View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
какво ми е странното бе, Ракши? ):
разхождаш се сама в нощна снежна София за няколко часа
или си депресирана, или търсиш нещо :/
https://youtu.be/5NTqZ347TKY
Отказвам се преди да съм почнал. Това не се случва често. Но съм на мнение че някой работи трябва да се научават по трудния начин. Може да загубя много близък приятел, но поемам риска. Може би ново начало не би било толко лошо на тоя етап. Damn, I'm not good at taking risks and I so hate uncertainty.
NomNomNom
01-19-2016, 07:08
е..винаги е хубаво да си имаш някой за компания, ама нещо днес всеки го мързеше. та...да, сама :)
По-добре сама, от колкото с неприятна компания :Д
pandabear
01-19-2016, 08:51
аз пък не намирам нищо странно в това, мило другарче
/права си, Номи :Д
NomNomNom
01-19-2016, 10:15
Защо депресирана? Аз пък мн обичам да се разхождам сама, мога да си мисля каквото на мен ми е приятно, мога да си слушам музика и не е нужно да водя разговор :Д
Сега остава и да споделите къде обичате да се разхождате самички и по кое време на денонощието.
http://diply.com/thatjusthappened/article/perception-beauty-photo-shop-world
И както се казва - за всеки влак си има пътници
Защо депресирана? Аз пък мн обичам да се разхождам сама, мога да си мисля каквото на мен ми е приятно, мога да си слушам музика и не е нужно да водя разговор :Д
thought walking <3
Niakoitam
01-19-2016, 10:53
Ходенето сам до неясна и неопределена цел съм забеляазал,че рязко води до увеличаването на депресията и чувството за самота при мен. :)
AnarchyBoy
01-19-2016, 11:04
Вие сте ебати депресантите бе... как ще ходите сами и то посреднощ в София...
Т'ва го прават само некви депресанти, наркомани и лунатици.
Изберете си
Какво ти пука въобще защо някой си се е разхождал сам? освен ако не си загрижен...,ако пък не
гледай себе си и тва е
AnarchyBoy
01-19-2016, 11:12
Не бе опитивам се да разбера, кой какъв е.. :D
Бях забравила колко е хубаво да се разхождаш из нощна софия ^_^
Awe ey
Ако всички тръгнете на самотни разходки
ще трябва да се договаряте предварително
за да не се засичате.
Направо график си направете
Aeternal
01-19-2016, 12:08
Ако всички тръгнете на самотни разходки
ще трябва да се договаряте предварително
за да не се засичате.
Направо график си направете
Не забравяй да се обадиш, никой няма да иска да се засича с нелицеприятието ти.
Чувствам се...
Не знам как се чувствам, ама окончателно не вярвам в New age обяснения, защо се появяваме на тоя свят, всеки с неговите си уроци, бла, бла, бла. Това е отказ от поемане на отговорност. Не знам за човек, който се занимава по някакъв начин с помагане на хората, и да вярва в подобни глупости. Това го казвам и имам нещо предвид.
Разтърсена съм от една случка, накратко, че един баща иска да изостави сина си, много будно момче, и оттам насетне какъв може да е живота му, освен разбит? Има вероятност да се съхрани, ала травмата си е травма, и фактът, че всички деца са равни пред Бога ако щеш, като същества, обаче не всяко има равен старт в емоционално, социално и икономическо положение.
И всяко дете заслужава да има прекрасно детство, но това е утопия.
И после идва някой, който не желае да се замисля, и ти обяснява, че това е мисията ти в живота, кармичен урок и тинтири-минтири, не! Животът е просто несправедлив, ала трябва да се учим да го живеем и да не сме гадни един с друг.
Искрено съжалявам хората, които се занимават със само успокояващи брътвежи като карма, пораждане, минали животи и тн. Тъжен опит човек да не се срещне със собственото и чуждото страдание
Не знам защо го пиша това. Просто се сетих за цинизма и на живота, и как истинските истории няма кой да ги разкаже.
Aeternal
01-19-2016, 12:17
Интересно и иронично е как аз използвам същата или сходна теория ( смърта за съветник, няма утре, как в последния ми ден ще гледам на живота ми до момента и т.н) за да оправдавам злото, което върша.
Просто, не само хората, които помагат вярват в тея new age глупости.
Нещо си ме недочел.
Хората, които истински се занимават с помагане, а не само на думи, никога няма да тръгнат да ти говорят как това просто ти е писано, как изкупваш греха от минал живот, за който дори не си спомняш, и тн.
Изпитвам жал и презрение към всеки, който не може да си включи емпатията, или просто не желае и не може да помогне, затова изскача с подобни обяснения.
Пак казвам, не знам защо споделям това. Просто се сетих.
Радвам се, че аз самата вече не вярвам и не използвам подобни обяснения.
pandabear
01-19-2016, 12:34
о.О направете си един топъл шоколад, бъдете щастливи и не се занимавайте със среднощните разходки и живота на хората.
ПП имам си куче, няма как да съм самотна, хехехехехе:
http://i.imgur.com/4jbS2Y6.jpg
http://i.imgur.com/68jrZft.jpg
http://vignette4.wikia.nocookie.net/gremlin/images/7/79/GremlinsStripe.jpg
Не забравяй да се обадиш, никой няма да иска да се засича с нелицеприятието ти.
Аз покрай джамии не се разхождам, можеш да си спокоен, че няма как да се засечем с теб.
Niakoitam
01-19-2016, 14:42
о.О направете си един топъл шоколад, бъдете щастливи и не се занимавайте със среднощните разходки и живота на хората.
http://i.imgur.com/4jbS2Y6.jpg
Я ги нахрани както само ти можеш...:D
Иначе,хубаво куче. :)
therichbitch
01-19-2016, 16:54
Хем ми е кофти, хем ми е едно такова превъзбудено, хем трябва за момента да го потисна в името на по- важни за момента неща.
Много неприятна комбинация, пръскам се по шевовете, ама няма как.
Aeternal
01-19-2016, 17:09
http://vignette4.wikia.nocookie.net/gremlin/images/7/79/GremlinsStripe.jpg
Аз покрай джамии не се разхождам, можеш да си спокоен, че няма как да се засечем с теб.
И в църкви не ходиш, така че и там не можем да се срещнем. Покрай някое вражеско посолство сигурно.
AnarchyBoy
01-19-2016, 17:21
Иначе,хубаво куче. :)
Голдъните са като от поточна линия, к'во им е хубавото, като са едни и същи, всички.
Ама като видиш това
http://static.baubau.bg/resources/griji-za-malka-nemska-ovcharka.jpg
http://static.baubau.bg/resources/nemska-ovcharka-bebe.jpg
http://wp.streetwise.co/wp-content/uploads//2014/10/Screen-Shot-2014-10-27-at-5.14.09-PM.png
Да се превръща в това
http://www.purestgermanshepherd.com/wp-content/uploads/2015/05/german-shepherd-police.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/d0/52/b9/d052b9e9f02a446603da2b6366adc474.jpg
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t34.0-12/12439510_1083986848313267_1860800666264176797_n.jp g?oh=e0a25718e701f9e24735d1e015af87c4&oe=56A06C7B
И ти става едно яко такова, а и са супер умни и добри същества, никога не биха нападнали дете дори и нетренирани, а след преминаване на тренировка рядко хапят и то само ако се налага, по-скоро биха те повалили и ще седят отгоре ти докато дойдат полицайте, което си е епик, щото все пак е куче. Мн интелигентни пичуе са. И имат мн красива стойка.
Голдъните ми изглеждат кат нек'ви хипита напушени и супер спрели все нещо блеят, доста глупави (приятелката ми има голдън, леля ми преди време имаше, знам зак'во стаа въпрос) и изглеждат всичките точно по един и същ начин, ник'ва разлика. Дето тъщата вика, Спаска (прякор не име) като от поточна линия е излязъл, само седиш и гледаш Спаска Спаска Спаска Спаска... безброй пъти едно и също, става скучно..
NomNomNom
01-19-2016, 17:40
Баси, още съм в офиса. И не съм сама, което е потресаващото
hardstaily
01-19-2016, 17:48
пхахаха обгазения мозък анархи пак се прави на интересен
AnarchyBoy
01-19-2016, 17:56
пхахаха обгазения мозък анархи пак се прави на интересен
Кой си ти и к'во общо имаш с мен, че смееш да ми говориш?
За пръв път те виждам, регистрирал си се преди 3 месеца и въобще не ме интересуваш.
Айде изчезни ми от погледа са, гмеч.
pandabear
01-19-2016, 18:16
Всеки един ветеринарен лекар в този форум (а ние не сме малко) би ти се изсмял на написаното, анар4и. Да сравниш две породи, които са предназначение да помагат на хората, и то по този нелеп начин, е меко казано глуповато. Не знам защо всеки път изпитваш огромно желание да си изкажеш мнението, което в повечето случай е на н-та степен некомпетентно. То няма лошо де, демокрация да има. Жив и здрав да си.
ПП залагам си пухената пижама на панда, че кучето ми притежава по-висока степен на интелигентност от половината население на България.
AnarchyBoy
01-19-2016, 18:23
Чакай бе, аз си казвам личното мнение и на обркъжението ми.
Голдъна е абсолютен баламурник и ако се разходиш в борисовата ще видиш 15 голдъна и всичките абсолютно едни и същи.
Ся даже не се заяждам и не изказвам нек'ви факти, просто от моя гледна точка т'ва куче е от калъп направено и всяко е същото като предишно ;д
pandabear
01-19-2016, 18:33
Да си говорим на научен език. Искаш да кажеш, че генетично немската овчарка е преминала през специален тип отбор и подбор, които са довели до нови фенотипни прояви за всяко следващо поколение. Оп, пардон. Исках да кажа за всеки индивид от всяко следващо поколение? :D Хайде стига. Нормално всички породи кучета (от чисти линии) да си приличат. А това твоето дори не са факти, а наблюдения. Прави разлика в терминологията.
