Влез

View Full Version : Имам нужда от съвет, помогнете ми моля!

koko1230
02-05-2016, 23:23
Историята ми е доста дълга но ще се постарая да се обобщя!
Момиче съм на 17 години той е на 18. Имам приятел вече от почти 1 година, нещата са серизони той ми е така да се каже първата истинска любов, дори вече сме правили....... и наисина и двамата много се обичаме. Но се случи нещо тези 3-4 дни което не мога все още да преосмисля и не мога да попитам никой мой пиятел за съвет защото наистина е странно, пишем си с едно момче от известно време нищо интересно общи неща, но последните няколко пътви в които си писахме беше много по различно той се държи по-различно, дори и аз, не ми е безразличен въпреки, че си имам приятел КОЕТО МЕ ПОБЪРКВА, моля ви помогнете ми и ми дайте съвет, той е на 19 не че е от значение (мисля), каза ми че не е безразличен държи се адски мило, загрижен е за мен, знае, че имам приятел, каза ми че и той не разбира какво се случва и че всичко зависи от мен и то наистина зависи от мен, но не мога да реша. (А дори с него се познаваме почти от седмица,нормално ли е да го харесвам?) Първо приятелят ми, който обичам адки много и сега момчето което ми се върти в главата от няколко дни, какво да правя? Кажете ми, защото аз нямам представа. :(

fanton1
02-05-2016, 23:36
Задържаш ги максимално дълго, а през това време се забавляваш я с единия, я с другия.

koko1230
02-05-2016, 23:39
Не искам да съм като повечето момичета (няма да използвам лоши думи), ако съм с някой ще е само един!

fanton1
02-05-2016, 23:45
Значи приятеля който обичаш. Иначе ако тръгнеш по друго момче ще излезеш лека.

koko1230
02-05-2016, 23:54
А като не съм безразлична към другия? Какво да правя??

TROLLDADLOLCAKE
02-06-2016, 02:36
Ставаш лека.

От тук нататък сама си избери.

xoxi
02-06-2016, 04:41
Ако го обичаше толкова, колкото си мислиш, няма да се объркваш от мисли за момче, което познаваш от една седмица.

HollyGolightly
02-06-2016, 05:10
като за начало почни да наричаш нещата с истинските им имена. Теб те е срам да кажеш, че си правила секс с човека, с когото си от година, къде си тръгнала след други.
И не, не е нормално който и да било от вас двамата да изпитва чувства след няма и седмица. Жал ме е само за приятелят ти. :?

baby_baby
03-02-2016, 13:13
Представи си щом знае че имаш приятел и иска да сте заедно какво ще прави ако е с теб?

Може да се влюби в друго момиче докато е с теб нито го знаеш нито нищо само от едно писане и край

mincheto
03-02-2016, 13:16
Гледай от 2 стола да не останеш земята...