View Full Version : Въпроси и отговори относно женския начин на мислене и държание
Здравейте, със сигурност имате купища въпроси, които бихте искали да зададете на нежния пол, но по една или друга причина не го правите. Тук можете да задавате Вашите въпроси, а женската аудитория ако има желание нека съдейства. Имате анонимността на интернет, така че действайте :)
Аз започвам пръв: винаги ми е било интересно когато една двойка си лежи в леглото и мъжа/момчето не говори,за какво си мисли най-често половинката му?
alex_weed
09-27-2015, 06:46
какво бихте харесали в момче, ако имате 1 минута да го опознаете/ само по външен вид?
Jägerbomber
09-27-2015, 10:05
Днес към 1 сутринта ми звъни един приятел с който се познаваме от деца и ми вика айде да излезем някъде. Аз му казах след 30 мин. да е пред блока ми. Видяхме се, а той изглеждаше все едно е бил на погребение на роднина. Питах го какво става, а той ми разказа една от най-ужасните истории. Разказа ми как докато правели секс с приятелката му, (която той обича страшно много) намерил презерватив в нея и едва не откачил.
Скъпи и мили дами, какво би ви накарало да направите тази изключително долна постъпка спрямо вашия лоялен партньор?
VikkyNirvana
09-27-2015, 10:08
какво бихте харесали в момче, ако имате 1 минута да го опознаете/ само по външен вид?
Излъчването.Специално аз не обичам момчета с прекалено ниско или твъърде високо самочувствие.
После обръщам внимание на тялото му-здрав ли е,силен ли е.Защото не ми се иска аз да пазя него във връзката :дд
Към тялото върви и височината да спомена :д
После хвърлям поглед и към лицето-усмивката,косата,очите..
Но по чаровно нещо от момче с хубава коса,топла усмивка,здраво тяло и миришещ хубаво е най-печелившата комбинация xD xD
Разбира се,ако съдиш само по външен вид.
nevermorevon
09-27-2015, 11:49
Защо повечето момичета отблъсквате момчетата, които се държат с вас като с принцеси и се нахвърляте на тези, които се държат с вас като с парцали и после "Всички момчета сте еднакви", не знам това за мене е най-голямата конспирация като цяло..
Klaudia11
09-27-2015, 15:04
Защо повечето момичета отблъсквате момчетата, които се държат с вас като с принцеси и се нахвърляте на тези, които се държат с вас като с парцали и после "Всички момчета сте еднакви", не знам това за мене е най-голямата конспирация като цяло..
Защото тези, които се държат с нас като с парцали са " по-интересни". Докато милите, възпитани момчета се възприемат като "задръстени". Всеки знае, че момичетата обръщат внимание най-вече на тъпанарите, т нар лошите момчета...
like_a_diamond
09-27-2015, 15:44
Чакай малко, това май не го разбрах. Просто е намерил някакъв неизползван презерватив у нея, така ли ?
Днес към 1 сутринта ми звъни един приятел с който се познаваме от деца и ми вика айде да излезем някъде. Аз му казах след 30 мин. да е пред блока ми. Видяхме се, а той изглеждаше все едно е бил на погребение на роднина. Питах го какво става, а той ми разказа една от най-ужасните истории. Разказа ми как докато правели секс с приятелката му, (която той обича страшно много) намерил презерватив в нея и едва не откачил.
Скъпи и мили дами, какво би ви накарало да направите тази изключително долна постъпка спрямо вашия лоялен партньор?
martin97
09-27-2015, 16:03
Дами,какво ви минава през главата,когато пред вас стои срамежливо момче?(да се подразбира,че не му върви с момичетата изобщо.)
Jägerbomber
09-27-2015, 16:15
Чакай малко, това май не го разбрах. Просто е намерил някакъв неизползван презерватив у нея, така ли ?
Не го е намерил в джоба й, нито в чантата й, нито на бюрото. Намерил го е в путката й докато я е чукал и е бил използван. По-точен и ясен не мога да бъда. :)
like_a_diamond
09-27-2015, 18:04
Не го е намерил в джоба й, нито в чантата й, нито на бюрото. Намерил го е в путката й докато я е чукал и е бил използван. По-точен и ясен не мога да бъда. :)
what the fuck ... добре, нямам думи за тази ... :X
Мен ми е интересно как, аджеба, се е случило на въпросния да му се изхлузи презерватива без да се усети? :lol:
По тематата: Искам да попитам по-скоро леличките на форума, отколкото момиченценцата... Как ви се е изменял вкусът за партньор през годините?
like_a_diamond
09-27-2015, 18:41
Дами,какво ви минава през главата,когато пред вас стои срамежливо момче?(да се подразбира,че не му върви с момичетата изобщо.)
