Влез

View Full Version : Бушуващи хормони и желания за първи секс :)

ivaila.uzunova
10-26-2015, 10:50
И въпреки че има безброй теми,този въпрос винаги ще бъде актуален и ще интересува тийнеджърите.
На 14 години съм аз,нямам първи път :D Имам си приятел и не знам защоо,но от скоро хормоните ми много бушуват и много искам да се поддам да изкушението и да видя ''що е това секс'' :D Изчетох много и почти всичко за първия секс,разкази,съвети и колкото повече чета толкова повече ми се иска да пробвам,вече едвам се сдържам :D Гледах милиони пъти филма ''първия път'' и имам много големи очаквания как ще бъде най-прекрасното изживяване с любимия човек,как ще бъде незабравимо,няма да има кръв,а просто лека,но сладка болка :D
Ще се радвам да ме посъветвате дали е рано на 14,да споделите подробно как беше при вас,как се чувствахте преди и след акта ? Как протече любовната игра,на колко години и къде го направихте ?

ДОТА
10-26-2015, 11:08
Започни да гледаш 'Дързост и красота' , като стигнеш последната серия ще си готова.

ivaila.uzunova
10-26-2015, 12:08
Започни да гледаш 'Дързост и красота' , като стигнеш последната серия ще си готова.

Много смешно! Защо просто не ми дадеш съвет и ти си си бил тийнеджър,знаеш какво е ?!

ДОТА
10-26-2015, 12:10
не помня, толкова отдавна беше

BlackEyedPeas
10-26-2015, 14:49
Прекалено големи очаквания имаш за единия секс.

ivaila.uzunova
10-26-2015, 14:57
Прекалено големи очаквания имаш за единия секс.

Знам,че е така.Представям си го като на-хубавия момент в живота ви и нещо в мен просто ме бута да го направя,искам да опитам,а знам и че е рано.

ДОТА
10-26-2015, 16:36
Представям си го като на-хубавия момент в живота

Родена си за курва, само не съм сигурен платена или безплатна ще станеш.

ivaila.uzunova
10-26-2015, 16:39
Хаххаха и как го прецени това :D Явно имаш опит с такъв ''вид'' момичета

RapExotic
10-26-2015, 16:42
имам много големи очаквания как ще бъде най-прекрасното изживяване с любимия човек,как ще бъде незабравимо,няма да има кръв,а просто лека,но сладка болка :D

Вероятно нещата ще станат по следния начин:
Ще легнете, ще се съблечеш, ще те хване срам да не се изложиш... Ще започнеш да си мислиш така ли трябва, онака ли трябва да го направиш.. Ако и на него му е за пръв път няма да знае как да те възбуди, къде да го вкара.. И в крайна сметка ще пробва да го вкара, теб ще те заболи и ще оставиш за следващия път или пък ще те пробие, ще потече кръв и ще идеш в банята, с което желанието ви за секс ще приключи. Така става в 90% от случаите. Не си го представяй като най-голямото удоволствие, което ще изпиташ в живота си.

ivaila.uzunova
10-26-2015, 16:49
Знам,че така става и точно за това искам да е вечерта тъмно и нищо да не се вижда :D Приятелят ми го е правил вече :)

ДОТА
10-26-2015, 16:50
Приятелят ми го е правил вече

С момче или с момиче го е правил ?

BlackEyedPeas
10-26-2015, 16:53
"вечерта и тъмно" няма да промени особено нещата

kalpazanka
10-26-2015, 16:55
Родена си за курва, само не съм сигурен платена или безплатна ще станеш.

Отвратителен си! Считай се за предупреден. Търпението ми се изчерпва.

ivaila.uzunova
10-26-2015, 16:57
Не мога да разбера доводите ти за постоянното ти заяждане Дота !!!!
Просто ми беше интересно да чуя вашите разкази за първия път :)

ДОТА
10-26-2015, 17:04
Отвратителен си! Считай се за предупреден. Търпението ми се изчерпва.

А кво се казва на 14 годишна ?
Ти сигурно би и отвърнала с -давай, бабиното, веднъж само се живее, а гъза си е само твой

kalpazanka
10-26-2015, 17:09
Това, че не съм писала нищо по темата, би трябвало да е показателно, че не желая да взимам отношение.
Знам, че не можеш да повлияеш на решението й, но можеш поне да напишеш 10-тина реда с аргументация и на език, който съответства и на умствения ти капацитет!

