View Full Version : Lover rings/Пръстени за влюбени
ElenaGeorgieva
11-13-2015, 20:28
Здравейте! Искам да се допитам и до други мнения освен моето и на приятелите ми,относно конкретен въпрос.Та нека да премина към него-какво мислите за пръстените за влюбени или също наричани lover rings и по някакъв начин изразяват ли любовта към половинката или не.Пускам темата защото мисля,че не видях друга такава,а и поради друга причина.Аз и приятеля ми сме заедно от 2 месеца и искаме да си вземем такива за Коледа.Проверихме различни сайтове и избрахме модел и материал,но проблемът е,че майка ми мисли,че въпросният пръстен е и прилича на халка.Ето това е линка към пръстените http://www.evermarker.com/fashionable-316l-titanium-stainless-steel-crystal-couple-rings-price-for-a-pair.html Ако може някой да сподели мнение и по двата въпроса ще бъда много признателна. Благодаря предварително на всички отговорили ! :)
Kitty Bloom
11-13-2015, 23:16
Не смятам, че точно по този въпрос трябва да те интересува мнението на майкати, щото вие ще си носите пръстените и е важно вие да им се кефите. Иначе са симпатични. Действително идеята двойка да носи пръстени се отнася към брак, но самия факт, че мъжо ти се е навил трябва да ти покаже, че човека иска да покаже любовта си и е сериозен. Таа, тоя път не слушай мама, а поръчвай, че да не свърши промоцията! :D
Лиготия и пари на вятъра е според мен. Освен ако рудата за направата им е добита от едно и също място. Тогава може.
ElenaGeorgieva
11-14-2015, 10:10
Аз пък мисля,че дори да не са добити от една и съща руда пак е приемливо,защото те така или иначе са с една и съща цел и ние двамата си знаем,че е заради любовта към другия.Парите пак не са фактор защото за тези пари можем да си вземем няква тъпотия без смисъл + заради причини,които написах по-рано. Мерси все пак :)
ElenaGeorgieva
11-14-2015, 10:12
Виждала съм и couple rings чиято цел не мисля,че е задължително брак и идеята ми се стори симпатична и за нас двамата.Ще се почудя още малко и най-вероятно ще си имаме пръстени за Коледа. Благодаря за мнението :)
NomNomNom
11-14-2015, 10:16
Защо не се сгодите направо, нали любовта ви е истинска и завинаги.
ElenaGeorgieva
11-14-2015, 10:23
Да,любовта ни е и истинска,а не като предполагам твоите леки забивки вечер в бара,но те се и подразбира де.Мисля,че въпроса си е съвсем нормален за да го тролиш с глупави предложение и некадърно скалъпени шегички !
Пръстените са грозни, сякаш от две гайки са направени, но за някви такива монтажисти като вас са идеални
ElenaGeorgieva
11-14-2015, 10:30
Още едно тролче реши да подкрепи първото. Теб май в никоя тема не те харесват,а?
Не ме карай да взимам френския ключ и да ти отвия гайката.
ElenaGeorgieva
11-14-2015, 10:39
Явно в пещерата не сте свикнали да използвате местоимения,well,разбираемо за човек играещ ДОТА. Както казах зле скалъпени шегички.
NomNomNom
11-14-2015, 10:47
Въпрос зададох, защо не се сгодите директно.
Целта на пръстените при двойката е да покаже взаимната безгранична любов и вечната обвързаност. Носят ги само двойки, които са встъпили в брак вовеки. Как смеете да пренебрегвате традиция установена от Светата Църква?
И на всичко отгоре наглостта ти няма граници. Хората ти казват мнението си (което ти си потърсила), ти започваш да ги обиждаш.
ElenaGeorgieva
11-14-2015, 10:50
Нямаме пари за годежни пръстени с диаманти,а аз го искам именно такъв..... (сарказъм)
NomNomNom
11-14-2015, 10:52
Нямаме пари за годежни пръстени с диаманти,а аз го искам именно такъв..... (сърказъм)
Значи любовта ви не е истинска, + поръчайте си и материали за матурата по български.
ElenaGeorgieva
11-14-2015, 10:52
Хората дали съвестно мнение по никакъв начин не съм обидила (виж първите две мнения) Зададох въпроса именно защото съм виждала на ръцете на двойки,които не са встъпили в брак,а и защото точно този тип не мисля,че е с такава цел.