"добре, за какво ли си мисли?" , "какво ли му е отношението към мен? " , "прави ли се, или наистина не му пука?" ... нещо от този род ... от личен опит : срамежливите момчета вървят в комплект с много главоболия :D
А може ли и аз да попитам нещо : Как би се държало едно срамежливо момче е момиче, по което си пада : ще си покаже ли чувствата, или ще се държи резервирано с нея ?
like_a_diamond
09-27-2015, 18:52
Аз започвам пръв: винаги ми е било интересно когато една двойка си лежи в леглото и мъжа/момчето не говори,за какво си мисли най-често половинката му?
Понякога предполагам, че си мисли за нещо, например за някоя компютърна игра или нещо от този род, и го оставям на мира като и аз се замислям за нещо. Друг път ми става любопитно за какво си мисли и директно го питам или нарушавам мълчанието като започвам някоя тема
Защо винаги се правите на недостъпни и правите нещата толкова сложни и на директен опит да Ви кажат - слушай какво, аз те харесвам и те искам - трябва да овъртате и да се правите на дивеч ? ;)
слушай какво, аз те харесвам и те искам
Това е една от най-честите реплики като отидеш на курви.
Защо винаги се правите на недостъпни и правите нещата толкова сложни и на директен опит да Ви кажат - слушай какво, аз те харесвам и те искам - трябва да овъртате и да се правите на дивеч ? ;)
Щото знаят, че ни харесва да се правят на недостъпни и да ни карат да ловуваме. Само че често накрая самият лов се оказва по-сладък от плячката и интереса към нея изчезва, след като вече е "заловена". Thrill of the hunt, bruh ;д. Та техен проблем си е.
like_a_diamond
09-27-2015, 20:39
Щото знаят, че ни харесва да се правят на недостъпни и да ни карат да ловуваме. Само че често накрая самият лов се оказва по-сладък от плячката и интереса към нея изчезва, след като вече е "заловена". Thrill of the hunt, bruh ;д. Та техен проблем си е.
Да разбирам ли, че когато едно момиче отговори на чувствата и показва на момчето, че има чувства, той ще си запази интереса ?
Да разбирам ли, че когато едно момиче отговори на чувствата и показва на момчето, че има чувства, той ще си запази интереса ?
Ако имаш хубави цици.
Голямо лицемерие виси тука, за мисове и миски, бих казал че когато се откриеш пред другите, те те вземат за трофей и вече си във витрината...Кофти работа, за тези които не разбират и за тези, които само парите им събират...
За кобрата бих попитал, когато играе поредната игра, когато се налага да вдигне нивото не се ли иска повече опит да покажеш, за да го направиш?
^ Къв ти е филмът на тебе? :lol:
...
Благодаря, че ни припомни в колко пошъл и бездуховен свят живеем... Да беше излъгала нещо, деба ;/. Направо ме довърши с куршум в главата, моля ти се.
Благодаря, че ни припомни в колко пошъл и бездуховен свят живеем... Да беше излъгала нещо, деба ;/. Направо ме довърши с куршум в главата, моля ти се.
за кво лафиш е, чуек? :Д :Д
dreamwalker
09-27-2015, 23:31
Whaaa...?
P.S. Rakshy ме е изпреварил, nice.
Да го духате ;/.
/leave
П.С. Лягам и не ми се обяснява. Самосъжалявам се ;/.
dreamwalker
09-27-2015, 23:44
https://33.media.tumblr.com/aaa30f756e49bdfaf96e81ef7188990d/tumblr_inline_nv50i4DhSd1rb8zxe_500.gif
http://img-comment-fun.9cache.com/media/aDwWXEG/adB2glpr_700wa_0.gif
Защото тези, които се държат с нас като с парцали са " по-интересни". Докато милите, възпитани момчета се възприемат като "задръстени". Всеки знае, че момичетата обръщат внимание най-вече на тъпанарите, т нар лошите момчета...Браво, едно искрено изказване!
