.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Как да вдигна температура?

Идеи?

Защо ти е да вдигаш температура, не ти се ходи на училище ли ? :Д

Супер фен Аватара на Pug_306
    Знам как може да я свалиш

Виж ще ти дам съвет, няма смисъл да пробваш да вдигнеш температура,защото трудно става,а ако стане после трудно ще я свалиш а и заради едно училище,не си струва да си рискуваш здравето.Аз бях като теб ,не ми се ходеше на даскало и се преструвах на болна някой път,заради класно или просто,защото си се бях настроила ,че няма да ходя,и го правех,защото нашите не ме разбираха като им кажа просто,че ми е лошо при мен беше само и единственно ако имам температура тогава може да не отида на училще,иначе майка ми ми казваше пий едно хапче и отивай.Аз можех,но ме мързеше да уча.През последната година се стегнах,и си завърших с добър успех.Но ще разбереш всичко това като вече е късно,и помни едно,че лъжеш само себе си.Нямам за цел да те съдя приеми го като приятелски съвет , знам,че не е отговора който очакваш,но като порастнеш ще разбереш,че съм ти го казала за добро,а тези които ще ти кажат ами изяж картоф или някоя друга глупост,това не е съвет а ти дават лош акъл.

Голям фен Аватара на Starless
    Хората се чудят как да я свалят, ти да вдигаш искаш

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    изкъпи се с ледена вода и изпии 1 литър ледена бира

Яж сурови картофи.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Melancholia St. Clair
    Guest
    някой така слабеят - от половин картоф вдигаш температура 41 и отиваш да ти4аш така по- лесно се горяли калории

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Яж сурови картофи.
    Ееее, това щях да кажа и аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си