ДОТА
10-26-2015, 17:21
Аргументите при 14 годишните пикли не вършат работа, още повече нали я четеш как тва за нея било най-важното нещо и единствен смисъл в живота и.
Кво точно може да и се каже и тя да му обърне внимание ?
Мога да обясня за мен как на 14 и така нататък, но аз не съм момиче, жената трябва да се пази до сватбата, иначе в селото тръгват едни слухове и съсипва живота на родителите си.

ivaila.uzunova
10-26-2015, 17:38
E да ама аз не съм от село и всички мои приятелки са на друг етап с гаджетата си:)
И не съм казала,че е най-важното нещо в живота ми !

AmxModx
10-26-2015, 20:27

Значи никога :D

kalpazanka
10-26-2015, 20:50
Аргументите при 14 годишните пикли не вършат работа, още повече нали я четеш как тва за нея било най-важното нещо и единствен смисъл в живота и.

Това не е причина за написаното от теб по-горе. Сигурна съм, че може да обясниш и човешки, без да споменаваш заплащане.

z1p0
10-26-2015, 23:57
Не мисля, че ще се омагьосаш кой знае колко, бебсинка, само на 14 си и едва ли ще изпиташ очакваното удоволствие, трябва някоя пантера, която си е патила да ти обясни ще течеш ли, няма ли да течеш? : D

sladura89
10-27-2015, 19:41
Мога да обясня за мен как на 14 и така нататък, но аз не съм момиче, жената трябва да се пази до сватбата, иначе в селото тръгват едни слухове и съсипва живота на родителите си.
Тя за себе си ли живее или за хорското мнение? На родителите си живота ли живее или нейн собствен? Ако беше момче нямаше да съсипе живота на родителите си нали така?

kalpazanka
10-27-2015, 19:49
Живее за себе си на първо място. Именно затова е редно да премисли готова ли е да носи подобна отговорност. Редно е да е наясно как би реагирала, ако възникне гинекологичен проблем. Само погледни темите за ходене на гинеколог и въпросите може ли майка им да чака отвън/могат ли да отидат сами да си вземат направление и бла бла. Та тя ще се черви в аптеката, ако се наложи да купува ескапел или тест за бременност! Ако забременее, абсурд да направи легално аборт без подпис от родител/настойник.

Omega
10-27-2015, 22:08
Повече целувки и ласки. Ако твоя приятел го е правил, значи има известен опит. Не всичко е до вкарване. Може да те накара да свършиш без да ти го вкарва. Както и ти него.

ДОТА
10-27-2015, 22:32
Не всичко е до вкарване.

Ще е интересен първи път, ако няма вкарване.

sladura89
10-28-2015, 21:35
Живее за себе си на първо място. Именно затова е редно да премисли готова ли е да носи подобна отговорност. Редно е да е наясно как би реагирала, ако възникне гинекологичен проблем. Само погледни темите за ходене на гинеколог и въпросите може ли майка им да чака отвън/могат ли да отидат сами да си вземат направление и бла бла. Та тя ще се черви в аптеката, ако се наложи да купува ескапел или тест за бременност! Ако забременее, абсурд да направи легално аборт без подпис от родител/настойник.

Ясно си е, че на 14 години е малко рано, ама в моят отговор не става дума за това, а отговарям на ДОТА където казва, че трябвало да чака чак до сватбата! Та така някои хора могат да кажат и да чака до 60! :)

sumaotis
11-01-2015, 18:35
ave kako assushyo ne sum se ibal, na shetiresset i shetiri s1m moshe da ta iseba v nqkoi poblichen kenef ;)

ivaila.uzunova
11-20-2015, 12:09
Моят първи път вече мина,така че и да давате съвети и да не давате ''пито,платено'' :D
Не беше нещо хубаво,но пък беше с човека,който обичам :)

mainatatam
11-20-2015, 17:00
Първият секс е като да пушиш зад даскало, преди да го направиш го мислиш за нещо баси дивото, майна, ама след това виждаш, че не е big deal.

Melly_
11-21-2015, 12:09
Мене ме отвориха няколко дена преди да направя 14. Беше странно и некво такова различно. После щото ме отвори и отзад и свърши отзад се бях филмирала, че може да потече и да забременея. Не ми хареса, че имаше кръв и едно такова странно ми беше. Вторият и третия път бяха уникални.