Аз бих искал да попитам момичетата:
Какво харесвате във външния вид на някой мъж? (хигиената, дали се поддържа и т.н. ясно), питам за тялото. Какво е важно за вас, какво не чак толкова и какво не е важно?
dreamwalker
09-28-2015, 20:08
Какво е важно за вас?
Да е запознат с Google.
Какво харесвате във външния вид на някой мъж? (хигиената, дали се поддържа и т.н. ясно), питам за тялото. Какво е важно за вас, какво не чак толкова и какво не е важно?
Чисто естетично - харесвам си зелени очи, дебели вежди, набола брада, брадичка с трапчинка, големи устни, едрички такива момчета харесвам. Мускулести. Чувството, че могат да ме размяткат и да ме защитят. Че могат да ме направят на дива и щастлива с един шамар, ако щеш. :д Да ги чувствам големи. :д
И да - абсолютно съм наясно, че описвам един сАфоронник...
dreamwalker
09-28-2015, 21:48
намира за ок да запива всяка вечер на маса, то на 20-25 ще инспектираш по-внимателно ситуацията, за да прецениш дали момчето слуша чичо си само от уважение или действително попива от неговата представа за правилно и грешно, нужно и ненужно.
И ако от началото на запознанството ни се окаже, че не може да пие, пак е минус :д
http://1.bp.blogspot.com/-5yGcdDv277o/VSOW5xhLn0I/AAAAAAAAGE8/OK8laivMYIY/s1600/brit%2Bconfused.gif
galaxy29
09-28-2015, 21:49
като чета тая тема имам чувството че съм на почивка в орландовци ;/
galaxy29
09-28-2015, 21:52
Да го духате ;/.
/leave
мога да те съдя за авторски права
http://1.bp.blogspot.com/-5yGcdDv277o/VSOW5xhLn0I/AAAAAAAAGE8/OK8laivMYIY/s1600/brit%2Bconfused.gif
ахахаххааххаахахах
dreamwalker
09-28-2015, 22:12
ох, моля те.
http://33.media.tumblr.com/33a34797840fe6eb8881b5401d91888e/tumblr_inline_nkjvq2hflZ1t3p7i8.gif
пантерунке, убиха те с логика брад
Благодаря на Розовата Пантера и tori за отговорите - единствените постове по същество на тая страница :).
Значи накратко - трябва да е як, силен, висок, ако пие много също е плюс (това общо взето го знаех и преди).
Чисто естетично - дебели вежди...А какво ви е мнението за "една вежда" :D ?
ако пие много също е плюс (това общо взето го знаех и преди).
Едно е да можеш да пиеш, друго е да пиеш много...
Нормален ръст (да е по-висок от мен, дори като съм с токчета), което прави около 1.80. Гологлав или с много къса, тъмна коса, зелени очи, широки рамене, оформено тяло. Харесвам мъже, на които им личи, че се занимават с някакъв спорт, не държа да е супер мускулест, нито някакъв мега изчистен, жилест. Да не е космат или ако е космат да се епилира. Брада харесвам леко набола, на 2 дни примерно. И да е беличък, да не е няк'ва тъмна кожа. Не харесвам руси, нито с кафяви очи. Много слабите момчета ме отблъскват, както и пълничките.
Една вежда при мъжа не ми е проблем. При жените ми е проблем.
galaxy29
09-29-2015, 14:56
Едно е да можеш да пиеш, друго е да пиеш много...
хД то пък е много трудно да можеш да пиеш и е голямото постижение
^Ем, едва ли искаш приятеля ти да се прави на мотика и да те излага по събирания.
galaxy29
09-29-2015, 15:03
направи си мозъчно почистване, защото май черепната ти кухина е хванала паяжина ;/
Fisherman
09-29-2015, 15:44
пиша текстове които хващат като кексове
dreamwalker
09-29-2015, 18:10
ако пие много също е плюс
Ако пие, го изпращаме с едно любезно "сбогом".
like_a_diamond
09-29-2015, 18:55
Браво, едно искрено изказване!
При мен основният критерии е да бъде по-висок от 185 см. Харесвам кафява коса, кафяви очи, да бъде слаб. Не държа толкова на това да бъде спортист и да има мускули. Голямо впечатление ми правят очите. За да ме впечатли, трявва да има някакво излъчване, да има нещо специфично в тях. Не ми харесва това да има дълга коса и тоносно брадата - стига да е много малка, ще я преживея. Общо взето е това :D
Paranoia alert - че не ме обича, че съм му скучна, бла-бла, ниско самочувствие, бла-бла.
