View Full Version : Какво да правя , измъчвам се...
crazyfenka
10-09-2015, 22:02
Той е на 28 аз на 14 кво да правя харесваме се
LoadRunner
10-09-2015, 22:25
прави квото искаш
и аз се измъвам ама ко да се прави, такъв е живота
тя е по-голяма, аз по- малък, при мен проблема е по- сериозен
тя почти не знае за съществуването ми
crazyfenka
10-10-2015, 07:05
Много ми е гадно... а защо не знае за съществуването ти? Защо не се запознаеш с нея?
Какво да те посъветваме?
Очевидно връзката ти с този мъж няма да я бъде.
Имате наистина прекалено голяма разлика.
Дори хипотетично казано, да те изчака, той ще гони вече 30-така и вероятно ще иска да създаде семейство, а ти на 18-20 до това ли ще ти е?
Да не говорим, че към тоя момент, това, което изживявате, е.... педофилско.
И що за зрял човек ще бъде привлечен от ученичка? Това е ненормално и показва за неговата психика. Още повече че умее да води и някакви разговори с теб. Защо тоя мъж не е при другите жени на 28, или, айде, дори на 20 да са, ама не да са още в гимназията.
Теб те разбирам защо си се привлякла, но той е възрастният и той е отговорният и трябва да знае кога какво е редно.
Чест му прави, че се въздържа от това да те целува или нещо повече.
crazyfenka
10-10-2015, 10:07
Какво да те посъветваме?
Дори хипотетично казано, да те изчака, той ще гони вече 30-така и вероятно ще иска да създаде семейство, а ти на 18-20 до това ли ще ти е?
И що за зрял човек ще бъде привлечен от ученичка? Това е ненормално и показва за неговата психика. Още повече че умее да води и някакви разговори с теб. Защо тоя мъж не е при другите жени на 28, или, айде, дори на 20 да са, ама не да са още в гимназията.
Теб те разбирам защо си се привлякла, но той е възрастният и той е отговорният и трябва да знае кога какво е редно.
Може би си права...
BeeingCreepyCute
10-10-2015, 13:39
Какво да те посъветваме?
Абе, сигурно той има BMW, в което тя иска да се вози.
crazyfenka
10-10-2015, 15:46
Не няма BMW не е някой нацепен батко а нормален човек :) Хаха
Той е на 28 аз на 14 кво да правя харесваме сеАбсурд! Забрави! Най-добре е и за двама ви да не правите такава връзка! В една друга тема спомена, че не си готова за секс, а той със сигурност ще иска секс, затова по-добре не се впускай в нещо за което не си готова!
crazyfenka
10-10-2015, 21:02
Абсурд! Забрави! Най-добре е и за двама ви да не правите такава връзка! В една друга тема спомена, че не си готова за секс, а той със сигурност ще иска секс, затова по-добре не се впускай в нещо за което не си готова!
Не , той за сега никога не ми е споменавал за секс... не знам хора ами може би ще намеря начин да го забравя но ако ми пише отново ...? Гадно ще ми е пак какво да му кажа за да се свърши всичко?... :(
Не , той за сега никога не ми е споменавал за секс... не знам хора ами може би ще намеря начин да го забравя но ако ми пише отново ...? Гадно ще ми е пак какво да му кажа за да се свърши всичко?... :(Дори и да не ти е споменавал все още, въпрос на време е и дотам да стигнете! Ти как си представяш нещата?! Ако не си готова за секс - не създавай интимни връзки с момчета и още по-малко с мъже на по 28! Просто му кажи/пиши, че не е редно да се виждате повече и толкоз! Ако искаш да прекратиш връзката - ще намериш подходящ начин да му го съобщиш. Не е нужно да правите скандали или да се обиждате - просто бъди твърда! Успех!
Искам съвет чувствам се много зле! Имам връзка от 10 години почти, и никога не съм си позволявала да изневерявам , но се появиха доброжелатели и скалъпиха една история и сега приятеля ми си мисли че преди 3 години съм била с друг. Даи те ми съвет как да го накарам да ми повярва готова съм на всичко
crazyfenka
10-11-2015, 11:02
Дори и да не ти е споменавал все още, въпрос на време е и дотам да стигнете! Ти как си представяш нещата?! Ако не си готова за секс - не създавай интимни връзки с момчета и още по-малко с мъже на по 28! Просто му кажи/пиши, че не е редно да се виждате повече и толкоз! Ако искаш да прекратиш връзката - ще намериш подходящ начин да му го съобщиш. Не е нужно да правите скандали или да се обиждате - просто бъди твърда! Успех!
Той го знае това че не е редно , той спря нещо да ми пише както преди година.. Ако ми пише отново ще му кажа всичко.... ще ми е трудно защото го харесвам , дори не знам какво толкова ми харесва в него но както и аз така и той мисли че не е редно ... Само чакам удобен момент...
crazyfenka
10-11-2015, 11:04
Искам съвет чувствам се много зле! Имам връзка от 10 години почти, и никога не съм си позволявала да изневерявам , но се появиха доброжелатели и скалъпиха една история и сега приятеля ми си мисли че преди 3 години съм била с друг. Даи те ми съвет как да го накарам да ми повярва готова съм на всичко
Ако не ти вярва това си е негова работа , не можеш да правиш всичко ти .. Докажи се колкото можеш... Пък каквото ще да става ... Аз съм от хората които мислят по много и моите си неща ме затормозяват много.... Не бъди такава действай бързо... :)
crazyfenka
10-15-2015, 22:22
Абе не знам вече ....
Нали осъзнаваш,че той е бил на твоите години когато ти си се появила на бял свят? Представи си сега,че твоя "мъж на живота" се е родил днес и след 14 години ще сте заедно. А? Не мисля,че ако обекта на желанията ти е психически уравновесен, то той изобщо гледа на теб сериозно.
По принцип не виждам нищо лошо във връзките с по-голяма възрастова разлика при партньорите, но когато и двамата са зрели хора. Иначе няма изгледи за нещо повече от няколко педофилски (грозно звучи, но е факт) случки и ти цивреща с месеци (най-малкото) наред по гооолемия батко.
baby_baby
02-19-2016, 10:23
Много ви е голяма разликата
поне да беше на 18 според мен тази връзка няма да продължи дълго не сте на едно мислене той мисли за сериозни работи а ти сиг не знаеш какво искаш
Niakoitam
02-19-2016, 17:07
Това ми изглежда като живо педофилство....
NomNomNom
02-19-2016, 17:42
^^ мамка му, педофилско е наистина.
Дори да си изслючителна.
divergent
02-19-2016, 17:50
Той е на 28 аз на 14 кво да правя харесваме се
14 години разлика е прекалено голяма. Още повече, че ти си едва на 14. Ако беше на поне 18, не би било такъв проблем ако той е най-много десет години по-голям, но конкретно в твоята ситуация не мисля, че връзката е възможна. Дори и да си готова за секс и сте добре в това отношение, не мислиш ли, че ще откриете много различия в общуването помежду си? Той е голям човек, ти си дете, вълнуват ви съвсем различни теми, движите се в различни компании, на различни етапи в живота си сте. Той е на възраст, в която е време да има деца, да не си мислиш, че ще те чака да завършиш гимназия и университет? В най-лошия случай ще те чака да станеш на 18 и ще те притисне да не продължиш образованието си, а да гледаш бебета. Принципно в една връзка трябва да се отдаваш на чувствата, но в твоя случай най-добре първо помисли дали такава връзка има бъдеще. :)
mincheto
02-23-2016, 07:36
Най-малкото него ще го изкарат педофил...