.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Unhappy Училищна Любов

Искам да попитам, какво мога да направя относно едно момиче.Нека разкажа моята история.Не си падам по писането, кратко ще бъде.Приятно четене.Срамежлив съм.Съжалявам
    ако съм допуснал грешки.

2014 Декември : Харесах едно момиче, което тъкмо беше влязло в 8-ми клас аз бях 9-ти клас.Та реших да я поканя на среща в мола.Съгласих се, разбрахме се къде да се чакаме.При идването и, и подарих червена роза беше с нейна приятелка.Разходихме се до мола но и дума не изрече, говореше си само със нейната приятелка, когато отидохме в мола и седнахме в едно заведение ги почерпих, но аз си станах и си заминах, защото нямаше смисъл да стоя.Спряхме да си пишем до края на учебната година.

2015 Декември : Започнах да и пиша пак, защото не се сдържах много е красива.Помня, че и писах Четвъртък първи час писах и но тя неми отговори само ги (seen).Реших да и пиша втория час, писах и пак неми отговори.Писах и пак третия час пак неми писа.Понеже наближаваше коледа и, и написах да ми отговори поне заради празника.Започнахме да си пишем до сега 13.01.2016.Проблемът е там че ми отговаря в фейсбук с къси отговори.Когато, се видим си казваме само по едно здрасти.Искам много да ми върже питал съм я много неща.Реша ли да я заговоря се страхувам, че ще стане мълчание както преди се случи.Казвала ми е че съм хубав.Сега тя е 9-ти клас а аз съм 10-ти клас в едно и също училище.

Някакви съвети, моля.Ще съм ви благодарен.
    Поздрави, Couved Благодаря за отделеното време. ще съм благодарен повече ако ми помогнете.
    Последно редактирано от couved : 01-12-2016 на 23:52 Причина: dopusnati greshki i podobno

Мега фен Аватара на Rakshy
    мбъхъхъ уж имаш много грешки из писането, но не пропусна да нашариш тагове на темата, интересно :Д

въпросното момиче никога не ти се е кефело, няма и да ти се кефи. Move on. Само досаждаш и най-много да те намрази или по-лошо - да я е страх. Най - добре би било да не ѝ пишеш, imo

Други мнения ?

anonymous990763
    Guest
    И аз съм на същото мнение като Rakshy. Ако имаше някакви чувства, каквито и да са те, тя нямаше така да те отбягва. Най-вероятно просто не иска да ти стане гадно като те отреже напълно.

П.С. Голяма грешка е да заведеш момиче на среща в мол. Ще бъде прекалено разсеяно през цялото време.

Съгласен с отговорите горе.
    1)Никога не излизай на среща с момиче + нейна приятелка ... Няма да ти обръща много внимание
    2)Ако момичето наистина те харесва ще ти покаже.. При мен беше следното:
    Поканих я на разходка. Ядохме и тн и след това седнахме на една пейка и тя започна да ме гушка, а аз започнах да и казвам колко ми е хубаво с нея и малко по малко се целунахме. Гледай за такива неща.

Моя съвет е да я оставиш и да продължиш напред

Мега фен Аватара на solo_
    То да не е само една :Д

Защо си срамежлив? И излезте от този фейсбук, да му се не види.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Не усещаш ли, че генерално си й досадил.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Среща в мола.