Мисля си, че не мисли за мен [което вероятно е така, но по обективни, а не емоционални причини], изобщо не ми и идва на ум, че човек може и да не мисли за нищо все пак, да е спокоен или нещо от сорта. 8-)
Обикновено нарушавам тишината.
Ако има нещо интересно в него като излъчване, нещо необичайно.. И не говорим за необичайно, в стил - да има странна прическа или интересни рамки на очилата, ами.. Като аура, някак си. Да има нещо интересно, мистериозно.
Водна зодия или асцендент помагат :D
Защото малко момичета искат (искаме?) наистина да бъдат обичани.
+ Комплекси, желание да се доказваш, да промениш партньора си, комплекси за малоценност.
You accept the love you think you deserve, и т.н.
Просто няма никаква логика наистина, но има изключения, включително и форумно, така че - има надежда.
Че е срамежливо момче и на му върви с момичетата изобщо.
Сигурно ще си мисля с какви ли отношения е с баща си, и ще ми е жал за него - но не презрително жал, ами някак съчувствено. Кофти ми е да виждам хора, които се чувстват зле.
Но тук пак е до усещане, до интуиция (нещо, което средностатистически мъж не разбира, защото ползва само логика).
Не на всеки човек му личи, че е срамежлив, но почти всеки мога да хвана какъв е спрямо шесто чувство, така че.. дори да не му личи, че е "срамежливо" момче, няма как да не го усетя като такъв, но не - няма да го съдя, освен ако не се държи крайно неадекватно, въпреки че... дори тогава не бих.
I'm good at understanding people.
Как ви се е изменял вкусът за партньор през годините?
Вече не си падам по отявлени рокери, метъли, пънкари и т.н.
Но все още обичам интересния човек, различния човек, този, който има нещо малко и уникално в него, което повечето, освен мен, не забелязват, защото са заети да са масови и посредствени :P <insert високопарно изказване тук>
Нямам тип. Външният вид за мен е важен дотолкова, че да не ми се повдига от човека - т.е. лична хигиена на ниво, приятно излъчване. Любовта е способна за мен да видя не чак толкова красив човек като най-прекрасното същество на света. Всичко е въпрос на чувства и емоции при мен.
Няма ли ги - и най-красивият мъж ще ми се стори безвкусен, ддз.
Никога не съм го разбирала това с "типа", с "вкуса".
Единственото, по което си приличат хората, които НАИСТИНА харесвам, е че са интересни хора, различни, със странна житейска история, че нещо ги отличава. Такива неща.
Ценя автентичното просто :)
Защо винаги се правите на недостъпни и правите нещата толкова сложни и на директен опит да Ви кажат - слушай какво, аз те харесвам и те искам - трябва да овъртате и да се правите на дивеч ?
Защото игрите са забавни, да се нажежи малко сексуално напрежение, а и.. скучно е и малко отчаяно това с признаването на чувствата отведнъж. Въпреки че много зависи, де. Кой и как ти го казва, с какъв тон, и дали не се проявява като рицар в конкретния момент.. Защото това би могло да обърне нещата.
Боря се със себе си да спра да харесвам манипулативните историйки, ама засега не става.))
Нямам тип, както писах и по-горе - напр. еди-какви-си очи, еди-каква-си-коса, бла-бла. Наистина е важно да се поддържа, да е чист, да няма дълги нокти с черно под тях, да ми мирише на чистичко, вкл. и отдолу.
Тялото да е поне малко стегнато, да, и с нормални пропорции. Трудно се привличам от мазни и отпуснати тела, тесни рамене, шкембета.. Съжалявам.
Като се замисля, била съм и с не чак толкова стегнати момчета, но никога не са били гнусно неподдържани.
Няк'ва минимална физическа поддръжка е желателна!
Няма нищо кой знае колко важно или не важно в едно тяло, по-важно ми е съдържанието. Но да кажем, че обичам хубави мъжки ръце. Ако са страстни, но и нежни, още по-добре =)
Абе като цяло тялото да е функционално, да може да прави разни неща с него - физически. Не говоря за секс, въпреки че е ясно, че се подразбира. Просто да не ми издъхва след 5м вървене с пълни торби от Била 8-)
Пфуу, I feel like writing today.
