PDA

View Full Version : Как да спра да ревнувам?

Life1
12-13-2015, 17:52
С приятелката ми сме заедно от почти година вече.В началото нямах никакъв проблем с ревността и всичко беше идеално, обаче колкото повече започвам да се влюбвам в нея толкова повече и започвам да ревнувам и някакви малки неща почват да ме дразнят?Ако излезе на кафе с приятелка ревност няма,обаче ако е с най-добрия си приятел вече започвам да се дразня и усещам че започвам да ревнувам...Пиша ли и докато е с него въобще не ме отразява,понякога излиза с него по често отколкото с мен,a той се държи супер мило с нея.Сам започвам да си правя връзката кошмар ,защото постоянно чакам да ми отговори,сравнявам как се държи с други момчета и с мен и когато видя по специално отношение към другите и пак се дразня...Наскоро и казах че я обичам тя нищо не ми каза защото не го чувства и това съвсем засили ревността ми.Как да спра преди да е станало прекалено късно?

pmarci
12-13-2015, 19:04
А ти дали наистина я обичаш или си казал 'Обичам те' просто ей така? На колко години си? А тя? Най-добрия й приятел дали някога не е бил нещо повече с нея?

Life1
12-13-2015, 20:06
Не беше ей така,със сигурност го чувствам.Аз съм на 20 тя на 18.Иначе съм убеден че никога не е имало нищо между тях

pmarci
12-14-2015, 08:31
Не сте малки, че да се ревнувате.. Имай й малко доверие, но има една цитат - "Всяко момче е мечтало да изчука най-добрата си приятелка.", но това е просто цитат, не го взимай навътре. А за другото, ако ти беше казала, че те обича, но без да го чувства, щеше да ти стане гадно, нали? Искренна е с теб.