View Full Version : Alone......forever?
idk.whats.going.on
09-08-2015, 15:47
Тъ, здравейте! :) Бих искала да ви помоля за малко помощ, по принцип аз съм определяна като момчешко момиче, защото не си падам по грим, маникюр, и къдрене на косата по 2 пъти на ден(о,да ии не съм феймъсче, защото съм срамежливичка :Д), по-скоро си падам по стрелба с лък, рисуване и някои компютърни игри...Но същественият проблем е, че аз наистина бих искала да си имам приятел, но единствените момчета, които ме харесват са:1 голямо колкото мен, 1 по-малко с 1 година, 1 с 2 години по-голямо, а бившият ми беше с 2 години по-голям,......те всичките са с 10 см. по-високи......и, ъм да чудех се има ли смисъл да задълбочавам нещата...
fitstylexx
09-08-2015, 16:09
Какво общо имат годините и височината? Ако ти ги искаш, и те те искат, защо не?
Пък и такива момичета като теб са ми доста симпатични, защото се отличавате от другите.
victoria99
09-08-2015, 21:36
Годините, височината, килограмите, километрите са просто цифри и тъпи оправдания :)
GuardianAngel
09-09-2015, 18:58
Мислиш твърде много..всичко различно от типичната кифленска психология е приятно за сетивата(както е в твоя случай)..затва че не се притеснявай,ми давай смело напред.
RapExotic
09-09-2015, 18:58
Освен че си момчешко момиче си и твърде разглезена, което за съвременните момчета е нещо обичайно. Ама така е като няма казарма.
idk.whats.going.on
09-09-2015, 19:04
Освен че си момчешко момиче си и твърде разглезена, което за съвременните момчета е нещо обичайно. Ама така е като няма казарма.
Ъм, не, всъщност не съм разглезена, нито съм момичето на тати, нито на мама...
alex_weed
09-09-2015, 19:12
Донякъде си, защото 3 момчета те харесват.....а ти пишеш заглавие че ще си сама завинаги....мен ако ме харесваха 3 момичета щях направо да действам....
Алекс ти го е написал точно. Имаш предложения а пишеш, че си сама. Някак си ... : ) Избирай един или ги хващай всичките :)
TheMan9191
09-10-2015, 14:51
но единствените момчета, които ме харесват са:1 голямо колкото мен, 1 по-малко с 1 година, 1 с 2 години по-голямо
E, ти колко големи искаш да са? Некви дядовци ли?
Пс. И да, както споменаха по-горе, разглезена си.
Алекс ти го е написал точно. Имаш предложения а пишеш, че си сама. Някак си ... : ) Избирай един или ги хващай всичките :)
Е да ама, ти наистина ли го мислиш?!
Значи ако някой те харесва, за да не останеш сам се хващаш с него, като за последния влак!!!
Това ти какво чувстваш и мислиш няма значение, важното е да не си сам - ГЛУПАВО!
До авторката, наистина не се разбира, хвалиш се че те харесват или се оплакваш, че тези които те харесват не са ти по вкуса!?
Първо - няма да умреш сама или поне не от липса на внимание...
Второ - май си малко малка, за да е чак такъв проблем, освен ако не си над 40 - но тогава едва ли би го споделяла във форум за тинейджъри...
Трето - търсиш си някой, като за тебе ли, със сходни интереси?!
Как точно очакваш да ти помогнем, едва ли ще ти станем гаджета от съжаление :D:D:D
crazyfenka
10-10-2015, 15:57
Мисля че си приличаме , по принцип малко приличам на теб мноооого рядко се гримирам , последното момче с което ходих беше на 19 и беше почти 2 метра а аз съм 170 представи си , трябваше да стъпвам по камъни и какво ли не за да го целуна но за мен това няма нищо общо какво като е висок нали се харесвахме е беше малко :д И така иначе имам едно момче от класът който прилича на 2 клас и е до циците ми и има ум на 5 годишен е ИЗВИНЯВАЙ С ТАКЪВ ЛИ ДА ТРЪГНА ... :D За това мноого мнооого не ми върви със момчетата ама някой пита ли ме :D....Квот такоа
Еволюция какво да се прави. Момичетата вече стават по високи от момчетата : )
strashensi
10-11-2015, 17:06
Годините, височината, килограмите, километрите са просто цифри и тъпи оправдания :)
Ааа, километрите са си от значение. Да си имаме уважението!
... имам едно момче от класът който прилича на 2 клас и е до циците ми и има ум на 5 годишен е ИЗВИНЯВАЙ С ТАКЪВ ЛИ ДА ТРЪГНА ... :D Че на теб за какво ти е друг :D?
А Р К А Д И Я ღ
10-16-2015, 06:01
единствените момчета, които ме харесват са:1 голямо колкото мен, 1 по-малко с 1 година, 1 с 2 години по-голямо, а бившият ми беше с 2 години по-голям,......те всичките са с 10 см. по-високи.......
Нима е самотно да те харесват 3 момчета? :D Хващай единия сега, че най-вероятно после и тримата ще те разберат каква "forever alone-ка" си и ще спрат да се занимават с теб. А това с годините е доста ограничено. Не казвам, че е правилно гаджето ти да е на годините на баща ти /примерно/, ама пък и разликата не е всичко. Майка ми е с 6 години по малка от баща ми, но това не им пречи, както и на много други семейства, дори се е случвало разликата да е същата, само дето жената е по-възрастна. Иначе фактът, че си различна не променя нещата, нали знаеш - всяко момиче е красиво, просто е необходимо правилното момче да го забележи. :)