Поведенческата изява, зависи от начина на възпитание и подготовка. Има какво още да се каже по темата, но с ръка на сърцето ще си призная, че всеки път, в който се опитам да ти обясня нещо си мисля, че отнемам ценно време от живота си, тъй като съм сигурна, че не може да проумееш повечето неща.
hardstaily
01-19-2016, 18:34
аз в контейнерите виждам по 15 анархита твои клонинги
AnarchyBoy
01-19-2016, 18:38
Да си говорим на научен език. Искаш да кажеш, че генетично немската овчарка е преминала през специален тип отбор и подбор, които са довели до нови фенотипни прояви за всяко следващо поколение. Оп, пардон. Исках да кажа за всеки индивид от всяко следващо поколение? :D Хайде стига. Нормално всички породи кучета (от чисти линии) да си приличат. А това твоето дори не са факти, а наблюдения. Прави разлика в терминологията.
Поведенческата изява, зависи от начина на възпитание и подготовка. Има какво още да се каже по темата, но с ръка на сърцето ще си призная, че всеки път, в който се опитам да ти обясня нещо си мисля, че отнемам ценно време от живота си, тъй като съм сигурна, че не може да проумееш повечето неща.
Не бе аз ти казвам, че лично на мен всички голдъни (бту не само на мен) ми изглеждат абсолютни еднакви по външните белези отделно винаги са едни щастливи такива, рядко са сериозни или поне с такова впечатление съм останал ;д
А при немските овчарки разликата винаги е голяма. Не знам защо, ма дори братя и сестри изглеждат коренно различни.
Вземи братя и сестри голъдни и гледай, все едно от калъп излизат.. :D
AnarchyBoy
01-19-2016, 18:38
аз в контейнерите виждам по 15 анархита твои клонинги
на теб дори няма да обръщам внимание Non-factor.
hardstaily
01-19-2016, 18:39
дам хич не ми обръщаш хд
mn typo ku4e e anarhi, ama ne dostaty4no typo, 4e da go osyznae i ewentualno da se samoubie
AnarchyBoy
01-19-2016, 18:52
mn typo ku4e e anarhi, ama ne dostaty4no typo, 4e da go osyznae i ewentualno da se samoubie
Каза няк'ъв педал емо спрел урод. Бич плийс :D
Каза няк'ъв педал емо спрел урод. Бич плийс :D
ko mi pliis-ka6, wij sa kyw si be, ""vloger"". mrynkalo smotano. ti si s po- pedalska snimka, otkolkoto moqta.
AnarchyBoy
01-19-2016, 19:00
Знаеш ли кой е на снимката, че говориш? :lol:
Аниме фенче, как мое си емо,мазен педал, аниме фен, антисоциален, глупав, неграмотен плъх едновременно?
И защо вашите или някой от селото ти не те е очистил все още?
Знаеш ли кой е на снимката, че говориш? :lol:
Аниме фенче, как мое си емо,мазен педал, аниме фен, антисоциален, глупав, неграмотен плъх едновременно?
И защо вашите или някой от селото ти не те е очистил все още?
nqkyw, deto ti hareswa po osoben na4in e na snimkata ti, w mn prowokatiwna poza. az moje da sym wsqkakyw, ama ti moje i da se okaje, 4e si nai- jalkiq w celiq forum. dosta si smotan, dori i haritov ne e tolkowa, kolkoto si smotan ti.
AnarchyBoy
01-19-2016, 19:08
nqkyw, deto ti hareswa po osoben na4in e na snimkata ti, w mn prowokatiwna poza. az moje da sym wsqkakyw, ama ti moje i da se okaje, 4e si nai- jalkiq w celiq forum. dosta si smotan, dori i haritov ne e tolkowa, kolkoto si smotan ti.
Това е Том Харди, който го харесвам като актьор и е пример за мъж за подражание. Нищо повече.
Просто добър актьор и почтен мъж.
Нещо, което ти никога няма да бъдеш, щото си пропаднало емо лекенце, което впрочем може да спре да ме занимава, защото аз определено ще спра да обръщам внимание на няк'ва нисша в обществото отрепка отхвърлена от всички хлебарка, която само я тъпчат ли тъпчат. Педал гнусен.
Това е Том Харди, който го харесвам като актьор и е пример за мъж за подражание. Нищо повече.
Просто добър актьор и почтен мъж.
Нещо, което ти никога няма да бъдеш, щото си пропаднало емо лекенце, което впрочем може да спре да ме занимава, защото аз определено ще спра да обръщам внимание на няк'ва нисша в обществото отрепка отхвърлена от всички хлебарка, която само я тъпчат ли тъпчат. Педал гнусен.
:DD: ti sqka6 opisa sebe si, samo nz dali izglejda6 kato emo
кур за хората
кур за студа
кур за всичко
имаше една картинка от 9гаг "защо живея на място, където ме боли лицето от въздуха" или нещо от тоя род. Наистина си го задавам този въпрос в момента :Д
Всичко може да бъде поносимо, дори приятно до един момент. Дойде ли този момент сякаш се задейства някакъв механизъм, който има за задача да те върне в неприятното ти съществуване от преди това. Сякаш света не е достатъчно шибан, че циклично да трябва да се напомня едно и също.
Мале, с тия шибани тестове ме заболя главата. Как ш перна един ханалгин и един горещ душ и как ш примра в леглото след малко... НЕ ВИ Е РАБОТА ПРОСТО!!!
Липсва ми, искам масажче и секс х 123456789 пъти и да си заспим просто. Никва анатомия.
И отново - дейба шибаните ти резултати, станаха исторически, десет дена ги влачи тая жена... Другите, при които сме си минали изпитите, ги провериха за отрицателно време, таа кво още се бави?!
Днес разбрах, че това, около което си въртях цялото заминаване и съответно връщане, всъщност не е тогава, когато смятах. И това ще са 2-3 загубени седмици от втория семестър. Като научих направо ми се дорева, а като се прибрах дори си поплаках малко. Не знам какво ще правя. Обсъждахме днес онлайн комуникация (преводи и въпроси), но просто не е истина как ще смогна два месеца. И това е само за шибания гръцки, който е достатъчно проклет и с физическо присъствие.
lo6o mi e като се сетя за всичко
а как не искам да затъвам така
и как не искам да е най-грандиозната ми грешка това
и това с датите... а вече е късно да променям -.-
сама си се наредих така де, няма какво да се ядосвам, просто е супер неприятно
ПП залагам си пухената пижама на панда, че кучето ми притежава по-висока степен на интелигентност от половината население на България.
Благодаря ти, бау бау
хехе
:д да
На мен яда ми мина и наистина мога да кажа, че изобщо не ми пука. Радвам се, че не съм дребнава и за пореден път си го доказах. Тъпото е, че понякога се бърка с отстъпчивост иии... не знам как да се справя.
Aeternal
01-20-2016, 07:54
:д да
На мен яда ми мина и наистина мога да кажа, че изобщо не ми пука. Радвам се, че не съм дребнава и за пореден път си го доказах. Тъпото е, че понякога се бърка с отстъпчивост иии... не знам как да се справя.
изчисти си пощата
Супер изморено ми е, спи ми се, а още е едва 12. Но нямам право да се оплаквам. Особено като знам той през какво минава...Дано да го освободят в събота, та да има поне малко време да си почине. И ако успее другата седмица да се прибере, ще е супер.
Като изключим умората, се чувствам супер. Предвид снощното изнервяне и след проведения разговор, супер е доста меко казано.
Да, натоварено ми е, да, искам почивка и да, 2 часа на ден не ми стигат, но ще се справя.
ПС: It's match day. :3
ПС2: https://www.youtube.com/watch?v=NZp_axebSfQ
Niakoitam
01-20-2016, 09:33
Анархи,немската овчарка вдействителност е много хубаво и умно куче,но всяка порода си има своите предимства и недостатъци. Вдействителност е едно от най-умните кучета,но пък не е от най-силните сред големите породи например...
Хем ми е кофти, хем ми е едно такова превъзбудено, хем трябва за момента да го потисна в името на по- важни за момента неща.
Много неприятна комбинация, пръскам се по шевовете, ама няма как.
Изглежда ми като битката между разума и сърцето. Наистина гадно чувство,което е трудно да се опише напълно с думи.
Винаги съм го асоциирал с клипа на тази песен като чисто вътрешно усещане:
https://www.youtube.com/watch?v=2vjPBrBU-TM
Но пък вярвам,че ти можеш да се справиш и ще вземеш най-правилното решение...:)
Добре бе, още колко пъти ще ми сменят материала и формата на изпита два дена преди датата ://// Да ги вземам тези финанси и повече да не ги видя.
34т. от 40 - добър 4 ахаха....не че има особенно значение дали ще имам 4 или 5,ама ме изби на смях,когато го видях това.
иначе днеска няма да правя абсолюююютннооо нииищоо,изключих си телефона,разглеждам тука някви блогове и си слушам музика(даже мога и да поспа малко),че от утре трябва да започвам да уча за следващия изпит..пф
успех на всички студенти тука,ако все още имате изпити : )
golemiq_korab_minava
01-20-2016, 13:50
.
И после идва някой, който не желае да се замисля, и ти обяснява, че това е мисията ти в живота, кармичен урок и тинтири-минтири, не!
Ти от къде знаеш как е устроен светът, смисъла на живота и това дали негритата не изкупуват някаква вина? Макар че не не го знаят..
Fisherman
01-20-2016, 16:06
34т. от 40 - добър 4 ахаха....не че има особенно значение дали ще имам 4 или 5,ама ме изби на смях,когато го видях това.
иначе днеска няма да правя абсолюююютннооо нииищоо,изключих си телефона,разглеждам тука някви блогове и си слушам музика(даже мога и да поспа малко),че от утре трябва да започвам да уча за следващия изпит..пф
успех на всички студенти тука,ако все още имате изпити : )
всъщност всички много обичаме да натякваме как оценката няма значение,но до някъде има,защото ти отваря някакви възможности,ако имаш възможност за по-високата оценка,защо не.
^^lawwwwll, колко забавно, such wow, much funny
днес ще се опитам да си легна рано и да спя поне 9 часа
ahahaha
http://fanaru.com/doge/image/18361-doge-follow-your-dreams.jpg
Анархи ей това е най-умното куче doge,остави ги тези немски овчарки ;д
AnarchyBoy
01-20-2016, 17:17
+1 :D
Dagichka
01-20-2016, 18:09
искам слънце и музика сред дърветата..
