View Full Version : Проблем със пениса!?
Здравейте, от доста години вече го имам този проблем със Пениса, поне така аз си мисля че имам проблем. Значи като опъна кожата, и около главичката има обриви не знам какво точно е. Моля без подигравки и тн. Прилагам и снимка: http://prikachi.com/images.php?images/274/8615274r.jpg
Отивай на лекар. Ако очакваш някой тука да ти даде полезен отговор, грешиш.
Бахти закво няма теми от рода на "Проблем с вагината+ снимки" ... :D много ли мацки ти пишат след като ти видяха хуя :D..
Aйде са серииозно, ако искаш съвети за такива неща, има лекари които смятам че са по-компетентни от група тролове в тийн форум :D
Бахти закво няма теми от рода на "Проблем с вагината+ снимки" ... :D много ли мацки ти пишат след като ти видяха хуя :D..
Aйде са серииозно, ако искаш съвети за такива неща, има лекари които смятам че са по-компетентни от група тролове в тийн форум :D
и ти към троловете
Мисълта ми беше някой да каже дали е проблемно и дали го е имал този проблем !
Аз мисля че тва е нормално заштото сам го виждала и при други момчета това.не сам им се заглеждала на всички в пишките чак до тама ама сам виждала такива работи
Аз също видях едно такова на твоя кур.
Аз мисля че тва е нормално заштото сам го виждала и при други момчета това.не сам им се заглеждала на всички в пишките чак до тама ама сам виждала такива работи
Щом експерта по пишки казва че е нормално, значи е така.. През нея са минали повече пишки, отколкото през уролог :D
Dwyd96 ще съм ти благодарен да кажеш "да, яд ме е че рабарлка си гледа кефа" кажи го... По всичко личи и тази емотикона която си сложил показва колкоте е яд ти сега се сееш лицемерно... А всощност умираш от яд така ли е ?
Умирам от яд единствено, че олекнах с 160 лева за матрица на лаптопа :D
obicham69
02-05-2016, 07:04
много тъжен ми изглежда виж как е оклюмал :D