.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Мега фен Аватара на Ivaaaaa

ДНЕВНИК: Как се чувствам?!

не е честно да нямаме. та, ...............

леко подпийнах и ставам разговорлива в такива моменти. данооо не се разочаровам. плс, плс. ако има няква сила, която ме чете сега и има супер възможности я моля да не позволява да се случва отново. не моа. няма да моа. режа китките до кокал. не е твърде хубаво. стига мисли наполовина празно!!!
    дъа.

Супер фен
    ми тва оня бастун Катинарчо ядоса Калпазанката и ... ;/

верно мн нечестно - заради няк'ъв олигофрен сега си нямаме Дневник да си лафим ((

Мега фен Аватара на tori
    Да, а аз харесвах дневника... Липсва ми да имам къде да хентя или да си изливам глупостите.

Мега фен Аватара на an7raks
    Най-странното е, че след всички лайна, пак ще ми липсва. Така е по-лесния вариант, обаче, със сигурност. Иронията е, че точно това не й харесвах - че избира по-лесния път. Обаче за това ще й се доверя. Преди два месеца не я послушах, но се оказа права, защото си знаеше всичко. Със сигурност има неща които знае по-добре от мен и сега. Щом мисли, че лепилото й е скъпо, да ходи да си търси други чаши, аз достатъчно се правих и ме правиха на луд, че да се чувствам длъжен да правя каквото и да било. Два пъти бях червея, дето излиза изпод обувката и вика "Извинявай, че ме настъпи"...

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Два пъти бях червея, дето излиза изпод обувката и вика "Извинявай, че ме настъпи"...

Тва ми хареса.
    Иначе да, не е трудно да се установи, че на мн хора тоя дневник им е любим и без него не биха имали същия стимул да влизат .

При мен последни дни преди момента на истината. Излизам ей сега.

kаtinarcho
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    ми тва оня бастун Катинарчо ядоса Калпазанката и ... ;/

верно мн нечестно - заради няк'ъв олигофрен сега си нямаме Дневник да си лафим ((
    AZ OTNOVO SAM TUK!!! YEEEEEEEEEEEEEEEEE!
    SEGA PO SASHTESTVO:

AZ NE TOLERIRAM PEDALITE! AZ NE OBICHAM MEKITE KITKI! aurissaaaaa E PROST PEDAL I GEI NA N-TA STEPEN! AKO VIDQ NQKADE TOQ PEDAL - SHTE GO IZLICHA OT LICETO NA ZEMQTA!

OTBIH SE TUK, ZA DA NAPOMNQ NA MOQTA MACA - KALPAZANKA, DA UDARI EDIN KATINAR I NA TAZI TEMA!

CELUVAM TE, MACOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Тая калпазанка перфектно е влязла в ролята на царица, само короната ѝ липсва. Някъв форум ѝ носи самочувстие, сякаш е нещо значимо да баннеш някой или да изтриеш някви мнения. Същата работа като и при геймърите - повечето в реалния свят са пълни сдуханяци, а във виртуалния могат да контролират армии.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Нда, няма да ви мине номера. До вторник има бая време още.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си