View Full Version : Среща..
Здравейте,
Нов съм тук ии исках малко съвети.. Поканих момиче на среща(кино),но ми е за първи път и смятам да ѝ предлагам. Ноо тук идва сложната част много съм срамежлив,не знам как да процедирам с това предлагане. Смятам да ѝ вземя плюшена мечка и рози кога според вас да ѝ предложа преди филма,по време на филма или след филма,а и от това предлагане идват и притеснения "ами сега ако си тръгне,защото съм ѝ предложил'' някакви от този сорт.. Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете по някакъв начин. И моля ви се без дебилски отговори.. :|
Я разкажи малко повече за това момиче.. От колко време се познавате? От колко време излизате?
NarutoShippuuden
12-13-2015, 19:07
аз на първата ми среща нищо не й подарих, а и не го смятам за редно.. според мен е по-добре да й подаряваш някакви неща чак след като сте във връзка и си сигурен, че си струва да пръскаш пари за нея
Я разкажи малко повече за това момиче.. От колко време се познавате? От колко време излизате?
Миии и двамата сме за първа година в тоя клас.. Така,че от няколко месеца.. А двамата хич не сме излизали,това ще ми е за първи път :D
Моя съвет е да не й предлагаш още от първата среща .. излизайте заедно и виж как ще се развият нещата.
Моя съвет е да не й предлагаш още от първата среща .. излизайте заедно и виж как ще се развият нещата.
А нещо като подарък да ѝ взимам ли поне роза или нещо друго ?
muhatacece
12-14-2015, 01:42
не и предлагай сега, излезте още няколко пъти и като нещата почват да стават и ти почвай с розите и мечките, па после и предлагай
Ако правихте общ бизнес с нея можеше да й вземеш цветя, но при положение, че сте още малки и то още в началото на нещо, което не знаеш как ще завърши, не виждам смисъл. Аз на една моя бивша приятелка бях предложил по следния начин: Бях купил рози, с един голям плюшен мечок. Оставих я до тях и след 2-3 минути й звъннах по телефона под предлог, че си е забравила нещо в мен и да слезе, за да й го дам. Аз през това време се бях приготвил и като ме видя се разплака даже. Но като за начало сега можеш да видиш как ще се развият нещата..
Ако правихте общ бизнес с нея можеше да й вземеш цветя, но при положение, че сте още малки и то още в началото на нещо, което не знаеш как ще завърши, не виждам смисъл. Аз на една моя бивша приятелка бях предложил по следния начин: Бях купил рози, с един голям плюшен мечок. Оставих я до тях и след 2-3 минути й звъннах по телефона под предлог, че си е забравила нещо в мен и да слезе, за да й го дам. Аз през това време се бях приготвил и като ме видя се разплака даже. Но като за начало сега можеш да видиш как ще се развият нещата..
Значи може само един букет от розии.. Писахме и си и ми вика нищо няма да купуваш,но не мога да отида с празни ръце,нали ?
Можеш да отидеш, след като се опознаете и щом си допаднете, тогава ги подарявай. Сега давай смело без нищо.
baby_baby
12-17-2015, 14:37
Заради тия притеснения дето ги имате нищо не правите
Заради тия притеснения дето ги имате нищо не правите
Да,защото е много лесно. :/
zombolovesu
12-22-2015, 15:17
кво стана я разкажи как мина
но не мога да отида с празни ръце,нали ?
Разбира се, че не можеш, за това вземи презервативи, лубрикант и някой приятел, да ти помогне, ако тя се опъва.
Разбира се, че не можеш, за това вземи презервативи, лубрикант и някой приятел, да ти помогне, ако тя се опъва.
Вържете я и яко секс :D
the dreamer
12-24-2015, 19:47
+
А и никога не й взимай подарък от първия път.
А ако ще й подаряваш цвете, никога не трябва да е роза, ако е за първи път, защото розата има друг смисъл, най-добре е да й дадеш маргаритка. (розата крещи ''искам да спя с теб'')
кво стана я разкажи как мина
Провали се срещата кво стана.. Някой изпортил,че ще ѝ предлагам ..
+
А и никога не й взимай подарък от първия път.
А ако ще й подаряваш цвете, никога не трябва да е роза, ако е за първи път, защото розата има друг смисъл, най-добре е да й дадеш маргаритка. (розата крещи ''искам да спя с теб'')
Оке ще го имам впредвид ... :)