PDA

View Full Version : Какво се иска от едно момче в днешно време

Страници : 1 [2]

102thedream
10-13-2015, 08:07
дойдох тук да науча най-новите трендове

Deadlock
10-13-2015, 13:13
^значи аз съм твоят човек

Rakshy
10-13-2015, 15:33
ти избяга ;/

Грозния
10-13-2015, 17:12
дойдох тук да науча най-новите трендовеТия трендове са си същите от 2000 години насам :D! Нищо ново под слънцето ;) !

jghgh
10-13-2015, 17:50
https://www.youtube.com/watch?v=-7-oKZZSihw

нещо по темата 8-)
аахахахахахахах

dreamwalker
10-13-2015, 18:21
Аз на тоя, дори това не бих предложил :D!

... комплексиран младежо.

Rakshy
10-13-2015, 22:40
нещо по темата 8-)
аахахахахахахах

къв е тоя урод бе?! Как можеш да прекараш 18 минути да ѝ слушаш гадния глас ?!

therichbitch
10-14-2015, 06:04
Тва е онова, дето сутринта ми го линкна, нали?
Гледах го до 3 тата мин. и е отвратително. Горкият човек е бил самотен, а тя се е възползвала от него, а той е бил доста скромен в исканията си- искал е просто приятел. Ще й дава пари да излиза на обяд с него... тя трябва да плаща на околните, да не я вземат за прасе и да я сготвят

В класическия вариант на sugar daddy не се търси приятел :D

haritov
10-14-2015, 06:29
да бъдe като мен :cool:

therichbitch
10-14-2015, 09:26
Нз , не ги разбирам аз тия неща.
Под "приятел" имах предвид мило другарче, което да ти стопля душичката, като ти е тъпо.

Omega
10-14-2015, 12:43
Днешно време е трудно да си намериш просто приятел/а. Рано или късн единия се влюбва. Относно темата: ако момчето си хареса някоя... ми мног неща се иска .

golemiq_korab_minava
10-14-2015, 14:55
Нз , не ги разбирам аз тия неща.
Под "приятел" имах предвид мило другарче, което да ти стопля душичката, като ти е тъпо.

Между мъж и жена няма истинско приятелство.

dreamwalker
10-14-2015, 16:43
Между мъж и жена няма истинско приятелство.

...каза мъдрият наш гуру.

golemiq_korab_minava
10-14-2015, 17:04
...каза мъдрият наш гуру. Ако си имала приятел , да знаеш че тайно си те е представял в леглото. :Д

dreamwalker
10-14-2015, 17:24
Ако си имала приятел , да знаеш че тайно си те е представял в леглото. :Д

Сигурно е повърнал след това.

golemiq_korab_minava
10-14-2015, 17:36
Не знам защо си мислите, че пречката в едно приятелство между мъж и жена е той да си я представя гола. Мн повърхностно мислене. И кво искате да кажете - че само грозноватите момиченца могат да имат приятели от мъжки пол ли?

Има къде-къде по-истински пречки. Тва, че харесва как изглеждам, не значи, че не мога да му споделя всяка болна мисъл, както и той на мен, да си дадем съвет без никакви задни мисли, да спим в едно легло и да се гушкаме поради неналичие на две завивки и изключено парно през януари.
Виж, фундаментална разлика в мирогледа би било една сериозна причина. Ама един задник, с извинение...
Нищо не каза. То да си споделяш всичко е едно, да го гушкаш друго - няма да промено факта, че в един момент ще поиска да ти го забие под одялото, защото ще пламне химия. Дриймъра да не бъде мн сигурна.

golemiq_korab_minava
10-14-2015, 17:37
Жени сте все пак. По друг начин мислите.

ДОТА
10-14-2015, 17:40

не съм повръщал

corbV2
10-14-2015, 17:41
Корабе, да ядеш пишка с глупавите си разсъждения.
;/

golemiq_korab_minava
10-14-2015, 17:44
;/

Хахахахаха. Не си показвай същността.

dreamwalker
10-14-2015, 17:44
не съм повръщал

Ако искаш да повърнеш, започни да си бъркаш в гърлото, докато гледаш някакво реалити шоу.

Грозния
10-14-2015, 19:12
Ако си имала приятел , да знаеш че тайно си те е представял в леглото. :ДПоне веднъж :D !

Не знам защо си мислите, че пречката в едно приятелство между мъж и жена е той да си я представя гола.
...да спим в едно легло и да се гушкаме поради неналичие на две завивки и изключено парно през януари... Това е напълно възможно... ако приятелката ти от мъжки пол е гей :D !

Сигурно е повърнал след това.Знаех си, че не съм сбъркал :)!

... комплексиран младежо.:D

golemiq_korab_minava
10-14-2015, 19:27
Приятелите момчета, които дружат дълго с красиви момичета без да искат задълбочаване и връзка са само гейове или скрити пионки.

jghgh
10-14-2015, 20:08
Скрити пионки?
Смисъъъл?

golemiq_korab_minava
10-14-2015, 20:14
Скрити пионки?
Смисъъъл?
Ами, че тайно си ги харесват.. Или е въпрос на време нещо да стане

an7raks
10-14-2015, 20:23
Кораба е прав тука. Повечето момичета упорито си вярвате в еднорози, но едва ли ще намерите момче, което наистина го вярва. И, не бързайте да питате "най добрия си приятел", щото баш пред вас никога няма да си каже истината. То не е случайно, че "френд зоната" не се слави с добро име и никой не иска да е там. Едно е да сте си познати някакви и да се събирате в компания, друго е да си споделяте като приятелКИ. Първото е нормално, когато няма привличане, второто е нормално, когато момчето харесва момичето, но го е страх да си признае и за това предпочита да си се "гушкате, щото ви е студено", отколкото да си каже всичко и да рискува да изгуби и това. ;)

LoadRunner
10-14-2015, 20:35
Скрити пионки?
Смисъъъл?

