Влез

View Full Version : Проблеми

Vasvi Fiki Storaro
01-31-2016, 14:35
Здравейте!
Първо искам да кажа, че не ми е много добър българския, защото не бях живял в България дълго време.
Проблема е това, че семейството ми не харесва приятелката ми! Просто незнам как да ви го кажа, мислят че момичето ми вреди на учението и на мен, но всъщност не е така! Вчера приятелката ми реши да пише съобщение на майка ми и после майка ми започна да я обвини, че приятелката ми е виновна и т.н. От дълго време бях събирал около 230 лв за лятото, защото искам да пазаруваме с приятелката ми! И майка ми каза на приятелката ми, че тя е виновна, че не съм се хранил добре, само съм събирал пари, гладен съм стоял, но това не е вярно! Не разбирам защо майка ми толкова много мрази приятелката ми, а проятелката ми всъщност толкова е добра, обичаме се ужасно много! И тази сутрин приятелката ми каза, че ако майка ми продължи да прави така ще късаме, и ми даде 1 седмица срок да се оправи всичко, а пък то стана каша направо... Аз просто искам майка ми да се разбере с приятелката ми! Толкова ли много искам :(?! Искам всичко да се оправи неискам да късаме с приятелката ми! :(

mincheto
01-31-2016, 14:40
Всяка свекърва ревнува сина си от снахата ;) ,защото така майка ти няма да може да те контролира на пълно ,a ще те контролира жена ти.Питай майка ти каква е причината да я мрази.

Vasvi Fiki Storaro
01-31-2016, 14:49
Всяка свекърва ревнува сина си от снахата ;) ,защото така майка ти няма да може да те контролира на пълно ,a ще те контролира жена ти.Питай майка ти каква е причината да я мрази.
Аз знам защо, защото приятелката ми я обиди малко, но майка ми почна да хвърля вината първа на приятелката ми, че е била лоша и т.н

TROLLDADLOLCAKE
01-31-2016, 16:52
Ако си от мюсюлманско семейство това би обяснило всичко.Ако толкова държиш на момичето, то тогава седни като мъж и заяви на майка си, че ти държиш на това момиче и ще си с нея независимо дали на нея и харесва или не.

Hilary_
01-31-2016, 17:02
Обясни на майка ти как стоят нещата и заяви твърдата си позиция пред нея.
Ако от сега не поставиш основите в отошенията ви и занапред ще е така, а това би ти навредило, много!
Всичко трябва да има граници и ти си този, който ще ги определи.

Vasvi Fiki Storaro
02-01-2016, 12:04
Ако си от мюсюлманско семейство това би обяснило всичко.Ако толкова държиш на момичето, то тогава седни като мъж и заяви на майка си, че ти държиш на това момиче и ще си с нея независимо дали на нея и харесва или не.

Така ще направя!
Мерси много :)

Vasvi Fiki Storaro
02-01-2016, 12:06
Обясни на майка ти как стоят нещата и заяви твърдата си позиция пред нея.
Ако от сега не поставиш основите в отошенията ви и занапред ще е така, а това би ти навредило, много!
Всичко трябва да има граници и ти си този, който ще ги определи.

А мислите ли, че след време може всичко да се оправи?

Hilary_
02-01-2016, 15:06
А мислите ли, че след време може всичко да се оправи?

От само себе си - категорично не!
Недей да се колебаеш в заемането на позиция пред нея. Не казвам да се караш, защото това до никъде не би довело, а просто да й обясниш спокойно, че нейното мнение е чуто и разбрано, но последната дума имаш ти и щом искаш да си с това момиче - ще бъдеш.

Vasvi Fiki Storaro
02-02-2016, 21:09
От само себе си - категорично не!
Недей да се колебаеш в заемането на позиция пред нея. Не казвам да се караш, защото това до никъде не би довело, а просто да й обясниш спокойно, че нейното мнение е чуто и разбрано, но последната дума имаш ти и щом искаш да си с това момиче - ще бъдеш.

Майка ми пък е много инат жена и характера ѝ е много... (Немога да го обясня) мн труден характер има.

Hilary_
02-03-2016, 05:04
Че коя жена няма труден характер?
Важното е да намериш правилния подход.

mincheto
02-03-2016, 05:26
Майка ми пък е много инат жена и характера ѝ е много... (Немога да го обясня) мн труден характер има.

Всяка нова снаха няма да и се хареса....все пак ще открадне от нея любовта и вниманието на сина и. ;)

baby_baby
03-01-2016, 17:43
Както казаха по-нагоре всяка майка ревнува сина си от гаджето му но спокойно трябва да се мине малко време за да свикне с нея и ще видиш как ще си разбират