View Full Version : Фотографа..
hopeless06044
12-28-2015, 20:31
Днес бях на фотосесия на 16 съм. 1.73см. 49кг. Та снимах си днес при едно момче на 21г. И е мн. Готин но си искам само снимки. По едно време легнах на възглавнички и ме попита срамежлива ли съм и аз викам да пита колко казах много попита колко де и аз викам не съм разклепостена. Лежах и ми каза да стана. Станах и ми каза само корема. Вдигнах си аз блузата до корема той ми вика още малко и аз казах не и вика а без камера и казах снимай не ми хареса снимката. И си легнах и викам имам идея станах на колене и ми снима пак ро коремче. Остана доволен. Снимките са окей. И аз се притесних и казах че се изротих и съм дотук и той ми вика притесни се за това. И аз викам може да. После си оправях нещата и той ми вика още малко де и ми хвана блузата обаче му извих ръката. И ми вика що бе. Ама мама влезе и бяхме до тук. Имам още една фотосесия. Какво да правя. Кефи ме и искам целувка
Може и да ми погали корема. Нищо повече. Помощщ!
Smrazqvashta
12-29-2015, 06:18
Сама викаш "Ела Кумчо, изяж ме", а после "Помощ"
????????????????????????????????????????????????
Гледай от добрата страна! Поне не може да те изнасили (поради лекото ти поведение).
От теб модел НЕ може да стане, аз с баща ми сме работили с много модели и никои нямат подобно на твоето поведение, те успяха благодарение на това
hopeless06044
12-29-2015, 11:23
Не мога да разбера какво сте ме занападали всички! Първо не искам да ставам модел просто си правих фатосесия Коледна. Второо не съм му се предложила той ми каза да си вдигна блузата, нито съм му показвала гърдите си нито нищо, а и не мисля, че има нещо лошо да си снимаш корема. Нали такаа??
Smrazqvashta
12-29-2015, 11:24
Мисля, че трябва да си снимаш г*за.
Аз не те нападам плюс това да няма нищо лошо ама защо корема ?
hopeless06044
12-29-2015, 11:56
Еми корема кое искаш?
Все още не разбирам защо корема ама ако искаш професионална фотосесия БЕЗ ЛАЙНА просто ме потърси
hopeless06044
12-29-2015, 12:02
Добре какво имаш протин корема ми? Пита срамежлива ли съм и после ми предложи да си вдигна блузата направих го несигурно и бавно и не си показах сутиена нищо, че искаше даже и без камера. Разочаровах го когато после му извъртях ръката. Не съм направила нищо лошо. И защо не корема човеек ти кое би показал?
Аз съм момче и нищо не бих показал освен ако не съм на кастинг, сега се сетих че може би имаш хубава преса и за това корема ти е снимал, по-рано не ми дойде на ум а и що си му извъртяла ръката ?
hopeless06044
12-29-2015, 12:09
Защото когато си прибирах нещата дойде до мен и ме попита е защо не искаш по-нагоре и ми хвана само края на блузата и го завъртя малко нагоре и аз му хванах ръката и я извъртях. Той ще засмя и ми намигна и вика що така де и аз му казах, че не може това е! Не мисля, че съм направила нещо лошо.
Ясно е че не си направила нищо лошо а той приятел ли ти е или ?
hopeless06044
12-29-2015, 12:11
Не никакъв не ми е. Просто ме снима. А само си показах корема. И след 2 часа ще хося да си взема флашката и може и да го видя и нз ко да правя!
След като не ти е приятел защо симу дала да те снимка ? Утре с тия снимки може да те изнудва което ще е най-малкия ти проблем пред последиците, защо не си направи сама едно клипче или сесията ? нямаш ли селфи стик ? или отиди при приятеля ти той да направи сесията
hopeless06044
12-29-2015, 12:16
Аз нямам приятел. А той е най-добрия фотограф в града ми и снима професианално. Не би ме изнудвал за 2 снимки на корема ми и бях с дрехи. И е фотограф просто нз какво да направя като го видя!
