Denitsa Horan
11-14-2015, 09:29
Здравейте. Ами аз имам проблем с майка ми... Никога не сме ниле в ,,розови" отношения,но нещата се задълбочават. Да на 13 съм и звучи прекалено, но е така. Вчера (петък 13) стояхме и гледахме телевизия с мама и сестра ми. Майка ми ми каза да отида да се преоблека с дрехите си за вкъщи, но ,,Столичани в повече" тъкмо почна и я помолих да е в следващите реклами. Тогава тя просто се разкрещя, тръгна и се заключи в стаята си. Тя избухна за едното нищо,пък и до сега не се беше заключвала в стаята си. Отидох пред вратата ѝ,извиних се и помолих да поговорим спокойно,тя обаче пак се разкрещя през вратата. Казах ѝ,че не може да ми се сърди цял живот,а тя отвърна,че може. Реших да ѝ дам време. Днес обаче тя ме изгони от хола,за да не гледам телевизия и просто си излезе навън без да каже къде отива. Баба ми ме затвори в стаята ми да уча,а днес трябваше да се видя с една приятелка! Цял предиобед плача и незнам какво да сторя. За баща ми.... Той не може да ми помогне,защото е на средата на Тихия океан (моряк е)! Моля ви помегнете ми незнам какво да направя за да мама ми прости! Само не казвайте говори с нея,защото не помага!