по-отвратителна сесия досега съм нямала, напрегната съм, филмирана съм, изхабявам си чувствата и нервите по неправилните моменти и хора и най-жалкото е, че го осъзнавам, а не мога да спра.. :д
LoadRunner
01-20-2016, 20:04
искам слънце
и аз искам слънце
ама няма
sl1nceetoo
01-20-2016, 20:31
^Ето ме :д
По- безотговорна не съм се чувствала никога. Нямам представа какво въобще правя. Но пък много ми харесва.
LoadRunner
01-20-2016, 20:51
хехе
ама време е да си лягаш малчо
Оле, супер! Заеби, че имам изпит същия ден и следващия, пак ще ида!
И го обичам пък!
Цял ден ми беше криво. На работа нищо не свърших, нещо което взе да ми става навик, разсеян съм. За сметка на това, следобеда ми беше приятен и релаксиращ. Мисля че всичко ще е тип-топ, колкото и да не изглежда така в момента ;)
Ще излъжа, ако кажа, че когато разбрах не умря частичка от сърцето ми. Онази непокътнатата. И сега не мога да дам нищо никому. Знам как звучи, но понякога... и аз съм емоционална като всяко човешко същество. Ще мине. Встрани от това се зарадвах на обажданато и са уговорихме. Припомни ми толкова неща.
NomNomNom
01-21-2016, 08:01
Шубе ме е да отида на работа. Снощи единия колега ме събуди( вижда се, че ми е загасена лампата в стаята и е ясно, че спя) да ме пита кога ще попълвам една таблица, и че ще ме разбере, ако не искам да е сега, а аз му казах, че освен да стана от сън и да правя цяла нощ каквото ми кажат, нз какво се очаква от мен и защо ме будят.
Много съм заядлива, като ме събудят, ама и не е честно да ме будят постоянно без да искат, а снощи и нарочно.
Иначе са прекрасници. До Май ще се "потърпим" още малко :д
Днес пак изморителен ден ме чака.
И утре.
И уикенда няма да почина ...
Дори и не ми се пътува никъде, толкова ми е изморено.
Трябва да си взема месец почивка.
therichbitch
01-21-2016, 13:39
Опитвам се да избягам от мислите си всячески, а постоянно се присещам за тях и автоматично ме секват, каквото и да правя. Поне за половин час блокирам и така по много пъти на ден, а и нощ. И времето си заминало.
Бива ли да си изкълча крака за 9281094734 път тая година? Няма такъв идиот като мен...
Бива ли да си изкълча крака за 9281094734 път тая година? Няма такъв идиот като мен...
Споко, един познат му изкача коляното от ставата вече 4-ти път за 3 месеца. Така и не спря да спортува обаче, голям инат :)
скапано е след като си свикнал събота и неделя да спиш, да спиш в четвъртък. Са утре няма да го чувствам като петък, а като понеделник ;/
Ми... Така или иначе се очакваше, няма къде да идем вече. Живи и здрави, събота да издържа, не златен, а платинен медал ш си купя сама. Големите момичета не плачат, те ядат. Или говорят с някого. И ща - не ща, наложи се да поомекна и да лекувам чуждата скръб, моята ще мине и сама. Може би има повече човещинка и потенциал у мен, отколкото си мислех. Ще оцелея, винаги го правя.
Събудих се отново със зверски болки. Цикълът ми дойде. Погледнах си календара и се оказа само ден закъснение. Уааау. Ох, ш са гръмна.
Така и не спря да спортува обаче, голям инат :)
На кого ли ми напомня....8-)
ПТ: Спи ми се. Ако не трябваше да ме изпитват, щях да си остана в нас без да се замисля. И ако не ме бяха събудили в 6, щеше да е супер. И ми се мрънка пък. Мрън. :(
sl1nceetoo
01-22-2016, 08:38
Голяма почивка си дадох, чак ми е неудобно. А. ще ме изкорми.
Днес преди урока трябва да си купя нещо. Макар че вече хич ме няма с парите.
Дано не ни се провалят плановете за събота.
От понеделник се вземам в ръце.
AnarchyBoy
01-22-2016, 09:51
Споко, един познат му изкача коляното от ставата вече 4-ти път за 3 месеца. Така и не спря да спортува обаче, голям инат :)
AAHAHAHhahahahahhahahahahhahahahahhahaahha :lol:
hahahahhahah
hahahahhahah
hahahahha
hahahha
hahah
haha
ha
hh
h
.
pandabear
01-22-2016, 12:11
цяла сутрин си пея https://www.youtube.com/watch?v=_VkazftPrNw ;д и времето е чудно. т'ва слънчице навън ми влияе много добре. и сесията започна идеално, разцепих я тази генетика, хехе (((: толкова усмихната никога не съм влизала на изпит, щом чак професорът ми каза, че съм оправила настроението му, хахах. мисля след малко да излезнем с куч и да се отбия до клиниката, да се видя с колегите. довечера пък съм на тренировка и тайно се надявам да се засечем ;д
пп току-що осъзнах, че ми се пие грог и ми се играе билярд. утре, може би.
Да еба дъртите ти клявки, да еба... Събрали се на приказка, баба ми много обича празни приказки и клюки просто... Не съм сигурна още колко ще издържа без да ги оритам. Не съм сигурна и още колко ще мога да издържа на това всичкото тук - усещам само, че ще се предам скоро... Дръж се, по-силна си, отколкото предполагаш!!!
therichbitch
01-22-2016, 17:31
^Напоследък изказът ти става все по- покъртителен. Младо момиче си, недей така.
on: Сутринта се събудих супер отпаднала, едвам се замъкнах да свърша, каквото имах. Поне успях да си поспя после, та не ме мотае вече толкова. Иначе, мислите си остават, там са си за съжаление, едни и същи от вече месец и повече насам.
То бива бива безотговорност, ама това неговото на нищо не прилича. Бил ставал в последния момент, било му изморено, не можел да става толкова рано. Не стига, че задочно е записал, 2 седмици не може да се напъне да става в 8. И после нека се чуди защо се проваля във всичко. Като си търсиш оправдания защо да не направиш нещо, как трябва да ти се случи филма да успееш да го направиш? Не знам защо се ядосвам изобщо, проблемът си е негов.
^Напоследък изказът ти става все по- покъртителен. Младо момиче си, недей така.
on: Сутринта се събудих супер отпаднала, едвам се замъкнах да свърша, каквото имах. Поне успях да си поспя после, та не ме мотае вече толкова. Иначе, мислите си остават, там са си за съжаление, едни и същи от вече месец и повече насам.
Нямаш ли си прислужници ? Нали гледам че си "The Rich Bitch"
Точно тръгнах да заспивам и се стреснх нещо. Това е от ония странни усещания, когато те гледа някой втренчено и ти се будиш уплашен. По гърба ми още лазят тръпки. Трябваше да дойде наистина... Още веднъш ще,пробвам да спя ако се успокоя и ако не, може и да се преместя в другата стая. Ужасно ме е страх...
Ричи, точно в момента ми е простено,да,псувам пък.
Ама някой е в стаята ли ?
galaxy29
01-23-2016, 00:12
Ричи, точно в момента ми е простено,да,псувам пък.
само ако си като нея http://youtu.be/-uv6Mvfor9o
crazyfenka
01-23-2016, 00:20
Чувствам се объркана
Ама някой е в стаята ли ?
Не, нямаше никой, бях сама. Тялото и мозъка ми последните дни преживяват стрес, с който ми е сложно да се справя. Освен всичко, не бях и спала като света. Преборвам се някак, както успея, общо-взето. Хубавото е, че има кой да мисли за мен дори когато аз не мога да мисля за нищо.
Он: Отивам да си взема изпита, това се очаква от мен. Някак ще се фокусирам. Ако можеше и още малко сън, цена нямаше да има ама като се прибера. Смятам да успея да се преборя някак и да опитам да направя една крачка нагоре. Сега отивам да пия кафе.
добре че поне мога да се ангажирам с учене....... доколкото помага
Предстои много, много тежка седмица, а аз не съм подготвена. #Setaabrat
Най-накрая и нашия университет започна сесия 8-)
Добре че освободих много изпити и няма да ми е толкова тежко.
Dagichka
01-23-2016, 08:09
много ми е кофти, че на него му е кофти и баща му е болен.. не знам и какво се прави в такива ситуации, не стига, че ми е първата "истинска" по моите критерии връзка, ами трябва да преодолеем и това тежко изпитание и то баш когато и двамата сме в сесия.. животът е кофти нещо понякога.
довечера пък съм на тренировка и тайно се надявам да се засечем ;д
А дано.
П.П.
Дано отидеш на тренировка, пък дали ще го засечеш не е важно.
Така ми се оправя деня като му чуя гласа. :3 Пък и звучи по-добре, което е хубаво. Ако го освободят от хотела преди края на другата седмица, ще е супер.
А иначе аз съм затрупана с разни листи, учебници, тетрадки. Ако до утре вечерта успея да науча по всичко, ще си започна тренировките НАЙ-ПОСЛЕ. Ако пък не, в понеделник вечерта е моето време. :Д
ПС: It's matchday. :3
bloodfrozen
01-23-2016, 11:34
Днес грациозно полетях по заледени стълби и също толкова драматично се приземих по гръб. 8-) Тъкмо предизпитно. Сметнах го за лош знак от съдбата, 'ма всичко протече безпроблемно. Та, сега съм като пребита. И умствено изтощена.
NomNomNom
01-23-2016, 12:27
Ми, нормално, нищо заядливо не виждам. Кво очаква тоя верно?
Извиних му се даже и той го прие - "дори не съм ти обърнал внимание ". :Д
Смазваща седмица.
Предстоящата е съдбоносна.
Разочарован и предаден...
имаше един цитат "The greatest advantage of speaking the truth is that you don't have to remember what you said.",не знам кой го е написал,но е дяволски прав.
