместо да си купувате цигари използвайте ги разумно :) вместо да питаш по сайтовете,дали е бременна..
Аз знам, че се прави поне 1 седмица след, като имаш съмнения, че си свършил в нея! Съвет прочети пак листовката, а относно кафявото течение, понеже не ми се е случвало, има ли вариант да бъркаш дупките от които излиза то...?!
baby_baby
08-30-2015, 21:15
Никога не ми се е случвало преди цикъл да имам кафяво по-добре да отиде на гинеколог
AwesomEBG
08-31-2015, 14:23
Аз цигари не пуша :Д и презерватив изполвахме, но не знам нирмално ли е това закъсняване попринцип не е ли ... Не знам 2-3 много ли са или някой път е нормално ?
Пич спри да питаш дали гаджето ти е бременна... Да не съм я ебал аз та да знам дали може да е забременяла. Ползвали сте презерватив, теста за бременност показва 1 черта, а ти все още питаш дали е бременна -.- Да ми бяхте послушали съвета и да бяхте минали на свирки..