Влез

View Full Version : много срамежлив с момичетаа, помощщ

sweet^
10-03-2015, 23:39
здр

Бихте ли да ли съвет как да подхождам към момиче което харесвам защото много съм срамежлив, а пък не излизам много често и няма как да се отпусна дори :(... Пробвал съм през соц. мрежи, но повечето ме режат, другите изобщо не отговарят :(

Чудя се толкова ли съм задръстен и тъп,че не ми обръщат внимание или просто съм си карък.. на живо просто сам ако тръгна да заговоря някое момиче ще започна да се депресирам.

czarny_delfin
10-04-2015, 04:07
Просто си педал. Никой мъж не би си сложил за ник "sweet^". Когато заговаряш момичетата, те те виждат, че си мека китка, това е причината.

NarutoShippuuden
10-04-2015, 06:05
Пичът горе е малко груб, но е прав. Момичетата търсят самоуверен и сигурен в себе си мъж, а не такъв дето не знае какво да прави, за да ги заговори.

paradosou
10-04-2015, 14:46
Недей със социални мрежи. След време, ако натрупаш увереност, могат да се превърнат във вариант, ама пак не трябва да се подхлъзваш и да стоиш прекалено много в тях.
Предизвикай се, друг начин няма. Няма и специална рецепта как точно да стане. Тийн си и ти е позволено да си болезнено срамежлив, обаче би следвало все някога да го пребориш. От доста време има твърде много като теб - със слаби социални умения, силно неуверени и т.н. Момиче може да заговориш в училище, на домашно събиране, в градския транспорт... практически навсякъде. Направи го няколко пъти против волята си и ще видиш, че не е кой знае какво. Няма да се разчупиш веднага, естествено, ама е крачка.

Shines
10-05-2015, 13:00
Не си тъп, брато, просто недей го мисли толкова и се пускай по течението. С какво тези момичета са повече от теб? С нищо, давай заговаряй ги, отпускай се. Запомни пак ти казвам недей го мисли толкова. Колкото повече мислиш , толкова по-лошо става. Ти най-вероятни си от хората, които определено премислят много и за това така се притесняват. И както по-горе ти казаха започни по-често да излизаш с най-различни компании. Рано или късно ще стане, но не трябва да се отказваш ;). Просто се иска време за да се отпуснеш и опит да не ти пука толкова , но трябва да се стегнеш и да се надъхаш това да стане ;).

crazyfenka
10-10-2015, 09:52
Като по малка и аз бях супер срамежлива ама сега на 14 съм малко по отворена към момчетата ... Бъди себе си , бъди по мъжествен , може да ходиш на фитнес бъди мъж и ще имаш момичета :) Трябва да имаш и чувство за хумор защото ако си мълчите самоо :Д