- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кожичката ми е залепнала за главичката на пенисе ПОМОЩ
Здравейте, кожичката ми е залепнала за главичката на пениса и от едната страна не мога да си забеля пениса изцяло. Когато приложа повече сила изпитвам лека болка. Пробвал съм да дърпам като луд за да я отлепя, но дали от болката или от страхът да не стане нещо по-лошо не съм успявал да я отлепя. До колкото съм запознат проблемът се диагностицира като синехии. Имам го от както се помня но ми бяха казали, че ще мине с времето т.е. като мастурбирам, но не мисля. Как бих могъл да се излекувам в домашни условия да си купя крем или нямам идея... Чудя се и как ще реагира приятелката и дали ще има проблем докато правим секс ?
Последно редактирано от Kristiqn595 : 09-18-2015 на 16:48
Хирург,брат...хирург.![]()
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!
Родителите ти явно никога не са се сетили за проблема а ти чак сега ли (ако си на 20) откри че го имаш тоя проблем? Кой ти е казал, че щяло да мине с времето? Трябва да отидеш на лекар при първа възможност. И аз имах подобен проблем, като бях на 6 ме заведоха на лекар и ми го оправиха.
В домашни условия не мисля, че може да се оправи и ако правите секс ще те боли и може да го разкъсаш и разраниш.
Последно редактирано от Грозния : 09-19-2015 на 23:39
Иди на лекар, недей да си правиш опити в домашни условия.... Ако можеше да се лекуваме от всичко сами, нямаше да ги има лекарите![]()