не го гледай него кво пише
пада си малко невменяем
сигурно е сбъркал П с Л
с л-то всичко си идва на мястото

jghgh
10-14-2015, 20:41
Аз помислих че става дума момче, което не харесва момичето, обаче е изпратен от друго момче да зарибява момичето, за да се провери доколко последната е вярна.
После ми се стори твърде невероятно и затова реших да попитам :D

an7raks
10-14-2015, 20:43
И напълно изключвате варианта, че и двамата имаме изключително щастливи връзки; че си знаем всички кирливи ризи; че няма нещо, което да не мога да му кажа; че никога не бихме си паснали за връзка, но го обичам невероятно много? :)
Сигурно знаете по-добре от мен за какво става въпрос от 6 години насам, сигурна съм :)

Ето защо няма смисъл от спорове по подобни въпроси. Ти знаеш една страна на тея 6 години, той друга. ;)

dreamwalker
10-14-2015, 20:57
Ето защо няма смисъл от спорове по подобни въпроси. Ти знаеш една страна на тея 6 години, той друга. ;)

Остави, Розовата пантера си знае нейното.

LoadRunner
10-14-2015, 21:50
абе тя е дете на света, вие кви сте такива закостенели
пантеро забрави да кажеш Ама вие българите ..

Ебаси наглия народ.

sladura89
10-14-2015, 22:43

Защо да повръща? Ако е гей може! :D

an7raks
10-15-2015, 06:27
И вие, разбира се, знаете неговата по-добре от мен?
После ми кажете пак, че съм многознайка. Ебаси наглия народ.

Добре, де, не е така, вие сте изключение. Има ли мир?

golemiq_korab_minava
10-15-2015, 06:57
И вие, разбира се, знаете неговата по-добре от мен?
После ми кажете пак, че съм многознайка. Ебаси наглия народ.горката

tori
10-15-2015, 09:15
За приятелството между мъж и жена/момче и момиче и аз съм съгласна, че в повечето пъти е само плод на нашето желание да си имаме аверКА, но рядко сме прави. Това е, което съм наблюдавала последната година и половина. Това е, което ме мъчи и мен. Щот ми се иска да изляза с някого на по бира и той да не иска да спи с мен или да не е мислил поне веднъж по тоя начин. Уви, обаче, сравнително често до ушите ми достигат подобни думи и още по-уви - в повечето случаи и говорейки за добри приятели, а не за познати, става въпрос не само за секс, а за дългосрочни чувства. Сега не излизам често с момчета, едно заради чувства от моя страна към някого определен, друго - заради тази причина. Щото да - кое аверче би било окей с разговори за външен вид, клюки кой кво направил и как искаш еди-кой-си или как си чега щастлива с приятеля си.

Ewok
10-15-2015, 13:05
Аз пък нямам проблем да си имам приятел, който иска да спи с мен. Стига това да не е единствената причина, поради която излиза с мен.

golemiq_korab_minava
10-15-2015, 14:36
Аз пък нямам проблем да си имам приятел, който иска да спи с мен. Стига това да не е единствената причина, поради която излиза с мен.
Именно. Но това е повече от приятелство.

an7raks
10-15-2015, 14:41
Именно. Но това е повече от приятелство.

Не е повече от приятелство... Всъщност е по-малко от приятелство, щото единия се преструва и не е баш искрен.

golemiq_korab_minava
10-15-2015, 14:45
Не е повече от приятелство... Всъщност е по-малко от приятелство, щото единия се преструва и не е баш искрен.
Да но от друга страна може да се каже неангажирана връзка за секс и разговори. Любовниците също така правят.

golemiq_korab_minava
10-15-2015, 14:47
Опа забравих, че е само до искане..

corbV2
10-15-2015, 14:48
;/
И Антракса също ;/.

an7raks
10-15-2015, 14:50
Що, да не се припозна нещо? :D

corbV2
10-15-2015, 14:58
Не се. Просто разсъждавате смотано.

golemiq_korab_minava
10-15-2015, 15:22
Не се. Просто разсъждавате смотано.
Горкия припозна се

kalpazanka
10-15-2015, 15:50
Най-накрая намерих време да ви изчета и ми се запали главата, в потрес и ужас съм просто...

therichbitch
10-15-2015, 17:09
Не я заключвай, како )
Има още хляб в нея.

Naive
10-15-2015, 17:44

Абсолютно.
И не е повече от приятелство, нито е неискрено. Аз много добре мога да знам намеренията на някого (разбирай, то си личи + че има искрени хора), а той много добре може да знае моята нагласа и въпреки това да е избрал да общува с мен, защото примерно лафа ни върви. Пък дали ще има мераци изобщо не ме касае, стига да не се натяга и да не се опитва да ме налазва в момента, в който останем сами, примерно.
Истината за мен е, че ако някой иска да те ебе, това не значи, че това автоматично се превръща в аргумент да не бъдете приятели. Иска, ама не може. Според мен момченцето би се фръцнало и отдръпнало, докато зрелият човек (мъж) би си наредил приоритетите - да отебе момиче, с което му е приятно да общува и им е ок заедно, само защото тя не иска да са си нещо повече от приятели, или да си насочи сексуалното внимание към друг обект и да се държи приятелски към въпросния човек отсреща.
Тук говоря за ситуация, в която не иде реч само за едното ебане, а просто хората си имат общи теми, комуникацията им е на ниво и има изгледи за едно добро приятелство.

LoadRunner
10-15-2015, 17:57
не знам ква е причината да си ми изключително неприятна
а дори не съм те виждал

tori
10-15-2015, 17:59
Едит: обърках темата.

ДОТА
10-15-2015, 18:01
ако някой иска да те ебе
само за едното ебане

И с тая уста целуваш майка си, засрами се.

golemiq_korab_minava
10-15-2015, 18:08
Започвам да се съмнявам вече дали разбирате дефиницията на ''приятелство'' или ги грешите с просто лафене и на кафенце с услуги.