LoadRunner
01-23-2016, 18:45
пандо аз щях да ти казвам че да, по-добре да си сам отколкото с неприятни хора
и аз обичам разпускащите балансирани разходки, а и кучето се води за компания, особено твоето хоуми
а немските овчарки са супер грозни и клекнали космати и банални псета, не че на пандата е особено "яко" ама поне не е неприятно
ама то си и пасва, семейно хоуми кученце
LoadRunner
01-23-2016, 18:46
От понеделник се вземам в ръце.
разказвай..
AnarchyBoy
01-23-2016, 21:12
пандо аз щях да ти казвам че да, по-добре да си сам отколкото с неприятни хора
и аз обичам разпускащите балансирани разходки, а и кучето се води за компания, особено твоето хоуми
а немските овчарки са супер грозни и клекнали космати и банални псета, не че на пандата е особено "яко" ама поне не е неприятно
ама то си и пасва, семейно хоуми кученце
Какво им е пък грозното? Прилича на леко по-едър вълк, а "приклекналата" стойка е супер красива, сякаш винаги е готово да нападне/ловува, а и са изключителни умни, не са избрани за полицейски и военни кучета просто е така. Джъст сейн.
Моето беше на около 2 месеца и вече свикваше на доста команди, докато баламурника на мойта (Тъп голдън) вече на 4 месеца все още се напикава и единствената команда която разпознава е, тази да яде като му покажеш храната.
Ако имам куче, няма да е просто за да имам куче и то да ме гледа с тъпия си поглед и да го разхождам.
С мойта немска тичам в парка без повод и тя е достатъчно умна и добре научена, да не се движи пред/зад мен, а точно до мен, дори и без повод никога не се отделя от дясната ми страна на около 20 см от крака, освен ако изрично не й кажа "Дръж" и не метна нещо или не кажа "играй" независимо какви отвличащи вниманието неща има около нас, други животни, храна, деца, каквото и да е, тя няма да направи нещо без преди това да поиска разрешение от мен, или без да чуе моя команда, за това и мога да съм спокоен, че никога няма да нападне някого дори и да не й хареса, ще изчака аз да й кажа какво да направи. Друго си е кучето ти да изглежда като напушено космато хипи, ама не сме в 70те и чубака не е на мода.
Моето беше на около 2 месеца и вече свикваше на доста команди, докато баламурника на мойта (Тъп голдън) вече на 4 месеца все още се напикава и единствената команда която разпознава е, тази да яде като му покажеш храната.
Ако имам куче, няма да е просто за да имам куче и то да ме гледа с тъпия си поглед и да го разхождам.
С мойта немска тичам в парка без повод и тя е достатъчно умна и добре научена, да не се движи пред/зад мен, а точно до мен, дори и без повод никога не се отделя от дясната ми страна на около 20 см от крака, освен ако изрично не й кажа "Дръж" и не метна нещо или не кажа "играй" независимо какви отвличащи вниманието неща има около нас, други животни, храна, деца, каквото и да е, тя няма да направи нещо без преди това да поиска разрешение от мен, или без да чуе моя команда, за това и мога да съм спокоен, че никога няма да нападне някого дори и да не й хареса, ще изчака аз да й кажа какво да направи. Друго си е кучето ти да изглежда като напушено космато хипи, ама не сме в 70те и чубака не е на мода.
Ти си толкова прост, че даже не знаеш кои кучета се използват най-много за водачи на слепи хора.
Тва на твоята ти сигурно се учи от стопанката си, и тя също е някъв пълен идиот, а твоето е ясно, че ще изпълнява команди, прави същото, каквото и ти.
LoadRunner
01-23-2016, 21:20
а и са изключителни умни, не са избрани за полицейски и военни кучета просто е така. Джъст сейн.
не знам изобщо това за кво го казваш, или по-точно щеше да е да кажеш че е 1 от десетките кучета за полицейски, или нещо забравяш добермана, малиноата, ротвайлера, и още куп дребни дето търсят бомби и наркотици
немски овчарки има буквално на всеки ъгъл и точно това им е грозното че са като някакви патета в запек
На мен немската овчарка ми прилича на клекнало коли :Д иначе поне не е толкова злобна като горните 3
AnarchyBoy
01-23-2016, 21:23
Ти си толкова прост, че даже не знаеш кои кучета се използват най-много за водачи на слепи хора.
Тва на твоята ти сигурно се учи от стопанката си, и тя също е някъв пълен идиот, а твоето е ясно, че ще изпълнява команди, прави същото, каквото и ти.
И на кой командите изпълнявам бе клоун? ;д
Ще те еба в смешника, от толкова време пишеш тука, а нито смееш да се покажеш нито нищо, типичната интернет путка, ся ще пак ще се покриеш и това е. Ти си един никаквец бе ;д
AnarchyBoy
01-23-2016, 21:28
не знам изобщо това за кво го казваш, или по-точно щеше да е да кажеш че е 1 от десетките кучета за полицейски, или нещо забравяш добермана, малиноата, ротвайлера, и още куп дребни дето търсят бомби и наркотици
немски овчарки има буквално на всеки ъгъл и точно това им е грозното че са като някакви патета в запек
На мен немската овчарка ми прилича на клекнало коли :Д иначе поне не е толкова злобна като горните 3
Добермана също ми е едно от любимите кучета. /Да се знае!
Но немската е много по-умна и схватлива. Добермана има като черта това, че пази много стопанина си, не че и другите не го правят. Но съм виждал как един приятел си преби добермана, щото беше захапал приятелакта му, след което той влезе вътре нещо да се кара с нея, тя му замахна и добермана я захапа пак, знаейки, че пак ще последва бой, само при мисълта, че стопанина му ще пострада спира да мисли и почва да прави мазало.. :D яки са. И много красиви.
Друг приятел има ротвайлер, като беше пале цялата компания си играехме с него и беше супер яко, ся само собственика му може да го пипа и то не много и единствено в стаята му не е с наморник деба злата гад. :D
Овчарката се използва най-вече за наркотици и за проследяване на дълги (над 1 км) разстояния. Явно нещо в носа им чатка.
Т'ва за колито ме разсмя. :D
Мен лично ме радват, но имат един лош ОГРОМЕН МИНУС.
трябва добре да знаеш с какво се захващаш като си вземаш овчарка ;д СМЪРДЯТ, ако не се гледат добре, а зимата в тия студове куче се къпе трудно и дори и тогава, пак си мирише на немска овчарка. :D
Добре, че баща ми се занимава с тая част, на мен ще ми втръсне да я къпя толко често ;дд пък и тя като види банята и се наежва като таралеж (много мрази да стъпва по плочки, щото се пързаля ;д)
И на кой командите изпълнявам бе клоун? ;д
Ще те еба в смешника, от толкова време пишеш тука, а нито смееш да се покажеш нито нищо, типичната интернет путка, ся ще пак ще се покриеш и това е. Ти си един никаквец бе ;д
Тук съм, ама почвам да се изчервявам, ти толкова настоятелно искаш да ме видиш, че сякаш си влюбен в мен.
Чии команди не изпълняваш ми кажи.
Мен лично ме радват, но имат един лош ОГРОМЕН МИНУС.
трябва добре да знаеш с какво се захващаш като си вземаш овчарка ;д СМЪРДЯТ, ако не се гледат добре, а зимата в тия студове куче се къпе трудно и дори и тогава, пак си мирише на немска овчарка. :D
Добре, че баща ми се занимава с тая част, на мен ще ми втръсне да я къпя толко често ;дд пък и тя като види банята и се наежва като таралеж (много мрази да стъпва по плочки, щото се пързаля ;д)
Някой да не ти е продал диво прасе и да ти е казал, че е породисто животно ?
AnarchyBoy
01-23-2016, 22:06
Чии команди не изпълняваш ми кажи.
https://www.youtube.com/watch?v=LDwFCoj-0js
Някой да не ти е продал диво прасе и да ти е казал, че е породисто животно ?
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t34.0-12/11267629_947643731947580_798171931_n.jpg?oh=106745 2b8d9eaeaa7c305fe08cc1107d&oe=56A62D83
Така е, това е диво прасе, а аз изпълнявам заповеди, а ти не си палячо, не, хич!!. :lol:
Впрочем що живееш в тийнпроблем? Който и когато да пише ти отговаряш инстант знаеш всичко за всеки и прочие, жалко е че нямаш личен живот и прилична работа, ама стегни се малко, плашиш. То това твоето си е психично заболяване де,
неква делюзия мислиш си, че тийнпроблем е реалния свят и само тук висиш. Много тъжно, сигурно и с майка си живееш, мъж за женене се държи за на мама полата и преживява криза на средната възраст, чатейки с 14 годишни момченца и момиченца. Деам достигаш невероятни висоти на тъпотия, ставаш и изключително жалък, надявам се да го разбираш..
Ще те игнорирам вече, прекалено си тъп и прост, че да се занимавам с теб ;д
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t34.0-12/11267629_947643731947580_798171931_n.jpg?oh=106745 2b8d9eaeaa7c305fe08cc1107d&oe=56A62D83
Така е, това е диво прасе,
С такава стойка може да е всичко, но не и немска овчарка.
Изчакай 1-2 години да порасне, те малките диви прасета приличат на кученца.
http://spodeli.eu/m-nemts-ovarshaha-priyut-za-bezhantsi-v-germaniya-s-buhalki-articles-4840.html
И как реагираха руснаците на изнасиленото руско момиче в Германия.
pandabear
01-23-2016, 22:25
моето като беше на 3 месеца, вече ми носеше чехлите и дистанцията за телевизора (:
на около 6 месеца мислех да го уча да свири и на китара, но той отказа, падал си по рисуването повече ;p
http://i.imgur.com/PvYMdn8.jpg
/днес денят беше ползотворен, доволна съм :)
AnarchyBoy
01-23-2016, 22:32
моето като беше на 3 месеца, вече ми носеше чехлите и дистанцията за телевизора (:
на около 6 месеца мислех да го уча да свири и на китара, но той отказа, падал си по рисуването повече ;p
http://i.imgur.com/PvYMdn8.jpg
/днес денят беше ползотворен, доволна съм :)
Иронията ти всъщност е забавна, защото кучето ти е тъпо, поне си го знаеш. ;д
pandabear
01-23-2016, 22:35
прекалих малко с второто изречение, признавам.
