View Full Version : След секс
То да питам пак ама най-вече момичета след секс как сте със сядане например не ви ли е някак кофти и все едно да усещате, че още вие вътре? Или само при мене има подобно нещо?
То да питам пак ама най-вече момичета след секс как сте със сядане например не ви ли е някак кофти и все едно да усещате, че още вие вътре? Или само при мене има подобно нещо?
Тя тая вече и за тройки има мераци, ти като седнеш тогава не те знам какво ще усещаш :D
Ми ти кажа зависи на кво си сядала -.-
Забравила си да го изкараш.
Ми ти кажа зависи на кво си сядала -.-
Познай на кво съм сядала де :lol:
Слонски чеп ?
Драгон дилдо ?
Шаро ?
На най-обикновен кур :lol:
Каква мръсница!
baby_baby
11-25-2015, 07:38
:lol:
DarkManX
11-25-2015, 08:27
Изброй вариантите, че ми стана интересно доста си палава
Абе не бе че не е такъв некъв голям :lol:
Тука има само няколко хора правещи връзка с главния мозък и това са:
AmxModx и RapExotic
всичко друго живее в някакъв измислен свят...
DarkManX
11-27-2015, 12:29
Измислено е сам да си даваш самооценка, вместо някой друг да го направи за теб.
А това колко хора имат връзка с главния мозък не може да знаеш, четейки само коментарите ;)
Ако те е ебал в гъза е нормално да не можиш да сядаш
о боже мили.....
Ако партньорът ти не е по-надарен от средното за теб, не е било изключително прекалено грубо или не ти е било за първи път и усещането се задържи през целия следващ ден, отиди да те погледне чичко доктор. Мъжете са познати с това, че не ги бърка особено колко чисти са ръцете им когато държат да ги ползват и т'ва често се проявява като възпаленийце.
Май ще да е заради това, че ме изчука отзад. Вчера правих само отпред и нямаше такова усещане. Вече ще знам кога какъв секс да правя :lol:
Това е усещане след анален. Какъв си правила?
anonymous908491
10-17-2016, 19:51
тя е девствена, пази се за мъжа си, за тва кара на содомия, като теб е
LightningMcQueen
10-23-2016, 12:53
Ланшен секс е правила:)
Иви, ти си пазиш ИЦКюто още ли?:)