Малко са истинските приятели, повечето пъти работата отива до използвачество и социално угодничество в определена компания.

ДОТА
10-15-2015, 18:10
Това са жени, между тях приятелства няма, как очакваш да разбират значението.

golemiq_korab_minava
10-15-2015, 18:16

празни надежди..

tori
10-15-2015, 18:28
Абе, не е баш така. Приятел означава човек, при когото отивам за истината, не за това, което искам да чуя. Искам си метафоричния и не дотолкова шамар пък.
А иначе не че е чак такъв проблем, че излизам с някой, който иска да спи с мен. Проблем е, че като разбера, започва да ми се четка егото и най-накрая стига такива висини, каквито са неприсъщи за мен или наранявам човека. А това е жалко.

ДОТА
10-15-2015, 18:32
Приятел означава човек, при когото отивам за истината, не за това, което искам да чуя.

Истината и аз мога да ти я кажа, но това не ме прави твой приятел.
Е, ако беше Ewok, щях да се съглася, че сме приятели.

golemiq_korab_minava
10-15-2015, 18:47
To zashto е израза - дръж приятелите си по-надалеч от враговете си? Хубаво споделяш истината до един момент, в който някой ти удря нож в гърба с нея.

Би било хубаво някой с много приятели да си спомни с кои е излизал през основното, средното, висшето, или през различните си ''хобита'' и свободоно време през години и с колко от тях е запазил отношенията си лични и продължителни до ден днешен, незавсимо смяната на средата.

Според моите малки наблюдения не жени, ами мъже нямат приятели повече от 1 , 2 -5-ма , които може да се нарекат истински първични, оставащи през живота. Останалото са все хора, които до една или друга степен съществуват на база - има ползаа с него - няма полза с него.

LoadRunner
10-15-2015, 18:57
Не знам обаче някое момиче като почне да ми говори за ебане и ми става адски противна, то и се губи женското, илюзията за надървящата непорочност която си мислим че има. Такива жени са ми много боклучави, несдържани, неуравновесени.
:-&

kalpazanka
10-15-2015, 18:59
Не знам обаче някое момиче като почне да ми говори за ебане и ми става адски противна
...........
несдържани, неуравновесени.

Същото впечатление оставяте и вие у женската аудитория, когато започнете да ръсите цинизми или да се изтъквате с подвизи.

ДОТА
10-15-2015, 19:23
Същото впечатление оставяте и вие у женската аудитория, когато започнете да ръсите цинизми или да се изтъквате с подвизи.

Кажи го на анархи и да видим как ще ти отвърне.

dreamwalker
10-15-2015, 19:47
Според моите малки наблюдения не жени, ами мъже нямат приятели повече от 1 , 2 -5-ма , които може да се нарекат истински първични, оставащи през живота. Останалото са все хора, които до една или друга степен съществуват на база - има ползаа с него - няма полза с него.

Трябва да те запозная с dreamwalker.

dreamwalker
10-15-2015, 19:48
...илюзията за надървящата непорочност...

Такива жени са ми много боклучави, несдържани, неуравновесени.

:lol: :lol: :lol:

ДОТА
10-15-2015, 19:56
За секс като цяло или за точно тая дума?

хехехехе

golemiq_korab_minava
10-15-2015, 20:15
Трябва да те запозная с dreamwalker.

смисъл? добре

LoadRunner
10-15-2015, 20:35
За секс като цяло или за точно тая дума?

ами точно за тая дума, също и за думата свирка, духане, лапане, шибане, чукане, лизане
може и да съм изтървал някоя
аз се изразих правилно в предния си пост, може да го прочетеш пак дума по дума, който е могъл е схванал най- важното, други са фиксирали само ебането

kalpazanka
10-15-2015, 20:36
Аз пак да натъртя, че цинизмите са неприемливи без значение от пОла на устата, която ги ръси.

LoadRunner
10-15-2015, 20:45
може и така да е
ама вие сте зависими от ерекцията не ние, така че малко или много тр да се съобразявате с някои неща които не я стимулират

kalpazanka
10-15-2015, 20:58
Не бих посочила това като причина номер едно за съобразяване.

corbV2
10-15-2015, 21:15
ами точно за тая дума, също и за думата свирка, духане, лапане, шибане, чукане, лизане
аз се изразих правилно в предния си пост, може да го прочетеш пак дума по дума, който е могъл е схванал най- важното, други са фиксирали само ебането
Ти кога стана кавалер, бе? Деба балъка ти смотан.

CherinkaVersion2of2
10-15-2015, 21:38
а помислете какви са били наистина последните момчета по които сте си падали
1)мошеник
2)лъжец
3)шизофреник
4)настоящият - в затвора.

когато бяха на вашите години, също бяха 'мили,добри,чувствителни и с чувство за хумор ахахахахха

Грозния
10-15-2015, 21:48
И вие, разбира се, знаете неговата по-добре от мен? Ние много по-добре разбираме начина му на мислене от теб, защото сме мъже! Ти имаш някои много наивни представи за мъжете, честно :) !

После ми кажете пак, че съм многознайка. Ебаси наглия народ.Ако така ще ти е по-удобно и ако ще те накара да се чувстваш по-добре - нагли сме :D !

горкатаПочвам да си мисля че това е Луна от Вип Брадър и описва "връзката" си с премиера :D !

Аз пък нямам проблем да си имам приятел, който иска да спи с мен. Стига това да не е единствената причина, поради която излиза с мен.А би ли се навила да спиш с него ;) ? Хипотетично?

Не е повече от приятелство... Всъщност е по-малко от приятелство, щото единия се преструва и не е баш искрен.Точно! Единият се надява на нещо, а другата му дава напразни надежди :D!