LittleTinyDragon
11-14-2015, 11:05
Дота - Защо да са грозни ? На мен ми допадат. Интересни са а и изглеждат като нещо което може да се носи просто ей така.
Inewton - "Целта на пръстените при двойката е да покаже взаимната безгранична любов и вечната обвързаност." Това за църквата може да си го спестиш. Пълни глупости са. Щом им харесва и двамата са съгласни да ги носят не виждам какъв е проблема. Значи според теб всяка девойка с пръстен на ръката има брак ?
Мнение: Ако ви харесват си ги вземете, важно е да ви е приятно да сте заедно и да ги носите, мнението на другите отпада. Не можеш да угодиш на всички.
ElenaGeorgieva
11-14-2015, 11:09
Именно защото приличат на съвсем обикновени (като изключим значението на надписа) мисля,че са си съвсем добре и без да сме се вричали пред църквата и да съм носила бяла рокля. Благодаря за мнението :)
NomNomNom
11-14-2015, 11:10
Авторката си направи нов профил, или това е най-добрата й приятелка.
Ще е срамота, ако е гаджето й.
ElenaGeorgieva
11-14-2015, 11:12
Грешиш.Казах на мама и тя да се включи,защото ми е слаба защитата.
Ама колко е плоско това с профила…
ElenaGeorgieva
11-14-2015, 11:14
Направо ужас...
LittleTinyDragon
11-14-2015, 11:14
Срамота е да мислиш нещо подобно.
Дота -а и изглеждат като нещо което може да се носи просто ей така
Те няма да ги носят ей така
LittleTinyDragon
11-14-2015, 11:15
Чакай, майка Ви не беше ли против :D
ElenaGeorgieva
11-14-2015, 11:16
Целта на пръстените е да изглеждат като съвсем обикновени такива,а само аз и той да знаем всъщност за какво са (знак на любовта ни)
LittleTinyDragon
11-14-2015, 11:16
Имах в предвид че изглеждат по обикновенни от другите пръстени които съм виждал.
ElenaGeorgieva
11-14-2015, 11:17
Беше,но бива ли да остави дъщеря си да я нападат така по сайтовете :D
Състоянието ти се нарича дисоциативно разстройство на личността. Марш на психиатър!
Causa finita!
nepowtorima
11-14-2015, 11:23
Щом ви харесват пръстените .. вземайте си ги. Ваша работа си е!
Ама само да попитам, смисъл мое мнение, за 2 месеца до такава степен ли се обичате, че да си обещавате да сте заедно завинаги както пише на пръстените? Смисъл нещо, което смятате да си обещаете и символизира вечност.. не е ли някак прекалено за възрастта на която сте.. на колкото и да сте, едва ли сте 20+
Но какво знам аз, може наистина да се обичате прекалено много и тва да е стъпка към истинското щастие!
ElenaGeorgieva
11-14-2015, 11:23
Получих смислени мнения,които са ми напълно достатъчни да взема решение.За хората без работа и единствено желание да се заяждат спирам до тук,защото личното ми тормозене заради тях е безпредметно.
nepowtorima
11-14-2015, 11:25
Т.е. получи 1-2 мнения, които искаше да чуеш и вече си доволна! мхм
ElenaGeorgieva
11-14-2015, 11:31
Имаме връзка от повече от два месеца,но не го бяхме казвали пред приятели и роднини.Причината за това са някои усложнения в началото,които в следствие се изгладиха.Възрастта според мен в много голяма част от случаите не оказва никакво влияние,но все пак ще кажа,че аз съм на 17,а той на 20.Съвсем нормално е да смяташ,че на тази възраст няма как да знаем и да бъдем сигурни в чувствата си,но все пак това си остава между нас.Въпреки всичко имам намерението да взема пръстените без значение мнението на останалите.
Kitty Bloom
11-14-2015, 11:44
Пак казвам, напомнят на халки, само защото са пръстени, иначе нямат никаква връзка с църкви, сватби, годежи и тн. Както някои двойки носят гривни с имена и букви, вие пък ще носите пръстени. Просто бижу, което символизира любовта ви. :)
ElenaGeorgieva
11-14-2015, 11:45
Exactly :)