^
http://i.imgur.com/DchbcMq.gif
TL; DR?
занимаваше ми се, изписах го :д
по-малко жалко е от това да ме следваш в две поредни теми с подигравателно отношение.
доста лесно се извърташ )
Не мога да устоя на празните ти философствания ;/.
1. Аз започвам пръв: винаги ми е било интересно когато една двойка си лежи в леглото и мъжа/момчето не говори,за какво си мисли най-често половинката му?
2. какво бихте харесали в момче, ако имате 1 минута да го опознаете/ само по външен вид?
3. Дами,какво ви минава през главата,когато пред вас стои срамежливо момче?(да се подразбира,че не му върви с момичетата изобщо.)
4. Защо винаги се правите на недостъпни и правите нещата толкова сложни и на директен опит да Ви кажат - слушай какво, аз те харесвам и те искам - трябва да овъртате и да се правите на дивеч ? ;)
1. Не знам.
2. Не ме интересува толкова външния вид.
3. Защо се срамува? Няма да го изям.
4. Никога не правя нещата сложни.
занимаваше ми се, изписах го :д
С теб сякаш сме родени един за друг.
Само ще те помоля да пишеш по-малко, даже може да се учиш от мен.
Ждъг, пиши по-малко, че ми умре коня да те чета ве, врат. Е** му майката
Аз пък нямам кон, за това и не чета тия дългите.
dreamwalker
09-29-2015, 21:59
4. Никога не правя нещата сложни.
не искам да му показвам чувствата си.
http://auto.img.v4.skyrock.net/1731/32171731/pics/2888415519_1.gif
исках да отговоря на всичко, което ми се струваше интересно.
иначе я бях подхванала една акция да пиша супер кратки постове и освен ако не е някаква мн. сериозна или изискваща размисли теми, като цяло се придържам към това :)
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpl1/v/t1.0-0/p261x260/11951381_10153059396372051_199423754872849544_n.jp g?oh=de8f17b1d78fcfb59216cbe9a911e517&oe=568F42A2
джърпър, перифразирай си го.
* Сещам се за някаква тема, в която хохi беше коментирала как нямало значение как момчето се държало с околните, нали с авторката бил еди-какъв-си. В контекста на зададения от теб въпрос на мен това ми звучи адски несериозно. Не е това нагласата, която аз бих имала и която намирам за нормална, когато говорим за една сериозна връзка. Тогава просто ежедневните ситуации ти правят впечатления, защото разкриват много за човека. Примерно, ако пичът се държи добре с мен, обаче насира сервитьорката в заведение, щото му е донесла друга бира, в моите книги доброто му отношение към мен не се класира.
Чувствам се поласкана, че не съм забравена. :D
Стоя и 10 минути се ровя в спомените си, в опит да се сетя как съм могла да кажа такова нещо. Темата не си я спомням, но след малко размисъл, се сетих защо може да съм се изказала по този начин и какво реално съм имала предвид.
Всички сме чели/чули израза, че момче, което е мило с мен, но се държи гадно със сервитьорката, не е мило момче. И това е така. Но другата крайност е да се държи с всички останали така, както се държи и с мен. Аз искам неговото държание да ми покаже, че съм нещо повече за него от останалите. И тук нямам предвид да ми сваля звезди и да лицемерничи в отношението си към мен, а просто да почувствам, че го е грижа за моето мнение и му е приятно моето присъствие. Това разбирам аз под различно държание.
А ако някой е просто лоша партия, много преди да успея да сравня как се държи с мен и с околните, би трябвало да ми е светнала червената лампа що за човек е и какво може да се очаква от него... и разбираемо да сме прекъснали всякакви контакти.
golemiq_korab_minava
09-30-2015, 11:56
После обръщам внимание на тялото му-здрав ли е,силен ли е.Защото не ми се иска аз да пазя него във връзката :дд
Кажи си истината. Защото искаш да те кефи в леглото. Защото за другото може да има снайперисти, които да ви пазят, или да знае бойно изкустуство.
Браво, едно искрено изказване!
