- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бушуващи хормони и желания за първи секс :)
И въпреки че има безброй теми,този въпрос винаги ще бъде актуален и ще интересува тийнеджърите.
На 14 години съм аз,нямам първи пътИмам си приятел и не знам защоо,но от скоро хормоните ми много бушуват и много искам да се поддам да изкушението и да видя ''що е това секс''
Изчетох много и почти всичко за първия секс,разкази,съвети и колкото повече чета толкова повече ми се иска да пробвам,вече едвам се сдържам
Гледах милиони пъти филма ''първия път'' и имам много големи очаквания как ще бъде най-прекрасното изживяване с любимия човек,как ще бъде незабравимо,няма да има кръв,а просто лека,но сладка болка
![]()
Ще се радвам да ме посъветвате дали е рано на 14,да споделите подробно как беше при вас,как се чувствахте преди и след акта ? Как протече любовната игра,на колко години и къде го направихте ?
Започни да гледаш 'Дързост и красота' , като стигнеш последната серия ще си готова.
не помня, толкова отдавна беше
Прекалено големи очаквания имаш за единия секс.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Хаххаха и как го прецени товаЯвно имаш опит с такъв ''вид'' момичета
Вероятно нещата ще станат по следния начин:
Ще легнете, ще се съблечеш, ще те хване срам да не се изложиш... Ще започнеш да си мислиш така ли трябва, онака ли трябва да го направиш.. Ако и на него му е за пръв път няма да знае как да те възбуди, къде да го вкара.. И в крайна сметка ще пробва да го вкара, теб ще те заболи и ще оставиш за следващия път или пък ще те пробие, ще потече кръв и ще идеш в банята, с което желанието ви за секс ще приключи. Така става в 90% от случаите. Не си го представяй като най-голямото удоволствие, което ще изпиташ в живота си.
Знам,че така става и точно за това искам да е вечерта тъмно и нищо да не се виждаПриятелят ми го е правил вече
![]()
"вечерта и тъмно" няма да промени особено нещата
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не мога да разбера доводите ти за постоянното ти заяждане Дота !!!!
Просто ми беше интересно да чуя вашите разкази за първия път![]()
Това, че не съм писала нищо по темата, би трябвало да е показателно, че не желая да взимам отношение.
Знам, че не можеш да повлияеш на решението й, но можеш поне да напишеш 10-тина реда с аргументация и на език, който съответства и на умствения ти капацитет!
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Аргументите при 14 годишните пикли не вършат работа, още повече нали я четеш как тва за нея било най-важното нещо и единствен смисъл в живота и.
Кво точно може да и се каже и тя да му обърне внимание ?
Мога да обясня за мен как на 14 и така нататък, но аз не съм момиче, жената трябва да се пази до сватбата, иначе в селото тръгват едни слухове и съсипва живота на родителите си.
E да ама аз не съм от село и всички мои приятелки са на друг етап с гаджетата си
И не съм казала,че е най-важното нещо в живота ми !
Не мисля, че ще се омагьосаш кой знае колко, бебсинка, само на 14 си и едва ли ще изпиташ очакваното удоволствие, трябва някоя пантера, която си е патила да ти обясни ще течеш ли, няма ли да течеш? : D
Живее за себе си на първо място. Именно затова е редно да премисли готова ли е да носи подобна отговорност. Редно е да е наясно как би реагирала, ако възникне гинекологичен проблем. Само погледни темите за ходене на гинеколог и въпросите може ли майка им да чака отвън/могат ли да отидат сами да си вземат направление и бла бла. Та тя ще се черви в аптеката, ако се наложи да купува ескапел или тест за бременност! Ако забременее, абсурд да направи легално аборт без подпис от родител/настойник.
Повече целувки и ласки. Ако твоя приятел го е правил, значи има известен опит. Не всичко е до вкарване. Може да те накара да свършиш без да ти го вкарва. Както и ти него.