View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствам?!
не е честно да нямаме. та, ...............
леко подпийнах и ставам разговорлива в такива моменти. данооо не се разочаровам. плс, плс. ако има няква сила, която ме чете сега и има супер възможности я моля да не позволява да се случва отново. не моа. няма да моа. режа китките до кокал. не е твърде хубаво. стига мисли наполовина празно!!!
дъа.
aurissaaaaa
09-24-2015, 01:11
ми тва оня бастун Катинарчо ядоса Калпазанката и ... ;/
верно мн нечестно - заради няк'ъв олигофрен сега си нямаме Дневник да си лафим :(((
Да, а аз харесвах дневника... Липсва ми да имам къде да хентя или да си изливам глупостите.
Най-странното е, че след всички лайна, пак ще ми липсва. Така е по-лесния вариант, обаче, със сигурност. Иронията е, че точно това не й харесвах - че избира по-лесния път. Обаче за това ще й се доверя. Преди два месеца не я послушах, но се оказа права, защото си знаеше всичко. Със сигурност има неща които знае по-добре от мен и сега. Щом мисли, че лепилото й е скъпо, да ходи да си търси други чаши, аз достатъчно се правих и ме правиха на луд, че да се чувствам длъжен да правя каквото и да било. Два пъти бях червея, дето излиза изпод обувката и вика "Извинявай, че ме настъпи"...
paradosou
09-24-2015, 07:10
Два пъти бях червея, дето излиза изпод обувката и вика "Извинявай, че ме настъпи"...
8-)
Тва ми хареса.
Иначе да, не е трудно да се установи, че на мн хора тоя дневник им е любим и без него не биха имали същия стимул да влизат 8-).
При мен последни дни преди момента на истината. Излизам ей сега.
kаtinarcho
09-24-2015, 08:13
ми тва оня бастун Катинарчо ядоса Калпазанката и ... ;/
верно мн нечестно - заради няк'ъв олигофрен сега си нямаме Дневник да си лафим :(((
AZ OTNOVO SAM TUK!!! YEEEEEEEEEEEEEEEEE!
SEGA PO SASHTESTVO:
AZ NE TOLERIRAM PEDALITE! AZ NE OBICHAM MEKITE KITKI! aurissaaaaa E PROST PEDAL I GEI NA N-TA STEPEN! AKO VIDQ NQKADE TOQ PEDAL - SHTE GO IZLICHA OT LICETO NA ZEMQTA!
OTBIH SE TUK, ZA DA NAPOMNQ NA MOQTA MACA - KALPAZANKA, DA UDARI EDIN KATINAR I NA TAZI TEMA! :)
CELUVAM TE, MACOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
czarny_delfin
09-24-2015, 11:45
Тая калпазанка перфектно е влязла в ролята на царица, само короната ѝ липсва. Някъв форум ѝ носи самочувстие, сякаш е нещо значимо да баннеш някой или да изтриеш някви мнения. Същата работа като и при геймърите - повечето в реалния свят са пълни сдуханяци, а във виртуалния могат да контролират армии.
kalpazanka
09-24-2015, 17:06
Нда, няма да ви мине номера. До вторник има бая време още.