и все пак е по-умно от теб и цялото население на родното ти място, сигурна съм ;p
AnarchyBoy
01-23-2016, 22:37
:D
За голдън изглежда странно спокоен, това ми харесва.. :D Винаги ли е такъв или откача чат пат?
pandabear
01-23-2016, 22:39
откача, само когато успее да се добере до лаптопа и прочете мненията ти във форума ^_^
AnarchyBoy
01-23-2016, 22:42
Е простено му е, все пак пиша изключителни простотии
Само аз ли не обичам кучетата? (:
По темата: стана късно... и трябва да се спи.
AnarchyBoy
01-23-2016, 23:37
и все пак е по-умно от теб и цялото население на родното ти място, сигурна съм ;p
Роден съм в София, което автоматически значи, че ти си по-тъпа от кучето си, което е и по-тъпо от себе си (заради парадокса който създаде) дийл уит ит.
Бту да обиждаш на град е смешно ;д джъст сейн, ма виждаме кой е тъпия.. :D
Ти сериозно ли си мислиш, че умрелото ти голдън помиярче е умно?
https://www.youtube.com/watch?v=LDwFCoj-0js
Оф, анархи, хейтиш заради собственика. И на мен тя ми е антипатична, но кучето е прекрасно, като всяко. Всяка порода си има положитни черти. Мисля, че всички водачи, които съм виждала са голдъни. Аз пък харесвам хъскита <tli
Успях да спя, с хапчр, но успях. Браво на мен!!!
Fisherman
01-24-2016, 06:37
Успях да спя, с хапчр, но успях. Браво на мен!!!
кое хапче
Dagichka
01-24-2016, 09:35
всичко е наред, знам, всичко ще се оправи, къде пише точно кво трябва да се прави,
времето нито бърза, нито се бави... ^^
/а сериозно ли има още хора, които се връзват на анархи :д/
AnarchyBoy
01-24-2016, 09:51
Оф, анархи, хейтиш заради собственика. И на мен тя ми е антипатична, но кучето е прекрасно, като всяко. Всяка порода си има положитни черти. Мисля, че всички водачи, които съм виждала са голдъни. Аз пък харесвам хъскита <tli
И аз много харесвам хъскита ;д два пъти гледах, но не мисля да повтарям в близко бъдеще, изключително глупава порода.. :D
Сито е, слагам му топла храна (2-3 часа след като е яло) с надеждата, че ще я остави да истине към 1 час някъде и тогава ще почне да яде, щото тряше да излизам, как да е. тъпото куче яде пари се и скимти, ама не спира да яде. :lol:
Добре съм, мързеливо ми е (нищо не ми се прави), но...
скоро трябва да почна да си гладя ризите. Но първо планирам да си направя литър и половина чай - много отдавна не съм пил. (:
AnarchyBoy
01-24-2016, 11:04
https://www.youtube.com/watch?v=1plPyJdXKIY
galaxy29
01-24-2016, 14:40
Оф, анархи, хейтиш заради собственика. И на мен тя ми е антипатична, но кучето е прекрасно, като всяко.
https://az545221.vo.msecnd.net/skype-faq-media/faq_content/skype/screenshots/fa12330/emoticons/mmm_80_anim_gif.gif
^
^_^
З-з-з-аеквам :д писна ми. Обвих се е ел одеалото, хапвам плодова салата и ми е тоолкова уютно. И като се сетя, че тр да уча ми са реве.
хубава вечер
дринки дринки и днес нани нан на теорията :D не ми е идеално ясно как никой не ме събуди или нещо такова :Д
+тя
https://az545221.vo.msecnd.net/skype-faq-media/faq_content/skype/screenshots/fa12330/emoticons/hands_in_air_80_anim_gif.gif
golemiq_korab_minava
01-24-2016, 16:07
^
^_^
З-з-з-аеквам :д писна ми. Обвих се е ел одеалото, хапвам плодова салата и ми е тоолкова уютно. И като се сетя, че тр да уча ми са реве.
i az :D
Успях да спя сама, на тъмно и без хапче. Не съм се стряскала цяла нощ, спах добре. Научих се да буда по-умерена и търпелива към чуждата тъга, както и малко да показвам своята. Научих и, че дупката накрая е за един, не за 11 и че живота е за живите. Научих и да отдавам нужната почит спрямо нечия памет. Дано почива в мир и дано нашите души успеят да преодолеят болката някак. Научих също и, че валериана не ми помага, повдига ми се от него.
Преебах си анатомията, а латинския ми още няма резултати. Иначе по другите предмети, които са минали, имам що-годе добри оценки.
Трябва да се науча да не се стряскам когато шишетата в кухнята изпукат, зящото е топло и се разширяват.
Dagichka
01-25-2016, 08:58
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/12572941_936895933026130_4471411769774070720_n.jpg ?oh=e0f51312385308fcedf32b1cfa80f4f2&oe=56FFAC67
ахах, сетих се за блаби (макар че тя е прекрасно същество, а това е тъпичък хумор, ноо :д)
скарахме се пак, 'баси, понякога е като жена в цикъл, аз не си сменям настроенията толкова бързо, честно :д
искам да минава вече тая сесия, по-тегава досега съм нямала, намирам за абсолютно глупост да прекарвам дни в учене на дисперсно армираните бетони, цименти и битумни мушами като няма да ми потрябват никога в живота...
а латинския ми още няма резултати.
Ха! Скъсала съм им малко гащите - 5 имам! РАЗ-ГЕ-ЛЕ!
Иначе цяла вечер говорим за нея и ми е едно топло на душата... Няколко дни менюто е съставено само от това, което обичаше тя да яде, ей сега храних снимката с баница и ѝ показвах с ръце колко имам. Мисля, че съм успяла да я направя много щастлива там, където се намира в момента. Мисля, че говори с останалите си познати и казва как най-голямата ѝ внучка е изкарала 5 на изпита по латински. И, малко нескромно, но мисля, че се гордее с мен. Само анатомията ми досега е прецакана...
Щеше ми се да беше дочакала да ѝ се обадя по телефона, но...
NomNomNom
01-25-2016, 18:15
Хем не искам да общувам с никого, хем ми е самотно.
Ама не искам да общувам с хора, които само" пият" от мен. Мечтая си да ми дадат отговор скоро, и .. изненадващо да замина някъде, сама.
Или, мамка му, да вземе да ми идва М-то, защото ставам неузнаваема преди нея, пфу.
LoadRunner
01-25-2016, 19:40
кви са тия олигофренчета дето са се разпяли бе
няма ли да има софия ден и нощ
6e ima vkarai tri 4eter oblaka i sofiq utro zalez 6e ima
LoadRunner
01-25-2016, 19:52
изчезвай гнусар, льольовец и всичко най-гадно за теб
hodi na maika si u dirito
кви са тия олигофренчета дето са се разпяли бе
няма ли да има софия ден и нощ
Вторник.
леко объркан, само леко
и в едно такова мислещо състояние. Много е скапано
май си спуках някви неща в единия показалец - леко топло е и е по-тъмно на цвят, bummer
цял ден само една и съща песен слушам
over and over again....не ми се беше случвало скоро толкова много да ми хареса дадена песен.
разбрах в какво се изразява щастието
i win at life, boyz
This bitch! How dare she talk shit about my friendship with my best friend. Me giving up on my friend?! WTF, she even listening to herself?! I wanna cut her throat and then feed it to the dogs! WTF is wrong with this world. She can't see what's in front of her damn nose, and yet she talking smack about my friendships. She's so lucky I wasn't there, cause i would have made her feel like the smallest person on this earth! (taking a breath) Okay, i feel better now.
Работата беше мн натоварено. Утре ще е по зле. Но другата седмица съм в командировка, въпреки че май ще се работи над работи които имам да наваксвам отгоре на тва за което ще отивам в командировка. Но винаги става така че нищо не пипам шот шефа само ни кара на най различни ресторанти след работа като сме в командировка с него. Яко!
Чух най-невероятната история днес, която наистина ме развесели след всички гореспоменати глупости. Една приятелка на нашите ни посети. Разведена жена с 3 сина, сигурно на около 50-55 години, разведена. Намерила си човек (приятел) с образование, със стабилна работа и доходи, който я кара да се смее с сълзи. Много щастлива изглеждаше и звучеше. Най невероятното беше, като ми каза че седмица след запознанството си и прекарване на доста време заедно в рамките на тази седмица, се оженили (да, да правилно четете, не згодили а оженили). Седях и незнаех кво да кажа.
разбрах в какво се изразява щастието
i win at life, boyz
Секс ли си правил?
Още съм ядосана от вчерашната изцепка. И както трябваше да се прибере в края на седмицата, така сега аз не мога да отида в Бургас в края на седмицата. И по-добре, че се разбра от сега, та да не се разкарва само милия. Така или иначе заради мен идва, щом може да го отмени за другия уикенд, чудесно.
Също така:
Лина мрази сняг.
Лина иска да си седи вкъщи на топло цял ден, но трябва да отиде на училище.
Лина ще е болна до 2 дена.
Молете се за Лина.
#JeSuisLina :lol:
А ако към 'вкъщи на топло' добавим и него, всичко ще е толкова перфектно...
golemiq_korab_minava
01-26-2016, 08:15
Какво и ти :д
в сесия съм, а не ми се учи :Д
И кво сега никой няма да ми види остроумната шега, защото е последно мнение на другата страница. :(
И кво сега никой няма да ми види остроумната шега, защото е последно мнение на другата страница. :(
Браво, Лина. Много оригинално!
хахаха
Секс ли си правил?
не съм способен да отнема ролята ти (надявам се да се сетиш за кво говоря :Д)
и не :Д
За съжаление не се сещам, но ще се съглася ;*
Помислих, че заекваш :д
Аззз... се чувствам уморена. Цяла нощ не можах да спя заради казаното. Дори няма да оспорвам и да се защитавам. Въпросът е 'ти защо го осъзна едва сега?' Няма да направя нищо. Кот-такоа. И го знае много добре. Самотата и онази човъркаща болка никога няма да ме накарат да размисля. Не знам дали не съм роб на егото си или просто не ми пука достатъчно, но какво повече трябва да е, за да ми пука? Разбира се, че ми. Ъх. Ще почета малко по метода на вентилатора и кот стане. Досега тази тактика е работила.