^-^AnGeLcHe^-^
11-22-2015, 19:25
В момента съм подобно на твоята ситуация.Не съм го правила още,а и не искам да го правя.Мисля,че си имам времето за това.. И ти по-добре не започвай още от сега,защото после може да съжаляваш..Все пак избора си е твой.Успех от мен : )

HardJ
11-22-2015, 19:32
И аз си мислех,че първият път ще е прекрасен и незабравим :D Докато една червена течност,наречена кръв не текна и се стъписахме и двамата :D

DarkManX
11-25-2015, 12:41
И аз си мислех,че първият път ще е прекрасен и незабравим :D Докато една червена течност,наречена кръв не текна и се стъписахме и двамата :D
Добре, че не се е стекло едно дете след половия акт, че тогава ...

n.s.n.
11-26-2015, 16:06
Моят първи път вече мина,така че и да давате съвети и да не давате ''пито,платено'' :D
Не беше нещо хубаво,но пък беше с човека,който обичам :)

Щом не е било хубаво, не си го обичала.

Melly_
11-27-2015, 13:57
И аз понякога се чудя дали е нормално да ми се ебе толкоз много. Особено след като ме отвориха направо се побърквам.

Omega
11-28-2015, 03:11
Малее ужас. На толкова години и разгонени като кучета :д

sladura89
11-30-2015, 19:54
И аз понякога се чудя дали е нормално да ми се ебе толкоз много. Особено след като ме отвориха направо се побърквам.

Защо ли ми се струва, че повечето момичета си измислят, че много им се ебе, защото ако дефакто е така не разбирам защо толкова много се дърпат и се правят на недостъпни! Или пък го правят срещу нещо друго в замяна! :)

stanislav2442
12-03-2015, 10:37
Нормално е "да ти се ебе толкоз" все пак си малка и са нови тези неща

ivaila.uzunova
12-03-2015, 15:13
След моя първи път,нямам никааакво желание за секс-честно :D И въпреки това,се насилвам заради приятеля ми.

baby_baby
12-07-2015, 13:23
Не очаквай първия път да е най-прекрасното изобщо не е хубаво боли но не е болка за умиране не при всички има кръв но с времето ще ти хареса

Според мен на 14 ти е още рано

TonerCartrid
12-09-2015, 09:02
Това ,че приятелките ти са го правили не значи ,че трябва и ти , не знам аз когато бях на 14 мислех за съвсем други неща ... то си е гнусно да го правиш с 14 годишна ...

inewton
12-09-2015, 09:18
Какви са тия скверни помисли!? На 14 си!

Какво падение!

Melly_
12-09-2015, 11:07
След моя първи път,нямам никааакво желание за секс-честно :D И въпреки това,се насилвам заради приятеля ми.

Ти луда ли си аз след моя първи път ако можеше щеше да ми е постоянно вътре :lol:

AmxModx
12-09-2015, 12:26
Ти луда ли си аз след моя първи път ако можеше щеше да ми е постоянно вътре :lol:

Щото си едно просто нифулманче и абсолютно нищо повече

ivaila.uzunova
12-10-2015, 19:03
Ми не знам при вас как е,ама вече буквално секса е последното нещо,за което мисля.Преди да го бях правила го мислех за нещо уникално и си мислех,че само това ще правя ама тц нищо интересно,не ми хареса :D Приятеля ми му харесва с мен и се принуждавам да имитирам оргазъм в името на връзката ни :D

Devil69
12-10-2015, 19:26
Ами да ти кажа ,явно приятелят ти е просто бездарен в леглото и незнае как да те накара да ти хареса ;)

merohero
12-10-2015, 23:54
Ne kazvam, che si 14 godishna ciganka kurva, no go kazvam. Abe kaltak, batal, ne te li e sram s taq usta da celuvash bashta si I maika si na 14 be? Kak moje da se ebesh I oshte da iskash stotinki za banichka ne mi e qsno. Ne ostanaha li svestni momicheta e , pu, anathema.

P.S. Prostete za latinicata, nqmam kirilica v momenta. :(

inewton
12-11-2015, 06:06
Ne ostanaha li svestni momicheta e , pu, anathema.