Щом е тръгнал да прави неща които ти не искаш по- добревнимавай и на колко си ?
solo_ е човекът всичко.. Кво ли не беше тоя човек (жиголо, хакер, милярдер, фотограф на модели). Жизофрения може би? :д
hopeless06044
12-29-2015, 12:19
Е хора какво да правя ако се засечем?
anonymous990763
12-29-2015, 12:21
Защото когато си прибирах нещата дойде до мен и ме попита е защо не искаш по-нагоре и ми хвана само края на блузата и го завъртя малко нагоре и аз му хванах ръката и я извъртях. Той ще засмя и ми намигна и вика що така де и аз му казах, че не може това е! Не мисля, че съм направила нещо лошо.
Естествено, че не си направила нищо лошо. Не е трябвало да се съгласяваш да се снимаш така въобще. Solo е прав, че при такива случаи може да се стигне и до изнудване. Пък и по-нагоре иска да те снима. Извратеняк! На твое място не бих отишла на втората фотосесия.
hopeless06044
12-29-2015, 12:24
Не искаше да снима а да погледне. Мъж е все пак на 21 и е готин. Не би ме изнудвал. Познавам мн. Хора и го предопредих а другото беше след сничките а и е професионалист. Няма нищо да ми направи. Просто нз каг да се държа като го видя!
solo_ е човекът всичко.. Кво ли не беше тоя човек (жиголо, хакер, милярдер, фотограф на модели). Жизофрения може би? :д
Толкова ми завижда че не може да повярва хах смешка си
Е хора какво да правя ако се засечем?
Все едно нищо не се е случило
anonymous990763
12-29-2015, 12:26
Не искаше да снима а да погледне. Мъж е все пак на 21 и е готин. Не би ме изнудвал. Познавам мн. Хора и го предопредих а другото беше след сничките а и е професионалист. Няма нищо да ми направи. Просто нз каг да се държа като го видя!
Искал да погледне, а да пипне не ще ли?..на това му се вика педофилия. Внимавай с този.
Искал да погледне, а да пипне не ще ли?..на това му се вика педофилия. Внимавай с този, пък и като си имаш приятел какво се занимаваш с него.
Каза че си няма приятел
anonymous990763
12-29-2015, 12:28
Каза че си няма приятел
В бързината съм прочела обратното. Моя грешка.
В бързината съм прочела обратното. Моя грешка.
За къде пак бързаш ?
anonymous990763
12-29-2015, 12:35
За къде пак бързаш ?
Няма да ти кажа :D
Няма да ти кажа :D
Да не би да се контиш за клипчето ми ?
hopeless06044
12-29-2015, 12:42
Благодаря ви! Мисля найстина да се правя че нищо не е станало. Все пак чакам още мнения!
Благодаря ви! Мисля найстина да се правя че нищо не е станало. Все пак чакам още мнения!
Ной-добре е да се направиш че нищо не се е случило
ся искам да ти попитам искала ли си някога да се снимаш в рап клипче ?
hopeless06044
12-29-2015, 13:02
Не не съм и да се придържаме към темата!
anonymous990763
12-29-2015, 13:04
Само така! Сигурна съм, че щеше да те покани да се снимаш в неговия клип. :D
hopeless06044
12-30-2015, 09:55
Вчера снимките не бяха готови днес отивам. Вчера го овиках и се сдърпахме. Днес като ида и ако е там ще говоря с него. Стискайте палци!
Smrazqvashta
12-30-2015, 11:05
Мила ми девойко, никой професионалист не дърпа и не вдига блузите на моделите си!
RapExotic
12-30-2015, 16:35
Не искаше да снима а да погледне. Мъж е все пак на 21 и е готин.
Тогава вземи си покажи циците на всички мъже, които са на 21.
diskreten
01-13-2016, 09:42
Към темата:
Така и не каза дали си девствена. От това зависи поведението ти и как възприемаш нещата....
PZS0PVT's Profile
01-13-2016, 09:51
Мила ми девойко, никой професионалист не дърпа и не вдига блузите на моделите си!
Сигурна ли си ? -_-