ForzaFelipe
01-26-2016, 12:19
нямам нерви...
Разбирам те перфектно, утре ми е последния изпит, но вместо да си почивам през ваканцията ще се местя и ще мъкна мебели, защото господин приятелят ми явно не знае какво иска от живота.
bloodfrozen
01-26-2016, 13:55
Превъртам разни моменти в главата ми и се обвинявам колко съм тъпа. 8-) А реално нищо съществено не се е случило. Изключително ненавиждам факта, че винаги придавам огромна важност на незначителни събития, само ги мисля и премислям и изживявам драматично.
golemiq_korab_minava
01-26-2016, 15:41
Разбирам те перфектно, утре ми е последния изпит, но вместо да си почивам през ваканцията ще се местя и ще мъкна мебели, защото господин приятелят ми явно не знае какво иска от живота.
чак пък перфектно.. Не всякога ти се занимава точно с учене за изпит, въпреки интереса. Някой път се появяват в главите ни нови, или стари, но по-силни желания, блокиращи основните, в неподходящ момент.
Не си мисли, че следвайки определена пътека, ти знаеш и чертаеш стриктно бъдещето. Знаем какво искаме от живота до момента в който може да поискаме друго. Най-общо. Не става въпрос за хората, живеещи ден за ден. За всички.
LoadRunner
01-26-2016, 16:25
изхвърли ли те бе :D
AnarchyBoy
01-26-2016, 16:27
:lol:
изхвърли ли те бе :D
Май :lol: То вярно, че отивам на по - широко и хубаво място ама някак е кофти тръпка да ти сервира, че му пречиш да учиш без да се изясните поне като възрастни хора. Да минава статистиката, другото ще се оправи 8-)
https://www.youtube.com/watch?v=8OcJXc_jGrQ
мн яко
а така и ще науча доста терминология на английски, което е още по-прекрасно
а и пичът е забавен
иначе, някво умряло ми е тези два дни, супер непродуктивни откъм уни
обаче пак малко по малко започвам да се чувствам ок
AnarchyBoy
01-26-2016, 16:37
Май :lol: То вярно, че отивам на по - широко и хубаво място ама някак е кофти тръпка да ти сервира, че му пречиш да учиш без да се изясните поне като възрастни хора. Да минава статистиката, другото ще се оправи 8-)
Грубо ;д сигурна ли си, че само заради това те е изхвърлил? ;д
LoadRunner
01-26-2016, 16:42
ама ти много леко го приемаш
п.с май намразвам вече да пиша след елока
що пък :/
а това с приятеля изглежда доста weird
още ли сте гаджета?
Още сме, да 8-) Каквото и да става ще го обсъждам с него, от писане тук няма да стане по - лесно... освен да питам има ли доволни от килимите в Домко?
LoadRunner
01-26-2016, 18:34
знаех си че вкара малко драмакуин
как ще се разделят, те ще се оженят най-вероятно, лъв и овен
и без това са най-гадните
LoadRunner
01-26-2016, 18:44
лъжесвидетелствала ли си преди или е заради възрастта ми вече
Още малко живот ми остава... малко... :cry:
Още малко живот ми остава... малко... :cry:
Гледай малко по- положително. Поне ще ни отървеш от присъствието си. :)
Гледай малко по- положително. Поне ще ни отървеш от присъствието си. :)
:p
Дразня се на тъпи хора, а главата не спира да ме боли цял ден :(
Лекарите казаха че се подобравям и се чувствам щастлив !
целта на един дневник не е ли да е личен
кво ти е
kaRamella
01-26-2016, 21:47
Докато не се появих аз.
Докато не се появих аз.
Да точно така... Може би си зодия Дева !!! Така да се ядеш с мен ти... мойте скули са по-красиви от твойте
Хайдеееее финал! Доволна съм, макар че цял мач бях на тръни...
Иначе се изненадвам от разни хора. Всякакви луди хаха. Истината е, че ми е доста интересно как ще се развие това. Поживём - увидим.
целта на един дневник не е ли да е личен
не, разбира се
карамело ограничи се със спаменето на ПРОСТОТИИ само в една тема, би ли могла?
Нервно ми е вече, искам си вкъщи. И копилитата да почнат да ми правят оборот!
Предизпитно ми е. Надявам се този път да се фокусирам и да го взема, ако може и с добра оценка, ще е перфектно. И втискам палци н цивотинката, че и той на изпит. И по-добре съм спала, определено. Естествено, продължавам да мисля някви работи, НО опитвам да остана позитивна в някаква степен. Най-малкото, довечера ще си видя животното. И ще се гушкам с него.
AnarchyBoy
01-27-2016, 07:30
^ Спокойно и да не го вземеш, стриптизьорки винаги си трябват..
Не трябва да чета за политика или образователни реформи. Само си развалям настроението.
Мисля да си го оправя с нещо сладичко.
golemiq_korab_minava
01-27-2016, 12:29
Не трябва да чета за политика или образователни реформи. Само си развалям настроението.
.
Сега осъзнаваш ли каква психика и коравосърдечност се искат, за да управляваш успешно? И че лошите представяни политици, някога излизат най-добрите.
aurissaaaaa
01-27-2016, 12:47
о горкия 'лошо представен' Путин - к'ва ли 'психика' се иска за да окрадеш няколко милиарда :((
Верно Климатик прав си, от днеска и аз съм путсомолче като теб
Днес подраних на работа с час погрешка, но не ми пука особено, тук си е прекрасно
И си чета цяла сутрин резюмето му, което е супер разбираемо и сбито, страхотно е. Оценявам труда, който е хвърлил, за да ни го направи по-лесно и смилаемо и това, че го е съкратил максимално. Започвам да разбирам защо е толкова ценéн.
Чак ми стана интересен материалът.
kaRamella
01-27-2016, 13:03
карамело ограничи се със спаменето на ПРОСТОТИИ само в една тема, би ли могла?
Не,разбира се ; )
.
От теб не го очаквах
лоша работа..
solo_ не съм дева..
нали имам рога?
зодия
телец.
пардон
дявол :lol:
Niakoitam
01-27-2016, 13:07
Смотано се чувствам...:)
therichbitch
01-27-2016, 15:30
Един час сън и после що получавам някви спазми. Нямах време даже за кошмарче. Чудя се дали да полегна малко и има ли смисъл да се събудя в 12 после. Поне ще гледам да не мисля за глупости.
Аз съм машина, беее. Нз що съм такава шматка и дори не разбрах за промяната и изобщо не бях учила за този предмет и са справих перфектно много по-добре от тези, които са учили уж.
Инаааче са чувствам много уморена. И дейба, нормално ли е на 20 да ме болят колената и да получавам крампи?? От клекове ли е??? Оф, нз, ама никак не е готино.
Аз съм машина, беее. Нз що съм такава шматка и дори не разбрах за промяната и изобщо не бях учила за този предмет и са справих перфектно много по-добре от тези, които са учили уж.
Инаааче са чувствам много уморена. И дейба, нормално ли е на 20 да ме болят колената и да получавам крампи?? От клекове ли е??? Оф, нз, ама никак не е готино.
и аз така, ама с кръста, но тва не ми пречи да си бухам тягата и вечер като легна да ме сцепва от болка
Не,разбира се ; )
.
От теб не го очаквах
лоша работа..
solo_ не съм дева..
нали имам рога?
зодия
телец.
пардон
дявол :lol:
ВИЖ КВО !!!! ВИЖ КВО !!!! С МЕН ВНИМАВАЙ КАК ПИШЕШ ДА НЕ СТАНЕ КЪРВАВО!!!
IWannaBeSedated
01-27-2016, 19:17
Вместо да се радвам за себе си, ми е криво за другите...
Fisherman
01-27-2016, 20:36
Вместо да се радвам за себе си, ми е криво за другите...
ми те са си криви
IWannaBeSedated
01-27-2016, 21:22
ми те са си криви
Принципно е така, но в този случай беше лош късмет.
Fisherman
01-27-2016, 21:28
имаш крампи защото не се храниш добре,липсват макроелементи,още ли си 40 килца
За един ден си отрязах отношенията с 3ма човека. В рамките само на един ден...Страшна съм. И не го казвам в лош смисъл, доволна съм, че махам боклуците от живота си. :Д
Чака ме сън :3
след 5 часа започва важна поредица от събития, а аз още не спя
пенис.
Не очаквах да се събудя толкова рано в почивен ден.
Надявам се днес да ми е спокойно, въпреки задачите, които трябва да свърша.
след 5 часа започва важна поредица от събития, а аз още не спя
пенис.
когато спиш 3 часа, за да ти отменят плана : )))))))
имаш крампи защото не се храниш добре,липсват макроелементи,още ли си 40 килца
Stiga, we
Лягам си нормална, събуждам са болна. Добре, че имам време да се възстановя до следващия изпит. И, дааа, беше много мило :}
Fisherman
01-28-2016, 09:45
Stiga, we
Лягам си нормална, събуждам са болна. Добре, че имам време да се възстановя до следващия изпит. И, дааа, беше много мило :}
+нисък имунитет
Fisherman
01-28-2016, 12:13
нисак имонитет
golemiq_korab_minava
01-28-2016, 12:25
"d
galaxy29
01-28-2016, 15:06
Не, грип :)
имам лек за теб, пиши ми, ако искаш да го научиш
aurissaaaaa
01-28-2016, 15:21
https://www.youtube.com/watch?v=kbyUzsHP3Po
wtf
само това мога да кажа
wtf
tease (http://www.edna.bg/pod-zavivkite/vryzki/5-istini-koito-zhenite-ne-obichat-da-chuvat-po-svoj-adres-4641366?page=1#commentsContainer)
LoadRunner
01-28-2016, 17:56
tease (http://www.edna.bg/pod-zavivkite/vryzki/5-istini-koito-zhenite-ne-obichat-da-chuvat-po-svoj-adres-4641366?page=1#commentsContainer)
ами така си е
кофти човеци сте си ко да се прави
Много ми е умряло и мрачно настроението напоследък,а трябва да уча за изпити....как да стане като ми минават по 123143 мисли в главата всяка секунда
направо ми се иска да замина някъде МногогмномМНОГО на далеч,да си изтрия всички спомени както на eternal sunshine(като само си напиша една бележка какво никога не трябва да правя,за да не допусна същите грешки) и да започна на чисто
fUcKsMiLe
01-28-2016, 20:01
Най-тъжно ми е, когато човек близък до мен се е затворил в себе си и не иска да говори с мен. Близки сме, даже повече от това, той е най-ужасния, най-големия, най-добрия ми приятел и най-прекрасното нещо, което ми се случи напоследък.. Но нещо се променя, дали е заради мен.. или заради нещо друго - не знам. А искам.. искам да съм до него, да му помогна да премине през този период, но реших да го оставя, да не досаждам.. не сме се виждали от известно време. Страшно свикнах да съм с него постоянно, липсва ми.. А последния път - 1 час мълчание, никога не се е случвало. Ох, дано всичко е наред и не се прецака нещо, за пореден ш***н път. Ще се сдържам още малко, докато съм тук, като се прибера за семестъра не знам кога ще се върна... дано се оправи до тогава всичко, защото няма да издържа много там, без неговото присъствие и успокояващи думи.