Най-накрая намерих време да ви изчета и ми се запали главата, в потрес и ужас съм просто...Защо, много си е готина темата :) !

Според мен момченцето би се фръцнало и отдръпнало, докато зрелият човек (мъж) би си наредил приоритетите - да отебе момиче, с което му е приятно да общува и им е ок заедно, само защото тя не иска да са си нещо повече от приятели, или да си насочи сексуалното внимание към друг обект и да се държи приятелски към въпросния човек отсреща. Това е като да умираш от глад и пред теб да размахват пържола, която можеш само да помиришеш, но не и да вкусиш! Предпочитам да умра от глад на спокойствие, или да "ям" :D другаде, вместо да ме дразнят само ;) !

Аз пак да натъртя, че цинизмите са неприемливи без значение от пОла на устата, която ги ръси.Аз пък не се срамувам и предпочитам да наричам нещата със истинските им имена, според ситуацията и настроението ми в момента :) !

an7raks
10-15-2015, 22:18
Ей, грозен, то не е луд тоя, дето яде баницата, а който я дава... При положение, че си наясно, че момичето не разбора какво имаш към нея и те има за приятел, що се вреш и после да обясняваш, че ти давали напразни надежди? Щото, да, повечето момичета не го разбират.

Rakshy
10-15-2015, 22:26
Интересно ми е как общувате и какви думи използвате, чес'но. Като почнете "това е неприемливо", "това е грозно", "това е еди си кво". Скапани двулични лайна ;/ ;/

Ewok
10-16-2015, 11:38
Започвам да се съмнявам вече дали разбирате дефиницията на ''приятелство'' или ги грешите с просто лафене и на кафенце с услуги.

Малко са истинските приятели, повечето пъти работата отива до използвачество и социално угодничество в определена компания.
Не твърдя, че всеки приятел ми е бфф, но не разбирам какъв е проблемът да има физическо привличане (едностранно, щото иначе би се консумирало) между приятели, независимо.от чия страна е. А вие какво разбирате под "приятел" в такъв случай? И съответно следващия въпрос - само непривлекателни жени ли могат да излизат с мъже по приятелски?

Някой беше споменал, че щяло да бъде "неискрено" от сттана на привлечения. И защо да е такова? Не си мислете, че сме някакви глупачки и не разбираме кога някой ни желае. Но съм останала с впечатлението, че и вие не сте толкова глупави, че да не разберете кога просто няма да стане. В такъв случай момчето си преценява дали желанието му за секс с дадената персона е по-силно/по-слабо от желанието за качествен разговор и приятно преживяване.

Е, ако беше Ewok, щях да се съглася, че сме приятели.
Най-близки при това.

kalpazanka
10-16-2015, 11:48
Защо, много си е готина темата :) !

Защото свързвате думите подкрепа, опора и стабилност само с финансовия аспект, явно така ви е удобно. ;)

Аз пък не се срамувам и предпочитам да наричам нещата със истинските им имена, според ситуацията и настроението ми в момента :) !

Ами, вулгарността е несъвместима с доброто възпитание. А и щом за теб това са истинските имена, то имам и друга новина- освен че излагаш на показ сексуална неудовлетвореност, ти заявяваш открито колко беден речник притежаваш.

golemiq_korab_minava
10-16-2015, 14:21
[QUOTE=Ewok;11359690]Не твърдя, че всеки приятел ми е бфф, но не разбирам какъв е проблемът да има физическо привличане (едностранно, щото иначе би се консумирало) между приятели, независимо.от чия страна е. А вие какво разбирате под "приятел" в такъв случай? И съответно следващия въпрос - само непривлекателни жени ли могат да излизат с мъже по приятелски?

Някой беше споменал, че щяло да бъде "неискрено" от сттана на привлечения. И защо да е такова? Не си мислете, че сме някакви глупачки и не разбираме кога някой ни желае. Но съм останала с впечатлението, че и вие не сте толкова глупави, че да не разберете кога просто няма да стане. В такъв случай момчето си преценява дали желанието му за секс с дадената персона е по-силно/по-слабо от желанието за качествен разговор и приятно преживяване.

Най-близки при това.[/QU
Ми приеми така. Ако те харесвам физически по ниакъв начин няма да искам както пантерата каза да дружим всекидневно и да си делим общо легло. Хах. Ако пък не те харесвам толкова много, с времето отново ще ме ''привлечеш''. Ако се съвпаднат интересите и хобитата - ще се влюбя в теб. Не знам кой нормален би си го причинил.

Ewok
10-16-2015, 14:37
Ми приеми така. Ако те харесвам физически по ниакъв начин няма да искам както пантерата каза да дружим всекидневно и да си делим общо легло. Хах. Ако пък не те харесвам толкова много, с времето отново ще ме ''привлечеш''. Ако се съвпаднат интересите и хобитата - ще се влюбя в теб. Не знам кой нормален би си го причинил.

Ами, ако виждането не е всекидневно? С всичките си приятели ли се виждаш всеки ден?
А това за влюбването си зависи изцяло от теб, доколко мислите ти ще са конкретизирани върху даденото момиче.

golemiq_korab_minava
10-16-2015, 14:51
Ами, ако виждането не е всекидневно? С всичките си приятели ли се виждаш всеки ден?
А това за влюбването си зависи изцяло от теб, доколко мислите ти ще са конкретизирани върху даденото момиче.
Дори да не е всекидневно, няма как да съм особено откровен към теб след няколко лични срещи... В момента когато започнем да си разкриваме откровенни приятелски тайни ще се промени. В момента който започнем да си говорим на прекалено общи теми - също. И като се правят семейни вечери.. Не знам за случаи как съпрузи излизат сами със други съпруги. Не знам мъж който ходи пп женски срещи или жена която ходи по мъжки срещи.

