PDA

View Full Version : Ескапел или не ?

venee
09-16-2015, 12:58
Пичове днеска правих секс не за първи път (хаха) гледайте сега сутринта си ударих една ... тоест нямаше много семенна течност но слушайте правиме си го ние и всичко точно със (Sportex) и усетих, че свършвам и както винаги точно като почва хубавото и го вадя на момента иййй свалям си го аз и връзвам тръгвам да дърпам надоло всичко да се събере в резервоарчето да видя дали е здрав и една минятурна дупка ако може да се нарече но на около 1-2 см +/- над резервоарчето дето се събира спермата и ми наморки ръцете след 10 мин дърпане установих че има някаква дупчица от която истича и накрая след толкова стискане и проверяване излезе всичко та ... не съм свършвал в приятелката ми и дупката не е била явно централно защото като го свалих и си имаше доста течност в него.. да имам ли повод да се притеснявам ... :) коментари от рода на "честито бебе" няма нужда питам защото все още имаме време за хап. някой който е патил или нещо подобно да каже :))

SummerMakesMeHappy
09-16-2015, 21:00
няма нужда според мен

baby_baby
09-16-2015, 21:11
Щом не си свършил в нея не е бременна

Rabalka
09-17-2015, 05:30
няма нужда спокс

alex_weed
09-17-2015, 11:02
аре стига теми с ескапел- вече има 3-4!!! :P

Fisherman
09-17-2015, 12:43
презерватива се проверява като вътрешна гума на бегач в един леген с вода и гледаш дали излизат балончета