Останаха два изпита, трябва да мина успешно! Think positive, think positive!!! <3
Не осъзнавах как искам да е лято до днес, като ми се намокриха краката и щях да падна за пореден път. Пак, че беше по-топло, но все пак... друго си е 25+ градуса!!! <3
Гласът ми изчезна. Не можах да спя заради шибаният ми запушен нос. Басииии, имам да уча, мамка му.
golemiq_korab_minava
01-29-2016, 05:54
Гласът ми изчезна. Не можах да спя заради шибаният ми запушен нос. Басииии, имам да уча, мамка му.
Капки искаш ли за нос?
Най-тъжно ми е, когато човек близък до мен се е затворил в себе си и не иска да говори с мен. Близки сме, даже повече от това, той е най-ужасния, най-големия, най-добрия ми приятел и най-прекрасното нещо, което ми се случи напоследък.. Но нещо се променя, дали е заради мен.. или заради нещо друго - не знам. А искам.. искам да съм до него, да му помогна да премине през този период, но реших да го оставя, да не досаждам.. не сме се виждали от известно време. Страшно свикнах да съм с него постоянно, липсва ми.. А последния път - 1 час мълчание, никога не се е случвало.
Питай и подпотвай докато не разбереш кво става. Ако "досаждаш" той ще си каже. По скоро му се говори но не знае как да подхване разговор. На никой не му е приятно да подтиска мисли и чувства!
Днес ми беше много умряло щот неможах да се наспя снощи. Дано тая вечер да наваксам!
Нарочно не отидох на вечеря с приятели щото последно време се държат много странно от както почнаха да "излизат" заедно. Оня ден брата беше хванал женската на късо, тя дори не била забелязала че нещо не е наред. Боже как може да има такива хора дето са толкова "сляпи". ОФца заблудена и манипулативна! Всъщност и 2-мата са заблудени овце, пасват си. Фък, имам чувството че тази битка ще я загубя!
Фък, имам чувството че тази битка ще я загубя!
Това изречение търсех. Ако до една седмица не съм изперкала, пък на. Снощи се ядосвах повече на себе си отколкото на него. И колкото и да ме е яд като прави такива глупости, го разбирам. Изморен е, на едната работа не го жалят много, на другата пък тепърва трябва да се доказва и със сигурност не му е никак леко, макар че и веднъж не се е оплакал, че е изморен, че има нужда от почивка или нещо подобно. И е много мило като чуя с каква гордост казва "утре съм в кантората". Сбъдна му се част от мечтата, много съм щастлива за него. И в същото време се дразня като каже "ще ти звънна сутринта да те събудя, тъкмо да се чуем" и не го направи. Или като след цял ден без да ме потърси, звънне и каже "аз отивам до магазина и ти звъня да те използвам да ми правиш компания", макар че знам, че е шеговито и всъщност звъни, за да ме чуе. Или като започна да му говоря за някое момиче, независимо дали приятелка, позната или някоя, която съм видяла на улицата преди малко, и веднага попита "ама хубава ли е". Да, знам, че отново е шега, но когато бъде повторено 24024093млн. пъти, се натрапва. И с ето това се борих снощи до поне 3 часа. Може да са дреболии, може би просто на мен ми е труден момент, надявам се да е така. Дано да не изгубя битката със себе си.
Капки искаш ли за нос?
Не ми действат.
golemiq_korab_minava
01-29-2016, 12:07
Не ми действат.
Щото не са правилните, силни ..
За пореден път си затвърждавам, че българската образователна и висша система е скалъфена пу тка, а оценките губят всякаква роля. Дори магистърската ни степен е една фашкия.
Започвам все по-сигурно да мисля, че в идното десетелитетие българското образование ще бъде официално и със закон изтрито в много Западни и Източни страни.
Някои университети ще бъдат преименувани на полувисши.
На държавата не й трябват образовани и грамотни хора, просто защото няма за какво.
За какво са дузина специалисти, като един специалист днес върши работа за 1000? За кво са на управляващите специалисти в тази система?
В момента няма отрасъл, който да не е разбит, бе хора!
Вие учите, за да се изселвате и търсите личното спасение.
Ей, дано успеем.
Ами малко ме боли главата, иначе всичко е точно..
Може би другата седмица ще се поразходя извън София, което, ако стане, е... <3
aurissaaaaa
01-29-2016, 15:13
На държавата не й трябват образовани и грамотни хора, просто защото няма за какво.
За какво са дузина специалисти, като един специалист днес върши работа за 1000?
link (http://www.jobs.bg/front_job_search.php?zone_id=0&is_region=0&cities[]=1&all_categories=0&position_level[]=1&position_level[]=3&position_level[]=4&all_company_type=1&keyword=&last=2)
тия са от днес само
260 на ден само в София, ама не й трябват на държавата специалисти, нали :) Дори съм филтрирал ниво служители
Баси мрънкалото си мен
golemiq_korab_minava
01-29-2016, 15:39
link (http://www.jobs.bg/front_job_search.php?zone_id=0&is_region=0&cities[]=1&all_categories=0&position_level[]=1&position_level[]=3&position_level[]=4&all_company_type=1&keyword=&last=2)
тия са от днес само
260 на ден само в София, ама не й трябват на държавата специалисти, нали :) Дори съм филтрирал ниво служители
Баси мрънкалото си мен
Тази твоя простотия няма да умре!
Бръкнал в джоб.бг да си прави изводи за страната! Пази боже, сляпо да прогледа
В момента, ако не е ИТ сектора ще умреш от глад, кирливчо. Или, не. Ще се лепнеш негрите да слугуваш.
Мрънкало, което поне казва истината е по-добре, от глупак, който действа без да вижда по-надалеч от носа си.
Аз поне, като нямам нужното знание, не съм тръгнал по митинги да раздавам справедливост, или да покрепам определени лица, които също не знаят какво правят.
Но поне не съм с лъжливото ви съзнание, че ''държавата'' е избрала правилния път за развитие и е на правилното геополитическо пространство.
И кое по-точно оборвам?
Илюзията на всеки взел се индвиди, който по някакъв си начин се чувства добре. Или трябва да си приравнен на бактерия, или да гледаш само личния си задник.
България не е София, Варна и Пловдив и Бургас.
Днеска съм най-добре от всякога че 10 пикливи дена ваканциика си имам малко аз...
anonymous990763
01-29-2016, 16:04
Днеска съм най-добре от всякога че 10 пикливи дена ваканциика си имам малко аз...
*9 дни.
therichbitch
01-29-2016, 17:05
Трябаше да ми дава едни стари документи следобед и рано сутринта се обадих, че е по- добре да ми ги прати по пощата експресна доставка. Стана ми малко неудобно чисто куртоазно, но вътрешно се почувствах по- добре и ми е по- леко. Е, пообикалях малко по- надалеч, поразходих се, после си поспах. И ся пак малко ми се спи, ама мисля, че ще се разсъня.
LoadRunner
01-29-2016, 20:37
що за маймуни са тия долни утрепки които нахлуват в света на белите
това може ли да се нарече език http://www.youtube.com/watch?v=rAFYlynkJOA&t=1m13s тия нечленоразделни туземски звуци които могат да се произнесат само от маймуна
тия гадни мюсулмани не са способни на абсолютно нищо, естествено че не е възможно да направиш откритие или да измислиш някакво полезно на човечеството изобретение, та те нямат достатъчно думи да проведат едночасов разговор а какво остава за другото, можеш да чуеш само някакви давещи се гърлени звуци като на пещерняците, носят дрехите които белите са измислили, ядат от нашата храна и ползват на готово нашите открития и непрестанното им безочливо отстояване на правата и исканията им за по-добър живот, това само една маймуна може да го направи която знае само едно "гладен съм, дай ми банан, аз имам право да ям, чу ли! и ми го откъсни и ми го обели"
В Швеция са завзели цели квартали в които ако се мерне местен го пребиват до смърт, Германия я очаква същото и то вече има цели квартали но все още са турски. Сега Европа ще разбере кво ни е на нас и на румънците с циганите и как няма отърване, щото веднъж разпънат ли палатките вече отърване няма, следва само едно- размножжаване като хлебарки а те вече са милион и половина в Eвропа и то само легалните
LoadRunner
01-29-2016, 20:52
само глей https://www.youtube.com/watch?v=lNmNGcin3C4 и репортажа е от скоро, някакви черни и миризливи маймуни които отишли във франция обвиняват и тормозят французите че не им давали работа и то защото не говорели френски :Д
що за нелепо същество трябва да си за да твърдиш подобни небивалици
Не исках да го пусна, беше ми нужен. Познава ме повече, отколкото е нужно въобще. Обичам го, не искам да трябва да се разделяме. Сега сигурно чак на 5ти ще се видим, баси.