Ewok
10-16-2015, 15:11
Добре, нека те попитам така: как си класифицираш приятелите? С всички ли си споделяш откровени лични тайни? Или има и такива, с които излизаш просто да се забавляваш, да се отпуснеш, да ск лафите глупости... Или ти тези не ги причисляваш към приятелите? Познати ли ги наричаш?
Щото има и приятели, и приятели, нали. Такива, с които си споделям лични неща и драми и проблемк имам точно двама. Но смея да твърдя, че имам още няколко да речем не толкова близки хора, с които си излизам да си говорим, да пием и т.н. Понякога и в компания.
Ти не общуваш ли с момичета в обкръжението си, които чисто физически да те привличат?

aurissaaaaa
10-16-2015, 15:36
тези, с които не споделяш, се наричат познати, да ;)

Нека вземем да се уточним, че климатика и компания гледат на нещата от позицията на гимназист, а вие вероятно си имате колеги от мъжки пол, с които си пиете бирата, става лафче и ги имате за познати/приятели. Преди 3-4г побачках лятото малко с едно приятелче в една фирма - 80% от колегите бяха момичета около нашата възраст - коренно различно е отношението ; цайтгайста на работното място ако щете.

golemiq_korab_minava
10-16-2015, 15:40
Значи за приятелството каквото съм писа толкова. За общуването вече е съвсем другоятче. В каквато и компания да съм бил - когато сме само момчета общуваме по един начин, отпускаме се - когато дойде жена се приказките стават по - умерени и обмислени. Най-малкото, че квото и да си говорим - има си съществени различия между бита и светогледа на мъжа и на жената, изключващи общите съгласия и желания в останалите случаи. . вие може да сте си колеги.
Аверчета.. Но там. Приятекството се трансформира.. Всички мъже го потвърдиха.

an7raks
10-16-2015, 15:54
Добре, нека те попитам така: как си класифицираш приятелите? С всички ли си споделяш откровени лични тайни? Или има и такива, с които излизаш просто да се забавляваш, да се отпуснеш, да ск лафите глупости... Или ти тези не ги причисляваш към приятелите? Познати ли ги наричаш?
Щото има и приятели, и приятели, нали. Такива, с които си споделям лични неща и драми и проблемк имам точно двама. Но смея да твърдя, че имам още няколко да речем не толкова близки хора, с които си излизам да си говорим, да пием и т.н. Понякога и в компания.
Ти не общуваш ли с момичета в обкръжението си, които чисто физически да те привличат?
Познати е правилното определение, да.
Това да общуваш с някого не ви прави приятели. ;)

golemiq_korab_minava
10-16-2015, 16:09
Предвид, че всяка втора дума ти е боклук и ковра, с кво право съдиш?

Бо,
тук говорим за супер близко приятелство, тип четене на мисли. Не за пиене на бира и лафче, тогава не е трудно да имаш приятели, тоест добри познати момчета.
Момчетата в темата казват - според мен, ако не съм разбрала, извинявайте - че не е възможно бфф-то ти да е от друг пол.
Точно така. Не може.

dreamwalker
10-16-2015, 18:41
Точно така. Не може.

Защо?

Blab
10-16-2015, 19:16
Познати е правилното определение, да.
Това да общуваш с някого не ви прави приятели. ;)
ким)

golemiq_korab_minava
10-16-2015, 19:50
Защо?
Kill meeeee няма ти кажа

dreamwalker
10-16-2015, 19:52
Kill meeeee няма ти кажа

...

golemiq_korab_minava
10-16-2015, 19:56
...

Гледай си в една точица, аз в друга.
Природа! Не може да избягате от биологията... Оплоди яйцеклетка, създай поколеное, отгледай го с брачния партньор..

Грозния
10-16-2015, 22:26
... При положение, че си наясно, че момичето не разбора какво имаш към нея и те има за приятел, що се вреш и после да обясняваш, че ти давали напразни надежди? Щото, да, повечето момичета не го разбират.Защото надеждата умира последна :)! За съжаление!

Защото свързвате думите подкрепа, опора и стабилност само с финансовия аспект, явно така ви е удобно. ;) Мен темата ме кефи, защото разбивам кухите клишетата и лицемерни постановки, при това - с лекота :) !

Ами, вулгарността е несъвместима с доброто възпитание. А и щом за теб това са истинските имена, то имам и друга новина- освен че излагаш на показ сексуална неудовлетвореност, ти заявяваш открито колко беден речник притежаваш.Вулгарността, не значи непременно липса на възпитание и култура, нито беден речник, още повече след като мога да демонстрирам и обратното :) ! Самоцелното бягане от вулгаризмите, само по себе си не е демонстрация за висока култура, а най-обикновено лицемерие и/или тесногръдие :D! Остроумни евфемизми, могат да са много по-вулгарни и описателни от най-обикновените и тривиални вулгаризми ;) . Мога да ти дам и примери ако щеш :D!

an7raks
10-16-2015, 23:35
Защото надеждата умира последна :)! За съжаление!

Ама виж сега... Това, че ти си си въобразил, че има някаква надежда, която да умира последна е проблем в твоя телевизор, не в момичето. Още повече, когато си наясно, че тя не те разбира защо се навърташ край нея и се държиш като нейна приятелка.

И аз съм бил в тая ситуация и съм си въобразявал, че ми дават надежди, ама като ти мине и виждаш, че мацката се усмихва и говори с всеки, просто щото не е темерут като теб, а не щото има помисли към всеки. :D

Rakshy
10-16-2015, 23:47
Предвид, че всяка втора дума ти е боклук и ковра, с кво право съдиш?

с правото, че не трябва да бъде налагана цензура на изказа на даден човек заради чужди морални ценности

Грозния
10-17-2015, 13:37
:lol: :lol:
E, как една не ти върза, кат' си толко' начетен?Щото това не върви, толкова е просто, предполагах че сама щеше да се сетиш без да ми се налага да ти дообяснявам ;) .

