.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Супер фен Аватара на crazyfenka
    Град
    Sofia

Какво да правя , измъчвам се...

Той е на 28 аз на 14 кво да правя харесваме се
    Последно редактирано от crazyfenka : 10-10-2015 на 09:28

Мега фен Аватара на LoadRunner
    прави квото искаш
    и аз се измъвам ама ко да се прави, такъв е живота
    тя е по-голяма, аз по- малък, при мен проблема е по- сериозен
    тя почти не знае за съществуването ми

Град
    Sofia
    Много ми е гадно... а защо не знае за съществуването ти? Защо не се запознаеш с нея?

Какво да те посъветваме?
    Очевидно връзката ти с този мъж няма да я бъде.
    Имате наистина прекалено голяма разлика.
    Дори хипотетично казано, да те изчака, той ще гони вече 30-така и вероятно ще иска да създаде семейство, а ти на 18-20 до това ли ще ти е?

Да не говорим, че към тоя момент, това, което изживявате, е.... педофилско.
    И що за зрял човек ще бъде привлечен от ученичка? Това е ненормално и показва за неговата психика. Още повече че умее да води и някакви разговори с теб. Защо тоя мъж не е при другите жени на 28, или, айде, дори на 20 да са, ама не да са още в гимназията.

Теб те разбирам защо си се привлякла, но той е възрастният и той е отговорният и трябва да знае кога какво е редно.
    Чест му прави, че се въздържа от това да те целува или нещо повече.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Какво да те посъветваме?
    Дори хипотетично казано, да те изчака, той ще гони вече 30-така и вероятно ще иска да създаде семейство, а ти на 18-20 до това ли ще ти е?

И що за зрял човек ще бъде привлечен от ученичка? Това е ненормално и показва за неговата психика. Още повече че умее да води и някакви разговори с теб. Защо тоя мъж не е при другите жени на 28, или, айде, дори на 20 да са, ама не да са още в гимназията.

Теб те разбирам защо си се привлякла, но той е възрастният и той е отговорният и трябва да знае кога какво е редно.
    Може би си права...

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Какво да те посъветваме?

Абе, сигурно той има BMW, в което тя иска да се вози.

Град
    Sofia
    Не няма BMW не е някой нацепен батко а нормален човек Хаха

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от crazyfenka Виж мнението
    Абсурд! Забрави! Най-добре е и за двама ви да не правите такава връзка! В една друга тема спомена, че не си готова за секс, а той със сигурност ще иска секс, затова по-добре не се впускай в нещо за което не си готова!

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Абсурд! Забрави! Най-добре е и за двама ви да не правите такава връзка! В една друга тема спомена, че не си готова за секс, а той със сигурност ще иска секс, затова по-добре не се впускай в нещо за което не си готова!
    Не , той за сега никога не ми е споменавал за секс... не знам хора ами може би ще намеря начин да го забравя но ако ми пише отново ...? Гадно ще ми е пак какво да му кажа за да се свърши всичко?...
    Последно редактирано от crazyfenka : 10-10-2015 на 21:22

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Не , той за сега никога не ми е споменавал за секс... не знам хора ами може би ще намеря начин да го забравя но ако ми пише отново ...? Гадно ще ми е пак какво да му кажа за да се свърши всичко?...
    Дори и да не ти е споменавал все още, въпрос на време е и дотам да стигнете! Ти как си представяш нещата?! Ако не си готова за секс - не създавай интимни връзки с момчета и още по-малко с мъже на по 28! Просто му кажи/пиши, че не е редно да се виждате повече и толкоз! Ако искаш да прекратиш връзката - ще намериш подходящ начин да му го съобщиш. Не е нужно да правите скандали или да се обиждате - просто бъди твърда! Успех!

Искам съвет чувствам се много зле! Имам връзка от 10 години почти, и никога не съм си позволявала да изневерявам , но се появиха доброжелатели и скалъпиха една история и сега приятеля ми си мисли че преди 3 години съм била с друг. Даи те ми съвет как да го накарам да ми повярва готова съм на всичко

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Дори и да не ти е споменавал все още, въпрос на време е и дотам да стигнете! Ти как си представяш нещата?! Ако не си готова за секс - не създавай интимни връзки с момчета и още по-малко с мъже на по 28! Просто му кажи/пиши, че не е редно да се виждате повече и толкоз! Ако искаш да прекратиш връзката - ще намериш подходящ начин да му го съобщиш. Не е нужно да правите скандали или да се обиждате - просто бъди твърда! Успех!
    Той го знае това че не е редно , той спря нещо да ми пише както преди година.. Ако ми пише отново ще му кажа всичко.... ще ми е трудно защото го харесвам , дори не знам какво толкова ми харесва в него но както и аз така и той мисли че не е редно ... Само чакам удобен момент...

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от a_s_89 Виж мнението
    Искам съвет чувствам се много зле! Имам връзка от 10 години почти, и никога не съм си позволявала да изневерявам , но се появиха доброжелатели и скалъпиха една история и сега приятеля ми си мисли че преди 3 години съм била с друг. Даи те ми съвет как да го накарам да ми повярва готова съм на всичко
    Ако не ти вярва това си е негова работа , не можеш да правиш всичко ти .. Докажи се колкото можеш... Пък каквото ще да става ... Аз съм от хората които мислят по много и моите си неща ме затормозяват много.... Не бъди такава действай бързо...

Град
    Sofia
    Абе не знам вече ....

Мега фен Аватара на solo_
    изтрито!

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Нали осъзнаваш,че той е бил на твоите години когато ти си се появила на бял свят? Представи си сега,че твоя "мъж на живота" се е родил днес и след 14 години ще сте заедно. А? Не мисля,че ако обекта на желанията ти е психически уравновесен, то той изобщо гледа на теб сериозно.

По принцип не виждам нищо лошо във връзките с по-голяма възрастова разлика при партньорите, но когато и двамата са зрели хора. Иначе няма изгледи за нещо повече от няколко педофилски (грозно звучи, но е факт) случки и ти цивреща с месеци (най-малкото) наред по гооолемия батко.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на baby_baby
    Много ви е голяма разликата

поне да беше на 18 според мен тази връзка няма да продължи дълго не сте на едно мислене той мисли за сериозни работи а ти сиг не знаеш какво искаш

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Това ми изглежда като живо педофилство....
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    ^^ мамка му, педофилско е наистина.
    Дори да си изслючителна.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на divergent
    14 години разлика е прекалено голяма. Още повече, че ти си едва на 14. Ако беше на поне 18, не би било такъв проблем ако той е най-много десет години по-голям, но конкретно в твоята ситуация не мисля, че връзката е възможна. Дори и да си готова за секс и сте добре в това отношение, не мислиш ли, че ще откриете много различия в общуването помежду си? Той е голям човек, ти си дете, вълнуват ви съвсем различни теми, движите се в различни компании, на различни етапи в живота си сте. Той е на възраст, в която е време да има деца, да не си мислиш, че ще те чака да завършиш гимназия и университет? В най-лошия случай ще те чака да станеш на 18 и ще те притисне да не продължиш образованието си, а да гледаш бебета. Принципно в една връзка трябва да се отдаваш на чувствата, но в твоя случай най-добре първо помисли дали такава връзка има бъдеще.

Супер фен
    Най-малкото него ще го изкарат педофил...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си