Определено съм по-добре, да. С кеф си подреждах чинийките за подавка. 9 дни минаха, а аз някак се успокоих и се върнах към нормалното ежедневие. Утре, добре де - вече днес - пак на изпит. Дано съм се справила и с предния, а на тоя ш му скъсам гащите. Равносметката - 8 изпита, единия от които ще е двоен, минах 6 от които 5 са взети с добри и много добри оценки, един е с 2,80 взет, което е разбираемо, днес ще си разбера оценката от 6тия и ще се наложи да взема 7мия, 8мия ще го взема на 5ти и 6ти другата седмица. Доволно, но можеше и повече. Засега имам шансове да ида при него. Някой ако разжере колко изпита имам за сесията, ще си кяже, че медицинските специалности сме ебати и натоварените. Няма да се излъже, но имахме време да учим за добри оценки на всичките. Не съм помирисвала болница толкова време, почвам да се сбърквам. Нямам търпение да ида на практика пак.
само глей https://www.youtube.com/watch?v=lNmNGcin3C4 и репортажа е от скоро, някакви черни и миризливи маймуни които отишли във франция обвиняват и тормозят французите че не им давали работа и то защото не говорели френски :Д
що за нелепо същество трябва да си за да твърдиш подобни небивалици
за тия само бой, нищо друго
Dagichka
01-30-2016, 08:08
никога не съм се чувствала така.. влезе ми под кожата и в сърцето тва същество, а сега и двамата сме объркани и не знаем по кой път да поемем и дали имаме общ такъв
и всичко тва на фона на тегавата сесия, пфф, искам почивка!
малиии, толкова са изкефих и дори виках, аахаха, за победата на петър превц. майка ми се учуди, защото обикновено не изразявам емоции. той е съвсем друга класа. като допълнение е суперпрекрасното второ място на брат му и още един съотборник, който харесвам - робърт краняц. много слабо представяне на викингите. танде дори отпадна в първия кръг, а форфанг и фанемел са на дъното на класирането след втория. само гангнес държи ниво, но и при него забелязвам лек спад във формата. интересно какво щеше да стане, ако австрийците бяха тук, защото се забелязва прогрес при крафт. а 43-годишният нориаки касай е машина. мисля, че остана пети след гангнес. жалко за падането на фройнд. и той вървеше добре, макар че разбира се много далеч от превц. тази вечер ще трябва да си сложа алармата за три сутринта, щото тогава ще е прякото предаване понеже ск е в сапоро.
Fisherman
01-30-2016, 09:05
Ако еволюционното увеличаването на размера на черепите на хората е причината за нашата интелигентност,тогава защо съществуват животни с по-големи мозъци и съответно черепи,които не са по умни от нас?
Увеличават се връзките/неврони/, големината няма никакво значение.
„Фейсбук“ забранява продажбите на оръжия в него
http://www.blitz.bg/news/article/389907
даже не знаех, че мога да си купя, а те вече ще го забраняват
http://www.crowdsocial.com/article/30815704/after-posting-this-selfie-shes-now-fighting-back?param4=fni-whm¶m2=whm¶m1=redline
една от причините жените да не се показват голи на светло
Fisherman
01-30-2016, 10:32
Увеличават се връзките/неврони/, големината няма никакво значение.
„Фейсбук“ забранява продажбите на оръжия в него
http://www.blitz.bg/news/article/389907
даже не знаех, че мога да си купя, а те вече ще го забраняват
Аргументът е,че ние и маймуните имаме обща роднина с по-малък мозък,като на маймуна,а нашия е по-голям,съответно според еволюцията има видима корелация между големината на мозъка и интелектуалните възможности,това се обяснява в учебниците от 130 години.
Аз питам защо това важи само за хората,а не за другите животни?
Иначе за лимбичната система се знае много малко,дори нищо според мен.
anonymous990763
01-30-2016, 10:38
При положение, че Дарвин се е отказал от своята теория за еволюция в края на живота си, не виждам защо хората са приели точно това твърдение за вярно.
Niakoitam
01-30-2016, 10:52
Ако еволюционното увеличаването на размера на черепите на хората е причината за нашата интелигентност,тогава защо съществуват животни с по-големи мозъци и съответно черепи,които не са по умни от нас?
Защото...интелекта не зависи от големината на даден мозък, а зависи от големината на дадения мозък спрямо тялото на съществото, в което се намира...:)
Защото...интелекта не зависи от големината на даден мозък, а зависи от големината на дадения мозък спрямо тялото на съществото, в което се намира...:)
Ти сигурно си с малка глава и огромно тяло.
Niakoitam
01-30-2016, 11:32
Очеизвадно и на твоята не и се е отдала възможността да порастне особено...:D
Fisherman
01-30-2016, 11:32
При положение, че Дарвин се е отказал от своята теория за еволюция в края на живота си, не виждам защо хората са приели точно това твърдение за вярно.
Ми от 100 години това е най-преподаваната теория,въпреки факти,които сочат към създател.
anonymous990763
01-30-2016, 11:39
Ми от 100 години това е най-преподаваната теория,въпреки факти,които сочат към създател.
Именно. И после вярващите били със затворено мислене.
aurissaaaaa
01-30-2016, 11:39
щом не е от маймуна, значи е от ребро и кал ?
Именно. И после вярващите били със затворено мислене.
т'ва е ефемизъм. Обикновено агностиците/атеистите ви смятат за кръгли идиоти.
аз си помислих, че Fisherman има предвид под "създател" не Бог, а други същества, извънземни
golemiq_korab_minava
01-30-2016, 11:53
Когато се докаже по логичен начин, с факти и аргументи, че Земята е на 6000 хиляди години, тогава хората ще могат да вярват. Останалото са предположения и само много малко духовни водачи осъзнават част от истината.
Хората, които притежават част от знанието, често са приравнявани от обикновенния човек за идиоти.
Същото като пропагандата или конспирацията. Малко осъзнават къде се намират, а тези които се досещат - идиоти.
Но, владетелите, които действително имат знанието, те имат и силата и ключът. :)
Fisherman
01-30-2016, 12:27
А според пребиотичната химия,как е възникнал живота?Нали пак е от кал бе глупав.
Преди маймуните какво е имало,я се сети какво проповядваш и на какво вярваш на глупоти и лайна,произлезнал от от маймуна,която произлезнала от риба,която произлезнала от 1 клетка.
aurissaaaaa
01-30-2016, 13:28
аз си помислих, че Fisherman има предвид под "създател" не Бог, а други същества, извънземни
Фишерман ако беше казал това, или че просто че намира Дарвиновата теория за неправдоподобна, нямаше изобщо да пиша. Кой знае, може и да има някаква 'сила' във вселената със 'съзнание', която да влияе на всичко. Разбирай гравитация с 'намерение' примерно, де да знам. От подобно изказване няма да се правя на интересен.
Ама бедуинско-чифутските и техните тълкувания на света са ми просто нелепи.
Не знам как може от 1 страна да те притеснява склонността на 'учените' да напасват пъзела един вид просто 'щото няма по-добро обяснение, пък да не ти хрумва, че чифутите преди 3000 години са били първите с азбука, която е ставала за писане.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B8%D1%8F
Мен ако питаш нищо странно няма, че и Мохамед, и Исус, и Мойсей от този район произхождат. Как пък така Господ толкова му е интересен Близкия изток, където има само пустини и смърт.
Мен би ми било тъпо да следвам религия, продукт на културата на пясъчните камилари-педофили.
Пък ако просто не му се връзват нещата на Фишера и смята, че има нещо повече - супер, съгласен съм. Но камиларските религии не ги намесвайте като заместител на науката, моля ви ...
Fisherman
01-30-2016, 13:45
истинската наука не отхвърля създател
истинската наука не отхвърля създател
Не го и приема, защото иначе нямаше да се опитват да разберат как е започнало всичко.
В голямата си част признават, че "не знаят".
Изобщо, еднакво глупаво ми се струва да твърдиш, че Бог съществува и да твърдиш, че не съществува, при положение че нямаш никакви доказателства за едното или за другото.
Fisherman
01-30-2016, 16:13
Не го и приема, защото иначе нямаше да се опитват да разберат как е започнало всичко.
В голямата си част признават, че "не знаят".
Изобщо, еднакво глупаво ми се струва да твърдиш, че Бог съществува и да твърдиш, че не съществува, при положение че нямаш никакви доказателства за едното или за другото.
Тъй,като всичко наоколо е сложноустроено,а повечето сложноустроени неща в нашия живот имат създател,просто е по-лесно и интуативно да кажеш,че си създаден,отколкото да си мислиш,че си плод на редица случайности.Които са математически невъзможни между другото,хората са си играли да изчисляват възможностите за възникване на живот и излиза,че ако един параметър от вселената се измени,живота е невъзможен.
Има нещо наречено Парадокс на Ферми,което също върви срещу теорията за еволюция.
Освен това никой никога не е виждал,нещо да се създаде от само себе си,да се самосглобява,това е против закона за запазване на масата например и така нататък.
Възможно е теорията за еволюцията, както и някои наши "закони" като този за запазване на масата и енергията да са грешни. До преди има-няма 500 години са "знаели", че земята е плоска и слънцето се върти около нея, като са посочвали за "доказателства" равнините и смяната на деня с нощта. Не са си представяли, че е възможно земята да е кръгла и да се върти около оста си, че и около слънцето, както и ние не си представяме как нещо може да произлезе от нищо. Така че кой знае след още 500 или 1000 години какво ще се открие.
Да, по-лесно и интуитивно е да се вярва в разумен създател, но не виждам с какво е по-правилно от всяка една друга недоказана теория. А и, ако приемем, че е невъзможно от нищото да произлезе нещо, то тогава от къде се е взел този създател?
Fisherman
01-30-2016, 17:42
А и, ако приемем, че е невъзможно от нищото да произлезе нещо, то тогава от къде се е взел този създател?
Винаги ще се намери човек,който да зададе този въпрос и отговора е от никъде,той просто е вечно съществуващ.Не можем да приемаме,че някой е създал създателя,не е логично,не е логично и да мислим,че от нищото може да се създаде нещо.Затова приемаме,че Господ винаги е бил там.Няма друго обяснение.
Ние,като човеци сме ограничени от собствените си мозъци и не можем да видим по-далеч от сетивата си,както ти казваш тепърва има много неща за откриване.
mincheto
01-30-2016, 17:50
Плексита ми на врата се обажда иначе супер.