Ewok
10-17-2015, 13:42
Просто няма пари, бе, Ина, как не разбираш

А иначе не съм съгласна с вас за приятелите, но не ми се спори повече.

an7raks
10-17-2015, 13:42
О, ти си страшно начетен, съобразителен и наблюдателен, ама това не се цени от днешните жени? Вярно.
Ох, горкият.

Сигурно не е богат и няма тяло, за това е всичко. ;)

едит: хахах, зедно сме писали с Ewok

tori
10-17-2015, 13:43
Мен да питате, не кара хубава кола. Само тва ще е.

Грозния
10-17-2015, 13:48
О, ти си страшно начетен, съобразителен и наблюдателен, ама това не се цени от днешните жени? Вярно.
Ох, горкият.Слаб опит за ирония, който без да иска се доближава до истината. Тия качества са маловажни пред жените, опитът и фактите го доказват. Търсят се други качества, които вече обсъдихмe, но аз за съжаление нямам от тях :D!

tori
10-17-2015, 13:57
Горкия ти. Да си вържем ли черна панделка или?

corbV2
10-18-2015, 17:40
Грознич, имам решение на проблема ти. Виж как от грозно момче става симпатично момиче с прием на хормони ;д:
http://imgur.com/a/UBjHC
Като не става с момичета, опитай с момчета.

Грозния
10-18-2015, 21:25
Като не става с момичета, опитай с момчета.Първо пробвай ти и ела да ми кажеш как е ;) ?
Ама като те гледам, ти май вече си пробвал :D :D :D !

Rakshy
10-19-2015, 00:31
ООООООо ТАЗИ УНИКАЛНА ЗАТАПКА, ЧУЕК! СЧУПИ ТИ ЗЪБИТЕ!

бахти тъпия грозник, чуек

dreamwalker
10-19-2015, 17:54
ООООООо ТАЗИ УНИКАЛНА ЗАТАПКА, ЧУЕК! СЧУПИ ТИ ЗЪБИТЕ!

Бавно, но славно се издигаш в очите ми.

golemiq_korab_minava
10-19-2015, 18:42
Бавно, но славно се издигаш в очите ми.

А ти ми падаш :(

ДОТА
10-19-2015, 18:45
Стига сте си играли на асансьор

more_1913
10-19-2015, 20:30
ако нямам кинти, пък другите неща ги имам и не ми се получава, какво да правя, бе, дейба :D

kalpazanka
10-19-2015, 20:50
Почваш да се оплакваш, че всички са златотърсачки. Търсиш вината винаги в другите и никога в себе си. Твай.

Грозния
10-19-2015, 20:58
ако нямам кинти, пък другите неща ги имам и не ми се получава, какво да правя, бе, дейба :DКакво правиш - същото като мен :D.
Извън майтапа - ако поне имаш тяло и изглеждаш добре има шанс да ти върже някоя, ако и това нямаш - прецакан си отвсякъде :D !

LoadRunner
10-19-2015, 21:15
ти се надценяваш, ако търсиш супер мацка с як задник бъди готов да предложиш същото
а щом само се оплакваш точно това и търсиш
знаеш ли колко грозни момичета си чакат своя беден грозник?

dreamwalker
10-19-2015, 21:48
има шанс да ти върже някоя

Ахахахахахаха.

nevermorevon
10-20-2015, 14:37
Аз имам 1 въпрос. Доскоро се занимавах с 1 момиче, както и да е нещата не станаха, предполагам, защото просто се държах прекалено мило с нея, а нали момичетата на тея години харесвали лошите момчета. Та въпроса е там, че аз попринцип приспадам към уж тея "лошите момчета", но просто при нея си показах, че не съм направен от желязо и много се размекнах. Как мислите занапред заслужава ли си да ги лигавя толкова много и накрая пак да съм аз прецакания, или да започна да се държа с тях по начин който ми се отдава изключително добре, а именно като гадняр ( не подкрепям това държание, но просто покажа ли на 1 момиче нежната си страна и ми се качва на главата).

dreamwalker
10-20-2015, 18:11
Аз имам 1 въпрос. Доскоро се занимавах с 1 момиче, както и да е нещата не станаха, предполагам, защото просто се държах прекалено мило с нея, а нали момичетата на тея години харесвали лошите момчета. Та въпроса е там, че аз попринцип приспадам към уж тея "лошите момчета", но просто при нея си показах, че не съм направен от желязо и много се размекнах. Как мислите занапред заслужава ли си да ги лигавя толкова много и накрая пак да съм аз прецакания, или да започна да се държа с тях по начин който ми се отдава изключително добре, а именно като гадняр ( не подкрепям това държание, но просто покажа ли на 1 момиче нежната си страна и ми се качва на главата).

Аз не познавам нито едно момиче, което да се занимава с "лошо момче".

Omega
10-20-2015, 18:51
Аз също не познавам, но пък затова го виждам и има нещо вярно, но не със всички е така.

Грозния
10-20-2015, 20:48
ти се надценяваш, ако търсиш супер мацка с як задник бъди готов да предложиш същотоНе търся това, и знам че не мога да предложа много. Искам поне някаква нормална, средно-статистическа, дори може да е леееко дебела... ама дори такива са ме отрязвали и не проявяват интерес към мен :(.

знаеш ли колко грозни момичета си чакат своя беден грозник?Колко?! Николко! Или много малко, много грозни и много закъсали, нехигиенични и неподдържани! С такива и аз не бих спал, по-добре да умра девствен :D!

Дори момичетата които не са нищо особено, могат да си намерят някой си - лесно и бързо! Въпреки това, дори да са много отчаяни, те търсят някой, който е поне малко хубав и поне с някакви там пари ;)! Жените могат да издържат без секс много повече от който и да е мъж :D!