Здравей, колега/колежке!

ivaila.uzunova
12-11-2015, 11:25
И защо считаш на ненормлано/неморално да правиш секс на 14.Няма разлика дали ще си легнеш с момче на 14,18 или 40.Всеки го прави,когато се чувства готов.Аз се чувствам,пробрах го с човека,който много обичам,той също ме обича.Не ми хареса,правя го заради приятеля ми,както той прави много неща,който не са му приятни в името на връзката така и аз !
Стига с тези консервативни помисли,че трябва да се пазиш до сватбата,все пак не сме 12век.Предпочитам на сватбата си да покажа на любимия ми,че съм добра и в секса.Защото не всички хора си подхождат и всеки може да е добър поотделно в леглото,но двамата да не си пасват в секса и какво женим се,обичам се ама секса не върви и развод така ли ? Ми не мерси,предпочитам да правя секс за да разбера кое/как ми харесва за да знам,че на сватбата си наистина съм избрала подходящия.Всеки си избира какво да прави,да си свястно момиче не се изразяване в правено/не правенето на секс.
И не се целувам с нашите,целувам приятеля си вече отдавна минах времето да се целувам и лигавя с родителите си.

inewton
12-11-2015, 12:06
Това не е вризка, а верига от правене на компромиси и трупане на потенциално взаимно озлобление. "Връзката" ви няма да изтрае още много.

Нали знаеш такива като теб какви стават като порастнат?

ivaila.uzunova
12-11-2015, 12:53
Не не знам какви стават ? Всъщност като се замисля знам.Пример майка ми,тъй като имаме много силна връзка и споделяме много,всичко-винаги.И така правила е секс на 14,не с баща ми,с тогавашния и приятел и ? Сега е жена с висше образование работи като учителка,има две деца и чака трето,с баща ми са заедно от 15 години.Майка ми е на 34 ? Ако това имаш в предвид,да знам такива като мен какви ще станат !

inewton
12-11-2015, 13:07
Ще спра до тук, че ако напиша това, което мисля... Все пак и малолетни има.

Ти си знаеш. Щом ти харесва пътят, по който си тръгнала…

ivaila.uzunova
12-11-2015, 13:20
Ти сигурно си от манастир,майка ти също не е забременяла от секс нали ? Пфф простотии след простотии

AmxModx
12-11-2015, 13:40
Ти сигурно си от манастир,майка ти също не е забременяла от секс нали ? Пфф простотии след простотии

господари на ефира разговарят с inewton - https://www.youtube.com/watch?v=aWN_ZG3Hgds

t20d02
12-24-2015, 11:58
Ако толкова много ти се прави давай, ама не го планирай много, че човек като планира и се развалят нещата.

Заекът
01-06-2016, 23:31
И не се целувам с нашите,целувам приятеля си вече отдавна минах времето да се целувам и лигавя с родителите си.
Бреееей... много бързо порасна уе.... Направо се ужасявам като видя такива като тебе на по 14-15 години да се мислят за "голямата работа".... Отвратен съм в какво ужасно поколение живея... :/

ivaila.uzunova
01-07-2016, 12:49
Е какво да се целувам с нашите ли ? Нито те проявяват желание,нито аз...имам брат на 4,на него му е време да се лиготи с тях.Не се мисля за голямата работа,просто казвам,че не се натискам на родителите си.

solo_
01-07-2016, 18:19
Божее тая педерастка тема още ли се поддържа ? Ей ivaila.uzunova ае садвай

ivaila.uzunova
01-08-2016, 11:23
Не ми се садва :D Други работи ми се правят :D :D

RagioL
01-08-2016, 12:52
баси и мизерията
като циганите сте

LudiqZaek
01-08-2016, 13:45
А свирките опита ли ги вече ?

ivaila.uzunova
01-09-2016, 11:37
А свирките опита ли ги вече ?
С приятеля ми сме минали всички фази на секса и това не е нещо срамно/гнусно и подобно по-скоро е естествено продължение на любовта ни !!

LudiqZaek
01-09-2016, 12:40
Под любов разбираш само секс и свирки ?

ivaila.uzunova
01-09-2016, 13:12
Под любов разбираш само секс и свирки ?
Не разбира се...Но все пак за да бъдем пълноценни един за друг,трябва да минем всички фази на опознаването.

dwanewane
01-09-2016, 15:32
nishto i nema tq da ne e defektna se nqkoga she se ebi