Schweeps
10-20-2015, 10:41
Защо ти е да вдигаш температура, не ти се ходи на училище ли ? :Д
Знам как може да я свалиш ;)
Schweeps
10-20-2015, 11:01
Виж ще ти дам съвет, няма смисъл да пробваш да вдигнеш температура,защото трудно става,а ако стане после трудно ще я свалиш а и заради едно училище,не си струва да си рискуваш здравето.Аз бях като теб ,не ми се ходеше на даскало и се преструвах на болна някой път,заради класно или просто,защото си се бях настроила ,че няма да ходя,и го правех,защото нашите не ме разбираха като им кажа просто,че ми е лошо при мен беше само и единственно ако имам температура тогава може да не отида на училще,иначе майка ми ми казваше пий едно хапче и отивай.Аз можех,но ме мързеше да уча.През последната година се стегнах,и си завърших с добър успех.Но ще разбереш всичко това като вече е късно,и помни едно,че лъжеш само себе си.Нямам за цел да те съдя приеми го като приятелски съвет :) , знам,че не е отговора който очакваш,но като порастнеш ще разбереш,че съм ти го казала за добро,а тези които ще ти кажат ами изяж картоф или някоя друга глупост,това не е съвет а ти дават лош акъл.
Starless
10-27-2015, 15:50
Хората се чудят как да я свалят, ти да вдигаш искаш :D
LittleDude
10-27-2015, 18:13
изкъпи се с ледена вода и изпии 1 литър ледена бира
Melancholia St. Clair
11-12-2015, 22:29
някой така слабеят - от половин картоф вдигаш температура 41 и отиваш да ти4аш така по- лесно се горяли калории
Яж сурови картофи.
Ееее, това щях да кажа и аз