View Full Version : Невъзможна любов :(
amor_imposible34
09-03-2015, 14:10
Аз съм едно объркано ,но влюбено момиче.В моя град преди 7 месеца дойде един мъж по-голям с 6 години от мен.Изживяхме хубави моменти гушкаше ме целуваше ме по цялото лице наричаше ме моята кукличка .Но стана така ,че замина уж на екскурзия в Канада при братовчедите си.Каза ,че ще се върне ,че ме обича и ще сме пак заедно през зимата да почакаме и така аз му вярвах и го чаках и го обичах друг не съм поглеждала вече 5 месеца откакто е далеч.Вчера ми излиза с номера ,че ще се върне но за малко и после пак ще замине искал да живее там.И тъй като не съм съгласна с това скъсахме и ме боли ужасно много превързах се към него обичам го и страдам от мисълта ,че може и да не го видя повече.Писна ми както иска той и каквото каже той а не да вземем заедно решение за нещо.Да го изгубя не искам но и бъдеще нямам с някой който живее на другия край на света...
Много ясно, че като му се отвори на човека възможност да замине в друга страна няма да се съобразява с теб. Там ще си намери друга.
Какво се оплакваш толкова? Всеки на негово място би постъпил така.
NarutoShippuuden
09-03-2015, 15:00
Аз бих се радвал, ако на човек, който обичам му се отвори възможност за по-добър живот. Голяма егоистка си.
Какво можем да ти кажем? Вие момичетата харесвате само плейбоите и свалячите , вместо нормалните момчета. И по-лошо можеше да бъде. Но щом ти трябва съвет , ето:
Хапни си , пиини си , легни спи и повече не го мисли. Подходящият ще се появи сам и на теб няма да ти се налага да го търсиш. Освен това си едва на 19 , цял живот имаш пред себе си.
alex_weed
09-03-2015, 18:45
Напълно сте прави всички.....
victoria99
09-04-2015, 11:50
Ако той я обича, ще остане. Ако тя го обича ще го пусне. В една връзка и двете страни трябва да правят жертви и компромиси. Но щом ти искаш той да остане, а той иска да замине, значи връзката ви определено няма бъдеще, дори да не беше тази ситуация :)
Реално и така не го виждаш. Или замини с него или се пуснете.Няма смисъл.
Е как ще я обича? Не вярвам да постъпва така , защото е мил и я обича. И ако не беше плейбой , тя нямаше толкова лесно да върже.
Klaudia11
09-05-2015, 12:30
Колко време бяхте заедно? Щото както го разбирам-преди седем месеца е дошъл и вече пет месеца не поглеждаш друг откакто той е в чужбина. Това да разбирам, че от пет месеца е в Канадали ли? Ако е така ще ти кажа, че за два месеца прекарани заедно, не е било никаква любов. А ако си някоя пикла на 13 няма да коментирам, защото вече много взехте да ставате такива...
Не разбирам каква е целта на темата ти. Той е решил да замине, ти вече няма какво да направиш. На колко си? Ако все още си тийнейджърка и си си паднала по някой готин батко, нормално е да страдаш, че той няма да се върне. Но ако момчето е на 19-20+ и вече си мисли как да си устрои живота, нормално е да не се интересува от няква пикла, която му хленчи, че ѝ е мъчно.
Аз никога не съм имал добри приятели. Винаги съм общителен с хората и имах много приятели, и приятелки(но никога не е имало нещо повече). Попринцип , не познавам хора , които са добри. Аз малко съм развил умение да лъжа и манипулирам хората и точно това добро държание е в основата на това да се залъгват наивни момичета. Почти всеки женкар започва да се държи много добре. Той е женкар , но ТИ изобщо не го осъзнаваш. Аз разбирам човешката психика и мога да ти отговоря на всеки въпрос.