с времето все повече ми се изгражда "тип" за външния вид, но той е дотолквоа, колкото да ме накара да погледна даден човек втори път и да се чувствам физически привлечена (това преди каквито и да било разговори, щото ако няма ответно привличане, автоматично спирам да намирам нещо по-яко отколкото на другите)
харесвам цветни очи/не кафяви, може по-светла коса, но не пясъчноруса, но и по-тъмни харесвам, да не е мургав някакъв, падам си по белички, да е по-висок от 1.77-78, но да не е и някъв свръх висок над 1.90, защото съм дребничка и не е яко :д
да е строен, тесен (нз как да го обясня, не харесвам едри мъже, ама и да не е някъв клощьо, който ще се счупи), нямам претенции към мускули, но е яко, ако ги има де
това е само първичното ми ммм... оглеждане :Д
за вторично мога и повече да попиша, като някои неща от това ще отпаднат
Почвам да се изчервявам, всяка втора описва мен, а мене много ма е срам
^Не бива така, момичетата не харесват срамежливи момчета.
sladura89
10-03-2015, 01:40
1. Въпрос:Бих искал да попитам защо когато някое момиче си хареса някое момче не прави нищо за да го спечели, а чака въпросното момче да я забележи и то да предприеме нещо, ами ако не я забележи или, ако никога повече не се срещнат????2.Въпрос:Какво става след това съжалява ли, че не е направила нищо за да му се хареса????
П.П. Темата е много добра бих искал и да поздравя автора на темата, че я е измислил! :)
sladura89
10-03-2015, 15:41
1. тъпо е, да. хората не четат мисли.
2. най-често да, ама да е мислила.
повечето мацки си мислят, че един вид стават лесно и прекалено много се вглъбяват в тая прословута първа крачка. много мислене, много нещо. Играта се играе от двама и прилича по-скоро на шах, не на котка и мишка. Доста девойки смятат, че пичът трябва да ги гони нон-стоп и да им се доказва и че по някаква странна логика те държат картите в ръкава.
Да благодаря за отговора много изчерпателен и горе долу съвпада и с моето мнение по въпроса! :)
sladura89
10-03-2015, 15:46
Аз мисля и, че доста момчета не предприемат първата крачка, понеже се боят да не ги отрежат! Ако в дадени ситуации понякога и момичето правеше първата крачка мисля биха се получавали много по-лесно нещата, защото ако момичето е красиво шанса да бъде отрязана е изключително малък! Докато при момчето това дали ще бъде отрязано или не не зависи чак толкова до външната красота! :)
sweet*delicious
10-03-2015, 17:47
^Не бива така, момичетата не харесват срамежливи момчета.
Абсолютно грешно.Ако си момиче което харесва мистерията или срамежливостта??!?!?!?!?!Аз съм живото доказателство!
dreamwalker
10-03-2015, 18:04
ако момичето е красиво шанса да бъде отрязана е изключително малък!
Ако момчето си ти, няма да има отрязани, вярвай ми.
therichbitch
10-03-2015, 18:08
Пропускам частта с точно описание на външния вид, защото честно казано нямам изграден и константен идеал за него. Мога само да кажа, че не харесвам руси мъже изобщо. Не съм срещала досега такъв, който е много рус и с бяла кожа и да ми е излъчвал мъжественост. Другата крайност- мн ъмна кожа, тъмна коса и тъмни очи също не ми е по вкуса.
По горния въпрос относно първата крачка. Това е много разтегливо понятие. Ти му се слагай цял месец, мигай на парцали и си прилагай евтините номерца, пък той взел, че накрая те целунал и ти се обяснявай как е направил първата крачка.
Има огромна разлика в това, да проявиш интерес и да се буташ в нечии ръце макар и и по по-завоалиран начин.
Аз съм "за" нещата да се случват от само себе си, без да може изрично да се каже "той направи, тя направи 1-та, 3-тата, 5-тата крачка" и все пак мъжката част да е доминираща.
Абсолютно грешно.Ако си момиче което харесва мистерията или срамежливостта??!?!?!?!?!Аз съм живото доказателство!Живото доказателство за какво? Че харесваш "смотльовци"? Я ни разкажи повече, че ми стана интересно. Теориите ми са застрашени да рухнат в един миг :D.
sladura89
10-04-2015, 00:11
Ако момчето си ти, няма да има отрязани, вярвай ми.
Мхм ти сега и психолог ли се извъди! Повярвай ми, че би имало отрязани, ако не ми хареса визуално, но пък и все пак е важно и какво търси и дали търсим едно и също! :)