PDA

View Full Version : Странен фетиш

VenzixD
09-22-2015, 12:29
Здравейте. Искам да споделя един мой много странен фетиш. Незнам до колко е странен или поне за мен малко е но пък ми харесва и ме възбужда. Имам мания към дамско бельо (прашки и бикини). Адски ме възбужда когато съм си сам в нас да се разхождам само по дамско бельо. Вие как го приемате това?

Dwyd96
09-23-2015, 09:28
Като педалска работа го приемам аз..

alex_weed
09-23-2015, 14:42
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Klaudia11
09-27-2015, 15:25
Ама от какъв пол си????

ОР
09-29-2015, 18:13
Направи си Тъмблр акаунт и пускай там снимки в женско бельо с бутон "Donate"
За отрицателно време ще станеш известен.

Pug_306
09-30-2015, 08:25
Скочи от някое високо място с тея прашки и ни отърви от тъпото си присъствие :)