Влез

View Full Version : Как да и го кажа?

Multikillerrr
10-26-2015, 14:26
Значи, историята е такава : Аз съм момче на 16 години и си харесвам едно момиче, което е с близо 2 години по-голямо от мен. Ама много я харесвам!! Та .. ние двамата се познаваме от близо 10 години и винаги сме си били добри приятели. От доста време изпитвам нещо към нея, даже тя е първото момиче, в което съм се влюбвал и тя винаги ще има място в сърцето ми. Проблемът е че тя винаги си е имала приятел и аз никога не съм имал възможността да и кажа какво изпитвам към нея. До сега това не беше проблем но наскоро започнахме да се сближаваме повече от обикновено и това събуди онези чувства в мен. Не знам дали е от пубертета, но напоследък мисля само и единствено за нея и за това как да и призная чувствата си. Дори съм решил в най скоро време да и го кажа. Искам да отбележа, че тя в момента си има приятел и не искам на заставам между тях, а просто да й покажа чувствата си , защото имам чувството , че ми тежи. Та молбата ми към вас е да ми помогнете по какъвто начин можете , защото се чувствам в безизходица. Благодаря!

BlackEyedPeas
10-26-2015, 14:38
Ох, ами.. малко трудно положение, но това е любовта в крайна сметка.
В тази ситуация има няколко варианта, които могат да се случат. Единия вариант е, (който е най-вероятен), че като й споделиш всичко това в началото ще иска време да го обмисли и може би няколко дена няма да иска да се виждате. (до тук е напълно вероятно, че това ще се случи) А и все пак в момента тя си има приятел и може да го приеме доста остро. Вие сте приятели от дълго време, т.е. може и да се чувства предадена от теб, защото в последно време ти си гледал на нея с различни очи и "скрита" мисъл, докато тя гледа на теб чисто приятелски. Правела ли е някакви по такива намеци спрямо теб? Някакви закачки, по-особени приказки? Защото може и да ти е давала сигнали, но момчетата не винаги ги забелязват. Което довежда до вариант 2: чакала те е, но през това време се появяват и други момчета в нейния кръг и тръгва с тях.
Всъщност има ужасно много варианти на тази ситуация. Първо се увери дали тя изпитва нещо към теб, защото има и вариант да я изгубиш ако не приеме думите ти за "добре дошли"? Също така е и относително от колко време е с новият си приятел, тъй като може и чувствата с него да са по-силни в този момент.

Multikillerrr
10-26-2015, 15:40
Ами да ти кажа от доста време е с новия си приятел, но не мисля че нещата между тях са толкова задълбочени - поне така знам от нейни приятелки. Плюс това не мисля, че ще го приеме остро както казваш, но и това е повод за размисъл. А по въпроса за намеците, от 2-3 седмици сме станали изключително близки - гушкаме се, тя седи в мен от време на време и си приказваме за доста лични неща, което не е нормалното ни поведение. Все още се чудя какно да правя, но Благодаря че ми даде поводи за размисъл.

RapExotic
10-26-2015, 16:47
Отдръпни се от нея. Така или иначе ако и кажеш приятелството ви ще приключи, а ако не и кажеш ще се измъчваш. Няма смисъл да натоварваш себе си и нея с такъв разговор.

BlackEyedPeas
10-26-2015, 16:52
Ами да, като цяло това, което каза Екзотика ще се случи. Но съм наясно, че е много трудно просто ей така да се отдръпнеш от някого и ще продължиш да се бориш. Понякога жените сме странни, тъй като можем наистина да даваме грешни намеци, но понякога и даваме съзнателни намеци. Затова и сме трудни за разгадаване. Когато ни е весело можем наистина да се държим по един такъв начин, с който даваме грешна представа на другиго. Освен наистина да провериш как се държи с теб и какво мнение има. Няма да й го казваш веднага, но леки закачки пускай и виж дали ще ти отвръща, дали няма и тя да се включи в "играта" със закачките.

Multikillerrr
10-27-2015, 14:02
Еее дайте някакво позитивно мнение, че саднах

Seattle
10-30-2015, 23:35
Еее дайте някакво позитивно мнение, че саднах

Явно вече си решил кво да правиш...
Съветвам те да изчакаш докато скъсат с сегашния си обаче инак става мазало.

И тия работи не се казват, а се показват. Късмет.

Multikillerrr
10-31-2015, 07:45
Съгласен съм с теб. Просто имам чувството, че изпускам много важно момиче от своя живот като чакам и не предприемам никакви действия по въпроса. А най - кофти е че току що разбрах, че днес имат годишнина:(:(:( . А за това , че тия работи не се казват , а се показват мисля , че доста ясно съм и го показал просто тя не е такова момиче, което да изневерява на приятеля си. Засега ще почакам още, но не знам колко ще издържа.