PDA

View Full Version : Объркана съм... Какво да правя?

Nikolvasileva
01-23-2016, 08:43
Здравейте! Преди година започах да си пиша с едно момче. Минаха два месеца, след което се видяхме. Видях, че има хубави черти на характера с продължение на времето. И започнах да имам симпатии към него.. Нищо повече. Виждахме се след време, пак и пак, и така около 7-8 пъти. Коледната ваканция се виждахме и бях много щастлива. След което започнахме училище(не учим заедно) но той дойде от другия край на софия за да се ввидим за 15 минути, което наистина го оценявам. Имаше ги пеперудите, харесвах го, но изведнъж нещо стана и всякаш за час от секундата просто не чувствахвече същото, което допреди няколко дни чувствах... Объркана съм, той не е направил нещо , за да спра да чувствам това което допреди няколко дни чувствах... Но някак съм супер объркана в момента. Не знам какво да правя. Започвам да си мисля че е било моментна тръпка прсото... Бихте ли ме посъветвали какво да правя? Защото не мога да оставя мещата просто така. (На 15 съм, той е на 17)

Животно
01-23-2016, 11:16
това, че си на 15 обяснява нещата, иначе кво да правиш, кажи му не ме кефиш вече, щот не знам кво искам и така

kjbdwkadb
01-23-2016, 16:07
За жалост наистина възрастта тук играе голяма роля.Бъди честна с него,обяснси му как стоят нещата,как се чувстваш и естествено отбележи,че не мислиш,че е той виновен за да има някакъв минимален шанс да запазите добри отношения. :) Не се спичай..все пак си на 15.

Грозния
01-23-2016, 18:27
за да има някакъв минимален шанс да запазите добри отношения. :) Какво предлагаш - да го лъже ли?! И какъв е смисълът?! Да го залъгва, че има някакви чувства към него, за да може да го използва?!

Бъди честна с него,обяснси му как стоят нещата,Ако наистина иска да бъде честна, трябва да направи това:

кажи му не ме кефиш вече, щот не знам кво искам и така

TROLLDADLOLCAKE
01-23-2016, 22:37
Свършил ти е цикъла и си се осъзнала.

tonybadams
01-27-2016, 00:28
Ако той е рещил да пораства по бързо е нормално ти да си го усетила това.
Нормално е и ти самата да си почнала да порастваш и сега всичко ти се струва различно.
Не се обвинявай различно,но си напрви равносметка какво наистина искаш и дали изощо се цениш

SkyEatsAirplane
01-27-2016, 12:00
Ще има много случки в животата ти, когато трябва да можеш да казваш 'не' или да се откажеш от нещо, за сметка на нещо друго. Сигурно и на теб ще ти бъде казвано 'не'. Просто му кажи истината.

mincheto
01-29-2016, 19:40
Първо мисли с умът си,a не със сърцето си!
Земи предвид това,което ти казва разумът така никога няма да сгрешиш!