View Full Version : Кожичката ми е залепнала за главичката на пенисе ПОМОЩ
Kristiqn595
09-18-2015, 15:56
Здравейте, кожичката ми е залепнала за главичката на пениса и от едната страна не мога да си забеля пениса изцяло. Когато приложа повече сила изпитвам лека болка. Пробвал съм да дърпам като луд за да я отлепя, но дали от болката или от страхът да не стане нещо по-лошо не съм успявал да я отлепя. До колкото съм запознат проблемът се диагностицира като синехии. Имам го от както се помня но ми бяха казали, че ще мине с времето т.е. като мастурбирам, но не мисля. Как бих могъл да се излекувам в домашни условия да си купя крем или нямам идея... Чудя се и как ще реагира приятелката и дали ще има проблем докато правим секс ?
martin97
09-18-2015, 17:54
Хирург,брат...хирург. :x
Здравейте, кожичката ми е залепнала за главичката на пениса и от едната страна не мога да си забеля пениса изцяло. Когато приложа повече сила изпитвам лека болка. Пробвал съм да дърпам като луд за да я отлепя, но дали от болката или от страхът да не стане нещо по-лошо не съм успявал да я отлепя. До колкото съм запознат проблемът се диагностицира като синехии. Имам го от както се помня но ми бяха казали, че ще мине с времето т.е. като мастурбирам, но не мисля. Как бих могъл да се излекувам в домашни условия да си купя крем или нямам идея... Чудя се и как ще реагира приятелката и дали ще има проблем докато правим секс ?Родителите ти явно никога не са се сетили за проблема а ти чак сега ли (ако си на 20) откри че го имаш тоя проблем? Кой ти е казал, че щяло да мине с времето? Трябва да отидеш на лекар при първа възможност. И аз имах подобен проблем, като бях на 6 ме заведоха на лекар и ми го оправиха.
В домашни условия не мисля, че може да се оправи и ако правите секс ще те боли и може да го разкъсаш и разраниш.
Иди на лекар, недей да си правиш опити в домашни условия.... Ако можеше да се лекуваме от всичко сами, нямаше да ги има лекарите ;)
BeeingCreepyCute
09-20-2015, 16:34
Мажи с вазелин и дърпай колкото можеш по- силно.
Мажи с вазелин и дърпай колкото можеш по- силно.На 20 години ли? Ти шегуваш ли се?! Щом досега не е могъл да се оправи сам, без лекар няма да мине!
BeeingCreepyCute
09-21-2015, 10:51
На 20 години ли? Ти шегуваш ли се?! Щом досега не е могъл да се оправи сам, без лекар няма да мине!
Ще му цепят кожичката на пишока.