Как мислите занапред заслужава ли си да ги лигавя толкова много и накрая пак да съм аз прецакания, или да започна да се държа с тях по начин който ми се отдава изключително добре, а именно като гадняр ( не подкрепям това държание, но просто покажа ли на 1 момиче нежната си страна и ми се качва на главата).Ако се държиш мило твърде много и твърде дълго с жените - накрая губят интерес към теб, преди още да сте правили секс :D!

nevermorevon
10-20-2015, 20:59
Не знам, няма такава прецакана история.. реших да покажа на 1 единствено момиче, че мога да се държа добре с момичетата и тя ми взе акъла. Ще и дебна приятелките нарочно, за да и го върна :)

LoadRunner
10-20-2015, 21:20
Искам поне някаква нормална, средно-статистическа, дори може да е леееко дебела...

хахах ама чааакай малко бе, ти си бил човек с претенции, е значи влизаш в квалификацията която ти направих
кво се самосъжаляваш, трябва още да сваляш летвата дори двойно, и жените над 30 ще са и по-склонни

LoadRunner
10-20-2015, 21:21
Жените могат да издържат без секс много повече от който и да е мъж

тука си в голяма грешка, жените без това не могат

Грозния
10-21-2015, 15:25
хахах ама чааакай малко бе, ти си бил човек с претенции, е значи влизаш в квалификацията която ти направих
кво се самосъжаляваш, трябва още да сваляш летвата дори двойно, и жените над 30 ще са и по-склонниНе съм с претенции, всъщност искам доста малко. Жените над 30 обикновено вече са омъжени и имат и деца и макар и най-ебливи в тая възраст, не търсят девственици като мен, без опит - точно обратното, търсят ебачи с много опит, така че да ги оправят както трябва :D!

тука си в голяма грешка, жените без това не могатА ти да не би да можеш :D?! Без секс и без чикии? Колко време? 3 дена :D?!
Жените могат да издържат много повече, дори без да се пипат!

dreamwalker
10-21-2015, 16:42
Начи, в тоя форум има мн интересна тенденция хората да се обосновават повтаряйки тезата си 10 пъти. Водите се от идеята, че "една лъжа, като я повториш 100 пъти, става истина" ли? "Това е така, защото е така"?

А по самото изказване - ми, глупости са. Мъжете бая по-дълго могат да карат само на самозадоволяване, жените почваме да губим концентрация и да точим лиги доста по-бързо.

Моля, говори от свое име, дете мило.

LoadRunner
10-21-2015, 16:59
Моля, говори от свое име, дете мило.

аз мисля че тя е права, за пантата говоря
и аз го знам това, всичко е до слабата "ви" психика, обобщавам ви като пол с това "ви"
това че ти можеш или че баба меца можела не е меродавно поради мижавия процент спрямо общия

dreamwalker
10-21-2015, 17:23
аз мисля че тя е права, за пантата говоря
и аз го знам това, всичко е до слабата "ви" психика, обобщавам ви като пол с това "ви"
това че ти можеш или че баб меца можела не е меродавно поради мижавия процент спрямо общия

:lol:

golemiq_korab_minava
10-21-2015, 17:30
Жените са по уравновесени от към секс.

LoadRunner
10-21-2015, 17:55
Жените са по уравновесени от към секс.

и тук аз имам други впечатления

draid
10-21-2015, 18:00
Още ли виреят митовете, че жените могат да седят без секс 100г. и да не им направи впечатление, докато мъжете едвам издържат и седмица ? Има една приказка за това, ама няма да я споменавам.

Иначе познати много, приятели малко.

corbV2
10-21-2015, 18:40
и да точим лиги доста по-бързо.
Мммм, това ми харесва как звучи :oops:.
И знам, че го тълкувам грешно и ме е срам за което ;д.

Грозния
10-21-2015, 19:47
Мъжете бая по-дълго могат да карат само на самозадоволяване...Ти как мислиш че съм оцелял досега :D ?! Май нас мъжете само тия чикии ни спасяват :D. Въпреки това, чикиите са тъпи и банални, писнало ми е вече, искам нещо повече и по-истинско, сещаш ли се ;) ?

жените почваме да губим концентрация и да точим лиги доста по-бързо.По същата логика, вие също можете да си търкате клиторчетата и знам че го правите :D като ви се прииска секс, и да изкарате без секс и по-дълго от мъжете! Но не го правите, не защото не можете, а защото много по-бързо и лесно можете да намерите някой за истински секс ;), не е ли така?!

и тук аз имам други впечатленияRabalka и няколко други частни случая ли?! Нали се сещаш че това...

...не е меродавно поради мижавия процент спрямо общия:D

Още ли виреят митовете, че жените могат да седят без секс 100г. и да не им направи впечатление, докато мъжете едвам издържат и седмица ? Има една приказка за това, ама няма да я споменавам.Защо не ни я разкажеш и не разбиеш "митовете"?! Направо не мога да повярвам, че това го пише мъж :D ! Разкажи ни, ама май ще излезе приказка като за лека нощ, но нищо и без това имам нужда :D ;) !

LoadRunner
10-21-2015, 20:03
Rabalka и няколко други частни случая ли?! Нали се сещаш че това...
:D

ти глупав ли си? не съм ти чел нещата и ако не излизаш от вас ок, но не всички са тъй, някои говорят от личен опит

LoveInfect
10-21-2015, 20:14
Много ви се иска на мъжете, да ни поставяте на същото , за да се чувствате по-малко виновни.

golemiq_korab_minava
10-21-2015, 20:23
ти глупав ли си? не съм ти чел нещата и ако не излизаш от вас ок, но не всички са тъй, някои говорят от личен опит
Виж, не са малко разкрепостените, но в глобален мащаб като че ли мъжете повече желаят и правят секс. Между другото едно не ми ясно. Защо няма адреналинки в м.род на господарите, защо въобще няма балет в мъжки р. Защо масово се рекламира женско? Там е по- гооемия интерес.. Една жена решава на кой да пусне дори да е свободна. Решава не само по визия. А един свободен мъж желая всяка, която му хареса. Туй в сексуален план.

