PDA

View Full Version : Това е дали е грешно?

Обичащия жени
09-04-2015, 17:37
Здравейте искам да ви попитам дали това е грях.Аз съм момче на 16 години и няколко пъти използвах моп и една метла и ги пъхнах знаете къде,но никога не са ме кефили мъже,а само женски.Никога не съм изпитвал чуства към момчета и не ги харесвам.Дори аз си пиша с момичета на моята възраст доста често.Не съм правил правил секс нито с мъже,нито с жени и не мисля да го правя с мъжкия пол,защото не съм сменил резбата и няма да я сменя,тоест само женски искам да праскам.Не искам обиди към мене и моля за свестни отговори.Благодаря предварително.

BeeingCreepyCute
09-04-2015, 17:46
Грях е. Защо не пробваш да си завреш и буркан, като он'я от 1 man 1 jar ( нещо подобно беше )?

fuckdotnet
09-04-2015, 18:17
Педал и обектофил си, това е смъртен грях. Ще гориш в ада и ще се дупиш на демоните. Но това за теб ще е като рай, нали най - обичаш да ти го вкарват отзад.

alex_weed
09-04-2015, 18:43
Имаше преди време един келеш същия като тебе, беше си набутал вибратор на не бил гей....намери си гадже с 2 пишки едната да я лапаш, другата в гъза.....по ника ти се разбира че си пълен педал и опитавш да го скриеш......НЕ УСПЯВАШ КАТО КАЗВАШ ЧЕ СИ СИ БУТАЛ МЕТЛА В ГЪЗА....набутай я цялата да ти излезе през устата и си гръмни!! А и това че си чатиш с момичета не означава че не си обратен- аз си чатя с приятелите (момчета) а не съм гей.....поне не съм си бутал метла в гъза....помоли майка ти да ти го олиже и си го вкарай с тоя на баща ти....ако ти нямаш ползвай метлата =D !!!

BeeingCreepyCute
09-04-2015, 19:33
Имаше преди време един келеш същия като тебе, беше си набутал вибратор на не бил гей....намери си гадже с 2 пишки едната да я лапаш, другата в гъза.....по ника ти се разбира че си пълен педал и опитавш да го скриеш......НЕ УСПЯВАШ КАТО КАЗВАШ ЧЕ СИ СИ БУТАЛ МЕТЛА В ГЪЗА....набутай я цялата да ти излезе през устата и си гръмни!! А и това че си чатиш с момичета не означава че не си обратен- аз си чатя с приятелите (момчета) а не съм гей.....поне не съм си бутал метла в гъза....помоли майка ти да ти го олиже и си го вкарай с тоя на баща ти....ако ти нямаш ползвай метлата =D !!!
А ако няма майка?

inewton
09-04-2015, 19:37
Грях е, дегенетат! Anathema!!!

alex_weed
09-04-2015, 20:03
:r да моли момичетата с които си е писал

baby_baby
09-04-2015, 20:55
Грях е даа

Ouroboros
09-04-2015, 20:58
Срам за църквите си ти.

Пробвай с метален кръст, силно и рязко, да пречистиш душата си.

Автора
09-05-2015, 06:09
Според мен това не е грях.Много добре четох навсякъде в гоогле,че грях е когато има хомосексуални отношения с някой.Също така пишеше че:Не лягай с мъж,както с жена.Аз като не съм ги правил и двете значи това не е грях.Следователно съм чист.

alex_weed
09-05-2015, 06:56
да ама си си легнал с метлата.......и си имал хомосексуални отношения с нея...по-добре промени ника на „Обичащия метли“

Ouroboros
09-05-2015, 08:16
да ама си си легнал с метлата.......и си имал хомосексуални отношения с нея...по-добре промени ника на „Обичащия метли“

:D Nailed it

Автора2
09-05-2015, 08:49
Ти нали знаеш че хомосексуални отношения означава мъж с мъж да спи.Аз такова нещо не съм правил,така че не съм извършил никакъв грях.

alex_weed
09-05-2015, 09:08
След като всички ти казваме че е грях, ти все още твърдиш че не е. Главния въпрос на тази тема беше „Това грях ли е“.Все още, дори че ти го казваме, и че е така, ти твърдиш че не е грях......БОЖЕ НАШ, ТИ КОЙТО СИ НА НЕБЕТО, МОЛЯ ТЕ ДА СЕ ЗАПАЛЯТ МЪЖЕТЕ, КОИТО СИ БУТАТ КАКВОТО И ДА Е В ГЪЗА И ДА КАЗВАТ ЧЕ НЕ СА ПЕДАЛИ!!! (с оня с вибратора и тебе, 2 колела, 1 кормило, 1 седалка и още няколко железа мога да си направя колело...) :P

Ouroboros
09-05-2015, 10:52
Аз такова нещо не съм правил,така че не съм извършил никакъв грях.

Първо ни питаш дали е грях.
Казваме ти че е грях.
Ти започваш да ни убеждаваш, че не било грях.

Сериозно, обмисли предложението ми с кръста.

И не си прави нова рег за всеки пост.

Klaudia11
09-05-2015, 11:17
Ми като си убеден, че не е грях, защо питаш бе? Не знам как ви идват такива идеи значи... Седиш и виждаш метлата и си викаш "Дай да си я навра отзад, сигурно ще е забавно" и после "Ох, това грях ли е, ох ама гей ли съм." Отиди на църква да се изповядаш...

alex_weed
09-05-2015, 12:11
след около година ще има автора 127

Ouroboros
09-05-2015, 16:15
след около година ще има автора 127

ахахахахахаха :D
И аз тва си го помислих

Dwyd96
09-05-2015, 20:53
Грях е. Метлата не е била кръстена, сега ануса ти е покварен и за да поправиш сторенето трябва някой поп да си топне хуя в светена вода и след тва да ти го сложи. И не трябва да лежите докато го правите щото според библията и тва е грях