Влез

View Full Version : Как да и се извиня?

jecklond
09-15-2015, 12:12
Двамата бяхме заедно 4 месеца. Имахме малко спорове и преди дни излязохме да се разберем. Тогава и казах най-тъпанарските неща, които кое да е човешко същество някога е казвало. Наистина, ако имаше нобел за идиот аз щях да съм му топ кандидат. Тя започна да плаче, и чак тогава осъзнах колко ценна е за мен. Вече не ми говори, мрази ме, игнорира ми съобщенията и обажданията. Искам да и се извиня най-искрено и поне да си останем приятели. Как според вас е добре да постъпя? Да се появя с цветя и да я изненадам някъде? Мисля, че би ме подминала просто. Да изчакам да мине още време?
Какво бихте направили в тази ситуация?

Мерси!

jghgh
09-15-2015, 14:10
Просто бъди искрен. Хората се трогват от истинското разкаяние.

jecklond
09-15-2015, 14:46
Не попитах на първо време как да я накарам да се видим (или поне да ми вдигне), без да съм нагъл и жалък.

Martyyy2
09-15-2015, 14:55
az bih i dal malko sperma da gylta

probvai

fresh_girl
09-15-2015, 15:10
Не попитах на първо време как да я накарам да се видим (или поне да ми вдигне), без да съм нагъл и жалък.

Ако живеете в един град и знаеш къде живее просто отиди до тях и чукай на вратата,докато не ти отвори :D Затова казвам,че е хубаво да се мисли,преди да се говори

jecklond
09-15-2015, 15:23
Ако живеете в един град и знаеш къде живее просто отиди до тях и чукай на вратата,докато не ти отвори :D Затова казвам,че е хубаво да се мисли,преди да се говори

Баща и е военен и ще ме пречука :D (no joke)

lunacy
09-15-2015, 18:07
била е категорична, остави я

на нейно място не бих простила нещо такова, а дори да простя по някаква невероятна невероятност не мисля че бих искала да съм "приятел" с човека, извършил постъпката

lunacy
09-15-2015, 18:13

да, да ѝ досажда още повече, отколкото досега... що не му предложи да я следи 24/7 направо?

това, което ѝ е казал явно я е наранило много, но не, това не е достатъчно, нека за да му е чиста съвестта да започне и да я тормози, за да изкупи вината си
лел

urpa4a
09-15-2015, 21:48
Пусни й едно писмо в пощата адресирано до нея, без подател и нека пише едно голямо извинявай, като го отвори!
След това й пусни 5 лева вътре и на следващия ден мини да си ги искаш :D

eminem98bg
09-20-2015, 11:15
Или просто й напиши смс "Вдигни ми, искам да ти се извиня" и й се обади след 20 минути.