LoadRunner
10-21-2015, 20:25
мъжете повече говорят за секс и лъжат също, а жените повече действат отколкото говорят

golemiq_korab_minava
10-21-2015, 20:27
мъжете повече говорят за секс и лъжат също, а жените повече действат отколкото говорят

Как действат? Мъжете определено са алфата в зарибяването. По рядко жена гони мъж за леглото.

dreamwalker
10-21-2015, 20:48
Ти как мислиш че съм оцелял досега :D ?! Май нас мъжете само тия чикии ни спасяват :D. Въпреки това, чикиите са тъпи и банални, писнало ми е вече, искам нещо повече и по-истинско, сещаш ли се ;) ?
По същата логика, вие също можете да си търкате клиторчетата и знам че го правите :D като ви се прииска секс, и да изкарате без секс и по-дълго от мъжете! Но не го правите, не защото не можете, а защото много по-бързо и лесно можете да намерите някой за истински секс ;), не е ли така?!
Rabalka и няколко други частни случая ли?! Нали се сещаш че това...
:D
Защо не ни я разкажеш и не разбиеш "митовете"?! Направо не мога да повярвам, че това го пише мъж :D ! Разкажи ни, ама май ще излезе приказка като за лека нощ, но нищо и без това имам нужда :D ;) !

Ти на 14 ли си случайно?

Rakshy
10-21-2015, 23:12
грозния всъщност е на 15.

Грозния
10-22-2015, 17:23
мъжете повече говорят за секс и лъжат също, а жените повече действат отколкото говорятСтрашно си наивен брат :D. Сигурно скоро ще се окаже, че си и девствен :D като те виждам какви ги пишеш. За секс и отношенията между мъжете и жените и тяхното поведение, знаеш колкото рибката в буркана ;).

Fihn
10-22-2015, 17:24
Страшно си наивен брат :D. Сигурно скоро ще се окаже, че си и девствен :D като те виждам какви ги пишеш. За секс и отношенията между мъжете и жените и тяхното поведение, знаеш колкото рибката в буркана ;).

Хахаа

LoadRunner
10-22-2015, 17:48
Страшно си наивен брат :D. Сигурно скоро ще се окаже, че си и девствен :D като те виждам какви ги пишеш. За секс и отношенията между мъжете и жените и тяхното поведение, знаеш колкото рибката в буркана ;).

а ти скоро ще се окажеш М**
никой друг грозник не използва повече емотикони в коментарите си
а и не знам ти как изобщо си позволяваш да говориш за жени като през живота си си говорил само с майка си?!?! ей тва немоа да разбера

dreamwalker
10-22-2015, 18:08

Сякаш описа себе си.

draid
10-22-2015, 18:47
Много ви се иска на мъжете, да ни поставяте на същото , за да се чувствате по-малко виновни.

И за какво точно трябва да чувстваме вина ?

Грозния
10-22-2015, 21:39
а ти скоро ще се окажеш М** М** к'во :) ?!

а и не знам ти как изобщо си позволяваш да говориш за жени като през живота си си говорил само с майка си?!?! ей тва немоа да разбераКато нищо ще се окаже, че съм говорил с повече и ги познавам много по-добре от теб! Мислиш, че не знам нищо, щото като не съм ебал, сигурно съм и сляп и глух?! А ти ебал ли си :D? И к'во? Дори да си го топнал веднъж (в което се съмнявам :D), мислиш че си станал големия експерт ли :lol: ?!

NomNomNom
10-23-2015, 22:37
М** к'во :) ?!
Като нищо ще се окаже, че съм говорил с повече и ги познавам много по-добре от теб! Мислиш, че не знам нищо, щото като не съм ебал, сигурно съм и сляп и глух?! А ти ебал ли си :D? И к'во? Дори да си го топнал веднъж (в което се съмнявам :D), мислиш че си станал големия експерт ли :lol: ?!

Може да си грозен, но поне си и тъп.

Грозния
10-23-2015, 23:07
Може да си грозен...
Да, грозен съм и никога не съм твърдял обратното...

...но поне си и тъп.На теб така ти се иска, защото ти се засегна комплекса за малоценност :D ! Иначе щеше да измислиш нещо по-умно :D . Аз винаги мога да отида на проститутка, но ти акъл няма откъде да си купиш :D!

NomNomNom
10-23-2015, 23:26
Ко, къде комплекс? Нз, в тази тема всеки път, като вляза, ме наляга отчаяние.
Не, все ми е тая всъщност, просто тоз лаф ми харесва и намерих ниша да го използвам.

ДОТА
10-25-2015, 20:40
Може да си грозен, но поне си и тъп.

https://www.youtube.com/watch?v=ioIbcouzpd4

хехехехе

Кокича
11-30-2015, 08:39
Преди доста време разбрах, че момичетата харесват "лоши" момчета, за жалост никой не ми каза, преди да ме връхлетят всички желания за връзки и глупости.. Опитвах се да бъда "лош", е да ама не съм такъв- не става. И в крайна сметка реших да си остана същия- добър, пък която ме хареса да заповяда. Имал съм една сериозна връзка и доста увлечения, искам да кажа, че не е невъзможно да успееш като "nice guy", но пък е доста по-трудно. И все пак има момичета, които харесват не "гологлавите дискотекаджий с пакет цигари в задния джоб", но просто се срещат по-рядко :D . Има всякакви хора, и за всеки си има човек.

yakuza_
11-30-2015, 08:53
Какво значи "лошо момче"? Да ходиш да се биеш за щяло и нещяло? За мен това е липса на самоконтрол. Да крадеш? Да изнасилваш и убиваш? Каква е дефиницията?