Влез

View Full Version : Училищна Любов

couved
01-12-2016, 23:49
Искам да попитам, какво мога да направя относно едно момиче.Нека разкажа моята история.Не си падам по писането, кратко ще бъде.Приятно четене.Срамежлив съм.Съжалявам
ако съм допуснал грешки.

2014 Декември : Харесах едно момиче, което тъкмо беше влязло в 8-ми клас аз бях 9-ти клас.Та реших да я поканя на среща в мола.Съгласих се, разбрахме се къде да се чакаме.При идването и, и подарих червена роза беше с нейна приятелка.Разходихме се до мола но и дума не изрече, говореше си само със нейната приятелка, когато отидохме в мола и седнахме в едно заведение ги почерпих, но аз си станах и си заминах, защото нямаше смисъл да стоя.Спряхме да си пишем до края на учебната година.

2015 Декември : Започнах да и пиша пак, защото не се сдържах много е красива.Помня, че и писах Четвъртък първи час писах и но тя неми отговори само ги (seen).Реших да и пиша втория час, писах и пак неми отговори.Писах и пак третия час пак неми писа.Понеже наближаваше коледа и, и написах да ми отговори поне заради празника.Започнахме да си пишем до сега 13.01.2016.Проблемът е там че ми отговаря в фейсбук с къси отговори.Когато, се видим си казваме само по едно здрасти.Искам много да ми върже питал съм я много неща.Реша ли да я заговоря се страхувам, че ще стане мълчание както преди се случи.Казвала ми е че съм хубав.Сега тя е 9-ти клас а аз съм 10-ти клас в едно и също училище.

Някакви съвети, моля.Ще съм ви благодарен.
Поздрави, Couved Благодаря за отделеното време. ще съм благодарен повече ако ми помогнете.

Rakshy
01-13-2016, 00:44
мбъхъхъ уж имаш много грешки из писането, но не пропусна да нашариш тагове на темата, интересно :Д

въпросното момиче никога не ти се е кефело, няма и да ти се кефи. Move on. Само досаждаш и най-много да те намрази или по-лошо - да я е страх. Най - добре би било да не ѝ пишеш, imo

couved
01-13-2016, 13:08
Други мнения ?

anonymous990763
01-13-2016, 13:22
И аз съм на същото мнение като Rakshy. Ако имаше някакви чувства, каквито и да са те, тя нямаше така да те отбягва. Най-вероятно просто не иска да ти стане гадно като те отреже напълно.

П.С. Голяма грешка е да заведеш момиче на среща в мол. Ще бъде прекалено разсеяно през цялото време. :D

heavemyra
01-13-2016, 13:51
Съгласен с отговорите горе.
1)Никога не излизай на среща с момиче + нейна приятелка ... Няма да ти обръща много внимание
2)Ако момичето наистина те харесва ще ти покаже.. При мен беше следното:
Поканих я на разходка. Ядохме и тн и след това седнахме на една пейка и тя започна да ме гушка, а аз започнах да и казвам колко ми е хубаво с нея и малко по малко се целунахме. Гледай за такива неща.

Моя съвет е да я оставиш и да продължиш напред :)

solo_
01-13-2016, 14:54
То да не е само една :Д

Mr. Charrington
01-13-2016, 15:39
Защо си срамежлив? И излезте от този фейсбук, да му се не види.

NomNomNom
01-13-2016, 16:06
Не усещаш ли, че генерално си й досадил.

inewton
01-13-2016, 17:13
Среща в мола. :razz:

zombolovesu
01-21-2016, 16:46
тази тема за кой път я пускаш ...