.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Cool Бушуващи хормони и желания за първи секс :)

И въпреки че има безброй теми,този въпрос винаги ще бъде актуален и ще интересува тийнеджърите.
    На 14 години съм аз,нямам първи път Имам си приятел и не знам защоо,но от скоро хормоните ми много бушуват и много искам да се поддам да изкушението и да видя ''що е това секс'' Изчетох много и почти всичко за първия секс,разкази,съвети и колкото повече чета толкова повече ми се иска да пробвам,вече едвам се сдържам Гледах милиони пъти филма ''първия път'' и имам много големи очаквания как ще бъде най-прекрасното изживяване с любимия човек,как ще бъде незабравимо,няма да има кръв,а просто лека,но сладка болка
    Ще се радвам да ме посъветвате дали е рано на 14,да споделите подробно как беше при вас,как се чувствахте преди и след акта ? Как протече любовната игра,на колко години и къде го направихте ?

Мега фен
    Започни да гледаш 'Дързост и красота' , като стигнеш последната серия ще си готова.

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Започни да гледаш 'Дързост и красота' , като стигнеш последната серия ще си готова.
    Много смешно! Защо просто не ми дадеш съвет и ти си си бил тийнеджър,знаеш какво е ?!

Мега фен
    не помня, толкова отдавна беше

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Прекалено големи очаквания имаш за единия секс.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas Виж мнението
    Прекалено големи очаквания имаш за единия секс.
    Знам,че е така.Представям си го като на-хубавия момент в живота ви и нещо в мен просто ме бута да го направя,искам да опитам,а знам и че е рано.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ivaila.uzunova Виж мнението
    Представям си го като на-хубавия момент в живота
    Родена си за курва, само не съм сигурен платена или безплатна ще станеш.

Хаххаха и как го прецени това Явно имаш опит с такъв ''вид'' момичета

Мега фен Аватара на RapExotic
    имам много големи очаквания как ще бъде най-прекрасното изживяване с любимия човек,как ще бъде незабравимо,няма да има кръв,а просто лека,но сладка болка
    Вероятно нещата ще станат по следния начин:
    Ще легнете, ще се съблечеш, ще те хване срам да не се изложиш... Ще започнеш да си мислиш така ли трябва, онака ли трябва да го направиш.. Ако и на него му е за пръв път няма да знае как да те възбуди, къде да го вкара.. И в крайна сметка ще пробва да го вкара, теб ще те заболи и ще оставиш за следващия път или пък ще те пробие, ще потече кръв и ще идеш в банята, с което желанието ви за секс ще приключи. Така става в 90% от случаите. Не си го представяй като най-голямото удоволствие, което ще изпиташ в живота си.

Знам,че така става и точно за това искам да е вечерта тъмно и нищо да не се вижда Приятелят ми го е правил вече

Мега фен
    Приятелят ми го е правил вече
    С момче или с момиче го е правил ?

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    "вечерта и тъмно" няма да промени особено нещата
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Родена си за курва, само не съм сигурен платена или безплатна ще станеш.
    Отвратителен си! Считай се за предупреден. Търпението ми се изчерпва.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Не мога да разбера доводите ти за постоянното ти заяждане Дота !!!!
    Просто ми беше интересно да чуя вашите разкази за първия път

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Отвратителен си! Считай се за предупреден. Търпението ми се изчерпва.
    А кво се казва на 14 годишна ?
    Ти сигурно би и отвърнала с -давай, бабиното, веднъж само се живее, а гъза си е само твой

Град
    пространството на Дисе
    Това, че не съм писала нищо по темата, би трябвало да е показателно, че не желая да взимам отношение.
    Знам, че не можеш да повлияеш на решението й, но можеш поне да напишеш 10-тина реда с аргументация и на език, който съответства и на умствения ти капацитет!

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен
    Аргументите при 14 годишните пикли не вършат работа, още повече нали я четеш как тва за нея било най-важното нещо и единствен смисъл в живота и.
    Кво точно може да и се каже и тя да му обърне внимание ?
    Мога да обясня за мен как на 14 и така нататък, но аз не съм момиче, жената трябва да се пази до сватбата, иначе в селото тръгват едни слухове и съсипва живота на родителите си.

E да ама аз не съм от село и всички мои приятелки са на друг етап с гаджетата си
    И не съм казала,че е най-важното нещо в живота ми !

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    Значи никога

Град
    пространството на Дисе
    Аргументите при 14 годишните пикли не вършат работа, още повече нали я четеш как тва за нея било най-важното нещо и единствен смисъл в живота и.
    Това не е причина за написаното от теб по-горе. Сигурна съм, че може да обясниш и човешки, без да споменаваш заплащане.

Не мисля, че ще се омагьосаш кой знае колко, бебсинка, само на 14 си и едва ли ще изпиташ очакваното удоволствие, трябва някоя пантера, която си е патила да ти обясни ще течеш ли, няма ли да течеш? : D

Супер фен Аватара на sladura89
    Мога да обясня за мен как на 14 и така нататък, но аз не съм момиче, жената трябва да се пази до сватбата, иначе в селото тръгват едни слухове и съсипва живота на родителите си.
    Тя за себе си ли живее или за хорското мнение? На родителите си живота ли живее или нейн собствен? Ако беше момче нямаше да съсипе живота на родителите си нали така?

Град
    пространството на Дисе
    Живее за себе си на първо място. Именно затова е редно да премисли готова ли е да носи подобна отговорност. Редно е да е наясно как би реагирала, ако възникне гинекологичен проблем. Само погледни темите за ходене на гинеколог и въпросите може ли майка им да чака отвън/могат ли да отидат сами да си вземат направление и бла бла. Та тя ще се черви в аптеката, ако се наложи да купува ескапел или тест за бременност! Ако забременее, абсурд да направи легално аборт без подпис от родител/настойник.

Повече целувки и ласки. Ако твоя приятел го е правил, значи има известен опит. Не всичко е до вкарване. Може да те накара да свършиш без да ти го вкарва. Както и ти него.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Omega Виж мнението
    Не всичко е до вкарване.
    Ще е интересен първи път, ако няма вкарване.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си