PDA

View Full Version : какво да правя, измъчвам се ужасно много

solo_
02-25-2016, 08:24
Тя е на 46 аз на ** (u4enik sym) кво да правя не знам. Тя е учителка и сага през март смятала да се умъжва, но не било сигурно. Още от първия път като я видях си изгубих погледа по нея и сега когато сме в час не откъсвам поглед от нея и понякога седя с полуотворена уста ;\ не знам как да и го кажа че я обичам
най вече ме е страх да не получа шамар и да не се разнесе в училището че ето тогава ще стане касапница
работата е там че аз много я обичам и не мога да спя през ноща защото мисля само за нея и това е причината сън да не ме лови от близо 1-2-3-4 месеца.
Измъчвам се ужасно много от факта че не мога да съм с нея и мисля че скоро ще умра от тази празнина не ми се живеее без нея и не знам как да постъпя много я обичам и не знам как да постъпя направо много я обичам само когато си приказвам с нея и получавам душевен оргазъм
-някакви съвети ?

Животно
02-25-2016, 08:29
затова ли щеше да се самоубиваш

solo_
02-25-2016, 10:19
затова ли щеше да се самоубиваш

Нищо не разбираш, аз не просто я обичам, аз много я обичам, много!!!

-Желанието ми за смърт не е само това, а и още много неща!

TROLLDADLOLCAKE
02-26-2016, 03:27
В даскалото исках да си праскам учителките..ама чак пък да се влюбиш до такава степен?!.Приеми го,тя няма да е с теб.Най - малкото, защото е неетично това,че тя ти е учителка.Сложи и това,че може да ти е майка и шансовете ти падат до 1%..В този 1% е събран шанса тя да е извратена лелка педофилка..Разбираш ли колко нелепо се опитваш да цапаш в говната?От цялата тази история ще "спечелиш" само негативни резултати..Откажи се на време и намери някое момиче на твоята възраст.

baby_baby
02-26-2016, 07:03
Solo сериозен ли си ?
Ако да не занимавай все пак е учителката ти и ефва ли ще ти отговори на чувствата нали ще се жени

TROLLDADLOLCAKE
02-26-2016, 13:46
Боже,чак сега видях,че е тама на соло!

solo_
02-26-2016, 14:06
Solo сериозен ли си ?
Ако да не занимавай все пак е учителката ти и ефва ли ще ти отговори на чувствата нали ще се жени

Каза че не било сигурно :(
-И да сериозен съм!

Животно
02-26-2016, 21:11
еби я в кенефа

solo_
02-27-2016, 14:25
еби я в кенефа

То не става ей така, а и аз не искам сам един секс от нея :x